Sa velikom većinom tvog posta se slažem, i ja trenutno ne vidim neke ogromne greške koje je Hadzija uradio da su direktno uticale na rezultate, osim ovog napadača kao što smo već rekli. Zato mi nije jasno šta tačno mu se zamjera i zašto bi se rastajali sa njim ako mi do sad funkcionišemo dobro sa igračkim kadrom i pojačanjima i rezultatima općenito...druga je stvar sto pojedini očekuju giga mega zvijezde... To najmanje zavisi od Hadžije jer tu ima milijarde faktora, da ne pišem sada o tome detaljno.MortemHz je napisao/la: ↑29 nov 2020, 13:24Naravno da nije zakazao a grešaka će uvijek biti i mora ih biti, to je takav posao. Po mom mišljenju, Emir je trenutno daleko iznadprosječan u svom poslu što potvrđuju posljednji rezultati, odnosno, ovih par godina. Mnogo više dobrih i kvalitetnih igrača smo doveli koji su direktno pomogli klubu.ajdohordas je napisao/la: ↑29 nov 2020, 13:07Po meni je malo prestrogo ovo što @skoro piše.
Gdje je tačno Hadzija zakazo po vašem mišljenju, ne računajući nedovodjenje napadaca jer se u tome 99,99% nas slaže da jest napravio grešku ?
Uvijek ima prostora za napredak. Naveo si već ali po meni je velika greška što se nije doveo treći napadač baš radi ovoga što nažalost trenutno imamo u klubu. Ahmetović se teško povrijedio, Handžić totalno van forme i nikad gori još kad dodaš situaciju sa kovidom.. koliko god ja cijenio Hareta radi Atalante, Radnika i ostalih strašno bitnih utakmica gdje smo ga svi dizali u nebesa on ipak nije za ovo Sarajevo, žao mi je što to moram napisati ali jednostavno nije. Kad bi se računao neki prosjek i napadači koji su dali najviše golova u posljednih 20-30 minuta on bi daleko bio prvi ali šta ćemo za početak utakmice? Super je on momak, super je za posljednih 20-ak minuta ali za ostalo nije.
Drugo, kad bi već morao tražiti neku zamjerku onda bi onda išla Marinoviću, prvenstveno radi izmjena a i radi drugog poluvremena gdje smatram da može i mora bolje a ostalo je manje-više perfektno.
Trenutno, za naše ciljeve i imperative Hadzija je i više nego dovoljan što rezultati pokazuju. Onda kada dostignemo veći level i kad budemo težili ka još boljim ciljevima shodno tome tražit ćemo i novog sportskog direktora.
Meni je za sad on okej, jer nekako sa dolaskom njegovim i počela je ta neka pozitivna priča i rezultati.