FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Laznjak
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Laznjak » 12 mar 2018, 00:44

Husref Musemić, jedan je od nas!
Kriv je trener kojem su ostavljeni baletani, a uprava ne dovodi adekvatna pojacanja. I kriv je sto sa tribina gleda Sarajevo. Bravo navijaci. Pa vi bi Fergusona ispljuvali. Vi znate ko je kriv. cccccc
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 12 mar 2018, 01:06

Laznjak je napisao/la:Husref Musemić, jedan je od nas!
Kriv je trener kojem su ostavljeni baletani, a uprava ne dovodi adekvatna pojacanja. I kriv je sto sa tribina gleda Sarajevo. Bravo navijaci. Pa vi bi Fergusona ispljuvali. Vi znate ko je kriv. cccccc
Niko ga nije tjerao da nas preuzme, znao je kakve “baletane” dobija u ruke. Niko mu nije kriv sto baletanima nije skinuo baletanke i obukao kopacke. Niko mu nije kriv sto losu postavu izvodi na teren. Trazio je pojacanja i dobio je koja je trazio, uprava je svoj dio tu odradila, ukoliko nije, zasto onda nigdje nije izasao i javno rekao? Da, kriv je sam sto s tribina gleda, niko ga nije tjerao da dobije suspenziju. Za lose igre ekipe na terenu, iskljucivo je kriv trener, nazalost to je posao gdje osvojis titulu, pa uvezes 5 poraza i dobit ces otkaz, jednostavno emocije se tu ne mijesaju. Svima nam je drag Husref, al za ovaj proljetni dio sezone je sam kriv.
Argumentuj suprotno, hvala.
1946~

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 12 mar 2018, 01:55

ThrillerHz je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:Argument za ostanak Husrefa: Vidi se kako mu je krivo, nervira se, vise se krece po liniji neko Velkoski na terenu itd itd... Pa ko dade tom Velkoskom kapitensku, ko ga stavi da igra, ko nam odedjuje sastav?!
Btw, sto se tice nerviranja i sutanja stolica, 96 % nas ovdje zasluzuje trenersku fotelju FKS.
Niko jos fakat ne daje argumente koji imaju veze s mozgom... Zbog takvog naseg razmisljanja i vrtimo 4 trenera u krug. Jedina referenca za naseg trenera je da “voli” Sarajevo :facepalm:
I previse licno ljudi shvataju ove kritike za Husrefa. Jeste legenda kluba, ali on je taj koji odlucuje ko ce igrati i kako ce se spremiti za protivnika, ukoliko mu se neko mijesa u to, onda treba izac i reci... u suprotnom je jos gori od tih iz uprave, jer ih pokriva.
Moj argument je što ne treba mijenjati trenera 4x godišnje! A to da će ti neki trener javno reći "neću da mi neko nameće menadžerske igrače i nisu mi doveli što sam htio" može biti samo mokri san svima nama. Sad Mehu da nam vrate nakon 3 loše utakmice opet bi ga tjerali.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 12 mar 2018, 01:56

Buraz na strani sam Husa al ako su baletani onda ima jos laksi poosao,uvedi prvi put u historiji naseg fudbala sljedecu tekmu 11 mladica na teren,i sve tekme izgubi boli nas uvo i ovako ih gubimo barem cemo gledat trku i trud na terenu. Usput sta onaj glupan kaze dobro smo stajali,pa jel ga stid rugoba jedna,jel gledo tekmu jel zna da smo jedva jedan korner imali i 0 suteva na gol,i milion nidje veze pasova klosaru jedan

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 12 mar 2018, 03:22

U ovoj situaci nema nevini, svi snose odgovornost. Pomocni trener kaze dobro smo stajali a izgubio utakmicu bez suta na go za 96 minuta.

Drugo, ako je saric, velikoski, ahmetovic proigrali kad je tek doso husref a sad oni su gori nego sto su bili prije njega.

Trece igra nam je mnogo losija nego je bila prije pauze a igracki smo bar isti il cak i jaci. Zasto mi nemamo napada (dobro ahmetovic se povrijedio al kad je igro bio je 0)

Cetvrto, Husref je pokazo i prije al posebno ovaj mandat da nije trener koji ce dat mladim igracima sansu prije i nije bilo nekog materijala, al sad je imo materijala to je pokazo sabanovic mujakic i onaj treci.

Peto, imamo kvalitet da budemo medu 3 ekipe, al mi nije jasno kako se izgubi od goska na svom terenu a pobjedi zrinjski u gostima izgubis od krupe na svom terenu uzmes ih tamo, znaci variranjem ogromnim.

RJESENJE HUSREF ILI BILO KO DRUGI MORA DA IMA MUDA DA IZBACI IGRACA A KLASE BIO ON BENKO ILI BEKIC CAK U 10 minuti prvog poluvremena.

Uprava kompletna treba da podnese ostavku. TAN OUT

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 12 mar 2018, 06:30

Lakše je kad prenoći (šalim se, jes qrac).
Pošto je evidentno da ćemo uskoro dobit novog trenera, je l' može ovaj put neko ko ne poznaje ligu? Uvijek nam argument "on zna ligu". Onda dođe lik koji zna da su Hodžić i Bekić proglašeni najboljim bekovima lige za sezonu 16/17 i onda svak konta "gdje ću najbolje igrače lige izbacit". Daj nam ba nekog ko ne zna nijednog igrača, ko će na treningu vidjet Bekića i pitat ga je l' ful'o profesiju. Al znam ja nas, naredni je il Dženo il Varešanović, treće nema.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 12 mar 2018, 08:20

I ja se samo pitam, da li je ikog od igrača stid one publike što dolazi? Nema raja para ba, guzonje ne dolaze na stadione, to su sve momci koji se skuckaju nekako od vikenda do vikenda da odu na utakmicu, i onda im oni ovo prirede. Ma nos'te se više u ... materinu, da smo svi pametni da narednu tekmu niko ne dođe, pa eto nek igraju bez pritiska sve im yebem. Kad ono tebi syebe sedmicu, ne smiješ na fejs uć, u gradu se pojavit, hodam spuštene glave k'o da sam ratni zločin počinio, a neki Sarić il Velkoski sad glade jaja, puše nargilu, šta već rade. Mater im yebem ako naletim na koga od gov.ana pljunut ću ga posred face, taman golfa prod'o da kaznu platim. Stoko lijena, yebem vam rod i porod.
Čast mladićima i Pavloviću, ovo gore se ne odnosi na njih.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 12 mar 2018, 08:41

Meni se čini da su svi u klubu pogubili konce. Od uprave, stručnog štaba sve do igrača. Ne znaju gdje udaraju glavama :crazy:

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 12 mar 2018, 08:51

Necemo dobiti novog trenera, vojnik ima prejak ugovor.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 12 mar 2018, 08:57

@skoroalen, ako smijene Husa,a vrlo je moguce,onda ocekuj Dzakmica do kraja sezone. Zatim ce istog vjerovatno imenovati i za slijedecu pod izlikom da igramo samo domace prvenstvo (Evropu nismo izborili) i da treba dati sansu mladim trenerima,a isti izgovor ce koristiti i za nedovodenje pojacanja. Nakon katastrofalnog starta imenovace nekog drugog za trenera i uslijedice 'pozitivni sok' pa cemo uvezati koju pobjedu i mi cemo se ponadati tituli,duploj,evro iskoraku...eh onda ce uslijediti zimski prelazni rok i opet deja vu. Ovo je scenario koji gledamo skoro 3 godine.
A sto se tice bojkota,pa on je vec prisutan,samo totalni zaludenici u bordo boje jos dolaze na tekme,a i njih je sve manje i njih ce polahko 'otjerati'.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 12 mar 2018, 09:02

prvi i najveci problem nezainteresovanost vecinskog vlasnika . drugi problem nesposobna uprava . trece - struka je podbacila nista nisu uradili bar tako teren pokazuje a to je jedino mjerilo . cetvrto katastrofalan roster igraca . drugi,treci ,cetvrti problem smo mjenjali i nista, riba smrdi od glave TAN odlazi.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 12 mar 2018, 09:06

Hahaha čuj dronovi
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

High

Post Postao/la High » 12 mar 2018, 09:31

Sve su ovo pljuvačili naslutili!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 12 mar 2018, 09:40

zagor1987 je napisao/la:
Buraz na strani sam Husa al ako su baletani onda ima jos laksi poosao,uvedi prvi put u historiji naseg fudbala sljedecu tekmu 11 mladica na teren,i sve tekme izgubi boli nas uvo i ovako ih gubimo barem cemo gledat trku i trud na terenu. Usput sta onaj glupan kaze dobro smo stajali,pa jel ga stid rugoba jedna,jel gledo tekmu jel zna da smo jedva jedan korner imali i 0 suteva na gol,i milion nidje veze pasova klosaru jedan
To bi mozda ti i ja tako uradili. Mirno gledali djecu kako igraju i kako te trpaju. Tresle bi im se majke nakon prvog poraza. Pa neki dan lik napisa Hus stavio malog Sabanovica koji je neiskusan u prvi tim. Puno se ovdje valja gluposti. Ustvari, istresaju se frustracije, jedva se ceka poraz da krene salva uvreda, pa i medju neistomisljenicima, sto je suludo. Kakva nasa djeca. Pa mi od 2000 igraca od poslije rata proizveli jednog ? I on ce propast u Portugalu.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 12 mar 2018, 09:47

Da mi ovu temu lagano preimenujemo u FK BIĆEBOLJE ili FK IDUĆASEZONA, šta velite braćo?! :kafa:

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 12 mar 2018, 09:50

Najgora varijanta bi bila da nekako na guzzove izborimo tu Europu i da sve ostane isto. BIlo bi ono "ostavarili smo cilj, slijedece sezone pokusat cemo doci do trofeja".
A na kraju ce se upravo ovo i desiti.

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 12 mar 2018, 09:53

ThrillerHz je napisao/la:
Niko ga nije tjerao da nas preuzme, znao je kakve “baletane” dobija u ruke. Niko mu nije kriv sto baletanima nije skinuo baletanke i obukao kopacke. Niko mu nije kriv sto losu postavu izvodi na teren. Trazio je pojacanja i dobio je koja je trazio, uprava je svoj dio tu odradila, ukoliko nije, zasto onda nigdje nije izasao i javno rekao? Da, kriv je sam sto s tribina gleda, niko ga nije tjerao da dobije suspenziju. Za lose igre ekipe na terenu, iskljucivo je kriv trener, nazalost to je posao gdje osvojis titulu, pa uvezes 5 poraza i dobit ces otkaz, jednostavno emocije se tu ne mijesaju. Svima nam je drag Husref, al za ovaj proljetni dio sezone je sam kriv.
Argumentuj suprotno, hvala.
Sta imama argumentirat?
1000 zasto 1000 zato.
Lik doso i izvadio te iz govana?
Ekipa u qrcu totalnom bila. Ovo sad je ludilo koje vlada medju igracima. Ko nas je kleo nije vrijeme gubio. Ja sam da nas vodi Hus 2 sezone, 3 mora uzeti ligu. Ako ne uzme zahvalit se i nikad ga vise i ne pomislit dovest. Evo mjenjali smo trenera i trenera i nista.
Nisu oni krivi sto hebib fuli prazan gol, sto saric izmislja neki novi fudbal, sto nemamo bekove, sto nam se povrijedise igraci... Igraci su cave teske, opet kazem Husu podrska samo takva. Jedini vrijedan pomena u ekipi. Uspio je u par navrata napraviti pitu od govana, pa nas i ubjediti da imamo najjacu ekipu u ligi. Sad se pokazuje sa kakavim on bolidima pokusava nesto. Kakve njegove krivice? Pa ne promasuje on sanse i ne dijeli pasove po terenu.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 12 mar 2018, 10:02

Jeli se oglasio Vojnik kluba!!! Gospodo navijaci i pljuvaci trener je taj koji je odgovoran za igru i rezultate i nebranite nikog :kafa: Da ima imalo samo kritike i ljudskosti prebacio bih odgovornost na sebe nebi izmisljao da vnago desmr. :mrgreen: Dotakli smo dno nema dalje a i cevapdjija bi morao letit obavezno :mrgreen: Zaboravi onog parazita glavonju skauta. RAK BI COVJEK PRIJE ODSTRANIO NEGO NJEGA IZ KLUBA :sick:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 12 mar 2018, 10:26

Evander je napisao/la:Najgora varijanta bi bila da nekako na guzzove izborimo tu Europu i da sve ostane isto. BIlo bi ono "ostavarili smo cilj, slijedece sezone pokusat cemo doci do trofeja".
Ja opet imam filing da ce Krupa uzeti KUP,tako da cemo tesko do EL ove godine.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 12 mar 2018, 10:36

zagorski je napisao/la:
Evander je napisao/la:Najgora varijanta bi bila da nekako na guzzove izborimo tu Europu i da sve ostane isto. BIlo bi ono "ostavarili smo cilj, slijedece sezone pokusat cemo doci do trofeja".
Ja opet imam filing da ce Krupa uzeti KUP,tako da cemo tesko do EL ove godine.
Nije nemoguce. Mislim da su oni dali utakmice u prvenstvu, da ovi njima vrate kup, ako bude trebalo.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: GalileoGalilei, Lavcina i 37 gostiju.