Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- King Kenny
- Kontakt:
Re: Liverpool FC

Steta samo sto ovaj momak jos ne moze igrati,sutra bi razgrnuo odbranu Chelsea...pa pogledajte samo koliki je naspram Milnera...

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
Nema veze ali kad bude spreman...King Kenny je napisao/la:
Steta samo sto ovaj momak jos ne moze igrati,sutra bi razgrnuo odbranu Chelsea...pa pogledajte samo koliki je naspram Milnera...![]()
![]()

FK Pjetlovi
- the scouser
- Kontakt:
On bi bio extra pojacanje na lijevom beku...samo sumnjam da je to istina.Jeste da je iz Evertona,ali je od djetinjstva navijac Liverpoola.VELA je napisao/la:Kakva je ovo glupost da smo lafo zaintresovani za Bainesa iz Evertona
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Da !LFC_LAVOV je napisao/la:@reds odlican tekst

Inače ovi vlasnici su (bar tako izgleda) vrlo pametni ljudi.Iako sam ih jedno vrijeme kritikovao(to je bilo zbog podrške Royu) definitivno da su pun pogodak.Dakle racionalno troše novac(Carroll je izuzetak sigurno jer nam je bio potreban napadač bukvalno 2-3 sata prije kraja prelaznog roka) i još jednom naglašavaju da će dovoditi mlade igrače i da će stvoriti jaku momčad,konkurentnu za trofeje.
NEVS dominira !

FK Pjetlovi
cudna mi je situacija oko colea, i ne vjerujem da ce on vise igrati za LiverpoolVELA je napisao/la:Prije da ce lijevo krilo igrati Maxi. Joe Cole i Jovanovic ja mislim da nisu spremni 100%belmin-a je napisao/la:-------------------Reina----------------------
Kelly-----Škrtel ---------Agger-----Johnson
------------ ----- Lucas--------------------
-------Meireles------- Gerrard-----Cole--
-------------Kuyt
--------------------Suarez
tesko je reci kako cemo sutra igrati, King Kenny je gori od Rafe kada je to u pitanju, ko je ocekivao onaj sastav protiv stokea, ali jedno je sigurno, shelvey ulazi u drugom poluvremenu

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
koliko znam nije, ne navija ni za everton ni Liverpool, ali to nije ni vazno, mnoge legende Liverpoola su kao djeca navijali za everton...dobar je igrac, ali ga ne zelim vidjeti u Liverpoolu, ipak igra za evertonthe scouser je napisao/la:On bi bio extra pojacanje na lijevom beku...samo sumnjam da je to istina.Jeste da je iz Evertona,ali je od djetinjstva navijac Liverpoola.VELA je napisao/la:Kakva je ovo glupost da smo lafo zaintresovani za Bainesa iz Evertona

Sarajevo i Liverpool
Ma tu poziciju čuvamo za Taiwa.
Samo se nadam da sutra neće zaigrati Maxi ili Poulsen.

FK Pjetlovi
Ocekujem Suareza od 1 minute!reds je napisao/la:Ma tu poziciju čuvamo za Taiwa.![]()

When you walk through a storm hold your head up high
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.
The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.
The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO
- Ponos Torina
- Kontakt:
sta mu fali,dobar je igrac i navija za LiverpoolVELA je napisao/la:Kakva je ovo glupost da smo lafo zaintresovani za Bainesa iz Evertona

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Nedo Bog, ta dvojica su mi najmrziji igraci u LFC-u...ali sve u svemu, zna Kenny kako ce i sta ce.reds je napisao/la:Ma tu poziciju čuvamo za Taiwa.![]()

Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
- the scouser
- Kontakt:
Pa dobro fan kao djecak,uvijek tu malo ostane slabostiYNWA je napisao/la:koliko znam nije, ne navija ni za everton ni Liverpool, ali to nije ni vazno, mnoge legende Liverpoola su kao djeca navijali za everton...dobar je igrac, ali ga ne zelim vidjeti u Liverpoolu, ipak igra za evertonthe scouser je napisao/la:On bi bio extra pojacanje na lijevom beku...samo sumnjam da je to istina.Jeste da je iz Evertona,ali je od djetinjstva navijac Liverpoola.VELA je napisao/la:Kakva je ovo glupost da smo lafo zaintresovani za Bainesa iz Evertona

"As a boy I supported... Liverpool. As a local lad I used to watch from The Kop when Robbie Fowler was making his name. I started out at Liverpool's Centre of Excellence and although it was disappointing when nothing came of it, I was lucky that both Wigan and Wolves wanted to sign me"
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
Ja sam cuo od komentatora na sport klubu da je navijac Liverpoola, sad koliko je tacno al je sasvim sigurno da navija za jedan klub iz Liverpoola. Rodjen je u blizini Liverpoola.YNWA je napisao/la:koliko znam nije, ne navija ni za everton ni Liverpool, ali to nije ni vazno, mnoge legende Liverpoola su kao djeca navijali za everton...dobar je igrac, ali ga ne zelim vidjeti u Liverpoolu, ipak igra za evertonthe scouser je napisao/la:On bi bio extra pojacanje na lijevom beku...samo sumnjam da je to istina.Jeste da je iz Evertona,ali je od djetinjstva navijac Liverpoola.VELA je napisao/la:Kakva je ovo glupost da smo lafo zaintresovani za Bainesa iz Evertona
http://en.wikipedia.org/wiki/Leighton_Baines
IN WEED WE TRUST!!!
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Nadam se jer ako bude sam Kuyt nema ništa od toga.LFC4ever je napisao/la:Ocekujem Suareza od 1 minute!reds je napisao/la:Ma tu poziciju čuvamo za Taiwa.![]()

Ja bih volio da igramo sa onom formacijom što sam postavio par stranica unazad.ILoveLFC je napisao/la:Nedo Bog, ta dvojica su mi najmrziji igraci u LFC-u...ali sve u svemu, zna Kenny kako ce i sta ce.reds je napisao/la:Ma tu poziciju čuvamo za Taiwa.![]()
Carra će čuvati Torresa,Skrtel Drogbu.

FK Pjetlovi
King kakvu god postavu da postavi ja mu vjerujem , pa iako bi stavio Reinu u napad 

YOU'LL NEVER WALK ALONE
Mojih prvih 11 za sutrasnji mec
-----------------------Reina----------------------
Kelly-------Carragher--------Agger------Johnson
-----------------Meireles----- Lucas--------------------
-------Kuyt-------------Gerrard-----------Cole--
-------------------------Suarez--------------------
YOU'LL NEVER WALK ALONE
Volio bi vidjeti Suso-a na klupi a u drugom poluvremenu da dobije sansu 

YOU'LL NEVER WALK ALONE
Nece valjat' ako se Skrtel i Carragher nadju u prvoj postavi samo ce beze nabijat loptu i Chelsea ce igrati viktorije s nama. Agger mora poceti treba neko da iznosi loptu kad Chelsea napravi presing, a Carra i Skrtel to ne znajureds je napisao/la:Nadam se jer ako bude sam Kuyt nema ništa od toga.LFC4ever je napisao/la:Ocekujem Suareza od 1 minute!reds je napisao/la:Ma tu poziciju čuvamo za Taiwa.![]()
Samo se nadam da sutra neće zaigrati Maxi ili Poulsen.![]()
Ja bih volio da igramo sa onom formacijom što sam postavio par stranica unazad.ILoveLFC je napisao/la:Nedo Bog, ta dvojica su mi najmrziji igraci u LFC-u...ali sve u svemu, zna Kenny kako ce i sta ce.reds je napisao/la:Ma tu poziciju čuvamo za Taiwa.![]()
Carra će čuvati Torresa,Skrtel Drogbu.

IN WEED WE TRUST!!!
Kum sa stalnim ugovorom.
Kum sa stalnim ugovorom.
Han!$;Lfc je napisao/la:Mojih prvih 11 za sutrasnji mec
Čisto sumnja.Potreban nam je neko jak u odbrani ko će se nositi sa Drogbom (Carra i Agger to nisu) već Skrtel.
Cole već dugo nije igrao,ne znam da li je ijednu tekmu počeo pod vodstvom Kennya i sumnjam da će baš sutra dobiti šansu.
FK Pjetlovi
danas se momci kao prvo trebaju dobro naspavati pa sutra treba odigrati jako pametno utakmicu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.