FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bibula
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bibula » 14 mar 2018, 19:11

High je napisao/la:Što bi rekao jedan čiko - masa traži spektakl, a ne značenje. Tako da ima te mase koja se raduje ovome, a zaboravlja na učmalost ove kvaziUprave.
I zato smo tu gdje jesmo.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 14 mar 2018, 19:14

Husref Musemic se prodao za platu onima koji unistavaju klub.
Za mene je to kraj price. On je samo dio ovog zacaranog kruga i ne razlikuje se niti sekunde od Ihtjarevica, Sabrine i ostalih.
Ocito je svima licni intres prioritet svih prioriteta.
Cutat ce kao zaliven, sve da sutra ovi uhljupi nas odvedu u drugu ligu.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 14 mar 2018, 19:15

Ovo produzenje sa Husrefom mozemo smatrati velikim preokretom u funkcionisanju kluba...

Navikli smo da u ovakvim situacijama glave lete, a oni NAPOKON dali podrsku treneru a ne igracima :)

Drago mi je zbog ovog potez :)
Pozitivno u svakom slucaju....

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 14 mar 2018, 19:17

Ogavno je citati ove Husrefove recenice, znati da to ne misli, a da to radi samo zato sto je placen od ovih grobara kluba.
Posto obraz Husrefe?

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 14 mar 2018, 19:17

Evander je napisao/la:Husref Musemic se prodao za platu onima koji unistavaju klub.
Za mene je to kraj price. On je samo dio ovog zacaranog kruga i ne razlikuje se niti sekunde od Ihtjarevica, Sabrine i ostalih.
Ocito je svima licni intres prioritet svih prioriteta.
Cutat ce kao zaliven, sve da sutra ovi uhljupi nas odvedu u drugu ligu.
Ja i dalje ne vjerujem da se covjek tako prodao. Toliko o svim nasim legendama i ljubavi prema klubu.

Ne mogu sebi doci kakve ocajnicke poteze ova uprava povlaci da bi skrenuli paznju sa bitnijih stvari, tacnije da bi sacuvali svoju guzicu.
1946~

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 14 mar 2018, 19:18

Ja se nadam da ovo sve znaci da je uprava na Husovoj strani,i da se ovim htjelo javno dati do znanja pojedinim igracima i menakurcimadzerima da im eventualni bojkot nije uspjeo i da ce za sljedece lose rezultate snositi odgovornost i biti finansijski kaznjavani onda super.
A ako ovo znaci samo obicno mazanje ociju tipa gradi se bordo brod onda im je bem mamu,
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 14 mar 2018, 19:19

ovim potezom Husref pokazao da je zadovoljan upravom i njihovim radom . ne rece nista da nije zadovoljan osim sto ekipa igra loše . zakljucak svu odgovornost preuzeo na sebe (Boze na hajr ) vidjecemo kako ce ovo sve zavrsit .

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 14 mar 2018, 19:19

Kakv crni bojkot?
Neko jos u to vjeruje?

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 14 mar 2018, 19:20

Krenuli pitari pljuvati i po Husrefu. Postade i on taldzija. :tokralju:

Svaka cast upravi na ovom potezu. Sretno Sefe!
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 14 mar 2018, 19:21

Napokon da je uprava stala uz trenera, ne uz igrace.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 14 mar 2018, 19:21

Vala i @evander i @zip ide mi na k urac to vase kontriranje jedan drugom nazor,pa je bemu majku mozel sredina postojati.
Ovaj u inat ovome tjera,a ovaj u inat ovome podrzava.Jbt se ba obojica.
@evander ja samo ostavljam mogucnost,napisao sam obje verzija koje mogu biti.
Postuj tudje misljenje a ne nazor da svi mislimo ko ti jbt :crazy: :crazy:
FK SARAJEVO.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 14 mar 2018, 19:22

YNWA je napisao/la:Krenuli pitari pljuvati i po Husrefu. Postade i on taldzija. :tokralju:

Svaka cast upravi na ovom potezu. Sretno Sefe!
Husref sam po sebi pljuje. Stavi se u istu ravan sa Sabrinom, Ihtjarevicem i ostalim grobarima kluba.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 14 mar 2018, 19:22

Evander je napisao/la:Ogavno je citati ove Husrefove recenice, znati da to ne misli, a da to radi samo zato sto je placen od ovih grobara kluba.
Posto obraz Husrefe?
pa mi se prodali kad je Tan kupio vecinska prava . mislim da je ruzno Čalu ,Husrefa ,Uscuplica,Repuha i ostale ljude koji vole ovaj klub nazivati plačenicima . apsolutno vjerujem da oni zele najbolje ovom klubu .

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 14 mar 2018, 19:24

bordobijeli je napisao/la:
Evander je napisao/la:Ogavno je citati ove Husrefove recenice, znati da to ne misli, a da to radi samo zato sto je placen od ovih grobara kluba.
Posto obraz Husrefe?
pa mi se prodali kad je Tan kupio vecinska prava . mislim da je ruzno Čalu ,Husrefa ,Uscuplica,Repuha i ostale ljude koji vole ovaj klub nazivati plačenicima . apsolutno vjerujem da oni zele najbolje ovom klubu .
Svi oni prvo svoj dzep vole, pa tek onda sve ostalo.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 14 mar 2018, 19:24

Normalno da je zadovoljan sa Upravom, kad mu je ista sve obezbjedila..
Od priprema, pa da ostalih stvari..

To sto se ovde prica o nekim drugim stvarima i glupostima, i sto ljudi vjeruju ovom menadjeru.. To je druga stvar...

Drago mi je da se napokon stalo iza trenera a ne iza igraca...

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 14 mar 2018, 19:26

Nakon sto sam mislio da mi Husref ne moze vise pasti u ocima, nakon sto mu menadzeri kroje prvih 11, nakon sutnje sve vrijeme i izgovora raznih, kako su svi krivi osim pravih krivaca, ovaj potpis dodje kao slag na tortu.
Osudjeni smo sad na gledanje Sarica, Krste i ostalih koji imaju osigurano mjesto do kraja sezone i trpit ovaj antifudbal koji pokazuju :facepalm:

Posta Husref marioneta Sabrine i co.
1946~

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 14 mar 2018, 19:27

Dragi @evandere ,pogledaj ti svoje postove,ti svakom zivom ko napise imalo drugacije od tebe repliciras i pokusavas ga ubjediti,
Pa dobro te pobogu si,napisao si svoje misljenje i tjeraj dalje.
FK SARAJEVO.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 14 mar 2018, 19:28

Evander je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:
Posto obraz Husrefe?
Svi oni prvo svoj dzep vole, pa tek onda sve ostalo.
to im je posao al ne moze me niko ubijediti da Čala i Husref ne zele dobro klubu .situacija jest loša al ne treba spinovat i pljuvat po svemu , iskreno nisam zadovoljan Husrefom u proljetnom djelu mislim da ima i njegove krivice al nikad nebi napisao da zbog novca gura klub u propast .

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 14 mar 2018, 19:28

Ovo se prvi put desava u nasem klubu da trener dobije zvanicnu podrsku kroz novi ugovor uprkos losim rezultatima,i moram reci da mi se svidja ovo sto su uradili bez obzira na sve. Svidja mi se potez da se stane iza trenera,iako mu i ja trenutno zamjeram svasta nesto vezano za vodjenje tima,medjutim drago mi je da vidimo i to nesto "novo" u smislu da se ne skidaju glave na prvu.Do sada smo radili obratno nam to nista dobro donjelo nije,nadam se da ovo hoce.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 14 mar 2018, 19:29, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 14 mar 2018, 19:29

Posto obraz Husrefe?
šta si ti očekivao da se desi? da Hus prozove upravu? sa trenutnim rezultatom? to ne ide iz pozicije slabosti to bi trebao znati....
kad je došao ja sam prvi rekao neka ga nekoliko sezona, jer smo mjenjali trenere svako pola godine...moram reći da sam promjenio mišljenje nakon ove pauze...čini se da ne vidi gdje mu škripi u ekipi i gura neki svoj inat, ponaša se slično kao mandat prije ovog, itad je imao neke alibije, neko drugi je trebao određivati ko treba pucati penal, i inatio se sa novinarima....evo da vidimo šta će biti sada...a eto opet bi volio da čovjek uzme kakvu funkciju u klubu, pa bar sportskog...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Fouzi1 i 30 gostiju.