FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

NoNamene
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la NoNamene » 29 nov 2020, 09:49

Zip je napisao/la:
29 nov 2020, 09:42

Ti sad faca neka pa imas prsavo ovde da prijetis ili da navodis druge ?

Koji je vama qursc yebo vas hljeb bolesni...

Morto, ko su ovi idioti na temi ziv bio?
Mojne se sekirati. Nisam ja faca ali volim pisati istinu, na forumu me zovu Tobe. :salut:

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 29 nov 2020, 09:52

Sad cu se sam poklopiti

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 29 nov 2020, 09:52

ajdohordas je napisao/la:
29 nov 2020, 09:46
ledesma je napisao/la:
29 nov 2020, 08:51
Ono sto sam i najavljivao to se i obistinilo, težak raspored već uzima danak, slabo se kupe bodovi, a teži još slijedi.

Ne znam do kad će nas ovi remiji držati na prvom mjestu. I ako nas neko pobjedi to ce biti minimalnim rezultatom.

Jucer prvo poluvrijeme kao i derbi, iz snova. Hadzijina krivica sto nemamo napadača, kako je moguce da sve dogovoris sa napadacem i onda u po niceg mijenjas japiju ugovora. Mora neko za ovo odgovarati, svi na poslovima nosimo dio odgovornosti, u nas haman niko.

Sa ovim budzetom sa ovim igracima, sa ovim uslovima u ovim teškim vremenima, dok drugi jedva sastavljaju kraj s krajem, za mene je sramota da penzioneri nam uzimaju bodove, da igramo nerijeseno protiv MDK itd.
Gigant se u stilu vraća na forum :rol:
Koji buraz remiji ? Imaš omjer 11-5-0
I sad ti mene želis ubjedit da je bod loš u Mostaru protiv Veleža ? I to smo mogli glat pobjedit da smo bili malo prisebniji, otreseš Zrinjskog u Mostaru, Borca i kući i u Banjaluci (na prošlu sezonu mislim), sa pola snage dobiješ Olimpika i Radnika, tradicionalno tešku Slobodu dobiješ u Tuzli, Širokog sa pola gasa na Koševu i na derbiju nam se omakelo kao i jučer... Znači igramo sa takvom lakoćom i protiv koga god da smo igrali svi jednostavno kažu da smo najjača ekipa, i ti dodjes ovdje i hoćeš nama dizati neke alarme i uzbune :wtf:
Da mi ne pratimo klub, da ne vidimo igru, da nemamo uvid u statistiku i tabelu pa ti nama prospeš priču razumio bi te... Ali čovječe ubjedjujes nas u nešto što veze nema sa stvarnošću.
Na svakom dodiru, svakoj akciji, svakoj kretnji vidi se da smo za klasu jači od ostatka lige i toga su svi svjesni i svi to priznaju osim komšinica.
Stvarno imaš nekad postove za psiho analizu, bez ljutnje.
Svaka tebi čast ako si očekivao 16-0-0, ambiciozna si osoba. Najveći konkurenti prosipaju bodove protiv Krupe, Mladosti, Olimpika, Slobode itd a eto nama je tragedija remi u Mostaru i u Tuzli.
De mi nadji jedan klub koji ima dominaciju u svojoj ligi sa svim pobjedama... Glupo je o tome i pričati, pogledaj samo jučer koliko je favorita kiksalo, Atalanta, Juventus, Liverpool, Dortmund, Paris itd itd.
Kiksevi su neizostavni dio sporta, a nama je kiks u najgorem slučaju remi, ako je to loše ne znam onda...
Imaš svoje mišljenje, ja svoje.

Iskreno po meni nemaš pojma.

Nemoj poslije da bude kasno.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

NoNamene
Kontakt:

Post Postao/la NoNamene » 29 nov 2020, 09:56

Zip je napisao/la:
29 nov 2020, 09:52
Sad cu se sam poklopiti
Bice bolje brate
Insh A Allah :kafa:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 29 nov 2020, 09:59

NoNamene je napisao/la:
29 nov 2020, 09:56
Zip je napisao/la:
Sad cu se sam poklopiti
Bice bolje brate
Slab si igrač Tobe, još nisi razvio prepoznatljiv stil, a toliko profila stoji iza tebe. :kafa: :mrgreen:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 29 nov 2020, 10:02

ledesma je napisao/la:
29 nov 2020, 09:46
ledesma je napisao/la:
29 nov 2020, 08:51
Ono sto sam i najavljivao to se i obistinilo, težak raspored već uzima danak, slabo se kupe bodovi, a teži još slijedi.

Ne znam do kad će nas ovi remiji držati na prvom mjestu. I ako nas neko pobjedi to ce biti minimalnim rezultatom.

Jucer prvo poluvrijeme kao i derbi, iz snova. Hadzijina krivica sto nemamo napadača, kako je moguce da sve dogovoris sa napadacem i onda u po niceg mijenjas japiju ugovora. Mora neko za ovo odgovarati, svi na poslovima nosimo dio odgovornosti, u nas haman niko.

Sa ovim budzetom sa ovim igracima, sa ovim uslovima u ovim teškim vremenima, dok drugi jedva sastavljaju kraj s krajem, za mene je sramota da penzioneri nam uzimaju bodove, da igramo nerijeseno protiv MDK itd.
Gigant se u stilu vraća na forum :rol:
Koji buraz remiji ? Imaš omjer 11-5-0
I sad ti mene želis ubjedit da je bod loš u Mostaru protiv Veleža ? I to smo mogli glat pobjedit da smo bili malo prisebniji, otreseš Zrinjskog u Mostaru, Borca i kući i u Banjaluci (na prošlu sezonu mislim), sa pola snage dobiješ Olimpika i Radnika, tradicionalno tešku Slobodu dobiješ u Tuzli, Širokog sa pola gasa na Koševu i na derbiju nam se omakelo kao i jučer... Znači igramo sa takvom lakoćom i protiv koga god da smo igrali svi jednostavno kažu da smo najjača ekipa, i ti dodjes ovdje i hoćeš nama dizati neke alarme i uzbune :wtf:
Da mi ne pratimo klub, da ne vidimo igru, da nemamo uvid u statistiku i tabelu pa ti nama prospeš priču razumio bi te... Ali čovječe ubjedjujes nas u nešto što veze nema sa stvarnošću.
Na svakom dodiru, svakoj akciji, svakoj kretnji vidi se da smo za klasu jači od ostatka lige i toga su svi svjesni i svi to priznaju osim komšinica.
Stvarno imaš nekad postove za psiho analizu, bez ljutnje.
Svaka tebi čast ako si očekivao 16-0-0, ambiciozna si osoba. Najveći konkurenti prosipaju bodove protiv Krupe, Mladosti, Olimpika, Slobode itd a eto nama je tragedija remi u Mostaru i u Tuzli.
De mi nadji jedan klub koji ima dominaciju u svojoj ligi sa svim pobjedama... Glupo je o tome i pričati, pogledaj samo jučer koliko je favorita kiksalo, Atalanta, Juventus, Liverpool, Dortmund, Paris itd itd.
Kiksevi su neizostavni dio sporta, a nama je kiks u najgorem slučaju remi, ako je to loše ne znam onda...
Imaš svoje mišljenje, ja svoje.

Iskreno po meni nemaš pojma.

Nemoj poslije da bude kasno.
Dobro, sreća pa je to samo po tebi, onda znam 100% da sam upravu.
Uzdravlje :salut:

NoNamene
Kontakt:

Post Postao/la NoNamene » 29 nov 2020, 10:03

skoroalen je napisao/la:
29 nov 2020, 09:59
NoNamene je napisao/la:
Zip je napisao/la:
Sad cu se sam poklopiti
Bice bolje brate
Slab si igrač Tobe, još nisi razvio prepoznatljiv stil, a toliko profila stoji iza tebe. :kafa: :mrgreen:
Nisam slab. Vise sam mlad i neiskusan.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 29 nov 2020, 10:08

Nismo mi u padu forme...
Ekipa koja onako izdominira kone,Velez,kao i ostale ekipe, nije u problemu s formom, vec samo sa realizacijom

Mi jednostavno nemamo napadaca koji bi od 4 sanse dvije smjestio u mrežu...

Hare mi je drag, ali Hare buraz ne igras za Vratnik pa da trzajima od golmana pravis zabavu za raju sto se iskupila na pomocnom terenu...

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 29 nov 2020, 10:14

NoNamene je napisao/la:
29 nov 2020, 10:03
skoroalen je napisao/la:
29 nov 2020, 09:59
NoNamene je napisao/la:

Bice bolje brate
Nisam slab. Vise sam mlad i neiskusan.
A vidi se da si neiskusan,dje ces obojenog staviti na avatara,a Morto moderator... :nene:

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 29 nov 2020, 10:18

Zasto ne ubaciti Velkoskog u vrh napada? Igrao je tu poziciju puno godina i sigurno bi bolje odigrao nego Handzic.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 29 nov 2020, 10:29

ElCartel11 je napisao/la:
29 nov 2020, 10:18
Zasto ne ubaciti Velkoskog u vrh napada? Igrao je tu poziciju puno godina i sigurno bi bolje odigrao nego Handzic.
Handzic je loš nema se tu šta pricati ali nama treba u špicu taj tip napadaca (sidraš) nema Ahmetovica jedino Handzic to moze odigrati. Recimo protiv Tuzle smo vidjeli kad nismo imali pravog špica da nismo mogli stvoriti šansu ni s igracem vise. Istrpiti još 3 kola i dovesti na polusezoni pravog napadaca.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 29 nov 2020, 10:35

Handzic mora otici
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 29 nov 2020, 10:39

Samo da prednost na polusezoni ne bude manja od 5-6 bodova i bit će dobro. Nema se šta nikom zamjeriti samo ostaje velika žal što ova prednost nije veća obzirom na okolnosti. Sve i jednu od 5 nerješenih utakmica smo mogli pobjediti jer smo bili bolji a 3/5 smo morali pobjediti jer smo stvorili milion prilika i nismo iste znali realizovat.

Nadam se da će sljedeće kolo nama ići u prilog. Pobjedom protiv Radnika i uz pobjedu Zrinjskog, situacija na tabeli će biti odlična pred teško gostovanje u Banjaluci gdje nećemo imati nikakav pritisak jer će u tom slučaju prednost na kraju u odnosu na drugog biti i više nego zadovoljavajuća.

Ono što ne razumijem je kritika prema Pejoviću, on mi je posle Pidre naš najbolji igrač juče. Prekidi su katastrofalni ali igra kao sat, nema gdje ga nema i po meni, on je jedan od najvažnijih naših igrača, sjetimo se kako smo igrali na početku bez njega.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 29 nov 2020, 10:49

Cim smo dosli do tog levela da je steta sto prednost nije veca, znaci da smo na dobrom putu...

Šampioni!!!!
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 29 nov 2020, 10:50

BordoSarajevo je napisao/la:
29 nov 2020, 10:39
Samo da prednost na polusezoni ne bude manja od 5-6 bodova i bit će dobro. Nema se šta nikom zamjeriti samo ostaje velika žal što ova prednost nije veća obzirom na okolnosti. Sve i jednu od 5 nerješenih utakmica smo mogli pobjediti jer smo bili bolji a 3/5 smo morali pobjediti jer smo stvorili milion prilika i nismo iste znali realizovat.

Nadam se da će sljedeće kolo nama ići u prilog. Pobjedom protiv Radnika i uz pobjedu Zrinjskog, situacija na tabeli će biti odlična pred teško gostovanje u Banjaluci gdje nećemo imati nikakav pritisak jer će u tom slučaju prednost na kraju u odnosu na drugog biti i više nego zadovoljavajuća.

Ono što ne razumijem je kritika prema Pejoviću, on mi je posle Pidre naš najbolji igrač juče. Prekidi su katastrofalni ali igra kao sat, nema gdje ga nema i po meni, on je jedan od najvažnijih naših igrača, sjetimo se kako smo igrali na početku bez njega.
Slazem se za Pejovica jako dobro igra s Djokanovicem drzi sredinu terena i u vecini utakmica sredina terena je baš izdominirala eh sto nismo zabijali to je nesto drugo. Sto kazes ogromna je razlika igre od kad je došao

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 29 nov 2020, 10:53

Kako bih volio vidjeti Mešanovića iz Maribora kod nas. . To je perverzija. Samo da nije Husarin.

makron
Kontakt:

Post Postao/la makron » 29 nov 2020, 11:01

Ne bi ja tako lako halalio Tataru. Djela, a ne rijeci

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 29 nov 2020, 11:04

Velkoski treba zamjeniti Handzica u napadu do zimske pauze pa onda dovesti napadaca. Krste bi makar nesto zabio a i manje je sebican od Harisa, makar bi upisao neku asistenciju. Haris se pokazao dobar samo kad udje s klupe i sto to ne forsirati, nek u drugom zamojeni Velkoskog. Ali niposto psovati igracima, kakvi god da su nasi su. Samo podrskta

Ostalo je sve zadovoljavajuce, ne treba previse kukati i hajmo se okrenuti slijedecim utakmicama.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 29 nov 2020, 11:05

29 nov 2020, 10:53
Kako bih volio vidjeti Mešanovića iz Maribora kod nas. . To je perverzija. Samo da nije Husarin.
Igrače koji su ikad imali i minimum veze s njim ne bih ni razmatrao, obzirom na njegov intelekt, mogu onda mislit kakvi su igrači. To se odnosi i na igrače koji su imali a više nemaju veze s njim.

Meni se iskreno gade svi igrači koje zastupa čitajući njegove komentare na društvenim mrežama.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 29 nov 2020, 11:14

Par utakmica koje smo dobili na početku smo mogli Lahko i izgubiti, ovih par remija smo trebali dobiti, tako da tu se to na kraju negdje svede. Sigurno da ova loša realizacija utječe na igrače, ali ne treba paničiti, sve dok stvaramo prilike, odvajamo bodove i držimo pristojnu distancu za pratiocima.

Zrinjski kao najveći konkurent uz kone svako malo kiksa, još ako sad pobijede oni i mi , sve ide po planu. U BL nam pobjeda donosi i blagu komfor zonu, a ni remi nije za odbaciti.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot], Evander, miguelramos, napoleon72, propoklopac i 45 gostiju.