FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
vidite raja ma koliko god mi volili bayern treba biti realan i posten pa reci da je barca ponovo prvi favorit za osvajanje LPbez obzira sto barca odlaskom guardiole nije vise predominatna ali jos uvek veoma opasna i jaka kao jedini pravi kandidat da joj se pridruzi u finalu je sada def.bayern koji je pretekao real ,barca real i bayern su ekipe koje imaju najvise sansi da docu do same zavrsnice ko ce tu uskociti da li chelsea koji se meni cini kao najozbiljnijih iz ovog dr.sesira ili neko dr ostaje da se vidi mada ovo sto kazem ne vredi apsolutno kao def.bit ce tako kazem da su vellike sanse da ovakav scenariji bude ponovo barca real bayern polufinale i neki od uljeza ali i senzacije su moguce ustvari danas je sve moguce sezona je pred nama drzimo palceve nasoj momcadi i idemo u pobede 

Treba biti realan i reci da Bayern ima bolje igrace na neke 3 pozicije od Barce.
To je naravno pozicija Riberya, Neuera i mozda Lahma ..
Ali Bayern je naravno jedan od glavnih kandidata za osvajanje LP ( kao i uvijek ) .
To je naravno pozicija Riberya, Neuera i mozda Lahma ..
Ali Bayern je naravno jedan od glavnih kandidata za osvajanje LP ( kao i uvijek ) .
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Prednost Bayerna u odnosu na Barcelonu je odbrana koja je mnogo sigurnija u odnosu na Valdesa i društvo, Barcina prednost je u veznom redu i napadu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
jos ponesto o martinezu
kao i o danteu
inace, poznato je kako se zadnjih dana puno pricalo o tome kako je sammer i previse aktivan na klupi, tako da su mnogi strucnjaci (lattek, kahn...) uputili blage kritike na njegov "racun". motzki je sve progutao od ude, za kojeg kaze da ima pravo da kaze sta hoce, dok je posljednjim izjavama olija kahna jako razocaran. istice kako se jako dobro poznaju i da njegove izjave nisu na mjestu (kako mu sammer djeluje kao drugi trener). osim toga svako zna za olija i da njegove rijeci imaju tezinu, a da njih dvojica tacno znaju da to nije istina.
toj halvi kriticara pridruzio se i jedan visoki funkcioner eintrachta, te mu je zama preko telefona objasnio neke stvari.
moramo priznati da nam je u holivudu falio ovakav jedan igrac.
kao i o danteu
inace, poznato je kako se zadnjih dana puno pricalo o tome kako je sammer i previse aktivan na klupi, tako da su mnogi strucnjaci (lattek, kahn...) uputili blage kritike na njegov "racun". motzki je sve progutao od ude, za kojeg kaze da ima pravo da kaze sta hoce, dok je posljednjim izjavama olija kahna jako razocaran. istice kako se jako dobro poznaju i da njegove izjave nisu na mjestu (kako mu sammer djeluje kao drugi trener). osim toga svako zna za olija i da njegove rijeci imaju tezinu, a da njih dvojica tacno znaju da to nije istina.
toj halvi kriticara pridruzio se i jedan visoki funkcioner eintrachta, te mu je zama preko telefona objasnio neke stvari.
moramo priznati da nam je u holivudu falio ovakav jedan igrac.

Vom Jäger zum Gejagten
hhh scenariji barcelona VS bayern tesko je prognozirati ishod toga duela i jedna i dr.momcad imaju mane i prednosti u odnosu na protivnika barcelona bi tu opet slovila kao blagi favorit jer protiv barce tesko da moze iko biti favorit na osnovu pokazanog u zadnjih 5 do 6 seazona naravno barca je izgubila malo na svojoj ekspolzivnosti odlaskom guardiole ali jos uvijek dovoljno jaka da mnogima pomrsi racune .
Ja ne znam kako vi al meni ovo ko priča za djecu prije spavaja!
http://livetv.ru/en/showvideo/109025/
--------------- Neuer -----------------
Lahm---Boateng---Martinez---Alaba
---------- Schweinsteiger ------------
-------Thiago ------- Götze-----------
---Robben ------------------ Ribery---
--------------- Lewa ------------------
Lahm---Boateng---Martinez---Alaba
---------- Schweinsteiger ------------
-------Thiago ------- Götze-----------
---Robben ------------------ Ribery---
--------------- Lewa ------------------
vaavav odo spavati bas me ovo uspavalo.libje je napisao/la:Ja ne znam kako vi al meni ovo ko priča za djecu prije spavaja!
-
- Kontakt:
drago mi je da se dante fino uklopio u bayernu. on je odličan stoper i zaslužuje da igra
Agieren statt reagieren
Eh sad samo da prodje ova reprezentativna pauza bez nekih povreda pa da se skupimo opet svi i da opet silujemo bundesku,nismo dugo jbg!!!
Stern des Südens
Ma ja tu mislim da je Bundeska treća najjača, a sad za ovo što si rekao druga najjača, valjda imaše neke svoje argumente. Mislim da je ovo realno. A sad niko ne može opovrgnut činjenicu da BuLi nije smanjila taj zaostatak za ove dvije lige po mnogo parametara. Dosta toga pokazuje prelazni rok, ulaganja, onda u svakom bundesligašu ćeš naći po bar jedno zvučno ime koje svako zna. Ja kad se sjetim tamo perioda od prije desetak godina, pa bundesligaši su znali ispadat na startu Kupa Uefa , a sjećam se da je jedan Freiburg bio završio u Kupu UEFA plasirao se tamo s Iashvilijima i ostalim istočnjacima i Azijatima, koji nisu bili neka klasa. Bayern je i tad bio jak i bilo je još par kvalitetni klubova, i tad je liga bila zanimljiva, bila atraktivna, ali je zaostajala po dosta stvari za 3 top lige ostale.secer je napisao/la:
sto se tice liga, misljenja sam da je bundeska druga najjaca liga, tik iza spanije i jednu stepenicu iznad engleske s tim sto engleska liga ima najveci potencijal i kad-tad ce se vratiti na prvo mjesto.
Naravno da je bilo vremena kad je BuLi bila i najjača liga, neki dan pogledah po Uefinoj rang listi, ovim koeficijentima, BuLi je bila prva negdje početkom osamdesetih, zadržala se čini mi se par godina i početkom 90-tih čini mi se jednu godinu. A meni je BuLi posebnu moć npr imala 96, 97. godine, kada je Bayern osvojio Kup Uefa (96), a Schalke isto takmičenje naredne godine, te tada 97. Borussia osvojila Ligu prvaka. Tad su i Borussia i Schalke imali premoćne ekipe.
Još jedna je stvar bitna, da bi neko znao kvalitet određene lige mora da je dosta prati, mora da vidi i da je upoznat s kvalitetom utakmica, mnogi samo sude po površnim podacima koje negdje pročitaju, ili po 2-3 utakmice koje pogledaju. U zadnjih par godina je atraktivnost i kvalitet utakmica u BuLi izuzetno visok, porasla je gledanost i u inostranstvu, EUROSPORT prenosi ligu za Balkan, Skandinaviju i još par evropski zemalja. Sve to govori o atraktivnosti.
Nego ti meni sad reci kako ovaj tvoj drug @Mona ovoliko odudara od tvojih stavova. Evo kad pogledamo ovo tvoje zadnje, pogotovo oprečni....Nisi ga obradio kako treba izgleda

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
" onclick="window.open(this.href);return false; " onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
momci vreme je za osvetu na engleskom tlu bayern ce dici trofej ove godine na wemblyu osjecam to budite sigurni.
" onclick="window.open(this.href);return false;
momci vreme je za osvetu na engleskom tlu bayern ce dici trofej ove godine na wemblyu osjecam to budite sigurni.
12 sezona ista priča i opet sve iznova.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
to je najvaznije da svi igraci ostanu zdravi poslije reprezentativne pauzeproFCB je napisao/la:Eh sad samo da prodje ova reprezentativna pauza bez nekih povreda pa da se skupimo opet svi i da opet silujemo bundesku,nismo dugo jbg!!!
Henderson je napisao/la:12 sezona ista priča i opet sve iznova.
Da je bilo ko drugi reko nego navijac tim F.C Sledeca sezona pa da se i zamislimo. Nego kako je igrati protiv super jakih predstavnika Andore?
Thomas Müller - Fußballgott
kojeg bi se mog trebali navoditi argumenti za ono sto je ocigledno?effe_sa je napisao/la:a sad za ovo što si rekao druga najjača, valjda imaše neke svoje argumente
recimo da u direktnom srazu spanske i engleske, koji smo mogli gledati prosle godine, nije bilo uzbudjenja niti je bilo neizvjesnosti, zar ne? spanci su ih izdominirali.
isto tako mozemo navesti meceve aktuelnog engleskog prvaka i ubjedljivo najjace ekipe engleske lige protiv bayerna.
ako si gledao tekmu, vjerujem da ces priznati da prosjecni bundesligas pruzi vise otpora i pokaze vise od onog sto je pokazao siti. o drugim eng. klubovima ne treba trositi rijeci.
ali, iz svega ovoga treba izuzeti proslogodisnji celzi - tu je presudila visa sila.
jednostavno, ljudima se moralo vratiti za one nepravde iz prethodnih sezona.
ili imas neko objasnjenje za one preokrete protiv zabara i portugalaca, te onog cuda protiv barce

kako to mislis drug? vjeruj da ga nikad nisam vidio.effe_sa je napisao/la:Nego ti meni sad reci kako ovaj tvoj drug @Mona ovoliko odudara od tvojih stavova.
ja njega gotivim zato sto je fin i neiskvaren djecko, onako dobar u dusi(jos jedan lijep pozdrav za moninu mamu), a nikako zbog postova koje pise. pogotovo ne zbog postova na ovoj temi. ali, moramo priznati da je napredovao.
na pocetku je bio samo pismen dok je danas i dalje pismen(

a sto se tice njegovog misljenja o najboljem njemackom klubu, ko ga h. - obicni hejter

vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Ove godine Arsenal i Bayern igraju u knock out fazi siguran sam 
@secer, momak 6. engleska momčad je osvojio LP, šta ti pričaš o jačini liga
.

@secer, momak 6. engleska momčad je osvojio LP, šta ti pričaš o jačini liga

Vođa zna.
britansko poluostvro mora pasti ove godine na wemblyu def. sda ili nikada
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Kao sto je trenutno prvoplasirana ekipa Premiershipa primila 4 komada od Ateltika koji se nije uspio ni plasirati u Lp-u.Takva poređenja nemaju smisla.Chelsi je bio previše sretan.Pa oni su ekipa koja je imala najmanje pasova u jednoj tekmi LP-a (51 ako se ne varam).nedim1993 je napisao/la:Ove godine Arsenal i Bayern igraju u knock out fazi siguran sam
@secer, momak 6. engleska momčad je osvojio LP, šta ti pričaš o jačini liga.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
http://www.bild.de/sport/fussball/jose- ... .bild.html" onclick="window.open(this.href);return false;
khm, khm...
zovite me amidza murinjo
khm, khm...
zovite me amidza murinjo

vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.