FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

molotovljev

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la molotovljev » 26 jun 2011, 16:29

samosarajvo je napisao/la:
molotovljev je napisao/la:Pitam ga,Hadzija kakav si,dobar?
Kaze,tu sam brate,spreman..što je i pokazao na treningu,strašno inteligentan igrač i fizički spreman.
Odlicno .

Kad bi usli sa sljedecim sastavom u narednu sezonu PL(evidentno je da nema vremena da se to uradi do Europe) ja bi bio zadovoljan. Sto se Europe tice tu moramo stisnut zube i proci ih kako znamo i umijemo.
Sastav:
Mujkic/Bandovic
Bane----Torlak----Dupovac----Beli
----------------Vucina---------------
Lede----------Kojasevic---------Hadzija
-------------Skoro----Obuca------------

klupa:
golmani: Hamzic,Hodzic
stoperi:Ibrahim(iz Gradine),Milosevic,Cakal,Cizmic,Meldin,
bekovi: Trebinjac,Comor
vezni: Keno,Nuhic,Comor,Pehlic,Suljic,Becirevic
napad: Amel,Haris,Campara,Peljto,Haskic,Smigalovic
**(nisam racunao dvojicu iz Kozare jer sumnjam da ce zadovoljit dok Ibrahima,stopera iz Gradine jesam jer mislim da bi mogao uletiti u ekiupu)

Sto se tice prvih 11:
Tu se moze napravit par rokada,sve je do trenera. Moze staviti Hadziju na beka a Harisa na krilo ili Pixija na krilo (jedan od prve dvojice na klupu) a nekog drugog u sredinu ili dva zadnja vezna a jedan napadac...ima varijanti.Naravno ako ne dodje skoro uljece tu Haris,Haskic ili Smigalovic... Ja bi takodje doveo jos jednog veznog igraca koji bi igrao umjesto Kojasevica ovdje u vezi a njega staviti na poluspiac ili krilo jer je on ofanzivan i ne moze drzati sredinu(bar ne onako kako mi to hocemo a to je za titule)

Sto se tice klupe,tu je potrebno mnogo rezova,imamo preko 30 igraca . Zadrzao bih Haskica,Smigalovica i Ibru iz Gradine. Ove iz Kozare poslao kuci i zahvalio im se. Eh sad najbitnije,od ovih nasih juniora kojih ima mnogo dobro probrati sta nam valja a sta ne(mislim na Cakala,Kadica,Peljtu,Camparu,Sehovica itd)
Izabrati 2-3 najboljih a ostalim se zahvalit,previse igraca imamo i neko mora napustiti klub - mora!!!
Nadam se da ce novi trener skontati sta i kako i da ce se sto prije prikljuciti ekipi i svesti igracki kadar na 22+3 golmana. Vise nam ne treba!!!
O tome sam nedavno pisao,kako na platnoj listi imamo 30 igraca i kako ce taj broj biti smanjen na 22,tako
ce plate i premije ubuduce na vrijeme biti isplacivane.
F.K.SARAJEVO

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 26 jun 2011, 16:50

molotovljev je napisao/la:
samosarajvo je napisao/la:
molotovljev je napisao/la:Pitam ga,Hadzija kakav si,dobar?
Kaze,tu sam brate,spreman..što je i pokazao na treningu,strašno inteligentan igrač i fizički spreman.
Odlicno .

Kad bi usli sa sljedecim sastavom u narednu sezonu PL(evidentno je da nema vremena da se to uradi do Europe) ja bi bio zadovoljan. Sto se Europe tice tu moramo stisnut zube i proci ih kako znamo i umijemo.
Sastav:
Mujkic/Bandovic
Bane----Torlak----Dupovac----Beli
----------------Vucina---------------
Lede----------Kojasevic---------Hadzija
-------------Skoro----Obuca------------

klupa:
golmani: Hamzic,Hodzic
stoperi:Ibrahim(iz Gradine),Milosevic,Cakal,Cizmic,Meldin,
bekovi: Trebinjac,Comor
vezni: Keno,Nuhic,Comor,Pehlic,Suljic,Becirevic
napad: Amel,Haris,Campara,Peljto,Haskic,Smigalovic
**(nisam racunao dvojicu iz Kozare jer sumnjam da ce zadovoljit dok Ibrahima,stopera iz Gradine jesam jer mislim da bi mogao uletiti u ekiupu)

Sto se tice prvih 11:
Tu se moze napravit par rokada,sve je do trenera. Moze staviti Hadziju na beka a Harisa na krilo ili Pixija na krilo (jedan od prve dvojice na klupu) a nekog drugog u sredinu ili dva zadnja vezna a jedan napadac...ima varijanti.Naravno ako ne dodje skoro uljece tu Haris,Haskic ili Smigalovic... Ja bi takodje doveo jos jednog veznog igraca koji bi igrao umjesto Kojasevica ovdje u vezi a njega staviti na poluspiac ili krilo jer je on ofanzivan i ne moze drzati sredinu(bar ne onako kako mi to hocemo a to je za titule)

Sto se tice klupe,tu je potrebno mnogo rezova,imamo preko 30 igraca . Zadrzao bih Haskica,Smigalovica i Ibru iz Gradine. Ove iz Kozare poslao kuci i zahvalio im se. Eh sad najbitnije,od ovih nasih juniora kojih ima mnogo dobro probrati sta nam valja a sta ne(mislim na Cakala,Kadica,Peljtu,Camparu,Sehovica itd)
Izabrati 2-3 najboljih a ostalim se zahvalit,previse igraca imamo i neko mora napustiti klub - mora!!!
Nadam se da ce novi trener skontati sta i kako i da ce se sto prije prikljuciti ekipi i svesti igracki kadar na 22+3 golmana. Vise nam ne treba!!!
O tome sam nedavno pisao,kako na platnoj listi imamo 30 igraca i kako ce taj broj biti smanjen na 22,tako
ce plate i premije ubuduce na vrijeme biti isplacivane.
Evo ja sam napravio neki svoj spisak kako bi to izgledalo,znaci 23 ili 24 plus 2 golmana(puno su nam 3 realno,nismo Chelsea da se povrjede 2 golmana u 2 utakmice :D

Golmani: Bandovic/Mujkic , Hamzic
Bekovi: Bane i Comor , Belosevic i Trebinjac
Stoperi: Torlak,Dupovac i Semjon,(probrati jednog ili dvojicu: Meldin,Ibrahim,Cakal,Cizmic,Kadic,Skoro,Sehovic)
Vezni red: Vucina,Lede,Pixi,Hadzija,Pehlic,Keno,Nuhic,Suljic i ????(pojacanje-klasicni play koji moze igrati i naprjed i nazad)
Napad: Obuca,Haris,Haskic,Smigalovic te ostaviti mjesto za Skoru a ako ne dodje onda probrati izmedju Peljte,Campare i Amela H ili dovesti nekog napadaca koji moze odma uletit u prvu postavu(provjeren igrac tipa Skore)

ovdje ima tacno 25 igraca(sa golmanima i 2 stopera iz zagrade)
Rijesiti se: petorice stopera iz zagrade,Becirevica,ovih sa probe iz Kozare(osim ako se ne pokazu extra), Peljte ili Campare,Amela(sve trojice ili dvojice)

Znaci negdje 10 igraca bi trebalo napustiti klub a dovesti 2-3 provjerena,prava pojacanja za prve postave
Nadam se da ce Plisek odma reci ko mu treba a ko ne treba a ne da gomilamo igracki kadar

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 26 jun 2011, 16:59

Treba smanjiti plate trenerima u omladinskom pogonu i veteranima, naravno :!:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 26 jun 2011, 17:06

Ovi Svedjani opet gube,ovaj put od predposljedne ekipe
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 26 jun 2011, 17:32

Od Milosevica nema nista,idemo dalje...
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 26 jun 2011, 17:33

Megamon je napisao/la:Od Milosevica nema nista,idemo dalje...
Kako znas ?? Je li 100% ? i odakle ti info ?

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 26 jun 2011, 17:46

miky_hz je napisao/la:Ovi Svedjani opet gube,ovaj put od predposljedne ekipe
Ma losi su,uzimamo ih tamo opusteno..

Nego gdje su; mma_hz i Samo FKS !!
F.K.SARAJEVO

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 26 jun 2011, 18:39

molotovljev je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Ovi Svedjani opet gube,ovaj put od predposljedne ekipe
Ma losi su,uzimamo ih tamo opusteno..

Nego gdje su; mma_hz i Samo FKS !!
ja sam tu heheh redovno citam al nemam nista pametno reci jbg :oops: :oops: :D ....samo se ponavljamo... :D :D svi isto pisemo ehheheeh
ugl samo mogu reci da smo napokon pobjedili familiju i da su oni jadni i bijedni pokusaji bili njihovi zadnji trzaji.. :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 26 jun 2011, 18:43

Bas, gdje je onaj mali @SamoFKS :?: :?:

Ma mi nismo jos ni poceli sa ozbiljnim pripremama, ne zna se ni sa kojim igracima cemo igrati i koji ce biti na raspolaganju,fizicki nespremni, dok trener snimi situaciju, a sve to za nekih 15-tak dana treba, a ljudima sezona u punom jeku..procijenite sami je li realno da ocekujemo prolaz...

Cudno nam treba, realno...ili bas da su oni prelosi.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 26 jun 2011, 18:52

sarajlija89 je napisao/la:Bas, gdje je onaj mali @SamoFKS :?: :?:

Ma mi nismo jos ni poceli sa ozbiljnim pripremama, ne zna se ni sa kojim igracima cemo igrati i koji ce biti na raspolaganju,fizicki nespremni, dok trener snimi situaciju, a sve to za nekih 15-tak dana treba, a ljudima sezona u punom jeku..procijenite sami je li realno da ocekujemo prolaz...

Cudno nam treba, realno...ili bas da su oni prelosi.

pa normalno mislim da jesu i amateri mislim da ne treba bas tolika mudrost oni su na plasticnom a mi na travi ili zemlji kako god ovdje oni nemaju sta traziti gine im 3 komada aBd... A sto se tice fizicke spreme mislim da ce biti dovoljno za ove amatere... cim su u rangu malte andore san marina onda nam je jasno skim posla imamo... pa poslije toga ce jirzi skontat sta nam fali i tako vidjet cemo sve.........
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 26 jun 2011, 19:02

Pa otkud to da su u rangu amatera???

Stvarno ne razumijem cemu podcjenjivanje jedne ekipe iz Svedske. Prvo, svi igraju lopte, stereotipna fraza, ali namucili bi se mi i sa nekim sa Malte, a ne sa ovim Svedima, koji su uveliko u takmicarskoj formi. Samo po sebi to je ogromna prednost...pogotovo iz razloga sto mi jos nismo ni u priblizno ozbiljnom trenaznom procesu, uslijed svih kadrovskih problema.

Ljudi imaju određeni kvalitet, nije Svedska liga tako losa kakvom je smatrate.

Ja se iskreno nadam da grijesim, ali nemojte se vi razocarat ako nas ljudi dobro razvale pa da progutate sve svoje rijeci.

Ili je nepoznavanje fudbala u pitanju ili prevelika navijacka ostracenost, ali stvarno nema razloga da podcjenjujete ljude, prventsveno iz razloga sto je kod nas situacija takva kakva jeste...i ja bih bio optimista u nekoj drugoj situaciji, ali nazalost u ovoj se mogu samo nadati najboljem, ma sta to bilo.

Treba pokusati ako nista...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 26 jun 2011, 19:05

Ako Plišek uspije "nabiti" fizičku spremu igračima i uigrati ih za manje od 20 dana, svaka mu čast, ali to će biti veoma teško jer većinu igrača i ne poznaje. Tako da se i ne trebamo mnogo nadati u Evropi.
Biće sljedeće sedmice pojačanja aBd :D
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 26 jun 2011, 19:30

joj ovih sto demoralisu i kakaju gdje im mjesto nije hebo vas orebro iz kalinovika,ko se boji neka i ne navija pih forumasa ko da ste padobranci
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 26 jun 2011, 19:38

sarajlija89 je napisao/la:Pa otkud to da su u rangu amatera???

Stvarno ne razumijem cemu podcjenjivanje jedne ekipe iz Svedske. Prvo, svi igraju lopte, stereotipna fraza, ali namucili bi se mi i sa nekim sa Malte, a ne sa ovim Svedima, koji su uveliko u takmicarskoj formi. Samo po sebi to je ogromna prednost...pogotovo iz razloga sto mi jos nismo ni u priblizno ozbiljnom trenaznom procesu, uslijed svih kadrovskih problema.

Ja se iskreno nadam da grijesim, ali nemojte se vi razocarat ako nas ljudi dobro razvale pa da progutate sve svoje rijeci.

Ili je nepoznavanje fudbala u pitanju ili prevelika navijacka ostracenost, ali stvarno nema razloga da podcjenjujete ljude, prventsveno iz razloga sto je kod nas situacija takva kakva jeste...i ja bih bio optimista u nekoj drugoj situaciji, ali nazalost u ovoj se mogu samo nadati najboljem, ma sta to bilo.

jesi li ti gledao ijedan trening,da vidis kako se radi i kako se krv pisa...po meni ovo su jedne od najboljih priprema,bar po onome sto sam ja mogao vidjeti...a ti vjeciti pesimista,iz dana u dan,ccccccccccc...
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 26 jun 2011, 19:39

sarajlija89 je napisao/la:Pa otkud to da su u rangu amatera???

1. nemaju pobjede u evropi
2. zadnji put su bili preije 10tak god
3. gube od mnogo slabijih timova
4. sada su bili u rangu dogane i ostalih kad smo ih izvlacili
5. mi smo za njih barsa
6. nemaju navijace
7. igraju na plasticnoj travi, znaci na zemljanoj nemaju blage
8. igrali smo protiv mnogo jacih ekipa i niko nas nije razvalio
9. jadna im majka :twisted: :D
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 26 jun 2011, 19:53

...

10. prvo cemo da ih bijemo,pa da ih karamo.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 26 jun 2011, 20:04

Prvo skocite pa recite hop.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 26 jun 2011, 20:04

Po meni ste apsolutni favoriti za prolaz, ovi igraju katastrofalno.
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 26 jun 2011, 20:11

UPS je napisao/la:Treba smanjiti plate trenerima u omladinskom pogonu i veteranima, naravno :!:
Svaka ti je zlatna brate !!!!

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 26 jun 2011, 20:18

KB-TM87 je napisao/la:Po meni ste apsolutni favoriti za prolaz, ovi igraju katastrofalno.
Mislim da je nasa sansa na Kosevu. U Svedskoj zabiti jedan a na pravoj travi i sa HUKOM sjevera i istoka unasoj avliji spremni smo i sposobni uz Boziju pomoc napraviti iskorak u sljedece predkolo.
Samo jos SKORO.molim te Boze ..sa njim smo jaci sigurno 50%

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Vanja8 i 62 gosta.