Jao Berlusconija šta uradi, dovoljna je jedna večera da se sve okrene za 360 stepeni.

Ovdje se više ne zna ko pije a ko plaća, da hoće makar onda odriješiti kesu i potrošiti malo para na pojačanja, a ne samo na sudske troškove i alimentaciju.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Mitar je napisao/la:Juventus je i vise nego domacin u svom gradu, vlasnici su stadiona koji je svaku utakmicu ispunjen do posljednjeg mjesta. Ta prica o "drugom timu u gradu" je stara nekih 20 godina, prije silnog ispadanja i vracanja Torina, te velikih uspjeha Juventusa. Ako vec moras da pljujes i da serendas, nadji neke malo svjezije podatke pa da argumentovano diskutujemo kao ljudi. Do tad uzivaj u pogledu na tabelu skupa s ostalim misevima.
Meni bas plafon.francobaresi je napisao/la:Sutra utakmica u najlošijem mogućem terminu.
Meni ne odgovara ama baš nikako. Imam dosta obaveza i zbog toga će veći dio utakmice da propustim. Ustvari možda i čitav meč.AjsKjub je napisao/la:Meni bas plafon.francobaresi je napisao/la:Sutra utakmica u najlošijem mogućem terminu.
muxa je napisao/la:A meni stigao novi HD receiver tako da ce sutra aBd biti uzivancija
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Ma imam i ja vazda toga, ali kad je tekma u pitanju sve se stavlja na stranu.francobaresi je napisao/la:Meni ne odgovara ama baš nikako. Imam dosta obaveza i zbog toga će veći dio utakmice da propustim. Ustvari možda i čitav meč.AjsKjub je napisao/la:Meni bas plafon.francobaresi je napisao/la:Sutra utakmica u najlošijem mogućem terminu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.