Fin pokusaj Henriquea.
Uf sto Quaresma ovjeri Mertensa

GO GO GO GO GO GO GO GO GO GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Padovan je napisao/la:I šta kažete ne valja Pandev
Pupi04 je napisao/la:Samo ti prevrci ocima Magicni
Goran je rodjen da donosi trofeje
Mago je napisao/la:.Pandev ce bit igrac odluke![]()
Nisam se nado ovako toploj dobrodošlici! WOW!MaGiCa je napisao/la: Kazhe se "RAGAZZI" u usta te j...m schwabska. 30 godina imash i ne znash razliku izmedju jednine zhenskog roda i mnozhine mushkog roda imenica.![]()
BTW, dobro je da si se vratio.![]()
[youtube][/youtube]anton 1983 je napisao/la: Nisam se nado ovako toploj dobrodošlici! WOW!
Nama forumashima taj Kup UEFA nikada nije ni bio omrazhen. Poenta je da su gazde klubova u Italiji godinama forsirale mishljenje da je to nepotrebno i neisplativo takmichenje u koje su slali totalno kombinovano-degradirane sastave, koji su ekspresno bivali otputovani van takmichenja. Za to imash mali milion primera.Eto u ovom sutonu talijanskog nogometa moram vam izraziti sućut što će Talijan morat osvojit Vama forumašima, omrženi Kup UEFA ili ti Europsku ligu!
Uff ako neko sad spina to si ti !MaGiCa je napisao/la:
Ali, ti ne bi bio ti, a da ne spinujesh za medalju.
bljuvalo vam se od tog natjecanja otkad je postalo trulo, a sad je fakat trulo da trulije nemre biti. No sada kad je to Vaša realnost ajmo drkat.MaGiCa je napisao/la:Nama forumashima taj Kup UEFA nikada nije ni bio omrazhen.
Ti trebas sto dalje od ove teme, uglavnom je to proljev sa tvoje strane.anton 1983 je napisao/la:Nisam se nado ovako toploj dobrodošlici! WOW!MaGiCa je napisao/la: Kazhe se "RAGAZZI" u usta te j...m schwabska. 30 godina imash i ne znash razliku izmedju jednine zhenskog roda i mnozhine mushkog roda imenica.![]()
BTW, dobro je da si se vratio.![]()
Eto u ovom sutonu talijanskog nogometa moram vam izraziti sućut što će Talijan morat osvojit Vama forumašima, omrženi Kup UEFA ili ti Europsku ligu!
Chuti bolan spinchino jedna. Godinu dana te nema na forumu i onda bash naidjesh kad ti se G0vnjez oprashta od Europe.anton 1983 je napisao/la: Uff ako neko sad spina to si ti !
Bljuvalo nam se od vasheg patkometrisanja koeficijentima, koji su bili produkt performansi u EL, a ne od EL kao takve.bljuvalo vam se od tog natjecanja otkad je postalo trulo, a sad je fakat trulo da trulije nemre biti. No sada kad je to Vaša realnost ajmo drkat.
Ja sam za Napoli navijao i kad je on bio u 3oj lizi, a ti si glory hunter od malena. Tako da si ti taj koji treba da osjeti neke stvari, da bi razumio i o nechem sudio - a ne ja.Sam kažeš da je to istina i to je to i sve 5. Poanta je da na svojoj koži to moraš osjetit prije nego kaj o nećem sudiš. Al dobro ti si Napolitanka, pa onda tebi igranje u EL i je čast.![]()
Ovde se o tome pricha 3-4 godine vec, a "forumski Nijemci" bash sada to videshe.Sam ću reč da ova UEFA mora neš poduzet oko tog natjecanja, jer ovo je pretužno i teško mi je za povjerovati da nemaju neki bolji sustav i da ne mogu dati za to natjecanje više para kako bi dobilo na svojoj atraktivnosti, te mu klubovi ozbiljnije pristupali.
**** majku, pa kud je tam otišo! I onda se još polomi! Šteta!MaGiCa je napisao/la:Chuti bolan spinchino jedna. Godinu dana te nema na forumu i onda bash naidjesh kad ti se G0vnjez oprashta od Europe.
Ovo baš i nisam razumio, al nemoraš se trudit na hrvatski prevestMaGiCa je napisao/la:Bljuvalo nam se od vasheg patkometrisanja koeficijentima, koji su bili produkt performansi u EL, a ne od EL kao takve.
Dobro, nemoj se sad odma počet ozbiljno vrijeđat, koji ti je?MaGiCa je napisao/la:Ja sam za Napoli navijao i kad je on bio u 3oj lizi, a ti si glory hunter od malena. Tako da si ti taj koji treba da osjeti neke stvari, da bi razumio i o nechem sudio - a ne ja.
Pa normalno kad ste vidli da Vam je to realnostMaGiCa je napisao/la:Ovde se o tome pricha 3-4 godine vec, a "forumski Nijemci" bash sada to videshe.
Trenutno korisnika/ca: Cassano2024, galia95 i 11 gostiju.