vidim da je bila plodna večer. Čestitke ekipi iz glavne teme, zaredala se cijela strana zelenih postova pa da ne nabrajam svakog ponaosob

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Sarajlijc@ je napisao/la:Zabi mi ga Carter 33 putaSarajlijc@ je napisao/la:Veceras sam odigrao W-Cartera ispod, Jeningsa preko, Jamesa preko.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nista, nije problem, samo preko nekih stvari se ne moze prećfixator je napisao/la:aaa greska jutros sam to stavio ucinilo mi se da sam prosao
gledao na mobitel jao gluposti
I mene su oborili, jos ja odigrao Pacerse, Heat, GSW i htio to na veci ulog, onda dodam i OKC na srednji i jbgaDrinaJedina je napisao/la:Oklahoma primila u svakoj četvrtini skoro 30 poena!![]()
Imaju Medvedi sreće, profula lik penal, već prošao golmana i pogodi stativu, imam ih kp2Cautinho je napisao/la:Sta je ovo,izgleda da cu i ja neke pare od kladionice potegnuti.Sve mi je prošlo,čekam Medvede x2,mislim da može proći,s obzirom na kvotu.
Ocajno igraju, promasi covjek loptu na smecuBelieve je napisao/la:Neće valjda Belgorod
pokrenite se
Mnogo puta mi se desilo da tim na koji tipujem vodi 2:0 i izgubi, valjda sad bude obratnoBelieve je napisao/la:Gotovo je ovo,nažalost.
šteta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.