to je to.irfo je napisao/la:Mi Bogu trebamo zahvalit sto smo skupili ovoliko bodova
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- MocMahale444
Re: FK Željezničar
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Nije lose, na 30 parmaka bude jedan dobarinvincible1921 je napisao/la:Kao sto nedavno napisa od osima do danas postali smo pitari...ovkve bruke su bile samo njima svojstvene ranijih godinairfo je napisao/la:Mi Bogu trebamo zahvalit sto smo skupili ovoliko bodova, mi smo realno u rangu ovih fenjerasa slobode i vitezaAl neka uprava dobro radi vidis dovode i skautiraju igrace. Doveli 70 prolaznu ocjenu mogu dobit trojica....dobar procenat

Objektivno ovdje 1 bod(remi na derbiju) je za udarat se nogom u guzicuLjoZee je napisao/la:Borac u gostima, Sarajevo kuci i Siroki u gostima
Nek nam je dragi Allah na pomoci
U Banja Luci i Sirokom poraz siguran ko bingo u petak.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Pusiona je u Sirokom 90%. Ljudi su trenutno bolji od nas. Protiv Borca mozda i bod uzmemo jer su i oni losi.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
8 bodova očekujem.LjoZee je napisao/la:Borac u gostima, Sarajevo kuci i Siroki u gostima
Nek nam je dragi Allah na pomoci

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- MocMahale444
- Neandertalac
- Kontakt:
Liga je takva da mi realno možemo dobiti i tri iduće ali kakve ti koristi kada ce doći nova Krupa, Sloboda, Vitez. Ti "rezultati" su samo dimna bomba u očima navijača koje neka luda nada i podrška ovome jadu, uništi. Standardi su nam jako nisko pali, napisao sam hiljadu puta, danas svaki parmak može obući Željin dres.
Stvarno sramotno.
Vanredna skupština!
Stvarno sramotno.
Vanredna skupština!
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Otkaz adzemu i dovesti jovica(ako amar nece),koji je poslije titule u angoli odlucio da se vrati u bih.
Barem mozemo biti sigurni da ce sam dati otkaz ako stvari ne budu isle kako treba,gospodin covjek,a ne ko ovi nasi vojnici koji vide da ne ide ali nema sanse da ponude ostavku,bitno je uzeti sta para.
Barem mozemo biti sigurni da ce sam dati otkaz ako stvari ne budu isle kako treba,gospodin covjek,a ne ko ovi nasi vojnici koji vide da ne ide ali nema sanse da ponude ostavku,bitno je uzeti sta para.
- MocMahale444
Da,i?MocMahale444 je napisao/la:Kakav Jovic vodio zohare s lavora.
- MocMahale444
Pa eto odgovorio si s da, znaci to ti je odgovor vec.SF6 je napisao/la:Da,i?MocMahale444 je napisao/la:Kakav Jovic vodio zohare s lavora.
Pa to je nas najveci problem.Nek nas **** bitno je da nas,dzaba sto veze nema.
Isto stanje nam je i u drzavi.Bitno je da je nas na vlasti.
Isto stanje nam je i u drzavi.Bitno je da je nas na vlasti.
- MocMahale444
Nije bitno je li nas ili ne, vodio je malene i tu bi trebao biti kraj price.
Nije valjda jovic jedini trener koji zna?
Nije valjda jovic jedini trener koji zna?
Nit je Adzem za prvi tim nit je ova Uprava sposobna da normalno organizuje sportski segmenat a samim tim ni ovi igraci nisu za Zelju. Teska situacija.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Meni Jovic ne bi bio problem iako je treniro pitare, ipak je covjek dobar strucnjak. Ali morate shvatit da ovdje nisu treneri problem. Problem su oni koji se igraju football menagera sa najvecim klubom u drzavi!!!! Ne mozes ti promijenit 80 igraca i 6 trenera za dvije godine i onda se cudit sto nema rezultata.
Cudimo se sto nece niko da bude sportski direktor? Vrlo jednostavan odgovor, nece niko da mu govori neko ko veze nema sa fudbalom kako da radi svoj poso.
Niko ko drzi do sebe i ko nece da bude samo neciji potrcko nece se prihvatit posla.
Cudimo se sto nece niko da bude sportski direktor? Vrlo jednostavan odgovor, nece niko da mu govori neko ko veze nema sa fudbalom kako da radi svoj poso.
Niko ko drzi do sebe i ko nece da bude samo neciji potrcko nece se prihvatit posla.
- MocMahale444
Rijetko se slazem s Neom ali ovo je 100% jedno i jedino rjesenje trenutno.Neandertalac je napisao/la:Ja samo jedno rješenje ovog nereda vidim.
Amar za govornicu. Ostali u klupe. Amar šta kaže to da bude SVETO SLOVO! Ako kaže svi napolje, svi napolje! Ako kaže ovako i ovako, zapisati i raditi po onome kako je rekao!
Lave,prosuli smo bodove protiv viteza,itekako je problem do trenera.irfo je napisao/la:Meni Jovic ne bi bio problem iako je treniro pitare, ipak je covjek dobar strucnjak. Ali morate shvatit da ovdje nisu treneri problem. Problem su oni koji se igraju football menagera sa najvecim klubom u drzavi!!!! Ne mozes ti promijenit 80 igraca i 6 trenera za dvije godine i onda se cudit sto nema rezultata.
Imamo qarinu od ekipe nedvojbeno,ali i kao takvi smo za klasu iznad viteza,nemas sta braniti adzema jer ovo nije prvi put da se desava.
Isto i protiv slobode jedino su nas pobjedili i vise nikog ne mogu dobiti,a i nece.
- ratobornagljiva
- Kontakt:
Adžema odmah otpustiti, otvoriti konkurs za trenera uz samo jedan uslov, dobra PowerPoint prezentacija, po mogućnosti što više tabela i grafikona.
Dalje, rekonstrukcija ekipe preko zime, raskinuti, pardon zaraditi na raskidima ugovora od Stanića, Graovca, Keme, Žerića, Blagojevića, Ubiparipa. Prodati Zakarića, Vecu, Šabanadžovića, Hajdarevića. Velića, Mujagića, Hrvanovića poslati na posudbe. Ekipu graditi oko Zebe, Elsnera, Kajkuta, Bekrića, Nikolića. Vratiti Jahića u ekipu. Treba nam, realno.
Prema unaprijed utvrđenim procedurama započeti potragu za pojačanjima, poseban osvrt na DNK igrača i da su, po mogućnosti ( nije obavezno ) profesionalni igrači. Ljekarski pregled nije obavezan.
Prijedlog sastava za naredne tri utakmice: Borac ( A ), Njanje ( H ), Uski ( A ):
-------------------------Bobić----------------------------
----Elsner------Sindikalac----Jahić----Projić
-----------------Markovic----Bekrić-----------
-----Kajkut-------Zeba-------Zajmovic
---------------Nikolic-----------
Kao što se vidi, uz pažljivo selektovanu ekipu borba za titulu je neminovnost. Na ljeto dovedemo po jednog kvalitetnog igrača u svakoj liniji i napadamo grupnu fazu !
Dalje, rekonstrukcija ekipe preko zime, raskinuti, pardon zaraditi na raskidima ugovora od Stanića, Graovca, Keme, Žerića, Blagojevića, Ubiparipa. Prodati Zakarića, Vecu, Šabanadžovića, Hajdarevića. Velića, Mujagića, Hrvanovića poslati na posudbe. Ekipu graditi oko Zebe, Elsnera, Kajkuta, Bekrića, Nikolića. Vratiti Jahića u ekipu. Treba nam, realno.
Prema unaprijed utvrđenim procedurama započeti potragu za pojačanjima, poseban osvrt na DNK igrača i da su, po mogućnosti ( nije obavezno ) profesionalni igrači. Ljekarski pregled nije obavezan.
Prijedlog sastava za naredne tri utakmice: Borac ( A ), Njanje ( H ), Uski ( A ):
-------------------------Bobić----------------------------
----Elsner------Sindikalac----Jahić----Projić
-----------------Markovic----Bekrić-----------
-----Kajkut-------Zeba-------Zajmovic
---------------Nikolic-----------
Kao što se vidi, uz pažljivo selektovanu ekipu borba za titulu je neminovnost. Na ljeto dovedemo po jednog kvalitetnog igrača u svakoj liniji i napadamo grupnu fazu !
Nemam ga ja sta branit, samo ponavljam opet, nije se Adzem sam postavio dan prije nego ce krenut prvenstvo.SF6 je napisao/la:Lave,prosuli smo bodove protiv viteza,itekako je problem do trenera.irfo je napisao/la:Meni Jovic ne bi bio problem iako je treniro pitare, ipak je covjek dobar strucnjak. Ali morate shvatit da ovdje nisu treneri problem. Problem su oni koji se igraju football menagera sa najvecim klubom u drzavi!!!! Ne mozes ti promijenit 80 igraca i 6 trenera za dvije godine i onda se cudit sto nema rezultata.
Imamo qarinu od ekipe nedvojbeno,ali i kao takvi smo za klasu iznad viteza,nemas sta braniti adzema jer ovo nije prvi put da se desava.
Isto i protiv slobode jedino su nas pobjedili i vise nikog ne mogu dobiti,a i nece.
Ali je itekako bio svjestan sta ga ceka i sa kakvom ekipom raspolaze,tako da ga ni zbog toga necu zaliti.Sam se prihvatio posla i odgovornost treba da snosi.
- ratobornagljiva
- Kontakt:
Imamo 39 igrača, od toga trojica nešto vrijede i još nekolicina bi mogla nešto da vrijedi u budućnosti. NIje Rok Elsner jedno jutro ustao i rekao sam sebi, e - odoh da potpišem za Željezničar. Priča kako ga je Adžem doveo su iste one priče kako su sve igrače doveli treneri, osim Ledrića i Stevanovća koje je dovela uprava.SF6 je napisao/la:Lave,prosuli smo bodove protiv viteza,itekako je problem do trenera.irfo je napisao/la:Meni Jovic ne bi bio problem iako je treniro pitare, ipak je covjek dobar strucnjak. Ali morate shvatit da ovdje nisu treneri problem. Problem su oni koji se igraju football menagera sa najvecim klubom u drzavi!!!! Ne mozes ti promijenit 80 igraca i 6 trenera za dvije godine i onda se cudit sto nema rezultata.
Adžem je dobio vruć krompir i nespremnu ekipu od onog ćelavog levata, selektovanu od strane unaprijed utvrđenih procedura. Rezultat upravo gledamo. Nama Murinjo ne može pomoći. Kontaš ?