Treba nam po jedan igrac u svakoj liniji i to minimalo.I odbrambeni i veznjak i jedan napadac.
Ne znam kakva je sudbina Bekrića,hoce li ici odmah ili ce odigrati ove evropske utakmice.
Ali u svakom slucaju treba naci jednog dobrog veznjaka koji ce ga nasljediti i držati sredinu.
Imamo krila i za izvoza

Bucan,Visca,Stanic,Beslija Mirso i Haris...ali nemamo bekova za lijeka.
Mali Colic je odjednom nestao na polusezoni,Radovanovic je na lijevom beku ali mu nema adekvatne zamjene..može tu odigrati Bucan po potrebi ali nije to to.Desni bek -još gora prica..tu su se smjenjivali Bajić (koji je vise stoper i koji je na izlaznim vratima) i Simic, mada ni Sime nije neka klasa za te pozicije.
Znaci bekovi nam trebaju pod hitno

ovaj defanzivni blok u vezi Culum-Svraka je sasvim OK
Napadaci

šta reci za njih..svaka cast Alenu za sve ali covjek ima preko 30 godina i sigurno da nije buducnost kluba.
Popovic nije los ,zna se zagraditi i odigrati povratnu ali je spor do bola,nece moci ona njegova igra u evropi sigurno.
Rovcanin, vidimo i sami kakvi prenosi pucaju tog momka -nije mi jasan nikako
Mislim da se treba naci neki kvalitetan napadac opcenito.
Sve je ovo fino i lijepo , sve ove želje ali koliko budemo imali para toliko cemo se pojacati.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja