Ramic ,Kapic je izasao tad bio.
Secerovic isto asistencija za Ramica nakon kornera.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ramic ,Kapic je izasao tad bio.
Uz Pidru najbolji igrac kroz ove pripremne utakmice.Nadam se da ce biti nagradjen za to
Kapić u zadnja dva mandata kako igra u našem dresu odigrao samo jednu kvalitetnu utakmicu i to protiv širokog na Koševu u finalu kupa, nadati se na će sa novim trenerom u svakoj utakmici pružati dobre partijeSedrenikHz je napisao/la: ↑20 feb 2022, 15:17Raja ba, sta smo ovo ofalili sa clanskim, hajmo ovo do subote na 6k aBd.
Hajcajte, odjednom stali ba, nema smisla ovo, mozemo mi to puno bolje.
Ma Kapica očekujem najboljeg, pokidat će deckoo
Usput, mogao bi mi ko postaviti Kapica na avatara![]()
Slazem se, al bice yebeno naci mu mjesto pored Djokanovica, Kapica i Secerovica, posebno ako se Kapic bude koristio kao DMF/CMF a ne ispred. Nadam se da ce Djokanovic odigrat dobru polusezonu i da ga prodamo na ljeto, a tu odmah gurnemo Ramica. Nema pluca kao Djokanovic al tehnicki je mnogo bolji od Pecija. Uz radilicu Secerovica bi bio odlican.
Koliko je u dva mandata odigrao utakmica na poziciji koja mu najviše odgovara ? Prvi mandat je igrao skoro svaku utakmicu na krilu, a to prije nego je došao kod nas, nikada nije igrao.Benjolos je napisao/la: ↑20 feb 2022, 15:52Kapić u zadnja dva mandata kako igra u našem dresu odigrao samo jednu kvalitetnu utakmicu i to protiv širokog na Koševu u finalu kupa, nadati se na će sa novim trenerom u svakoj utakmici pružati dobre partijeSedrenikHz je napisao/la: ↑20 feb 2022, 15:17Raja ba, sta smo ovo ofalili sa clanskim, hajmo ovo do subote na 6k aBd.
![]()
Ne, na "krilu" je igrao zadnje 2-3 koje je i odigrao dobro (Sloga, Siroki, Zvijezda). Ispocetka je ulazio s klupe na poziciju DMF. A pozicija koja njemu najvise odgovara se jednostavno ne moze igrat u 4231 sistemu. Njegova idealna pozicija je ono sto su igrali Fabregas i Iniesta u Barseloni ili Bernando Silva u Cityju, jedan od dva centralna vezna ispred razbijaca koji se po potrebi izvlace u stranu i popunjavaju prostor koji ostane kad krilo udje unutra. Kapic nije ni klasicni zadnji ni klasicni prednji vezni.Historicar je napisao/la: ↑20 feb 2022, 17:00Koliko je u dva mandata odigrao utakmica na poziciji koja mu najviše odgovara ? Prvi mandat je igrao skoro svaku utakmicu na krilu, a to prije nego je došao kod nas, nikada nije igrao.Benjolos je napisao/la: ↑20 feb 2022, 15:52Kapić u zadnja dva mandata kako igra u našem dresu odigrao samo jednu kvalitetnu utakmicu i to protiv širokog na Koševu u finalu kupa, nadati se na će sa novim trenerom u svakoj utakmici pružati dobre partijeSedrenikHz je napisao/la: ↑20 feb 2022, 15:17Raja ba, sta smo ovo ofalili sa clanskim, hajmo ovo do subote na 6k aBd.
![]()
Dva totalno razlicita tipa veznjaka, ne vjerujem da bi bas tako ispalo