Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
miloš galin, napadač, visok dramaJTS je napisao/la:lik upade kao padobranac, napisa tri riječi i zdravo đaciK0MT je napisao/la:Eto vam Galina...jebt, niko nema pojma o kome se radi, momka nigdje da napiše nešto više o kome se radi
Itekako gubite djecu na kojoj će mnogi dosta zaraditi. Jel vam ono Bekićev amaterski ugovor otkupio Zrinjski? Evo i ova dvojica sad. Jedina vam je utjeha što je Mešanović još pod amaterskim, jer ćete dobiti nešto love ako se ovaj proda u inostranstvo.ahmad_tz je napisao/la:Hajd sto nam Grado ode, al sto nam djeca odose![]()
Ribica mi nije zao, ali mislim da je Reno mogao pomoci ekipi da izbori PL.
Ako je otkupljen amaterski ugovor onda hoće.Skver je napisao/la:Da li Sloboda ima neko obestecenje za Ribica i Gojkovica od "prijateljskog" nam kluba Celika?
To izgleda Sloboda pravi igrace za druge klubove i neke hostaplereahmad_tz je napisao/la:Ujebase nas menaĐeri. Sinoc pricam sa jaranom oko nekog momka sto igra u juniorima. I uopste nije los momak, a govori mi jaran doso mu neki menadzer reko dobar si ovo ono odigraj ovde polusezonu pa da te negdje u PL pa onda u inostranstvo.
+1Skojevski je napisao/la:Jedino dijete koje je vrijedilo i vrijedi od ove generacije je Renato ovi ostali su si previse umislili.
Nije stvar u tome dal neko vrijedi i koliko vrijedi, problem je u tome sto Sloboda proizvodi te igrace i ulaze u njih a neko drugi to sve ljepo inkasira, pa dokle vise!!!!!!!Skojevski je napisao/la:Jedino dijete koje je vrijedilo i vrijedi od ove generacije je Renato ovi ostali su si previse umislili.
Evo ne bih da provociram, malo sam citao po vasoj temi, ali me stvarno interesuje sta znaci ova rijec u bosanskom jeziku? Izvinjavam se zbog skretanja sa teme.ahmad_tz je napisao/la:+1Skojevski je napisao/la:Jedino dijete koje je vrijedilo i vrijedi od ove generacije je Renato ovi ostali su si previse umislili.
Ribica je proguralo ono kad onomad dade go protiv Sarajeva na Kosevu sa nekih 16 godina. Od toga je stalno bio povrijedjen il nije dobro igrao. Realno samo Reno je bio za prve postave, i donekle Salihovic iako je on stariji mozda 2 ili 3 godine. Mićo nije los al je jos nepoznanica, kad se sjetim kad je na pripremnim uso frajer nije mogo 20 min igrat i opet izadje.
Bravo! Slobodi sada trebaju provjereni igrači, igrači koji su se već pokazali ili u ovoj ili u Premijer ligi. Ne treba čekati da neko od Slobodine djece " bljesne ".RUDARSKA2 je napisao/la:koliko je vas sa foruma bilo na utakmicama SIMIN HAN - SLOBODA i MRAMOR - SLOBODA ... pa ajmo reci i SLOBODA - KALESIJA ?????? koliko vas je bilo ??? i de i recite koliko su nasa djeca odskakala po kvalitetu od fudbalera
SIMN HANA , MRAMORA i KALESIJE ???? da vam ja kazem , smin han nas je nadigrao , mramor imao puno vise od igre i zrelije sanse , kalesija pokazala da nas moze pobijedit i na tusnju ??? dakle, o akvoj djeci vi pricate ovde i koga zalite ??? i puno bolji su zavrsavali u OFK TUZLI od ovih sto danas imamo , ova generacije je NAJGORA POSLIJERATNA !!!!
gotov je sajt samo da ga puste u promet.Skver je napisao/la:Svaka cast momak, znas li mozda kada ce proraditi sluzbeni sajt
Miloš Galin, špic, 198cm, dođoše juče po njega, kako on kaže iz Slobode. Tražio kod nas puno i htio pare na ruke, kaže ovi ga nazvali i rekli da će dobiti pare, u fazonu samo se spremi dolazimo za 3 sata p otebe. Juče otišao iz Prijedora, bio 2 dana, zabio 2 gola u prijateljskoj. E sad koliko Sloboda ima u BiH.JTS je napisao/la:lik upade kao padobranac, napisa tri riječi i zdravo đaciK0MT je napisao/la:Eto vam Galina...jebt, niko nema pojma o kome se radi, momka nigdje da napiše nešto više o kome se radi
hvala družeK0MT je napisao/la:Miloš Galin, špic, 198cm, dođoše juče po njega, kako on kaže iz Slobode. Tražio kod nas puno i htio pare na ruke, kaže ovi ga nazvali i rekli da će dobiti pare, u fazonu samo se spremi dolazimo za 3 sata p otebe. Juče otišao iz Prijedora, bio 2 dana, zabio 2 gola u prijateljskoj. E sad koliko Sloboda ima u BiH.JTS je napisao/la:lik upade kao padobranac, napisa tri riječi i zdravo đaciK0MT je napisao/la:Eto vam Galina...jebt, niko nema pojma o kome se radi, momka nigdje da napiše nešto više o kome se radi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.