FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Meni su igraci krivci broj jedan!!
Prvo se njih rijesiti,jer svi oni znaju lopte igrati i imaju neki pedigre,u Antaliji tika taka u Bosni kaka kaka.
Prvo se njih rijesiti,jer svi oni znaju lopte igrati i imaju neki pedigre,u Antaliji tika taka u Bosni kaka kaka.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Mnogo seremo bgm, a nista se ne poduzima. Ova tisina lopovima najvise odgovara 

1946~
-
- Kontakt:
Sve recenoThrillerHz je napisao/la:Mnogo seremo bgm, a nista se ne poduzima. Ova tisina lopovima najvise odgovara
Kakav bojkot i o kom bojkotu se priča. Ja sam bio pomoćni trener i kad bi neko bojkotovo klupa mu je. Završena priča. U takvim situacijama uprava je u 90 posto situacija iza trenera. Ima slučajeva kad privatne okolnosti sputajavu igrače da daju maksimum. To se rješava razgovorom s trenerima i takvi igrači se nekad ostave izvan da ne bi remetili ekipu dok se situacija ne sredi. Trenerski štab se sastaje redovno i ima brifinge. Ovdje se o nečem drugom radi.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Dobro neko napisa neki dan da njima problem predstavlja samo još onih 1000 bolesnika što dolaze. Najsretniji bi bili da nema nikog.ThrillerHz je napisao/la:Mnogo seremo bgm, a nista se ne poduzima. Ova tisina lopovima najvise odgovara
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Ali relano, sta im se moze?
Tan je jedini koji ih moze smijeniti.
Ici tuci nekoga i prijetiti? Sorry, to je protuzakonito. Vecina nas ima poslove, porodice. Ja prvi nisam spreman na takvo sto.
O nekim stvarima se davno trebalo razmisljati. Cim si klub dao u ruke nekome, odrekao si se svih prava.
Sad si u pat poziciji i sve sto mozemo mi navijaci je ovdje palamuditi.
Tan je jedini koji ih moze smijeniti.
Ici tuci nekoga i prijetiti? Sorry, to je protuzakonito. Vecina nas ima poslove, porodice. Ja prvi nisam spreman na takvo sto.
O nekim stvarima se davno trebalo razmisljati. Cim si klub dao u ruke nekome, odrekao si se svih prava.
Sad si u pat poziciji i sve sto mozemo mi navijaci je ovdje palamuditi.
Upravo tako da bojotuju il da nece namjerno iz ko zna kojih razloga svima ke jasnoLaznjak je napisao/la:Sarajevojebordo i evander. Vi ste upravo rekli da su hz placenici od strane uprave da spinuju. Dal je moguce da nakon svega sto su momci uradili vas dva imate obraz i pomosliti na to. Jel vam to treba snimati igrace kako pricaju? Nemojte se hraniti da je spin uprave. Isti su odavno na spisku tjeranja. Samo su hz u qrcu i ne mogu se boriti sa njima.
Ja iskreno ne vjerujem u taj bojkot, vjerujem da ima igraca kojima se ne svidjaju Husrefove metode rada i sl.
Al da neko bojkotuje u situaciji gdje cijeloj upravi gori pod nogama, gdje im je evropa pod moranje , cisto sumnjam pogotovo jer od 11 igraca koji nam igraju vecinu su nam doveli Bilalagic i rahmanovic preko sabrine i elvira, tako da im ovi rezultati nimalo ne idu u prilog
Al da neko bojkotuje u situaciji gdje cijeloj upravi gori pod nogama, gdje im je evropa pod moranje , cisto sumnjam pogotovo jer od 11 igraca koji nam igraju vecinu su nam doveli Bilalagic i rahmanovic preko sabrine i elvira, tako da im ovi rezultati nimalo ne idu u prilog
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ne treba ti toThrillerHz je napisao/la:Stanojevic i Lelic setaju po carsiji, sad su kod Sebilja, ako koga zanima

Eto ti znas @thriller zavrsi nam toEvander je napisao/la:Ne treba ti toThrillerHz je napisao/la:Stanojevic i Lelic setaju po carsiji, sad su kod Sebilja, ako koga zanima

FK SARAJEVO.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Vjeruj htio sam im pric, cisto pitat sta se desava, al nesto ne vjerujem da su njih 2 izasta odgovorni, a i ne osjecam se dovoljno kompetentnim da bas ja pitam pitanja, pa mi glupo bilo.Evander je napisao/la:Ne treba ti toThrillerHz je napisao/la:Stanojevic i Lelic setaju po carsiji, sad su kod Sebilja, ako koga zanima
Incidente ikakve pravit je ogromna glupost i ne treba na to ni pomisljat.
1946~
Ma ne treba to radit ... imal dze BekicaThrillerHz je napisao/la:Stanojevic i Lelic setaju po carsiji, sad su kod Sebilja, ako koga zanima

Ta ce Lelic imam ja vise minuta u Sarajevu od njega 

FK SARAJEVO.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Vjeruj kako hoda njih grupica, prepoznah ovu dvojicu, ja sam pregledao sve okolo ne bi li vidio “tetovazu”. Al neemaInijesta je napisao/la:Ma ne treba to radit ... imal dze BekicaThrillerHz je napisao/la:Stanojevic i Lelic setaju po carsiji, sad su kod Sebilja, ako koga zanima

1946~
Njemu mozes noge obje polomiti sve ce ti oprostit samo da tetovaza ostane citavaThrillerHz je napisao/la:Vjeruj kako hoda njih grupica, prepoznah ovu dvojicu, ja sam pregledao sve okolo ne bi li vidio “tetovazu”. Al neemaInijesta je napisao/la:Ma ne treba to radit ... imal dze BekicaThrillerHz je napisao/la:Stanojevic i Lelic setaju po carsiji, sad su kod Sebilja, ako koga zanima

Ja ne gumo samo dva lika,dva beka Hodzica i Bekica,.

FK SARAJEVO.
- ThrillerHz
- Kontakt:
mma_hz je napisao/la:Eto ti znas @thriller zavrsi nam toEvander je napisao/la:Ne treba ti toThrillerHz je napisao/la:Stanojevic i Lelic setaju po carsiji, sad su kod Sebilja, ako koga zanima

1946~
- Orangina85
- Kontakt:
Pa kako brate da ti zavrsi akademiju i kamp, kad su nasi klosari triput travu postavljali iznova preko nake firme iz pizde materine iz srbije i placali po cijenama astronomskim[/quote]Inijesta je napisao/la:Sta da mi ocekujemo od Tana kad on nije ispunio ni prvobitno obecanje, a to je izgradnja Akademije! Dok je dolazio u klub niko nije govorio da cemo dovoditi mega zvijezde i slicno, svi su govorili pa i Tan sam, da je Balkan vrlo talentovan za fudbal i zato ce se ulagati najvise u Akademiju. Na kraju ispade da i to moramo sami zavrsiti, pa koji ce nam qurac onda u klubu. Imas gazdu milijardera, a sam se moras snalaziti to moze samo kod nas
Nije istina, trava se samo jednom postavljala a trava kupljena po regularnoj cijeni. To je za jedan teren sa prirodnom travom, drugi se sijao.
Nije istina, trava se samo jednom postavljala a trava kupljena po regularnoj cijeni. To je za jedan teren sa prirodnom travom, drugi se sijao.[/quote]Orangina85 je napisao/la:Pa kako brate da ti zavrsi akademiju i kamp, kad su nasi klosari triput travu postavljali iznova preko nake firme iz pizde materine iz srbije i placali po cijenama astronomskimInijesta je napisao/la:Sta da mi ocekujemo od Tana kad on nije ispunio ni prvobitno obecanje, a to je izgradnja Akademije! Dok je dolazio u klub niko nije govorio da cemo dovoditi mega zvijezde i slicno, svi su govorili pa i Tan sam, da je Balkan vrlo talentovan za fudbal i zato ce se ulagati najvise u Akademiju. Na kraju ispade da i to moramo sami zavrsiti, pa koji ce nam qurac onda u klubu. Imas gazdu milijardera, a sam se moras snalaziti to moze samo kod nas
Ja sam ovakvu pricu cuo, kao da su troskovi te prve faze bili puno veci nego sto su trebali biti i da je djelimicno i zbog tog sve pbustavljeno, ako fakat imas info da nije istina 100% onda se izvinjavam
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.