Jest jutros otisao do apoteke da kupi apaurinaHeraklitMracni je napisao/la:jel Husref otisao ?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Jest jutros otisao do apoteke da kupi apaurinaHeraklitMracni je napisao/la:jel Husref otisao ?
A kad je ko bio kriv od ovih bolida?joker90 je napisao/la:Još se niko nije oglasio da kaže ko je kriv? Još se niko nije oglasio povodom sudjenja? Valjda još nisu ustali, duše drage jučer imale stresan dan, pa valja odmoriti malo.
Ma od njih nisam vala ni očekivao ništa, ali od Husrefa definitivno jesam. Sabrina i ovaj otpad su makar mogli koju baciti oko sudije, kad već ne mogu o sebi i svojoj krivici. Ali, jok, kod nas mrtva tišina o svemu.BordoSarajevo je napisao/la:A kad je ko bio kriv od ovih bolida?joker90 je napisao/la:Još se niko nije oglasio da kaže ko je kriv? Još se niko nije oglasio povodom sudjenja? Valjda još nisu ustali, duše drage jučer imale stresan dan, pa valja odmoriti malo.
E nek ti tepas pojedinim klubovim.Memara je napisao/la:Proljetni dioElCartel11 je napisao/la:U zadnjih 5 utakmica imamo 5 bodova hehe
Recimo GOSK ima u zadnjih 5 utakmica 8 bodova, svaka cast upravo
1. Željkan 12
2. Zrinjski 11
3. Široki 10
4. Radnik 9
5. GOŠK 8
6. Mladost 7
7. Sloboda 7
8. Sarajevo 5
9. Krupa 4
10. Čelik 4
11. Borac 3
12. Vitez 1
Ma boli njih tuki ba,sve redom!joker90 je napisao/la:Ma od njih nisam vala ni očekivao ništa, ali od Husrefa definitivno jesam. Sabrina i ovaj otpad su makar mogli koju baciti oko sudije, kad već ne mogu o sebi i svojoj krivici. Ali, jok, kod nas mrtva tišina o svemu.BordoSarajevo je napisao/la:A kad je ko bio kriv od ovih bolida?joker90 je napisao/la:Još se niko nije oglasio da kaže ko je kriv? Još se niko nije oglasio povodom sudjenja? Valjda još nisu ustali, duše drage jučer imale stresan dan, pa valja odmoriti malo.
Ovo je realnost...znam se cesto posvadjati sa uposlenim tamo i oni samo kazu nama je samo bitno sta gazda kaze, jel on zadovoljan ili nije, njemu odgovaramo, nije ovo vise fudbal iz doba Haseta kad se igralo za raju. Ima ljudi tamo koji su navijaci kao i mi i koje pojede ova situacija ali dzaba kad glavnu rijec vode ljudi koji nemaju pojma sta je FK Sarajevo.zagorski je napisao/la:Ma boli njih tuki ba,sve redom!
Plata redovna,nemaju rezultatsku odgovornost prema vlasniku,tušnuli su par juniora,namakli para...ljepota.
To je laz.ReufHerco je napisao/la:Ovo je realnost...znam se cesto posvadjati sa uposlenim tamo i oni samo kazu nama je samo bitno sta gazda kaze, jel on zadovoljan ili nije, njemu odgovaramo, nije ovo vise fudbal iz doba Haseta kad se igralo za raju. Ima ljudi tamo koji su navijaci kao i mi i koje pojede ova situacija ali dzaba kad glavnu rijec vode ljudi koji nemaju pojma sta je FK Sarajevo.zagorski je napisao/la:Ma boli njih tuki ba,sve redom!
Plata redovna,nemaju rezultatsku odgovornost prema vlasniku,tušnuli su par juniora,namakli para...ljepota.
Kazu on daje pare al nasi kraduEvander je napisao/la:"Mi ne znamo bolje, sta ocekujete od nas"?
"Sto smo mi ovdje, pitajte Tana. Otici cemo kad on to kaze".
"Ako je Tan zadovoljan nasim radom, odakle vama pravo da se nesto bunite"?
E to je nasa realnost. Samo pojedini su ovo kasno shvatili, a pojedini jos ne shvataju.
Dragi moji forumasi, to sve je cijena prodaje kluba sumnjivom liku. Bit ce kako on zeli i kako on kaze. A problem je sto on nista ne zeli i sto ga nista ne zanima.
Pat pozicija koja ce trajati ko zna koliko.
Tan je dao za pokrice dugova i sve dok nije Jesic otisao. Od tada on ne da ni za kamp - nove radove on ne finansira. On trazi samo-odrzivost tako da moramo sami pokriti svoje troskove. Dakle on ne daje nove pare tako da nema kradje ali balije (uprava) trose budjet za svoje plate.bordobijeli je napisao/la:Kazu on daje pare al nasi kraduEvander je napisao/la:"Mi ne znamo bolje, sta ocekujete od nas"?
E to je nasa realnost. Samo pojedini su ovo kasno shvatili, a pojedini jos ne shvataju.
Dragi moji forumasi, to sve je cijena prodaje kluba sumnjivom liku. Bit ce kako on zeli i kako on kaze. A problem je sto on nista ne zeli i sto ga nista ne zanima.
Ko postavi upravu ??kengur je napisao/la:Tan je dao za pokrice dugova i sve dok nije Jesic otisao. Od tada on ne da ni za kamp - nove radove on ne finansira. On trazi samo-odrzivost tako da moramo sami pokriti svoje troskove. Dakle on ne daje nove pare tako da nema kradje ali balije (uprava) trose budjet za svoje plate.bordobijeli je napisao/la:Kazu on daje pare al nasi kraduEvander je napisao/la:"Mi ne znamo bolje, sta ocekujete od nas"?
Tan sa svojim ljudima.bordobijeli je napisao/la:Ko postavi upravu ??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.