FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

halaliMi
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la halaliMi » 16 nov 2017, 09:28

Treba malo odvadit price, pa nije Amar Bogom dan da mora biti selektor. U jednu ruku je kriv sam Ivica koji je postavio Begica tamo gdje jeste, a ovaj uradio sta je uradio. Ima vremena da Amar bude selektor.

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 16 nov 2017, 10:42

Ma Amar treba Zelji, a i Zeljo treba Amaru.
Svakako mislim da on uopce nije tip za vodjenja reprezentacije. Njemu treba stalni izazov, svake sedmice, a ne svaki mjesec i po, dva.
Moje misljenje.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 16 nov 2017, 11:02

Ovo je isto ko da biras izmedju Alexa Fergusona i Roya Keana za trenera Engleske, i odaberes ovog drugog.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 16 nov 2017, 11:09

Hajde ti Amare kuci. Potreban si nasem Zelji.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 16 nov 2017, 11:33

Pustite se tih priča, želja i pozdrava. Bl pred nama a onda derbi, pritisak koji stavljate na pleća klubu može biti samo kontraproduktivan, vidite da nas ne mogu očima smisliti i jedva čekaju priliku da kleknemo ali svi u kompletu.

Na nuak ko je ko pa neka se pojedini zapitaju šta i kako su pričali!

Željezničar za život cijeli!
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

halaliMi
Kontakt:

Post Postao/la halaliMi » 16 nov 2017, 12:03

Mi smo jedini navijaci na svijetu koji pljuju al "hinjski" po covjeku koji je ucinio da postanemo najtrofejniji klub u drzavi.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 16 nov 2017, 12:21

Mujic nam sudi u BL.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 16 nov 2017, 12:41

LjoZee je napisao/la:Mujic nam sudi u BL.
Taman da vidimo kako je Rs prošao u ovim pregovorima. Ako su dva predstavnika u Lzp, jedan u evropi što je vrlo vjerovatno, naguzit ce nas možda i već u subotu.

UPRAVA NAPOLJE!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 16 nov 2017, 12:55

Arena Sport ponovo prenosi tekmu protiv Lokomotive.

SF6
Kontakt:

Post Postao/la SF6 » 16 nov 2017, 13:05

Pitanje je vremena kad ce adzem dobiti otkaz,bolje prije nego kasnije,svima nam je jasno da on nije kapacitet za titulu.
Amare vrati se da ih sve zajedno popisamo.

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 16 nov 2017, 13:07

Neandertalac je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:Mujic nam sudi u BL.
Taman da vidimo kako je Rs prošao u ovim pregovorima. Ako su dva predstavnika u Lzp, jedan u evropi što je vrlo vjerovatno, naguzit ce nas možda i već u subotu.
+je pitarski ker i to bas pred derbi poslat da sudi zar nije cudno, djelice nam kartone ko lud... Smjesno je za rec sta se pise protiv Amara , Netrebaju njemu nikakvi lobi rezultati stoje iza njega dok Kodro je vodio Pitare borili se za opstanak haha... Amar Amar Osim Osim
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 16 nov 2017, 13:21

SF6 je napisao/la:Pitanje je vremena kad ce adzem dobiti otkaz,bolje prije nego kasnije,svima nam je jasno da on nije kapacitet za titulu.
Amare vrati se da ih sve zajedno popisamo.
Pred Adzemom je imperativ da uzme 6 bodova il noga cak sad mozda poslije Banja Luke je dobije
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 16 nov 2017, 13:28

Nemojte ba tako pisati u pm, imajte malo poštovanja. Yebo ga hljeb 20 godina čovjek u i oko klubu i blati se kako je došao a razni qurci sa strane nam draži od naših, više ih cijenimo, poštujemo, stitimo nego sami sebe. U pm dok je debeli krmak bio samo što ga nisu svecem proglasili, e daj mu pticijeg mlijeka, pusti ga da radi, treba tri prelazna da se rad pokaže a Ado od prvog dana isto kao da je dušman. Onog pitarskog kera za sd branili i polovnjake a pljujemo na nasu djecu i naše ljude jeste normalni više.

Sve i da ne bude trener pokažite poštovanje jer je dao klubu nešto i klub njemu, ima neka veza, ljudskost.

UPRAVA NAPOLJE!

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 16 nov 2017, 13:32

Neandertalac je napisao/la:Nemojte ba tako pisati u pm, imajte malo poštovanja. Yebo ga hljeb 20 godina čovjek u i oko klubu i blati se kako je došao a razni qurci sa strane nam draži od naših, više ih cijenimo, poštujemo, stitimo nego sami sebe. U pm dok je debeli krmak bio samo što ga nisu svecem proglasili, e daj mu pticijeg mlijeka, pusti ga da radi, treba tri prelazna da se rad pokaže a Ado od prvog dana isto kao da je dušman. Onog pitarskog kera za sd branili i polovnjake a pljujemo na nasu djecu i naše ljude jeste normalni više.

Sve i da ne bude trener pokažite poštovanje jer je dao klubu nešto i klub njemu, ima neka veza, ljudskost.
Nije Nea stvar u tome Ado se uhvatio sam vruce stolice nas je covjek moju podrsku ima.. al da nemozes dobit zadnjeg viteza mislim nije njegova krivica igraca ce vise jer su glupi , Bojim se da nije on taj koji ce nam donijet titulu... Nisam nija za tjeranje vise trenera treba mozda Adi dati sansu neka ga tu neka napravi finu ekipu jasam prenjeo samo sto sam cuo mozda je pogresno..

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 16 nov 2017, 13:34

Ne kažem samo tebi nego svima nama. Vidjecete šta je i kako je ako nastavimo ovako sami sebi rupu kopati,slabiti a dušmana onih pravih, iskonskih nikad više.

Edit. Na sluzbenom predstavljanju novog Sd_a bit će i nekih iznenađenja. Ne pitajte šta, strpite se.

UPRAVA NAPOLJE!

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 16 nov 2017, 13:48

Opcenito je tema otisla u qrac sa ovim raspravama za i protiv uprave.

Samo ne mogu shvatiti kako neko moze uopce braniti neke postupke, dovodjenja, odvodjenja. Ono, svako ima pravo da iznese svoje misljenje, ali zatvarati oci pred nekim stvarima je smijesno.
S druge strane, blatiti Amara, Adu ili bilo koga koji je nosio dres Zelje je jadno i bijedno. Cak i ako ima ili je imao pogresnih poteza.
Prica nam "Zeljeznicar za zivot cijeli", "Plava familija", a tamo po familiji udri kako god se stigne.
Sramotno i nepotrebno.
Da napomenem, tvorac ove sadasnje generacije juniora je upravo Ado, tako da ne mozete ga s jedne strane blatiti, a s druge hvaliti juniore koji su i njegov proizvod. Namjerno kazem "i njegov" jer je u pitanju jedan proces proizvodnje u kojem mora ucestvovati vise ljudi, trenera od pjetlica pa sve do seniorske ekipe.
Sto se tice tekme u subotu, cisto sumnjam da mozemo vise od boda uzeti, ali nada umire zadnja, jel.
A za pite se ne brinem, njih cemo dobiti svakako.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 16 nov 2017, 13:49

Neandertalac je napisao/la:Ne kažem samo tebi nego svima nama. Vidjecete šta je i kako je ako nastavimo ovako sami sebi rupu kopati,slabiti a dušmana onih pravih, iskonskih nikad više.

Edit. Na sluzbenom predstavljanju novog Sd_a bit će i nekih iznenađenja. Ne pitajte šta, strpite se.
Sutra je presdstavljanje SD_da nema veze kakve sa ovim sto dolazi iz Uefe ili

SF6
Kontakt:

Post Postao/la SF6 » 16 nov 2017, 14:19

Boli me kur.ac sto je nas ako nema kvalitet,a gubljenje bodova protiv ekipe koja je vec u federalnoj ligi je potvrda toga.

Qwerty90
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Qwerty90 » 16 nov 2017, 14:21

Neandertalac je napisao/la:Ne kažem samo tebi nego svima nama. Vidjecete šta je i kako je ako nastavimo ovako sami sebi rupu kopati,slabiti a dušmana onih pravih, iskonskih nikad više.

Jesu pozitivna ili negativna ? :D

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 16 nov 2017, 14:37

Utakimca u Banja Luci od ogromnog znacaja, sto zbog bodova, sto zbog atmosfere pred derbi. Valjda su nasi puleni svijesni toga.
- Zeljeznicar -

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.