Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ja nemam, ali ti imaš. E pa neki od njih će letiti ko fišek...prenesi im...a znaš na koga mislim. I molim te ne imenuj zbog dušmana..Neandertalac je napisao/la:Ima Monci drugova menagera, malo bi oni da potpisuju sa djecom, na silu. Do Danske druge lige, limit. Malo najveći transferi u istoriji kluba. Kako ono Miske kaže, možemo i mi dovesti "najbolje" igrače
Murija Vam ne gine....nekima od Vas...a mi nastavljamo da uzimamo lopatom, samo smo namazani nismo glupani kao Vi...plavousrcu je napisao/la:Monci bi se talio, kurca graha, moramo se mi nastaviti taliti. Pobijedit cemo i na sudu.![]()
![]()
Kakav bolid.
Clanu Uprave FKZ 2015, vrijeme jeMonci je napisao/la:Murija Vam ne gine....nekima od Vas...a mi nastavljamo da uzimamo lopatom, samo smo namazani nismo glupani kao Vi...plavousrcu je napisao/la:Monci bi se talio, kurca graha, moramo se mi nastaviti taliti. Pobijedit cemo i na sudu.![]()
![]()
Kakav bolid.
Neandertalac je napisao/la:Bit će ovo najduža reprezentativna pauza u istoriji.
Apsolutno najbolji.
Gledajte neznalice i učite. Evo savjeta besplatnih da ne ulazite u talove sa Sašom i dajete mu procenteMonci je napisao/la:Neandertalac je napisao/la:Bit će ovo najduža reprezentativna pauza u istoriji.
Apsolutno najbolji.
Svaka čast Nijaze!!!!
Monci je napisao/la:Koje ste Vi fute...ali nema prolaza smetljari, ne moze manageri....sto ste poklapali djece to je nema vise...idu tuzbe brzo...bice Vas i u muriji aBd...
Koliko nam je Bobić platio, Monci ako znaš? Šteta ode a zvijer među stativama.Virtu4l je napisao/la:Monci je napisao/la:Koje ste Vi fute...ali nema prolaza smetljari, ne moze manageri....sto ste poklapali djece to je nema vise...idu tuzbe brzo...bice Vas i u muriji aBd...![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.