FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 13 mar 2018, 12:30

Evander je napisao/la:
SarajevoJeBordo je napisao/la:Nisam uspio pročitati nekoliko stranica jer sam u poslu, vidio sam samo da se aktivno provlači priča da igrači bojkotuju. Uopće nisam vidio ko je to napisao, ali mislim da je to spin iz uprave da se skine fokus sa njih. Ti ljudi su spremni otjerati sve živo samo da oni ostanu.
Uprvo to je i moj zakljucak. Naci ce dva nebitna igaca koji ce im biti zrtvena janjad. :kafa:

Znaju vise da ne pali fora sa smjenama trenera, raju nece smiriti ako Husrefa otjeraju. Ovo sad je novi vid zataskavanja situacije i smirivanja navijaca privremeno.
Njima je cilj prezivjeti do ljeta, a onda ce opet standardnu suplju prosipati.
Njima ako zagusti oni su spremni otjerati i 5 igrača iz prve postave. Ljudi koji prave takve scenarije su ljudi bez obraza, sline, beskičmenjaci, ljigavci i zadnji ljudski šljam, prave male balije. I onda pročitam neko reži "Husrefe odlazi" ili čak vjeruje u priče u bojkotu i kao rezultat toga sjedim u kafani, gledam Sarajevo na tvu ko da gledam bilo koju drugu utakmicu, ponekad zadrhtim i kontam sam u sebi nismo bolje ni zaslužili.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 13 mar 2018, 12:35

Niko ne tjera Husrefa sto ga mrzi, shvatite to. Husref ja kriv sto SUTI na sve sto mu se desava u i oko tima. Takvim pristupom pada u vodu prica da se Husrefu nikad niko nece mijesati u posao... Debelo su se umihesali, samo da znate.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 13 mar 2018, 12:39

mma_hz je napisao/la:
ThrillerHz je napisao/la:Radnik ce nam kazat sve!

Da su zeljo, zrinjski i siroki izgubili golom iz cistog ofsajda, digla bi se hajka, stigla bi do uefe. Pa GOSK eno ostecen i odma se pobunili ljudi, dok ove nase picke u upravi ne rade nista i vjecnom tisinom odobravaju sudijama i savezu da nas je.bu na svakom koraku :puke:
Jel ovaj Dzemidzic sto je sad nesto antikorpucijoni satro,jel on iz ere Blekica ono kod nas bio. :hmmmmm:
Ja ga se sjecam iz ere bordo neprijatelja, tad se i probio mislim do ovih nekih funkcija u savezu
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 13 mar 2018, 12:44

belosevic28 je napisao/la:Niko ne tjera Husrefa sto ga mrzi, shvatite to. Husref ja kriv sto SUTI na sve sto mu se desava u i oko tima. Takvim pristupom pada u vodu prica da se Husrefu nikad niko nece mijesati u posao... Debelo su se umihesali, samo da znate.
Ma brate progovorio je na kraju kusturica pa se zataskalo sve u roku 24 sata, mislim da su pojedinci tipa Husref Cala totalno nemocni da se izbore protiv ovih klosara, pa vec mjesec dana slusamo pricu kako je dobio sve igrace koje je trazio a u sustini kurcinu dobio i on i CalA, na kraju bi uz pomoc medija njega ocrnili za sva vremena, ovdje jedino da se digne neka druga ekipa kao onda bordo prijatelji sto su okupili se i udarili na upravu tadasnju
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 13 mar 2018, 12:48

belosevic28 je napisao/la:Niko ne tjera Husrefa sto ga mrzi, shvatite to. Husref ja kriv sto SUTI na sve sto mu se desava u i oko tima. Takvim pristupom pada u vodu prica da se Husrefu nikad niko nece mijesati u posao... Debelo su se umihesali, samo da znate.
Potpisavsi ugovor sa njima, Husref je potpisao sutnju.
Na osnovu njegovog imena, tad su smirili navijace i u zadnji cas spasili svoje guzzice.
Ja kad sam o tome pisao, ti si me prvi vrijedjao radi toga i nazivao neznalicom.
Ali eto, vremenom se nadodje na ono sto sam ja jos davno govorio.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 13 mar 2018, 12:49

Ako se ne mozes izboriti, digni ruke od svega. Objasni raji razloge odlaska i budi ono sto jesi - legenda kluba.
Ovako pada u ocima svima nama jer ispade da slijedi instrukcije nakaradne Uprave..
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 13 mar 2018, 12:52

Ako smo onda na neki način hvalilu Sabrinu što je "otjerala" Husaru i Hodžiću dali novi ugovor sada mislim da su se drugi menadžeri ubacili na neki način u pravljenje tima.
Ako nemaš para za kvalitetnije ugovore, i ako lično smatram da oronulim igračima iz naše lige ili iz susjedstva ne treba veća plata od 4000 do 6000 KM, onda se okreneš mlađoj raji.

Šeki Resić bi kroz dvije tri utakmice da dobije šansu bio u rangu Kuzmanovića ako ne i bolji, pa možda čak i Hebibovića, jer je željan dokazivanja. Dok ovi su shvatili da im je FKS najveći domet u karijeri, nemaju neku konkurenciju i boli ih briga.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 13 mar 2018, 12:57

Debilnije od mišljenja da Husref mora iznijeti prljavi veš može biti samo mišljenje da će neko drugi kad se Husref otjera to stvarno uraditi.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 13 mar 2018, 13:00

Kao sto rekoh, njegova jedina greska je sto je pristao da vodi klub doko su ovi na celu. Trebao im je biti opozicija, ako mu je stalo do kluba.
Ovako, samo ce biti potrosen i zauvijek ce biti ostranjen od kluba, za bilo kakvu drugu funkciju.
Sutra da ode, on nece ni A reci protiv ove uprave, to treba svima da nam je jasno.
Protiv njih mogu pricati samo oni koji nisu bili na njihovom hljebu.

Nekad je bolje i dno dotaci pa iznova sve poceti. Ovo koprcanje i disanje na skrge je najgora varijanta.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 13 mar 2018, 13:19

Još se niko iz kluba nije oglasio povodom onog gola u Širokom? Da je situacija obrnuta i Kurvinda bi se oglasila i kukala o ugroženosti svog naroda, a naši ne mogu ni beknut?? Lišticu npr. kad oštete, odmah ljudi skoče, zakukaju, idućih par tekmi sudjenje im bude ko mlijeko. Nas jebu iz utakmice u utakmicu, znaju ljudi da se neće niko ni buniti. Prenijela Sabra svoj karakter i na klub, yebe ko hoće, mi se i ne bunimo.
Bahati, bahati Željkan!
1946

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 13 mar 2018, 13:23

Svi smo za promjene rezove u upravi,funkcionisanju,sportskom segmentu ,igrackom kadru !!!
Ali kako i sta promjeniti ,koga dovesti ??
Samo nemojte one price nije bitno ko ce doci tako smo pisali kad su otisli dino i kusturica pa sad imamo sabrinu i valentina . jako je bitno ko ce doci i kakav mu je plan bez toga nema promjena ,nama treba neka jaka licnost s vizijom pa da ga onda navijaci podrze a ovo mjenjanje direktora,bordova,trenera nista dobro nece donijeti

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 13 mar 2018, 13:38

Sarajevojebordo i evander. Vi ste upravo rekli da su hz placenici od strane uprave da spinuju. Dal je moguce da nakon svega sto su momci uradili vas dva imate obraz i pomosliti na to. Jel vam to treba snimati igrace kako pricaju? Nemojte se hraniti da je spin uprave. Isti su odavno na spisku tjeranja. Samo su hz u qrcu i ne mogu se boriti sa njima.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 13 mar 2018, 13:39

Ma kakav crni bojkot. Uslovno receno, jedini problem je taj sto su nam nositelji igre iz prve sezone, Krste, Saric, Stanojevic i Ahmetovic totalno van forme. Samim tim onda ostatak ovog prosjecnog tima izgleda 3x losije i onda imamo ovo sto imamo.

Uprava napolje, vasih poteza dosta je!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

PAPE2
Kontakt:

Post Postao/la PAPE2 » 13 mar 2018, 13:40

Bez obzira na sve nase probleme koji su dublje prirode,sto se tice konkretno sportskog dijela svugdje u svijetu kad nema rezultata odgovoran je trener i on prvi leti i tacka,nema izgovora,sad druga je stvar sto nam ne valja uprava,igraci,vlasnik,stadion...Pozdrav svima

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 13 mar 2018, 13:46

Laznjak je napisao/la:Sarajevojebordo i evander. Vi ste upravo rekli da su hz placenici od strane uprave da spinuju. Dal je moguce da nakon svega sto su momci uradili vas dva imate obraz i pomosliti na to. Jel vam to treba snimati igrace kako pricaju? Nemojte se hraniti da je spin uprave. Isti su odavno na spisku tjeranja. Samo su hz u qrcu i ne mogu se boriti sa njima.
Nije forum za pisanja o Hz, nisam upratio da je neko prozivao, ali i da jeste njima na čast. Super generacija Hz koja ima akcije o kojim drugi mogu sanjati. Ne treba nastavljati pisati o tome više.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 13 mar 2018, 13:48

Laznjak je napisao/la:Sarajevojebordo i evander. Vi ste upravo rekli da su hz placenici od strane uprave da spinuju. Dal je moguce da nakon svega sto su momci uradili vas dva imate obraz i pomosliti na to. Jel vam to treba snimati igrace kako pricaju? Nemojte se hraniti da je spin uprave. Isti su odavno na spisku tjeranja. Samo su hz u qrcu i ne mogu se boriti sa njima.
Ko kaze da i oni nisu namjerno i planski obmanuti?
Ova prica se ne smije zavrsiti kaznjavanje par igraca i onda da bude "pojeo vuk magarca" i hajmo opet sve u krug.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 13 mar 2018, 14:01

sarajevo46 je napisao/la:
Nije forum za pisanja o Hz, nisam upratio da je neko prozivao, ali i da jeste njima na čast. Super generacija Hz koja ima akcije o kojim drugi mogu sanjati. Ne treba nastavljati pisati o tome više.
Naravno da je super, ali ruku na srce nemam snagu koja je potrebna da se izbori protiv uprave. Potrebno je ujedinjenje svih nas, tek tad bi mozda nesto i ne bi moglo. Od skandiranja uprava napolje, elvire odlazi i slicno nema nista, momci samo imaju poslije problema.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 13 mar 2018, 14:11

E jbg,ovaj forum je **** samo zato sto jedan dodje i kaze igraci su krivi(laznjak),al momak ima kredita,onda se pojave neki novi sa par postova(osim Evandera) koji pricaju o nekom spinu prema upravi.Nista onda **** majke i upravi i igracima bolikurcima.Cisto da smo sigurni.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 13 mar 2018, 14:12

Evander je napisao/la:
Ova prica se ne smije zavrsiti kaznjavanje par igraca i onda da bude "pojeo vuk magarca" i hajmo opet sve u krug.
Evander, ima raznih bojkota. Bojkot da srusis trenera ili bojkot mozda jer ti je plata mala pa da se osvetis upravi koja te ne placa posteno. U svakom slucaju igraci nemaju sta da izgube (jer su plate male) pa bojkotuju. Uprava kriva jer nisu sklopili ugovore koji stimulisu visoke performanse igraca.

Ako je trener kriv za rezultate onda je kriv i onaj iz uprave koji ga je predlozio i doveo. Dakle i on leti zajedno sa trenerom.

Uprava dobija dobru platu zbog odgovornosti koju ima za sve sto se desava u klubu. Ali ako stvari krenu naopacke uprava dobija otkaz jer je ODGOVORNA za probleme, kakvi god da su.

Tako da je glupo da je bojkot spin nase uprave jer ih to ne amnestira od odgovornosti. Direktno su odgovorni i moraju ici.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 13 mar 2018, 14:25

Evander je napisao/la:
Ja to nigdje nisam rekao i stojim iza onoga što napišem, a ne što ti shvatiš. A ako ćemo se igrati tih teorija zavjere, što kaže Evander jel to se oni ne mogu obmanuti. Taj igrač koji je taj rekao on ne može biti plaćenik pa da namjerno to kaže iako nije tako?

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.