Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: Arsenal
Propustiti ce oni koju utakmicu bio tu Kyle ili ne. Svakako bih volio da on dobije sansu kao 4. stoper naigrao bi se, a nije gori od Djure.
Celik!3,2,2.
Od djure nekad bi bolje stopera odigro Fuad Backović a nekad i sebe i nas iznenadi pa uzme loptu na lakši načinAllGunsBlazing je napisao/la:Propustiti ce oni koju utakmicu bio tu Kyle ili ne. Svakako bih volio da on dobije sansu kao 4. stoper naigrao bi se, a nije gori od Djure.

Evo sad citam da je placen preko 18 miliona eura (kaze BBC). Izgleda da sam ja bio u pravu.SamoZeljo je napisao/la:Taj Cazorla je navodno odlican igrac i znaci provjeren. Iskreno, nisam ga ni ja bas upratio jer u Spaniji gledam tekme Reala i Barcelone i ponekad nekog drugog ali samo kad nema nista drugo za gledati.
Ako ga svi toliko hvale, onda i vrijedi tih 18-20 miliona a malo je reci da je dobrodosao u Arsenal.

Od Sahina se nije odustalo. Jos uvijek se pregovara. Real ga hoce samo posuditi. Sansa da i on dolazi je velika.
P.S. Robin navodno sve vise razmislja da ostane.
Pozz Gunneri novi sam ovdje clan i drago ce mi biti sto cemo moci zajedno da djelimo misljenja o klubu. 

“I really like Arsenal.But you, do you really like Arsenal? Or just Arsenal with trophies?”
— Dennis Bergkamp-
— Dennis Bergkamp-
GunnerSS je napisao/la:Pozz Gunneri novi sam ovdje clan i drago ce mi biti sto cemo moci zajedno da djelimo misljenja o klubu.
Hm...RedDevilS je napisao/la:Joj da ne navijam za Man,Utd za vas bi sad milion posto sad je kasno..![]()

Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
- frankqqqqq
- Kontakt:
http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... ti-cazorla" onclick="window.open(this.href);return false;
YEAAAAAAAAAAAAH

Nuri sljedeći
YEAAAAAAAAAAAAH

Nuri sljedeći

- Marsal
- Kontakt:
GunnerSS
dobrodošao, malo mi bacaš na onog starog GunnerSa ali eto haj...
Iiiiiiiiiii DA
, Santi je gotov, idemo sad po Nurija.
Jajani

dobrodošao, malo mi bacaš na onog starog GunnerSa ali eto haj...

Iiiiiiiiiii DA

Jajani

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Kakav Giroud, kakav Podolski, ovo se zove pojačanje, Santi. 

Arsenal rijetko kad griješi kad su Španci u pitanju, osim Almunie 

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
- Marsal
- Kontakt:
Greška stoljećaToxicity je napisao/la:Arsenal rijetko kad griješi kad su Španci u pitanju, osim Almunie

Najbolje u svemu ovome je cijena Santija, jbt doveli smo ga za 12 miliona funti i kroz raznorazne bonuse to možda iziđe na 17 miliona.

12 miliona funti, džaba.
Znači Cazorla je došao na posudbu prije nego što ode u City
Jako dobro pojačanje za Arsenal i ne mogu da vjerujem da Arsenal troši
Ono što je najbolje jest da se troši razumno. E sad bi bilo pametno uložiti koju kintu i u odbranu.

Jako dobro pojačanje za Arsenal i ne mogu da vjerujem da Arsenal troši

Ono što je najbolje jest da se troši razumno. E sad bi bilo pametno uložiti koju kintu i u odbranu.

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta
Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta
Ove se godine može slobodno reći da ste među glavnim favoritima za osvajanje, još ako dođe kakav lijevi bek i možda jedan centralni vezni (iako je i ovako više nego solidno), uz ostanak Songa i RvP - a.
"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
Malaga je prvenstveno tražila 20 mil £ ali su na kraju pristali na odštetu od 18 mil £.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Marsal
- Kontakt:
Ne, nego na odštetu od 12 miliona funti i 5 miliona zavisno od bonusa koji se ne moraju ispuniti. To je potvrdio Jamie Sanderson, a ako ne znaš ko je on proguglaj malo.Saurman je napisao/la:Malaga je prvenstveno tražila 20 mil £ ali su na kraju pristali na odštetu od 18 mil £.
Arsenal uzme Cazorlu za 12 mil funti a Liverpool ganja tamo nekog Allena za 20 miliona
Veliko pojacanje je Santi, sve ima.
Veoma dobro izvodi i slobodnjake.

Veliko pojacanje je Santi, sve ima.
Veoma dobro izvodi i slobodnjake.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Sahin i mozda neki defanzivac ( Van der Wiel ) i bit ce svega u EPLu . Jedva cekam pocetak sezone da vidimo ovaj novi Arsenal 

Ja ne znam kakve vi medije citate ali sam jos 30. jula procitao da ce biti izmedju 18 i 20 miliona i da ce to biti rekord Arsenala. Najskuplje placeni igrac u istoriji kluba.
Nego, bilo kako bilo, bitno je da je zavesena prica. Treba Arsenalu jos pojacanja da bi se moglo jurisati na trofeje, na sami vrh EPL. Kako sada stvari stoje, moglo bi se samo do treceg mjesta (realno).
Nego, bilo kako bilo, bitno je da je zavesena prica. Treba Arsenalu jos pojacanja da bi se moglo jurisati na trofeje, na sami vrh EPL. Kako sada stvari stoje, moglo bi se samo do treceg mjesta (realno).
Jel se zafrkajes ?SamoZeljo je napisao/la:Ja ne znam kakve vi medije citate ali sam jos 30. jula procitao da ce biti izmedju 18 i 20 miliona i da ce to biti rekord Arsenala. Najskuplje placeni igrac u istoriji kluba.

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Marsal je napisao/la:Ne, nego na odštetu od 12 miliona funti i 5 miliona zavisno od bonusa koji se ne moraju ispuniti. To je potvrdio Jamie Sanderson, a ako ne znaš ko je on proguglaj malo.Saurman je napisao/la:Malaga je prvenstveno tražila 20 mil £ ali su na kraju pristali na odštetu od 18 mil £.
The Gunners have completed their third signing of the summer, securing the Spain attacking midfielder for a fee of around £18 million. Goal.com
Die Ablösesumme soll sich derweil auf rund 23 Millionen Euro belaufen. Der 27 Jahre alte Mittelfeldspieler war Teil der spanischen EM-Siegerelf von 2008 und 2012. Er bestritt bislang 45 Länderspiele. Transfermarket.De
Kao što vidiš ne spominju se bonusi a ni cijena od 12 mil.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
A sta ti nije jasno? Pa to je tako. Ne, ja se ne zezam.M4kaveli je napisao/la:Jel se zafrkajes ?SamoZeljo je napisao/la:Ja ne znam kakve vi medije citate ali sam jos 30. jula procitao da ce biti izmedju 18 i 20 miliona i da ce to biti rekord Arsenala. Najskuplje placeni igrac u istoriji kluba.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.