Da nije ovaj iz Borca, covjek radi i gratisZukanovic je napisao/la:Kako mi jedan prica vec imamo novog trenera ako ode Musemic.ali taj trener je .........

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Da nije ovaj iz Borca, covjek radi i gratisZukanovic je napisao/la:Kako mi jedan prica vec imamo novog trenera ako ode Musemic.ali taj trener je .........
Braco Hadziosmanovicmuhamedhulk je napisao/la:@zuka pricaj.Ko je potencijalni???
Otice Husref, doce drugi covjek, pozitivan sok, pobjedit ce do kraja 80% utakmica drugih 20% nerijeseno. Ostavit ce ga i narednu sezonu da nas vodi, odradit ce pripreme, dovest par igraca i u oktobru ce dobit otkaz... vec vidjeno... Mijenjaju trener, stiteci svoju guzicu...joker90 je napisao/la:Sta dobijamo odlaskom Husrefa? Ovi idioti ce fol naci boljeg? Ma hajte molim vas...
Sta da mi ocekujemo od Tana kad on nije ispunio ni prvobitno obecanje, a to je izgradnja Akademije! Dok je dolazio u klub niko nije govorio da cemo dovoditi mega zvijezde i slicno, svi su govorili pa i Tan sam, da je Balkan vrlo talentovan za fudbal i zato ce se ulagati najvise u Akademiju. Na kraju ispade da i to moramo sami zavrsiti, pa koji ce nam qurac onda u klubu. Imas gazdu milijardera, a sam se moras snalaziti to moze samo kod naskengur je napisao/la:Tan je dao za pokrice dugova i sve dok nije Jesic otisao. Od tada on ne da ni za kamp - nove radove on ne finansira. On trazi samo-odrzivost tako da moramo sami pokriti svoje troskove. Dakle on ne daje nove pare tako da nema kradje ali balije (uprava) trose budjet za svoje plate.bordobijeli je napisao/la:Kazu on daje pare al nasi kraduEvander je napisao/la:"Mi ne znamo bolje, sta ocekujete od nas"?
"Sto smo mi ovdje, pitajte Tana. Otici cemo kad on to kaze".
"Ako je Tan zadovoljan nasim radom, odakle vama pravo da se nesto bunite"?
E to je nasa realnost. Samo pojedini su ovo kasno shvatili, a pojedini jos ne shvataju.
Dragi moji forumasi, to sve je cijena prodaje kluba sumnjivom liku. Bit ce kako on zeli i kako on kaze. A problem je sto on nista ne zeli i sto ga nista ne zanima.
Pat pozicija koja ce trajati ko zna koliko.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.