Mislim da će Barca daleko dogurat u LP, barem se može očekivati da Pep neće ovako experimentisati u LP, kao što to radi u Primeri

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Volim blaugranu i volim i dalje, ali su me pravo razocarali. Nista oni nece osvojiti s ovom igrom. I to ozbiljno mislim. Nek nastavi uigravati djecu i nek se halali i sa LP. S onim majmunom na golu ni do Neuma nece stic.......mandraX je napisao/la:@URL o @Los_Blancos, novo izdanje
Mislim da će Barca daleko dogurat u LP, barem se može očekivati da Pep neće ovako experimentisati u LP, kao što to radi u Primeri
Pa o tom ti ja i pričam, mislim da do toga neće doći, jedino možda u slučaju nekih povreda/kartona ovih prvotimacabparena je napisao/la:Volim blaugranu i volim i dalje, ali su me pravo razocarali. Nista oni nece osvojiti s ovom igrom. I to ozbiljno mislim. Nek nastavi uigravati djecu i nek se halali i sa LP. S onim majmunom na golu ni do Neuma nece stic.......mandraX je napisao/la:@URL o @Los_Blancos, novo izdanje
pa sta tebi nije jasno.. ako su predhodnih godina osvajali sa 4-5-6 bodova prednosti a uvijek dobijali el classico, zar to nije titula koja se uzela preko reala... ove godine ce ih opet dobiti dva puta, a kasnice 10 bodova za njimasamosarajvo je napisao/la:Sad su sami sebi oduzeli titulu...cak su i najbolja ekipa svih vremena.
E ne vjerujem majko draga
szlaja je napisao/la:Nakon 364874957 trofeja u zadnjih par godina, ocigledno je da ova ekipa nema ni mrvice morala. Samo na trenutke pokazu da su i dalje najbolji (protiv Reala), ali protiv ovih žnj ekipa kao da im se ne da znojiti. Moral ce biti veci u ligi prvaka, vjerovatno ce je i uzeti. Sve u svemu, ova ekipa je najbolja ikada u nogometu, svoju igru su doveli do savrsenstva, cini li su druge ekipe smijesnim. TO JE CINJENICA KOJU NIKO NE MOZE OSPORIT DRUGIM CINJENICAMA I ISTINITIM ARGUMENTIMA. Ta ekipa je jos tu na okupu, samo je treba "refresovat" i opet ce radit sto su radili.
Drago mi je da cu posle moci pricati da sam zivio u dobu kad je igrala najbolja ekipa ikada, prepiracavt cu djeci kako su to izvodili.
Grande je napisao/la:Iako navijam za INTER moram reci da je Barsa u zadnje 2-3 godine igrala "svemirski" fudbal.Vecina ljudi kaze da je to najsavrsjenija ekipa koja je izasla na teren.Ali svemu dodje kraj pa tako i toj Barsi...
Ocigledno je da igraci nemaju vise neki veliki motov protiv malih ekipa i to im se odbilo od glavu dok MOU perefektno odradjuje te male tekme dok u derbiu pusi kao svi do sada,ehh u tome je razlika trenutno...
Mislim da je vrijeme da se Barsa i PEP rastanu (novinari u Italiji vec pisu da PEP uzima Inter na ljeto) i da dovedu novog trenera i da osvjeze ekipu sa 2 igraca jer bez toga nemaju sanse pored "gladnog" Reala...
OVAJ PAD je normalna stvar koja se desava VELIKIM EKIPAMA...Evo doslo je vrijeme da se prekine dominacija Barse nakon dugo godina,to se isto desilo Interu prije 2god tako da....
Sve je to nogomet i ove stvari su normalne a pustite nase forumase koji shvataju licno neke stvari...
PoZz
hahaha cuj valdes imao vise pasova od protivnickih igracaDesimaL je napisao/la:Ali kako nekontate,da pep nezeli da golmani izbijaju lopte,i da igraju od noge do noge.Pa u nekim utakmica valdes je imao vise pasova od svakog protivnickog igraca.Pa pogledaj kup utakmice i pinto uvjek odigrava najblizem igraca,bez obzira kolko to moze biti opasno.JuveSissoko je napisao/la:LLoris, Hart, HandanovićPetardaa je napisao/la:bparena druže lezi pa sutra kad ustaneš pročitaj šta pišeš![]()
koji to ima bolji golman od valdeza a da bi ga mogli dovesti ?!
boladno je istina, nego nije mi jasno kako ti dosad nisi dobio ban da malo smiris dozivljaje, jer u citavih sedam postova si to uspio zaradit.Sintagma je napisao/la: hahaha cuj valdes imao vise pasova od protivnickih igraca![]()
a znao sam da ce te se da vadite na to da vas nije real pobijedio.
jeb*ga titula je titula.
murinjo je bolji trener od gvardiole.
DovoljnoDonnie Darko je napisao/la:koliko godina imas? pita me stari da mu mozda nisi sa ocem u razred isao?HZ_ilidzaa je napisao/la:Mi smo decenijama slavili vi godinama
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.