A tebi je "prijateljska " sa Partizanom.elninho_resTO je napisao/la:na ljeto na grbavici hajduk,na JNA s partizanom u sred beograda i onda s wardarom u skoplju,strasne prijateljske cemo igrat ovog ljeta,al sta ces samo prvaci igraju takve,skim li ce sarajvo igrat prijateljske...(vratnik,olimpik,gosk)nije provokacija da me pogresno ne shvatiteVlak je napisao/la:Mukiol je napisao/la:Mislim da nebi bilo lose da se malo pojacamo u odbrani, stim da odpustimo onog Bajica...
Fino bi bilo ugositi Dinamo na Grbavici...
To smo vec odradili. Ovo ljeto je red na Hajduk.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
93,4 % " !!!
-
- Kontakt:
ej ljudi može li mi neko reći hoće li željo igrat prijateljske mečeve tokom ljeta na grbavici i protiv koga
Mene zanima kada će igrati, inače igraće protiv Partizana i Vardara u gostima i kući protiv Hajduka, samo termin još fali
. Inače, odlične probe pre Europu, da vidimo na čemu smo

- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Znam da je bilo govora da cemo igrati protiv Osijeka na Grbavici, sad imali sta od toga ne znam...
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- bistrikboy
- Kontakt:
Lista strijelaca za sezonu 2009./2010:
- 16 golova: Dudić (Travnik)
- 15 golova: Bekrić (Željezničar)
- 14 golova: Varea (Široki Brijeg)
- 13 golova: Škoro (Sarajevo), Džafić (Velež)
- 11 golova: Kordić (Zrinjski)
- 10 golova: Mešanović (Željezničar), Čolić (Velež)
- 9 golova: Stajić (Modriča), Spalević (Slavija)
- 8 golova: Wagner i Šilić (Široki Brijeg), Karalić (Laktaši), Ivanković (Zrinjski), Popović (Željezničar).
Pregled 30.kola PLBiH pocinje u 22.55 na BHT-u!
- 16 golova: Dudić (Travnik)
- 15 golova: Bekrić (Željezničar)
- 14 golova: Varea (Široki Brijeg)
- 13 golova: Škoro (Sarajevo), Džafić (Velež)
- 11 golova: Kordić (Zrinjski)
- 10 golova: Mešanović (Željezničar), Čolić (Velež)
- 9 golova: Stajić (Modriča), Spalević (Slavija)
- 8 golova: Wagner i Šilić (Široki Brijeg), Karalić (Laktaši), Ivanković (Zrinjski), Popović (Željezničar).
Pregled 30.kola PLBiH pocinje u 22.55 na BHT-u!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Prvi put čujem za tu informaciju...Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Znam da je bilo govora da cemo igrati protiv Osijeka na Grbavici, sad imali sta od toga ne znam...
Kada pogledam slavlje ispred vjecne vatre 2002 i ove jasno mi bude da je predhodna neuporedivo bolja bila.Zašto
Da li se meni to samo čini
Koliko je ljudi bilo na toj 2002 i ovoj sada

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
- bistrikboy
- Kontakt:
Zakon o javnom okupljanju Kantona Sarajevo...Hamo je napisao/la:Kada pogledam slavlje ispred vjecne vatre 2002 i ove jasno mi bude da je predhodna neuporedivo bolja bila.Zašto![]()
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
HVALA DRUG.bistrikboy je napisao/la:Zakon o javnom okupljanju Kantona Sarajevo...Hamo je napisao/la:Kada pogledam slavlje ispred vjecne vatre 2002 i ove jasno mi bude da je predhodna neuporedivo bolja bila.Zašto![]()
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
- Napolitano
- Kontakt:
Kad skontas da nista nije bilo organizovano za slavlje pred vjecnom vatrom dosta nas je i bilo, nije lose bilo prosetati od Grbavice prema vjecnoj, pa opet na Grbavicu. Ulijetanje u teren isto bilo za deset, licno meni muzika na Grbavici koja nam je svirana malo cudna za slavlje titule al eto, sve u svemu ok je.
Sloboda Palestini<
Free Palestine<
Palestina Libre<
Free Palestine<
Palestina Libre<
-
- Kontakt:
jel to igramo prijateljsku protiv hajduka na grbavici?????
Ko kaze da se slavila titula taj dan,titula ce se slaviti naknadno i bicete svi pozvani !Napolitano je napisao/la:Kad skontas da nista nije bilo organizovano za slavlje pred vjecnom vatrom dosta nas je i bilo, nije lose bilo prosetati od Grbavice prema vjecnoj, pa opet na Grbavicu. Ulijetanje u teren isto bilo za deset, licno meni muzika na Grbavici koja nam je svirana malo cudna za slavlje titule al eto, sve u svemu ok je.
Jer si jedan jedini ! - www.tm87-breza.com.ba Officijalna stranica TM87-Breza
a gdje je teferic?AnnesTM87 je napisao/la: Ko kaze da se slavila titula taj dan,titula ce se slaviti naknadno i bicete svi pozvani!
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
u CevljanovicimaSeyo_TM je napisao/la:a gdje je teferic?AnnesTM87 je napisao/la: Ko kaze da se slavila titula taj dan,titula ce se slaviti naknadno i bicete svi pozvani!
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
Svi ispred vjecne,bichete blagovremeno obavijesteniSeyo_TM je napisao/la:a gdje je teferic?AnnesTM87 je napisao/la: Ko kaze da se slavila titula taj dan,titula ce se slaviti naknadno i bicete svi pozvani!

Jer si jedan jedini ! - www.tm87-breza.com.ba Officijalna stranica TM87-Breza
Da na vjecnoj kobaje pecemo nataknute na grablje...more...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
BHT izvjestaj.
TeroweNth je napisao/la:
BHT izvjestaj.
Hvala na ovome ja zaboravio. malo ucilo pa se skorz sa uma smetnuo ovaj pregled

Zadnja izmjena: amertiger, dana/u 26 maj 2010, 23:35, ukupno mijenjano 1 put.
Mes Que Un Club
Prelijep gol Bekrica. Novi dresovi. 

Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."