FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Fudo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Fudo » 12 mar 2018, 21:15

Zukanovic je napisao/la:Kako mi jedan prica vec imamo novog trenera ako ode Musemic.ali taj trener je ......... :roll:
Da nije ovaj iz Borca, covjek radi i gratis :rol: ..povraca mi se od muke. Mrs stoko
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 12 mar 2018, 21:20

Ili napises fino taj i taj je trener ako ode hus ili ne poses nista. Nije dovoljno sto nas ovi u klubu handre, pa hajde i neki navijaci nek nastave.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 12 mar 2018, 21:25

Treba ovu bagru rastjerat ali kako opasniji su od copora krokodila :wtf: :mrgreen:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 12 mar 2018, 21:37

muhamedhulk je napisao/la:@zuka pricaj. :D Ko je potencijalni???
Braco Hadziosmanovic :kafa:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

jomu1946
Kontakt:

Post Postao/la jomu1946 » 12 mar 2018, 21:52

nigdje veze ako husrefa otjeraju, ovo treba iz korijena mijenjati

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 12 mar 2018, 21:55

Nama treba jak sportski direktor, jak skaut i jak trener. Ovi ostali nek se potrude da ispune zelje tog trojca koji ce se brinut za sve sto ima veze s fudbalom i to je to. Zar je to tesko?
1946~

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 12 mar 2018, 22:02

Sta dobijamo odlaskom Husrefa? Ovi idioti ce fol naci boljeg? Ma hajte molim vas...
Bahati, bahati Željkan!
1946

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 12 mar 2018, 22:10

joker90 je napisao/la:Sta dobijamo odlaskom Husrefa? Ovi idioti ce fol naci boljeg? Ma hajte molim vas...
Otice Husref, doce drugi covjek, pozitivan sok, pobjedit ce do kraja 80% utakmica drugih 20% nerijeseno. Ostavit ce ga i narednu sezonu da nas vodi, odradit ce pripreme, dovest par igraca i u oktobru ce dobit otkaz... vec vidjeno... Mijenjaju trener, stiteci svoju guzicu...
1946~

insegnante
Kontakt:

Post Postao/la insegnante » 12 mar 2018, 22:25

Ama oni samo isturaju trenere, doveli Husrefa da bi sebe sacuvali, neka idu oni, pa onda Husref. Sta su to oni uradili da se sklopi kvalitetna ekipa, pa ovo ni na sta ne lici???

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 mar 2018, 22:27

Ovaj dan je prosao tiho, vidjet cemo hoce li se nesto desiti ove sedmice. Pritome mislim i na navijace, ne samo na klub.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 12 mar 2018, 22:34

Otjeraju li Husrefa tek tako, jos jednom se iz inata skupiti, masovno otici na prvu slijedecu utakmicu onda im reci koju...
A nakon toga, krenuti u borbu za klub.
Dosta vise!!!

Moj Husrefe, gdje ti je pamet bila kad si prihvatio posao? Nije valjda plata toliko slatka da si pristao da postanes dio njihovog kola i da na taj nacin im spases guzzice? Na kraju, samo su te iskoristili, sto ja najavih kad si i dolazio.

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 12 mar 2018, 22:41

Isto smo trebali uraditi i za Calu, nista Husref nije vise napravio nego Cala prosle godine, cak je Cala uvjerljivo uzeo mjesto koje nas je odvelo u Evropu i igrao finale KUP-a. Ali kako god nisam za smjenu Husrefa, jer ne vidim nikakvu alternativu, a niti je samo trener razlog ovog stanja sa nasim klubom.

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 12 mar 2018, 22:46

Husref će nas odvesti u grupnu fazu Lige Evrope.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 12 mar 2018, 22:52

I mi ba ser.emo, realno. Evo par dana se svi s nostalgijom sjećaju Čalinih dana, a ovdje je nedavno bilo pitanje "da li neko misli da je Čala dobar trener", pa smo ismijavani mi koji smo rekli da jest. Sad Čala za Husrefa Ančeloti, a neki su se počeli i onog Brdarica sjećat, onda smo čovjeka popljuvali preventivno, a lik vidio i najavio ono što sad mi svi vidimo i znamo, da nam treba remont odbrane. Njemu nisu Bekić i Hodžić bili najbolji bekovi lige nego dva drveta koja su zalutala u profesionalni fudbal. A ma koliko Husref imao krivice za trenutno stanje, mi navijači trebamo stat iza njega. Ako podnese ostavku sam zahvalit mu se. Ako njega otpuste a sami ostanu, treba krenut po njihove glave. Nešta se mora uradit.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 12 mar 2018, 22:53

kengur je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:
Evander je napisao/la:"Mi ne znamo bolje, sta ocekujete od nas"?
"Sto smo mi ovdje, pitajte Tana. Otici cemo kad on to kaze".
"Ako je Tan zadovoljan nasim radom, odakle vama pravo da se nesto bunite"?

E to je nasa realnost. Samo pojedini su ovo kasno shvatili, a pojedini jos ne shvataju.
Dragi moji forumasi, to sve je cijena prodaje kluba sumnjivom liku. Bit ce kako on zeli i kako on kaze. A problem je sto on nista ne zeli i sto ga nista ne zanima.
Pat pozicija koja ce trajati ko zna koliko.
Kazu on daje pare al nasi kradu :rol:
Tan je dao za pokrice dugova i sve dok nije Jesic otisao. Od tada on ne da ni za kamp - nove radove on ne finansira. On trazi samo-odrzivost tako da moramo sami pokriti svoje troskove. Dakle on ne daje nove pare tako da nema kradje ali balije (uprava) trose budjet za svoje plate.
Sta da mi ocekujemo od Tana kad on nije ispunio ni prvobitno obecanje, a to je izgradnja Akademije! Dok je dolazio u klub niko nije govorio da cemo dovoditi mega zvijezde i slicno, svi su govorili pa i Tan sam, da je Balkan vrlo talentovan za fudbal i zato ce se ulagati najvise u Akademiju. Na kraju ispade da i to moramo sami zavrsiti, pa koji ce nam qurac onda u klubu. Imas gazdu milijardera, a sam se moras snalaziti to moze samo kod nas :lol:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 12 mar 2018, 23:01

Leon Benko, Gojko Cimirot, Haris Duljević, Matej Delač, Mato Jajalo.. pusti snovi drugovi moji. Plače mi se trenutno, od muke i žalosti. U kakvo nam stanje klub dovedoše da nemamo igrača na kojeg se možemo osloniti da će prevagnuti utakmicu, da je tu kad je najteže. Teška vremena nas čekaju..
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 12 mar 2018, 23:06

Sta da mi ocekujemo od Tana kad on nije ispunio ni prvobitno obecanje, a to je izgradnja Akademije! Dok je dolazio u klub niko nije govorio da cemo dovoditi mega zvijezde i slicno, svi su govorili pa i Tan sam, da je Balkan vrlo talentovan za fudbal i zato ce se ulagati najvise u Akademiju. Na kraju ispade da i to moramo sami zavrsiti, pa koji ce nam qurac onda u klubu. Imas gazdu milijardera, a sam se moras snalaziti to moze samo kod nas :lol:[/quote]

Pa vidjeli Ken Chuovi s kim imaju posla i javili amidzi, nije budala bacati pare u kacu bez dna, ne bi sigurno imao toliko da ih rasipa nehljebarima i neradnicima. Zamoljen je, pomogao je i spasio klub od propadanja. Vidi da se ovdje vrti slaba para za njegove domete i digo ruke.

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 12 mar 2018, 23:18

Sta da mi ocekujemo od Tana kad on nije ispunio ni prvobitno obecanje, a to je izgradnja Akademije! Dok je dolazio u klub niko nije govorio da cemo dovoditi mega zvijezde i slicno, svi su govorili pa i Tan sam, da je Balkan vrlo talentovan za fudbal i zato ce se ulagati najvise u Akademiju. Na kraju ispade da i to moramo sami zavrsiti, pa koji ce nam qurac onda u klubu. Imas gazdu milijardera, a sam se moras snalaziti to moze samo kod nas :lol:[/quote]

Pa kako brate da ti zavrsi akademiju i kamp, kad su nasi klosari triput travu postavljali iznova preko nake firme iz pizde materine iz srbije i placali po cijenama astronomskim
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 12 mar 2018, 23:20

U pitanju je bojkot pickica. Husref im previse psuje, navodno lijeci frustracije na manekenima. Bili smo u svlacionici prije sirokog, pustio nas Hus da im kazemo par rijeci ( oni jos gori ). Ljudi ovo su igraci bez muda i casti. Batine im ne ginu, jer na fin nacin se evo probalo. Husref je nas covjek i nema potrebe da ga iko uzima usta u pogresnom kontekstu. Prolazili su im prijasnji bojkoti trenera, ovo cemo vidjeti kako ce proci. Niko nije veci od Sarajeva. Igrat ce kako im sef kaze ili nece igrati ovdje.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 12 mar 2018, 23:22

Ako i Husrefa otjeraju i potroše, treba i upravu i manekene izjebat da dobro upamte! Najmanji krivac je on, iako svi snose dio krivice..
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.