FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

robertkosar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la robertkosar » 13 mar 2018, 10:17

zagor1987 je napisao/la:
robertkosar je napisao/la:Cuj bojkot :rol: Pa zar bajke nisu na drugom spratu :crazy: Hehe pa vojnik kluba je morao znati da ima krticu u ekipi :mrgreen: Kakav je to trener ako nema bar dva svoja igraca u ekipi koja ce mu raportirati o stanju u timu. Ako je istina u sta nevjerujem komplet bagru koja je ucestvovala u toj prljavoj raboti odstraniti iz kluba pa makar igrali sa kadetimo do kraja prvenstva. :bih:
Klosari svoje frustracije lijeci negdje drugo,svaki post zi je o Husrefu nece igrat tvoji igraci dok je on tu i vozdra ajde mrssss odavde,zanimljivo ni jedan trener ti nije odgovarao tj ti si onaj Jesicev menager koliko se sjecam sto nam je igrace uvaljivo? Bjezi odavde boli nas za tvoje misljenje
Prvo da ti kazem da nisam taj kojem me predstavljas i gospodin sam za tebe indijanac. Volim Sarajevo duze nego sto ti imas godina. I Cala i Husref su podvili repove pred ovim lopovima iz uprave. Znaci imaces pare suti i radi kako ja kazem. Tu floskulu vojnik kluba i voli klub objesi macku o rep. Bosnjo kad ugleda paru i oca rodjenog zaboravi. Suske su opasne i dirktno udare u mozak. Nisam nikakav menager a imam fudbal u malom prstu jer sam igrao 25 godina i danas radim sa djecom :kafa:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 13 mar 2018, 10:49

Podvili rep? Nece ljudi da prave javasluk od kluba. Treba znat ove strvinare od kvazi novinara da se okoriste lesom koje se zove Sarajevo. Bole takvi clanci normalne ljude koji su zivote posvetili fkS. Ja sam vam rekao da je bojkot (nazovi kako hoces , sabotiranje trenera) pa sto mortem kaze oni se ne bune na ociti ofsajd. Boli ga q ima lovu, daj nam nekog ko nas nece maltretirat. Navjecu je problem sto im psuje jer su retardi. Necu 2x da treniram, necu da mi se ovo uskracuje, necu da moram ispastat ako me trener vidi da cugam. Bolje jaranski da i on cuga sa nama. Ahaa, moze, ali ne u fkS. Ovih dana ce biti fina posjeta treningu, pa da vidimo ta muda.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 13 mar 2018, 10:58

Laznjak je napisao/la:Podvili rep? Nece ljudi da prave javasluk od kluba. Treba znat ove strvinare od kvazi novinara da se okoriste lesom koje se zove Sarajevo. Bole takvi clanci normalne ljude koji su zivote posvetili fkS. Ja sam vam rekao da je bojkot (nazovi kako hoces , sabotiranje trenera) pa sto mortem kaze oni se ne bune na ociti ofsajd. Boli ga q ima lovu, daj nam nekog ko nas nece maltretirat. Navjecu je problem sto im psuje jer su retardi. Necu 2x da treniram, necu da mi se ovo uskracuje, necu da moram ispastat ako me trener vidi da cugam. Bolje jaranski da i on cuga sa nama. Ahaa, moze, ali ne u fkS. Ovih dana ce biti fina posjeta treningu, pa da vidimo ta muda.
Prijatelju,mislim da ne treba da ide samo jezgro grupe na trening.Mislim da treba sto vise raje da ode,da vide da to nije samo grupa od 50 tak momaka vec da ode ako treba i par stotina da shvate da nemaju niciju podrsku ako vec rade to sto rade.Treba da sazna sto vise raje za tu posjetu i da ode ,cisto brojcano da ispostujemo grupu,a naravno neka prica ko treba da prica
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 13 mar 2018, 10:59

mma_hz je napisao/la:
Laznjak je napisao/la:Podvili rep? Nece ljudi da prave javasluk od kluba. Treba znat ove strvinare od kvazi novinara da se okoriste lesom koje se zove Sarajevo. Bole takvi clanci normalne ljude koji su zivote posvetili fkS. Ja sam vam rekao da je bojkot (nazovi kako hoces , sabotiranje trenera) pa sto mortem kaze oni se ne bune na ociti ofsajd. Boli ga q ima lovu, daj nam nekog ko nas nece maltretirat. Navjecu je problem sto im psuje jer su retardi. Necu 2x da treniram, necu da mi se ovo uskracuje, necu da moram ispastat ako me trener vidi da cugam. Bolje jaranski da i on cuga sa nama. Ahaa, moze, ali ne u fkS. Ovih dana ce biti fina posjeta treningu, pa da vidimo ta muda.
Prijatelju,mislim da ne treba da ide samo jezgro grupe na trening.Mislim da treba sto vise raje da ode,da vide da to nije samo grupa od 50 tak momaka vec da ode ako treba i par stotina da shvate da nemaju niciju podrsku ako vec rade to sto rade.Treba da sazna sto vise raje za tu posjetu i da ode ,cisto brojcano da ispostujemo grupu,a naravno neka prica ko treba da prica
to bi bilo pozeljno da nas sto vise ode dole
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 13 mar 2018, 11:06

benko21 je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:
to bi bilo pozeljno da nas sto vise ode dole
Razumijem ja vas, ali ne treba masa ljudi tu u tom trenutku. Masa ljudi treba na istoku, da im **** mater i da stane na stranu Husa. Nije ih stid, lik je obolio od Sarajeva, oni glume sta vec glume. Ni jedan trener im ne valja, sve smo rastjerali. Islo je nas prije i po 200 na trening, pa nas murija gore ceka, jel ko prije propjevo ili su nas vidjeli kako idemo to je drugo. Sumnjam da ce se sta pricat sa njima, jer oni nemaju nama vise sta reci, a Boga mi ni mi njima.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 13 mar 2018, 11:10

Aha upravu si,na muriju sam potpuno zaboravio,Mah istok je spreman sto se tice raje,samo da se otvori :mrgreen: al ne moze se psovati po svima,mora se znati tacno koji su to igraci i osuti selektivno ako se budu ponasali ko bolikurci.Ja odavno nisam na sjeveru,al uvijek cu postovati sjever i njihove odluke jer dobro znam sta se sve mora proci a o odricanju da i ne govorim kad si navijac FK Sarajevo,tj Horda zla. :thumbup:
@laznjak,naravno nemoj se ljutiti ako ti ja prvi 100 posto ne vjerujem,dok sjever otvoreno ne kaze svoje. :D
FK SARAJEVO.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 13 mar 2018, 11:15

Ovo je sad vec druga prica, ako je bojkot igraca u pitanju.
Pretpostavljam da je par njih pocelo a veliki ostatak podrzao bojkot.
Treba dati podrsku onda treneru ako je tako. A on da eliminise te koji su zapoceli bojkot. Pocevsi od Bjeljine.
A i Husref bi trebao da malo smiri dozivljaje i ne psuje igracima previse, ne voli to niko.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 13 mar 2018, 11:28

Radnik ce nam kazat sve!

Da su zeljo, zrinjski i siroki izgubili golom iz cistog ofsajda, digla bi se hajka, stigla bi do uefe. Pa GOSK eno ostecen i odma se pobunili ljudi, dok ove nase picke u upravi ne rade nista i vjecnom tisinom odobravaju sudijama i savezu da nas je.bu na svakom koraku :puke:
1946~

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 13 mar 2018, 11:32

ThrillerHz je napisao/la:Radnik ce nam kazat sve!

Da su zeljo, zrinjski i siroki izgubili golom iz cistog ofsajda, digla bi se hajka, stigla bi do uefe. Pa GOSK eno ostecen i odma se pobunili ljudi, dok ove nase picke u upravi ne rade nista i vjecnom tisinom odobravaju sudijama i savezu da nas je.bu na svakom koraku :puke:
Jel ovaj Dzemidzic sto je sad nesto antikorpucijoni satro,jel on iz ere Blekica ono kod nas bio. :hmmmmm:
FK SARAJEVO.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 13 mar 2018, 11:34

Ko bojkotuje neka ga odstrani od tima ako svi bojkotuju onda je do Hustefa. Ja ipak mislim da je problem losa selekcija igraca , Husref je taj koji treba drzati svlcionicu .

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 13 mar 2018, 11:39

O bojkotu je smijesno pricati prije slijedece utakmice. Budu li isti igraci na terenu, onda je prica jasna.
Bojim se da ce se kola slomiti na dva, tri nebitna igraca i da ce se krenuti dalje. Smrdi mi na novu taktiku zataskavanja od strane uprave.

suarez000000
Kontakt:

Post Postao/la suarez000000 » 13 mar 2018, 11:49

Evander je napisao/la:O bojkotu je smijesno pricati prije slijedece utakmice. Budu li isti igraci na terenu, onda je prica jasna.
Bojim se da ce se kola slomiti na dva, tri nebitna igraca i da ce se krenuti dalje. Smrdi mi na novu taktiku zataskavanja od strane uprave.
Evidentno je da bojtkotuju jer nije normalno da ekipa koja je jesenas davala po tri gola na utakmici sad ne mogu do suta u okvir nismo ovce. A neki igraci moraju igrat takav im ugovor sastavljen od strane debilske uprave. Jel normalno ovo više koliko nas jebu niko se ne oglašava pa makar za ofsajd za nesto jesu li normalni oni. Otici ce aBd doci ce i njihov kraj.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 13 mar 2018, 11:56

Dvojba je da li je Tan i njegov nacin funkcionisanja los ili su nase uprave i ljudi iz sportskog segmenta nesposobni .vjerovatno i jedno i drugo , pitanje svi pitanja zasto ne dovede strucne ljude u klub ??
Kako god okrenem vratim se na Tana mi smo njemu zadnja rupa na sviralu.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 13 mar 2018, 12:07

Mujakic dobio poziv za mladu repku :clap: I Kuzmanovic je takodjer pozvan.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 13 mar 2018, 12:10

Jel se Musemic oglasio ? Ponudio ostavku ? Govoril kako je neko kriv ? Kako nema uslove , kako plate kasne ili sta mu je problem ?

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 13 mar 2018, 12:12

miky_hz je napisao/la:Mujakic dobio poziv za mladu repku :clap: I Kuzmanovic je takodjer pozvan.
Znaci nece dugo ostati u FKS

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 13 mar 2018, 12:13

HeraklitMracni je napisao/la:Jel se Musemic oglasio ? Ponudio ostavku ? Govoril kako je neko kriv ? Kako nema uslove , kako plate kasne ili sta mu je problem ?
Nemoj da pricas nesto lose o treneru jer si ovdje odma ubaceni element, menadjercic, ili nedajboze neprijatelj kluba :kafa:
Zadnja izmjena: robertkosar, dana/u 13 mar 2018, 12:15, ukupno mijenjano 1 put.
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 13 mar 2018, 12:13

Nisam uspio pročitati nekoliko stranica jer sam u poslu, vidio sam samo da se aktivno provlači priča da igrači bojkotuju. Uopće nisam vidio ko je to napisao, ali mislim da je to spin iz uprave da se skine fokus sa njih. Ti ljudi su spremni otjerati sve živo samo da oni ostanu.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 13 mar 2018, 12:16

SarajevoJeBordo je napisao/la:Nisam uspio pročitati nekoliko stranica jer sam u poslu, vidio sam samo da se aktivno provlači priča da igrači bojkotuju. Uopće nisam vidio ko je to napisao, ali mislim da je to spin iz uprave da se skine fokus sa njih. Ti ljudi su spremni otjerati sve živo samo da oni ostanu.
Uprvo to je i moj zakljucak. Naci ce dva nebitna igaca koji ce im biti zrtvena janjad. :kafa:

Znaju vise da ne pali fora sa smjenama trenera, raju nece smiriti ako Husrefa otjeraju. Ovo sad je novi vid zataskavanja situacije i smirivanja navijaca privremeno.
Njima je cilj prezivjeti do ljeta, a onda ce opet standardnu suplju prosipati.

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 13 mar 2018, 12:29

bordobijeli je napisao/la:Ko bojkotuje neka ga odstrani od tima ako svi bojkotuju onda je do Husrefa. Ja ipak mislim da je problem losa selekcija igraca , Husref je taj koji treba drzati svlacionicu .
Da drzi svlacionicu cime ???? Dodji sebi ba.

1-Ovi koji bojkotuju misle da imaju malu platu pa se okrenuli protiv. Kad imas odlicnu platu niko nece ni pomisliti da to ugrozi. To je ljubav za parama, ne za klubom da se ne lazemo. Bojkot se rjesava na 2 nacina : batine ili kvalitetni ugovori. Navijaci se mogu pobrinuti za degenek. Nadao sam se da ce Sabrina bar moci napisati kvalitetan ugovor baziran na performansama (mala bazna primanja i velike nagrade za pruzeni kvalitet na tekmi, licni i timski,..). Plus velike kazne ako odigras 2 tekme lose pa da vidis sto bi igrac "bacio" (izgubio) veliku lovu zbog bojkota. To je iskljuciva odgovornost uprave.

2-"losa selekcija igraca" jer nisu doveli kvalitet. Igraci su prestali trcati da potpisu za Sarajevo jer smo prestali placati. Obradovic i ostali su van nase platezne moci. Cigansko mali iznosi koji se nude igracima su odbili sve iole vrijedne prinove da dodju. Tako uprava kaze, eto mi pregovarali ali oni nece. Bolje je ponuditi male sume novca a ostalo sacuvati sebi za plate. Ako levat pristane - super, ako ne - nismo mi krivi. Na zapadu se kaze " ako platis u kikirikiju, dobices majmune". To nije usteda i racionalizacija poslovanja. Kao ekonomski najjaci klub u zemlji, koje smo to pojacanje potpisali da je bas ime i da moze praviti razliku na terenu (ala Benko). Nece niko. Zasto ???

3-Trener nije tu da pregovara plate igracima i dogovara prelaske. Za to je zaduzen sportski dio uprave. Ko u nasoj upravi zna kolika je suma para realna za recimo Obradovica ? Video skaut, Ihtijarevic, Sabrina, Valentin, Choo ili neko peti ????

4-Zasto se uprava ne oglasi zbog gola iz offside-a ?

Husref suti i pokusava. Razocarao me je glupim izgovorima. Samo nova uprava ima pravo da ga smjeni, ova sadasnja treba biti smjenjena a ne da oni OPET nekog dovode. Ako se misli da je njegovo proslo kao trener, umjesto trenera treba ga staviti za direktora a Kodru za sportskog. Sabrina nek se bavi ugovorima ako zna, a ako ne pravac Simin Han.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 28 gostiju.