Najveći kapitalac lige, za kojeg će Široki uzeti milion eura

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Miske garantuje vlastitim novcem za Menala ako ne bude zadovoljo napusta klub vec na ljeto i to dzaba.Virtu4l je napisao/la:E čuj poslali ponudu za Menala![]()
Najveći kapitalac lige, za kojeg će Široki uzeti milion eura
na koga tacno mislis?Neandertalac je napisao/la:Ma dobro, svako radi onako kako zna. Nekada smo bili toliko moćni da Borcu uzmemo najboljeg igraca da nam sjedi na klupi. Nije imao mjesta. Isto tako i iz ostali "jakih" a danas dovodimo treće rezerve zbog kojih naša djeca trpe. Uvale nam tarabu još mu damo platu kao da je najbolji.
Kad smo mi to kupili igrača iz nekog premijeligaškog kluba? Znači nekad je bio super potez kad dovedeš igrača iz Borca, daš mu žestoku platu i on sjedi na klupi a sad je treći golman problem? Svi prijašnji propusti, a bilo ih je more, su se zamaskirali titulom. Sad dođe do propusta, to se uoči i gleda se da se ispravi što prije i što bezbolnije.Neandertalac je napisao/la:Ma dobro, svako radi onako kako zna. Nekada smo bili toliko moćni da Borcu uzmemo najboljeg igraca da nam sjedi na klupi. Nije imao mjesta. Isto tako i iz ostali "jakih" a danas dovodimo treće rezerve zbog kojih naša djeca trpe. Uvale nam tarabu još mu damo platu kao da je najbolji.
Dobro al čime će ova uprava zamaskirati pet godina bez trofeja...a igrača u dvije godine prošlo kroz klub ko u čitavoj Osimovoj eriobagol je napisao/la:Kad smo mi to kupili igrača iz nekog premijeligaškog kluba? Znači nekad je bio super potez kad dovedeš igrača iz Borca, daš mu žestoku platu i on sjedi na klupi a sad je treći golman problem? Svi prijašnji propusti, a bilo ih je more, su se zamaskirali titulom. Sad dođe do propusta, to se uoči i gleda se da se ispravi što prije i što bezbolnije.Neandertalac je napisao/la:Ma dobro, svako radi onako kako zna. Nekada smo bili toliko moćni da Borcu uzmemo najboljeg igraca da nam sjedi na klupi. Nije imao mjesta. Isto tako i iz ostali "jakih" a danas dovodimo treće rezerve zbog kojih naša djeca trpe. Uvale nam tarabu još mu damo platu kao da je najbolji.
Kažem ja bale nezadovoljan treba pokusatiVirtu4l je napisao/la:Eno sad kreiraju atmosferu kao da je dobro što smo ga pokušali dovesti, pa mogli smo i za C. Ronalda poslati ponudu
sigurno je samo to da Perica kod nas nije pokazo nista. u mojoj memoriji on je zapamcen kao apsolutna fula. meda nije mogao. ljudi mu se smijali.Neandertalac je napisao/la:Nemoj izvrtati i porediti sa pritkom Babićem. Provaljujes se. Kažem ti uzeli najboljeg igrača Borcu a mi bili takav armirani betoon da nam je na klupi sjedio. Zamisli kako smo mocni bii. Hajde sada uzmi Bilbiju iz Zrinjskog npr.
Sta sve nece napisati.
Ja se provaljujem a tebi je super potez što smo se izvalili za Stančeskog od kojeg je korisniji bio onaj krug na centru igrališta. Takvih fula je bilo koliko hoćeš i biće ih uvijek. Možeš misliti koliko smo sad jaki kad je jedan od boljih golmana iz Premijer lige kod nas bio tek treći golman (ovo je tvoja analogija). Evo uzeli smo Graovca, Zakarića, Zeca direktnim konkurentima. Ili možda oni ipak ne mogu na ruke politi strašnom Stančeskom koji je prekucao našu ligu??Neandertalac je napisao/la:Nemoj izvrtati i porediti sa pritkom Babićem. Provaljujes se. Kažem ti uzeli najboljeg igrača Borcu a mi bili takav armirani betoon da nam je na klupi sjedio. Zamisli kako smo mocni bii. Hajde sada uzmi Bilbiju iz Zrinjskog npr.
Sta sve nece napisati.
Nema potrebe da se bilo šta zamaskira niti ko radi na tome. Rezultata nema, to je očigledno ali imaju neke druge stvari koje su bitne onoliko koliko i rezultati. To će se pokazati kroz par godina sasvim sigurno. Pogledajte na primjeru Arsenala čega su se oni sve odrekli da bi završili sa stadionom. Pogledajte Juventus koji je najviše zbog stadiona napravio dodatni iskorak u odnosu na druge.invincible1921 je napisao/la:Dobro al čime će ova uprava zamaskirati pet godina bez trofeja...a igrača u dvije godine prošlo kroz klub ko u čitavoj Osimovoj eriobagol je napisao/la:Kad smo mi to kupili igrača iz nekog premijeligaškog kluba? Znači nekad je bio super potez kad dovedeš igrača iz Borca, daš mu žestoku platu i on sjedi na klupi a sad je treći golman problem? Svi prijašnji propusti, a bilo ih je more, su se zamaskirali titulom. Sad dođe do propusta, to se uoči i gleda se da se ispravi što prije i što bezbolnije.Neandertalac je napisao/la:Ma dobro, svako radi onako kako zna. Nekada smo bili toliko moćni da Borcu uzmemo najboljeg igraca da nam sjedi na klupi. Nije imao mjesta. Isto tako i iz ostali "jakih" a danas dovodimo treće rezerve zbog kojih naša djeca trpe. Uvale nam tarabu još mu damo platu kao da je najbolji.
Kako ćeš porediti kada se pojacas najboljim igracem tada konkurenta, znaci jedine ekipe koja nam je dvije godine parirala sa pritkom od 30 godina koji je u prosjeku godisnje branio manje od 5 utakmica i dosao kao rezerva. Šta ti je, umi se malo.obagol je napisao/la:Ja se provaljujem a tebi je super potez što smo se izvalili za Stančeskog od kojeg je korisniji bio onaj krug na centru igrališta. Takvih fula je bilo koliko hoćeš i biće ih uvijek. Možeš misliti koliko smo sad jaki kad je jedan od boljih golmana iz Premijer lige kod nas bio tek treći golman (ovo je tvoja analogija). Evo uzeli smo Graovca, Zakarića, Zeca direktnim konkurentima. Ili možda oni ipak ne mogu na ruke politi strašnom Stančeskom koji je prekucao našu ligu??Neandertalac je napisao/la:Nemoj izvrtati i porediti sa pritkom Babićem. Provaljujes se. Kažem ti uzeli najboljeg igrača Borcu a mi bili takav armirani betoon da nam je na klupi sjedio. Zamisli kako smo mocni bii. Hajde sada uzmi Bilbiju iz Zrinjskog npr.
Sta sve nece napisati.
To nije istina. Stanceski je bio ponajbolji igrač Borca koji je te godine bio Šampion. I onda ga mag BiH fudbala dovede onako, da ih oslabi. Hajde sada dovedi Bilbiju, izvoli. I da, Stanceski ima titulu sa Željom i imao je kada je dolazio.obagol je napisao/la:Sad ispade Stančeski bio bolji od Pirla i mi ga premuntali da potpiše za nas i još platili obeštećenje Borcu. Stančeski bio jedan od boljih igrača u Borcu koji je bio tad u top 4 ekipe u ligi. Niti je bio najbolji igrač Borca, niti je bio među najboljim igračima u ligi. Došao kod nas, nije se uspio dokazati, bio promašaj i to je to. Vidi se da si zasljepljen mržnjom, da imalo razmišljaš Stančeski ti ne bio pozitivan primjer kako se prije radilo.
Nego lobotomac, jesi sabrao koliko nam je uprava love donijela a koliko im je ostalo od "onih prije". Zar si toliko glup da mjesec dana racunas?Zenzo je napisao/la:Hajde malo o ultra igracu Dadi niste dugo.
Trenutno korisnika/ca: GIBRA, Kajkutenjoyer i 32 gosta.