ma prvo je igro Mešanović pa onda i Lazo...koji nisu Bog zna čemu...smotani,spori...sve golove glavom il sa dva metra!!!To šta je poslije bilo je odraz očaja u kojem nije zaslužio da bude!!!lottdogg je napisao/la:meni se vise cini da je on sam sebe izbacio iz timatm-ovac iz mase je napisao/la:Lazo je preloš!On u Evropi ne bi mogo nista!Njegovi golovi sa 2 metra nekim mažu oči!Nije on kalibar evropskog Želje!!!
ZAMJENA-Džafić
Bekrić je dobar igrač al na izlaznim vratima!
ZAMJENA-Zeba,Thiago(Olimpik)
Šehić ako ode....
ZAMJENA-Radošević
P.S.
Pustimo na stranu Damirov noćni život!Radi se o igraču koji je brz,dobar s loptom a kojeg su vec pomenuti Lazo i Mešanović golovima sa 2 do 3 metra bez ikakve tehnike i brzine sa samo sirovom snagom izbacili iz ekipe!Grehota
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
TM87
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
ko ne bi cugo kad su onakvi klocevi ispred njega!!!covjek nije imao prilike ni na pocetku...ude zadnjih 10 minuta...i pregori od želje!!!DAKA JE BOLJI OD LAZE I OD MEŠANOVIĆA!!!BenjoTM je napisao/la:cuj pustimo na stranu to sto lik cuga po cijelu noc ?! jesil ti dobar kume ?!tm-ovac iz mase je napisao/la:Lazo je preloš!On u Evropi ne bi mogo nista!Njegovi golovi sa 2 metra nekim mažu oči!Nije on kalibar evropskog Želje!!!
ZAMJENA-Džafić
Šehić ako ode....
ZAMJENA-Radošević
P.S.
Pustimo na stranu Damirov noćni život!Radi se o igraču koji je brz,dobar s loptom a kojeg su vec pomenuti Lazo i Mešanović golovima sa 2 do 3 metra bez ikakve tehnike i brzine sa samo sirovom snagom izbacili iz ekipe!Grehota
TM87
Porediti Lazu i Mesanovica je krajnje neozbiljno.Mesanovic je rijesio dosta utakmica za razliku od Lazara i brzi je i konkretniji.
AMAR OSIM!
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
bolji jest Mešanović al i on poslije povrede krajnje neubjedljiv!!!!Rovčanin može da trči za njih obojicu!kalimero je napisao/la:Porediti Lazu i Mesanovica je krajnje neozbiljno.Mesanovic je rijesio dosta utakmica za razliku od Lazara i brzi je i konkretniji.
TM87
Vjerujem da se sjecate Guve koji je imao ulogu kao danas Lazo i Mesa, Guvo je vukao 2 igraca na sebi, zabijao ispod 10 golova po sezoni.
Rovcanin nije takav spic, za Amara vise vrijedi Lazo nego Damir i tu je kraj diskusije.
Druga je stvar da igramo npr sa Rovcaninom i Dialibom ili Dzaficem, ali nije tako i bespotrebno je polemisati na tu temu.
Damir ako je imalo pametan ne bi cugao da utopi tugu sto ne igra nego prionuo na trening.
Rovcanin nije takav spic, za Amara vise vrijedi Lazo nego Damir i tu je kraj diskusije.
Druga je stvar da igramo npr sa Rovcaninom i Dialibom ili Dzaficem, ali nije tako i bespotrebno je polemisati na tu temu.
Damir ako je imalo pametan ne bi cugao da utopi tugu sto ne igra nego prionuo na trening.
Cuva Bog Zelju svog!
joj jarane jesi i ti zapeo za Rovu... Meni je vjerovatno neki rodjak pa opet kazem da je los ove godine. Ok, povreda i svo to ali da covjek bolje radi na treninzima i igaro bi vise. Jest on pokretljiv, brz ali je tup skroz. Eno vidjeli smo protiv borca, usao i svi od njega ocekivali da uradi nesto...a ontm-ovac iz mase je napisao/la:bolji jest Mešanović al i on poslije povrede krajnje neubjedljiv!!!!Rovčanin može da trči za njih obojicu!kalimero je napisao/la:Porediti Lazu i Mesanovica je krajnje neozbiljno.Mesanovic je rijesio dosta utakmica za razliku od Lazara i brzi je i konkretniji.

Ma ja ba ko nebi cug'o kad ne igra. Mislim da mu je pogrešan izbor poroka. Treb'o je probat' s travom. Imali smo jednog takvog i nije mu loše išlotm-ovac iz mase je napisao/la:ko ne bi cugo kad su onakvi klocevi ispred njega!!!covjek nije imao prilike ni na pocetku...ude zadnjih 10 minuta...i pregori od želje!!!DAKA JE BOLJI OD LAZE I OD MEŠANOVIĆA!!!BenjoTM je napisao/la:cuj pustimo na stranu to sto lik cuga po cijelu noc ?! jesil ti dobar kume ?!tm-ovac iz mase je napisao/la:Lazo je preloš!On u Evropi ne bi mogo nista!Njegovi golovi sa 2 metra nekim mažu oči!Nije on kalibar evropskog Želje!!!
ZAMJENA-Džafić
Šehić ako ode....
ZAMJENA-Radošević
P.S.

Sve je to smješno, pili ne pili mi centarfora nemamo. Doduše ne znam ni da ima jedan kako valja u cijeloj ligi. Ova liga fakat daje krivu sliku. Amar je uzme k'o od šale sa prosječnom ekipom i za naše prilike. Moje mišljenje je da je prebrzo ove godine "ići" na Evropu. Trgovati, zaraditi, stabilizovati, pojačati pa ako Bog da dogodine probati nešto više uraditi. Ne treba biti megaloman, lakapo. Bitno je da se ćup uz'o, publika se vratila, svaka tekma minimum 50 milja zarade. Ako smo ove godine na "obećanje" prodali preko 2 milje godišnjih dogodine prodati 4 milje. Bit će sponzora, tuhnuće se Džeko onda lagano u pamet.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
ja mislim da biste ipak trebali lakse sa komentarima za daku... mozda postane novi dzeko pa ce opet biti daka kloc xD
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
De mi recite je li i Mešanović i dalje ljubitelj "čašice". Znam da je volio noćni život kada je igrao u Radničkom iz Lukavca(bio je igrač nad igračima), ali ne znam kakva je sad situacija. Dešavalo se da propusti par treninga zbog mahumrluka, tako da...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
nema togaMonolog je napisao/la:De mi recite je li i Mešanović i dalje ljubitelj "čašice". Znam da je volio noćni život kada je igrao u Radničkom iz Lukavca(bio je igrač nad igračima), ali ne znam kakva je sad situacija. Dešavalo se da propusti par treninga zbog mahumrluka, tako da...
Sto se prije Dzeko proda, to ce brze doci pare za pojacanja koja su nam neophodna.
× Plava krv ispod koze ×
po mom misljenju amar bi trebao prvom timu prikljuciti dipu i onog malog hodica i dati barem jednom vecu minutazu pokusati dovesti hrgovica,muminovica,jovanovica
Da, u Podgrmecu je ponikao Ibricic, kao i Subasic iz Olimpika, a i ovog Seferovica hvale, mogao bi biti dobar igrac od njega.ChWilla je napisao/la:jelde da je u tom podgrmeču i ibričić počeo? il' me prenosi?
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Glupe su ovdje rasprave, te ovaj los, te onaj los. Pa kako smo osvojili prvenstvo. Ajd ugl. hvala Bogu pa se vi strucnjaci nista ne pitate, ja nikoga ne bi otpustio od igraca. Jednostavno imaju kredita dovoljno za dvije sezone
Opet Amar je tu da kaze ko ide ko ostaje, jer naravno on zna bolje od nas sviju.
Vidim da se na Rovu pali teska artiljerija, ne treba zaboravit da je bio uz klub kad je bilo najteze

Opet Amar je tu da kaze ko ide ko ostaje, jer naravno on zna bolje od nas sviju.
Vidim da se na Rovu pali teska artiljerija, ne treba zaboravit da je bio uz klub kad je bilo najteze

TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli
Zeljeznicar za zivot cijeli
-
- Kontakt:
nikad_izvini je napisao/la:Nakon što sam rastjerao više od pola ekipe da vidimo šta je ostaloOstala je okosnica ekipe, po meni, vrlo dobra. Treba to nadograditi da se ne blamiramo po Europi.
Mislim da "gubitak Bekrića" možemo podnijeti. Još jedan takav "gubitak" baš i ne.
Europski ŽELJO![]()
-----------------------Šehić-----------------
--desni bek---Mešić---Bogičević-----lijevi bek
------------Ćulum------Svraka----------------
------Bešlija------play-----Višća
-------------------napadač---------
Opet, ko zna sa kakvom formacijom ćemo igrati naredne sezone. Formacija koja je uzela titulu je zanimljiva, malo dekadentnašto se tiče Europe al mi smo Balkanci, iznenađujemo sebe a ne protivnike
![]()
Treba nam napadač tipa Lazara koji ne fula onoliko prilika. Također mislim da je Svraka bolji od Ćuluma. Griješi ali je sve bolji i bolji.
Jest lijepo razmatrati moguće formacije i eventualna pojačanja za kvalifikacije za LŠ![]()
desni bek sime moze dobro odigrati... jest da je vise ofanzivan nego defanzivan ali je jedan od nasih boljih igraca...
lijevi bek spominje se puzigaca... amar ga je promatro... sad sta ce biti neznam...
Napadac - Dzafic...
Sredina Thiago... mada nevjerujem da ce preci... pa et onda osmanagic... rekao je da ga vuku evropske utakmice...
sad ovo su sve nase zelje a mogucnost je drugo... za ovo trebaju velike pare... bolje da mi to ostavimo amaru... on zna sta radi

prosjek gledalaca u ovoj sezoni:
TRIBINE
FK Željezničar 7.638 (15)
FK Borac 5.425 (15)
FK Sarajevo 3.438 (15)
FK Rudar 2.422 (15)
NK Zrinjski 2.246 (15)
NK Zvijezda 2.236 (15)
FK Velež 2.202 (15)
NK Čelik 2.065 (15)
FK Sloboda 1.888 (15)
NK Š. Brijeg 1.502 (15)
FK Leotar 1.052 (15)
NK Travnik 902 (15)
FK Modriča 796 (15)
FK Laktaši 722 (15)
FK Slavija 578 (15)
FK Olimpik 432 (15)
JER KADA MI...
TRIBINE
FK Željezničar 7.638 (15)

FK Borac 5.425 (15)
FK Sarajevo 3.438 (15)
FK Rudar 2.422 (15)
NK Zrinjski 2.246 (15)
NK Zvijezda 2.236 (15)
FK Velež 2.202 (15)
NK Čelik 2.065 (15)
FK Sloboda 1.888 (15)
NK Š. Brijeg 1.502 (15)
FK Leotar 1.052 (15)
NK Travnik 902 (15)
FK Modriča 796 (15)
FK Laktaši 722 (15)
FK Slavija 578 (15)
FK Olimpik 432 (15)
JER KADA MI...
Semper Fidelis
ej ljudi znate sta je Osim rekao 2-3 igraca ce pustit i ne da vishe. ev kako se prica,simic,bekric i mozda sehic.pa cemo vidjet i naravno ovi sto su zagrijavali dlanove kao i mi svaku utakmicu i ti ce ic,a doc mah to niko nezna,govori se pelak,colic,osmanagic,itd itd mah sve ce se vidjet aBd al et treba sve Amaru prepustit i to je to ha ya
al 3 gol bekrica samo on lampard daju onakve golove heehhe 

colic je preskup. bekric izjavljuje kao da nece nikud. to bi extra bilo. ja sam za dzafica i onog thiaga prejak igrac.
A_d_0 je napisao/la:colic je preskup. bekric izjavljuje kao da nece nikud. to bi extra bilo. ja sam za dzafica i onog thiaga prejak igrac.
ev iskreno jel mislis da bekric nece otic :S koliko god mi to htjeli to je nemoguce pa momku se ukazala odlicna prilika da ode :/ al et voljeo bi da ostane onda bi bili stvarno odlici opet sljedece sezone aBd

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP i 22 gosta.