O tome sam nedavno pisao,kako na platnoj listi imamo 30 igraca i kako ce taj broj biti smanjen na 22,takosamosarajvo je napisao/la:Odlicno .molotovljev je napisao/la:Pitam ga,Hadzija kakav si,dobar?
Kaze,tu sam brate,spreman..što je i pokazao na treningu,strašno inteligentan igrač i fizički spreman.
Kad bi usli sa sljedecim sastavom u narednu sezonu PL(evidentno je da nema vremena da se to uradi do Europe) ja bi bio zadovoljan. Sto se Europe tice tu moramo stisnut zube i proci ih kako znamo i umijemo.
Sastav:
Mujkic/Bandovic
Bane----Torlak----Dupovac----Beli
----------------Vucina---------------
Lede----------Kojasevic---------Hadzija
-------------Skoro----Obuca------------
klupa:
golmani: Hamzic,Hodzic
stoperi:Ibrahim(iz Gradine),Milosevic,Cakal,Cizmic,Meldin,
bekovi: Trebinjac,Comor
vezni: Keno,Nuhic,Comor,Pehlic,Suljic,Becirevic
napad: Amel,Haris,Campara,Peljto,Haskic,Smigalovic
**(nisam racunao dvojicu iz Kozare jer sumnjam da ce zadovoljit dok Ibrahima,stopera iz Gradine jesam jer mislim da bi mogao uletiti u ekiupu)
Sto se tice prvih 11:
Tu se moze napravit par rokada,sve je do trenera. Moze staviti Hadziju na beka a Harisa na krilo ili Pixija na krilo (jedan od prve dvojice na klupu) a nekog drugog u sredinu ili dva zadnja vezna a jedan napadac...ima varijanti.Naravno ako ne dodje skoro uljece tu Haris,Haskic ili Smigalovic... Ja bi takodje doveo jos jednog veznog igraca koji bi igrao umjesto Kojasevica ovdje u vezi a njega staviti na poluspiac ili krilo jer je on ofanzivan i ne moze drzati sredinu(bar ne onako kako mi to hocemo a to je za titule)
Sto se tice klupe,tu je potrebno mnogo rezova,imamo preko 30 igraca . Zadrzao bih Haskica,Smigalovica i Ibru iz Gradine. Ove iz Kozare poslao kuci i zahvalio im se. Eh sad najbitnije,od ovih nasih juniora kojih ima mnogo dobro probrati sta nam valja a sta ne(mislim na Cakala,Kadica,Peljtu,Camparu,Sehovica itd)
Izabrati 2-3 najboljih a ostalim se zahvalit,previse igraca imamo i neko mora napustiti klub - mora!!!
Nadam se da ce novi trener skontati sta i kako i da ce se sto prije prikljuciti ekipi i svesti igracki kadar na 22+3 golmana. Vise nam ne treba!!!
ce plate i premije ubuduce na vrijeme biti isplacivane.