FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kakav je po vama ovaj Badara Bađi iz Tuzle ?
Los kvalitet, handzic je zanjeg ahmetovic..
Mislim da bi trebali dogovorit na fin nacin sa velezom da uzmemo branda jer onnema sta trazit u ekipi po 8 mjestu.
Ima tatar dosta kredita pa mu se moze oprostiti, znaju svi da nije iskvaren. Da je npr. ovo dule uradio vec sutra bi bio u avionu za ameriku. Jos ovako zeljanu da pocijepa abd
@historicar dobar za crvenog, sto
@historicar dobar za crvenog, sto
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Navijači Veleža pišu da je Brandao očajan u zadnjih par mjeseci, ne pamte kada je zadnji put dao gol.
Handzic je zanjega Ahmetovic.
Branda treba probat dovest, mislim da nije zadovoljan u Velezu, i mislim da bi mogli dogovorit da im damo neke igrace na posudbu neke za stalno.. plus neki postotak u slucaju prodaje ja bi pristao na 30% da im damo.. jer velez sigurno za 10 godina nece evropu izborit..
Al danas je komentatir rekao da ima najvise asistencija, al on odkad je bilo svade i kad ga je Velez nasilno natjero da produzi ugovor. Covjek nece dzaba da igra nit da se zalaze, a ako si gledao danas utakmicu hebibovica je proso 3-4 puta (znam da to nije tesko) al majstorski, sa pola snage je igrao i bio je bolji od radovca a red army smatra jadovca najboljim posle brandaHistoricar je napisao/la: ↑29 nov 2020, 03:12Navijači Veleža pišu da je Brandao očajan u zadnjih par mjeseci, ne pamte kada je zadnji put dao gol.
- AlfredNobel
- Kontakt:
-2 golmana: Kovacevic se odavno poceo qurciti i nema utakmice da ne napravi neku glupost. Sve je to iz 2 razloga; 1-uci od tarabe zvane Adilovic. 2-nema konkurenciju i misli da je nedodirljiv (qurcobolja). Treba ga malo spustiti na zemlju. Prodao bih ga za bilo koju cifru, ako postoji neki klub da bi dao pare za njega. Dizdarevica bih stavio ispred njega. Dzafic nije golman za FKS.
-2 beka: Imamo Oremusa i 70% nekadasnjeg Pidre. Nemaju rezerve.
-Stopera: Tu imamo odlicnog Milicevica, promjenjivog Guzu, i zapostavljenog Besica. Fali nam jos najmanje jedan.
-2 napadaca: To nemamo nikako.
Krivac za ovo se zna. Ali mi Pitari smo poznati da smo veoma slicni nojevima. Stavi nas na prvo mjesto i isto je kao da si nam glave zabio u pijesak, ne vidimo nista, mozes raditi sta ti je volja. Rekao bih da smo klasican primjer Bosnje. Na zalost!
P.S. Podrska Tataru! Uz Rahmanovica, Milicevica, Oremusa i svih Akademaca, on jedini zasluzuje da nosi ovaj sveti dres!!
O debelom i ostalim panjevima ne treba trositi slova.
FK Sarajevo iznad svih 
Ovo sto mi radimo kao klub je odlicno. Hvala vam na tome..
Ja ne ocekujem sve pobjede, to je nemoguce. Vidim koliko je klub napredovao, da ga strucni ljudi vode. Zadovoljan. Sretan. Uzivam u svemu ovome.
A vi pacenici, opet vas nece biti nakon pobjede.
Zao mi je sto svi imamo pristup internetu i sto svako ovde moze dati svoje misljenje.

Ovo sto mi radimo kao klub je odlicno. Hvala vam na tome..
Ja ne ocekujem sve pobjede, to je nemoguce. Vidim koliko je klub napredovao, da ga strucni ljudi vode. Zadovoljan. Sretan. Uzivam u svemu ovome.
A vi pacenici, opet vas nece biti nakon pobjede.
Zao mi je sto svi imamo pristup internetu i sto svako ovde moze dati svoje misljenje.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kvalitetom nije dobar čak ni za klub koji igra, što?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
16.12 idu nove cijene na TM. tesko da bude i dalje preko 10 Mio.
Ono sto sam i najavljivao to se i obistinilo, težak raspored već uzima danak, slabo se kupe bodovi, a teži još slijedi.
Ne znam do kad će nas ovi remiji držati na prvom mjestu. I ako nas neko pobjedi to ce biti minimalnim rezultatom.
Jucer prvo poluvrijeme kao i derbi, iz snova. Hadzijina krivica sto nemamo napadača, kako je moguce da sve dogovoris sa napadacem i onda u po niceg mijenjas japiju ugovora. Mora neko za ovo odgovarati, svi na poslovima nosimo dio odgovornosti, u nas haman niko.
Sa ovim budzetom sa ovim igracima, sa ovim uslovima u ovim teškim vremenima, dok drugi jedva sastavljaju kraj s krajem, za mene je sramota da penzioneri nam uzimaju bodove, da igramo nerijeseno protiv MDK itd.
Ne znam do kad će nas ovi remiji držati na prvom mjestu. I ako nas neko pobjedi to ce biti minimalnim rezultatom.
Jucer prvo poluvrijeme kao i derbi, iz snova. Hadzijina krivica sto nemamo napadača, kako je moguce da sve dogovoris sa napadacem i onda u po niceg mijenjas japiju ugovora. Mora neko za ovo odgovarati, svi na poslovima nosimo dio odgovornosti, u nas haman niko.
Sa ovim budzetom sa ovim igracima, sa ovim uslovima u ovim teškim vremenima, dok drugi jedva sastavljaju kraj s krajem, za mene je sramota da penzioneri nam uzimaju bodove, da igramo nerijeseno protiv MDK itd.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
E cuj dobar brandao prolazio hebibovica... Ja ne znam otkad vi pratite fudbal, sarajevo, ali otkad hebibovic igra beka, malo je krila koja nisu izgledala kao CR7 pored njega... Pa tako i jucer. Lijepo sam napisao. Plakat cemo mi za Mirkom ... Plakati
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ma ja, hajmo zbog sujete otjerat Tatara, gdje će dres poderat, je l' on normalan?? Hajmo usput i Rahmanovića, sjetimo se da je prije godinu dana na derbiju bio bahat i nije se pozdravio s trenerom kad je izlazio s terena. Treba l' se još koga riješit? Mislim, kad je već krenuo egzodus, tjeraj ih sve, ne zaslužuju sveti dres. Sve rastjerat i krenut iz temelja, k'o vlada u KS.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Zamisli kako se osjeca taj GOSPODIN Tatar kada vidi da taj isti dres dijeli, ili jos gore od toga, da mu je kapiten neko poput debelog djeteta kluba hareta.skoroalen je napisao/la: ↑29 nov 2020, 09:20Ma ja, hajmo zbog sujete otjerat Tatara, gdje će dres poderat, je l' on normalan?? Hajmo usput i Rahmanovića, sjetimo se da je prije godinu dana na derbiju bio bahat i nije se pozdravio s trenerom kad je izlazio s terena. Treba l' se još koga riješit? Mislim, kad je već krenuo egzodus, tjeraj ih sve, ne zaslužuju sveti dres. Sve rastjerat i krenut iz temelja, k'o vlada u KS.

Samo mi je žao što debelom onako dres ne pocijepa. Mislim, kad je već pop.izdio, nije trebao svoj dres.NoNamene je napisao/la: ↑29 nov 2020, 09:27Zamisli kako se osjeca taj GOSPODIN Tatar kada vidi da taj isti dres dijeli, ili jos gore od toga, da mu je kapiten neko poput debelog djeteta kluba hareta.skoroalen je napisao/la: ↑29 nov 2020, 09:20Ma ja, hajmo zbog sujete otjerat Tatara, gdje će dres poderat, je l' on normalan?? Hajmo usput i Rahmanovića, sjetimo se da je prije godinu dana na derbiju bio bahat i nije se pozdravio s trenerom kad je izlazio s terena. Treba l' se još koga riješit? Mislim, kad je već krenuo egzodus, tjeraj ih sve, ne zaslužuju sveti dres. Sve rastjerat i krenut iz temelja, k'o vlada u KS.![]()
![]()
Meni je zao sto njemu (debelom) i ''hadziji'' neko njuske ne pocijepa.skoroalen je napisao/la: ↑29 nov 2020, 09:28Samo mi je žao što debelom onako dres ne pocijepa. Mislim, kad je već pop.izdio, nije trebao svoj dres.NoNamene je napisao/la: ↑29 nov 2020, 09:27Zamisli kako se osjeca taj GOSPODIN Tatar kada vidi da taj isti dres dijeli, ili jos gore od toga, da mu je kapiten neko poput debelog djeteta kluba hareta.skoroalen je napisao/la: ↑29 nov 2020, 09:20Ma ja, hajmo zbog sujete otjerat Tatara, gdje će dres poderat, je l' on normalan?? Hajmo usput i Rahmanovića, sjetimo se da je prije godinu dana na derbiju bio bahat i nije se pozdravio s trenerom kad je izlazio s terena. Treba l' se još koga riješit? Mislim, kad je već krenuo egzodus, tjeraj ih sve, ne zaslužuju sveti dres. Sve rastjerat i krenut iz temelja, k'o vlada u KS.![]()
![]()
Steta jbg, a bili smo na dobrom putu.
Ti sad faca neka pa imas prsavo ovde da prijetis ili da navodis druge ?NoNamene je napisao/la: ↑29 nov 2020, 09:31Meni je zao sto njemu (debelom) i ''hadziji'' neko njuske ne pocijepa.
Steta jbg, a bili smo na dobrom putu.
Koji je vama qursc yebo vas hljeb bolesni...
Morto, ko su ovi idioti na temi ziv bio?
-
- Kontakt:
Gigant se u stilu vraća na forumledesma je napisao/la: ↑29 nov 2020, 08:51Ono sto sam i najavljivao to se i obistinilo, težak raspored već uzima danak, slabo se kupe bodovi, a teži još slijedi.

Koji buraz remiji ? Imaš omjer 11-5-0
I sad ti mene želis ubjedit da je bod loš u Mostaru protiv Veleža ? I to smo mogli glat pobjedit da smo bili malo prisebniji, otreseš Zrinjskog u Mostaru, Borca i kući i u Banjaluci (na prošlu sezonu mislim), sa pola snage dobiješ Olimpika i Radnika, tradicionalno tešku Slobodu dobiješ u Tuzli, Širokog sa pola gasa na Koševu i na derbiju nam se omakelo kao i jučer... Znači igramo sa takvom lakoćom i protiv koga god da smo igrali svi jednostavno kažu da smo najjača ekipa, i ti dodjes ovdje i hoćeš nama dizati neke alarme i uzbune

Da mi ne pratimo klub, da ne vidimo igru, da nemamo uvid u statistiku i tabelu pa ti nama prospeš priču razumio bi te... Ali čovječe ubjedjujes nas u nešto što veze nema sa stvarnošću.
Na svakom dodiru, svakoj akciji, svakoj kretnji vidi se da smo za klasu jači od ostatka lige i toga su svi svjesni i svi to priznaju osim komšinica.
Stvarno imaš nekad postove za psiho analizu, bez ljutnje.
Svaka tebi čast ako si očekivao 16-0-0, ambiciozna si osoba. Najveći konkurenti prosipaju bodove protiv Krupe, Mladosti, Olimpika, Slobode itd a eto nama je tragedija remi u Mostaru i u Tuzli.
De mi nadji jedan klub koji ima dominaciju u svojoj ligi sa svim pobjedama... Glupo je o tome i pričati, pogledaj samo jučer koliko je favorita kiksalo, Atalanta, Juventus, Liverpool, Dortmund, Paris itd itd.
Kiksevi su neizostavni dio sporta, a nama je kiks u najgorem slučaju remi, ako je to loše ne znam onda...
Kad smo trpali naprijed, odbrana nam bila šuplja, svako nam mogao zabit gol ili dva. Sad smo odbranu zategli, nekih 300 min smo bez primljenog gola, al naprijed stalo. Očito, pad forme je krenuo od derbija i onih promašaja, pa smo u tih zadnjih 300 minuta dali svega dva gola, oba Olimpicu.
Ovu šupljinu nazad iz vremena kad smo trpali, najlakše je objasnit neigranjem Đokanovića. Momak je donio dodatnu sigurnost kad je defanziva u pitanju, i otkad je standardni član prve postave (zadnjih 6 utakmica), primili smo svega tri gola, što je u prosjeku pola gola po utakmici. Bez njega, u deset utakmica (gledamo samo ligaške), primljeno je 9 golova, što je skoro gol po utakmici.
Znači, jasno je k'o dan šta ovoj ekipi treba da se vrati na pobjednički kolosijek. Đokanović mora ostat u prvoj postavi i kad bi se TSS vratio u formu iz 2014., i Debeli mora vani. Izmislit napadača, stavit Velkoskog gore, Hajdarevića, Ramića... Bilo koga. Cijela ekipa će mentalno past zbog jednog igrača. Kako jedan nezadovoljan igrač može srušit svlačionicu, tako i jedan loš na terenu može ubit moral svima.
@Zip ovo je Tobe ba, Bog zna koji profil.
Ovu šupljinu nazad iz vremena kad smo trpali, najlakše je objasnit neigranjem Đokanovića. Momak je donio dodatnu sigurnost kad je defanziva u pitanju, i otkad je standardni član prve postave (zadnjih 6 utakmica), primili smo svega tri gola, što je u prosjeku pola gola po utakmici. Bez njega, u deset utakmica (gledamo samo ligaške), primljeno je 9 golova, što je skoro gol po utakmici.
Znači, jasno je k'o dan šta ovoj ekipi treba da se vrati na pobjednički kolosijek. Đokanović mora ostat u prvoj postavi i kad bi se TSS vratio u formu iz 2014., i Debeli mora vani. Izmislit napadača, stavit Velkoskog gore, Hajdarevića, Ramića... Bilo koga. Cijela ekipa će mentalno past zbog jednog igrača. Kako jedan nezadovoljan igrač može srušit svlačionicu, tako i jedan loš na terenu može ubit moral svima.
@Zip ovo je Tobe ba, Bog zna koji profil.

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], keli, misstianopenaldo, relativizam, rimljanin90 i 78 gostiju.