Upravo ovo, treba im majcinu majku ****joker90 je napisao/la:Ako i Husrefa otjeraju i potroše, treba i upravu i manekene izjebat da dobro upamte! Najmanji krivac je on, iako svi snose dio krivice..
Nije problem ako tteba i Husref nek ide al zadnji
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Upravo ovo, treba im majcinu majku ****joker90 je napisao/la:Ako i Husrefa otjeraju i potroše, treba i upravu i manekene izjebat da dobro upamte! Najmanji krivac je on, iako svi snose dio krivice..
To treba da bude poenta, nisu iznad kluba i nikad nece biti. Necemo ovaj put nasjesti na price. Mi smo Sarajvo i tako ce biti, a Hus je jedan od nas. bit ce gazeni gdje god ih vidimo. **** im Argelini majku ufuranu. Zna se i koji su igraci propjevali za bojkot, ali necemo o tome, da ne bude neke diskriminacije, prema njima, isti su to trazili i imat ce podrsku u tome i nasu rijec. Pa budala vidi, da preskacu sredinu gdje smo najjaci, o pasovima da ne pricam. Slijep vidi sta rade. Husref je tvrd orah i nece ga niko od njih zajebavat. Sto se sjevera tice, istok treba da zna tu odluku i da da podrsku, pa izvolite. Niste slijepi.suarez000000 je napisao/la:Da, bojkotuju curice, placenici, pickice, balerine. Nemoj da i ovaj put budemo ovce i da otjeramo trenera i to covjeka koji voli klub koliko i mi i ima znanje da bude trener ovog kluba. Sutra da ode Musemic oni bi poceli igrat ko Barsa. Hajde da ovaj put stanemo svi iza trenera i da ne dopustimo balerinama da ga otjeraju.
Ma Laznjak je napisao prvi, a skoro je na prepucavanjima bacio post iz kojeg se vidi da je lik u jezgru Hordi, tako da mislim da mu možemo vjerovat ovdje.joker90 je napisao/la:Ne treba ovo za bojkote uzeti odmah kao apsolutnu istinu, pogotovo jer KenChoo(Alfred) piše, a naš brat zlo87 je naučio na teži način kako ovaj petlja. Ali, ako ima i gram istine nadam se da Husref neće popustiti i da će se oglasiti povodom toga, dosta je **** tišine i nagadjanja.
Potpisujem. Jednostavno nedostatak kvaliteta i kraj. [igrači]ThrillerHz je napisao/la:Pa dragi Husrefe, kako to, ti kao autoritet, pustas da te “bojkotuju” kako se ovde pise, pa jel nije onda logicno te papke poslat na tribine, a dat drugim momcima da igraju, fino izac u javnost i rec ko se to pravi veci od kluba.
Zasto ljude koji te bojkotuju ostavljas u prvih 11? Meni ova prica ne pije vode?!
Jel negdje piše da je zvanična ta priča? Naravno da ne piše, nego kažem svoje viđenje. Šta si se odmah zalijepio..joker90 je napisao/la:Ne treba ovo za bojkote uzeti odmah kao apsolutnu istinu, pogotovo jer KenChoo(Alfred) piše, a naš brat zlo87 je naučio na teži način kako ovaj petlja. Ali, ako ima i gram istine nadam se da Husref neće popustiti i da će se oglasiti povodom toga, dosta je **** tišine i nagadjanja.
Ma ti da kažeš da je sutra utorak, ja bih pogledao kalendar i na mobu i na zidu, pa čisto iz predostrožnosti. Ne kažem da nije bojkot, nego da treba provjeriti sve, pogotovo od koga su info.AlfredNobel je napisao/la:Jel negdje piše da je zvanična ta priča? Naravno da ne piše, nego kažem svoje viđenje. Šta si se odmah zalijepio..joker90 je napisao/la:Ne treba ovo za bojkote uzeti odmah kao apsolutnu istinu, pogotovo jer KenChoo(Alfred) piše, a naš brat zlo87 je naučio na teži način kako ovaj petlja. Ali, ako ima i gram istine nadam se da Husref neće popustiti i da će se oglasiti povodom toga, dosta je **** tišine i nagadjanja.
Pogledaš uvijek, tako i treba.joker90 je napisao/la:Ma ti da kažeš da je sutra utorak, ja bih pogledao kalendar i na mobu i na zidu, pa čisto iz predostrožnosti. Ne kažem da nije bojkot, nego da treba provjeriti sve, pogotovo od koga su info.AlfredNobel je napisao/la:Jel negdje piše da je zvanična ta priča? Naravno da ne piše, nego kažem svoje viđenje. Šta si se odmah zalijepio..joker90 je napisao/la:Ne treba ovo za bojkote uzeti odmah kao apsolutnu istinu, pogotovo jer KenChoo(Alfred) piše, a naš brat zlo87 je naučio na teži način kako ovaj petlja. Ali, ako ima i gram istine nadam se da Husref neće popustiti i da će se oglasiti povodom toga, dosta je **** tišine i nagadjanja.
Ovaj dio me ubio!ThrillerHz je napisao/la:Kakav crni bojkot, pa je.bi me ako npr Bekic uopste zna sta ta rijec znaci. Zamisli situaciju:
Krle: “Momci treba bojkotovat trenera, dere se na nas, meni menstruacija vec pet dana kasni od nervoze, a i imam osjecaj da su mi grudi otekle”
Ostatak ekipe slozan, klima glavom, kad cujes iz pozadine prolama se glasic, onako stidljivo govori: “A sta znaci to Bojkot?”, spusta glavu i gleda u tetovazu...
Ostali onako zbunjeni gledaju u Bekica i prilazi Krste ko kapiten: “To ti je Almire kad hodas po terenu i ne radis nista, uopste se ne trudis, nit zalazes!”
Zbunjeni Almir gleda u kapitena i govori: “Pa kako se to razlikuje od ovog do sad sto smo radili? Ispade da bojkotujem citav zivot, a ja mislio da igram lopte.”
Dok se ovi prepiru Said lista po piku dijelove za Porschea dok drugom rukom jede tortu iz Metropolisa, u tom ulazi Husref i nastade tisina...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.