BravoNarin je napisao/la:Samo cu vam napisati : Najdrazi tim se voli i kad gubi i kad vodi.

Pa niko ne mrzi Barcu sad ovdje od njenih navijaca, ali su nezadovoljni zalaganjem igraca i odlukama.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
BravoNarin je napisao/la:Samo cu vam napisati : Najdrazi tim se voli i kad gubi i kad vodi.
ne seri...kako smo do sad s tim istim valdesom 3 lige prvaka osvojili...samo mi to odgovori....bparena je napisao/la:NEKA MI NIKAD NIKO ZA ONOG MAJMUNA NA GOLU NE KAZE DA ON PRVO PAMETI IMA A TEK ONDA DA ZNA DA BRANI. DEFITIVNI MAJMUN KOJI JE NOCAS ODLUCIO UTAKMICU I JOS KO ON NESTO SE BUNI. MAJMUNE MAJMUNSKI YEBALA TE TVOJA DODAVANJA PROTIVNICKIM IGRACIMA U NOGE....
P.S. nista mi necemo osvojiti dok je ovakvih idiota u timu.... levati nad levatima koji ni lopte neznaju da izbiju.kad je to velicina od golmana veliki Iker grijesio ko ovaj hajvan........
LLoris, Hart, HandanovićPetardaa je napisao/la:bparena druže lezi pa sutra kad ustaneš pročitaj šta pišeš![]()
koji to ima bolji golman od valdeza a da bi ga mogli dovesti ?!
Ovi bi svaku utakmicu imali po jednu asistenciju suparnickim igracima.JuveSissoko je napisao/la: LLoris, Hart, Handanović
casilas,gigi,cehJuveSissoko je napisao/la:LLoris, Hart, HandanovićPetardaa je napisao/la:bparena druže lezi pa sutra kad ustaneš pročitaj šta pišeš![]()
Ali kako nekontate,da pep nezeli da golmani izbijaju lopte,i da igraju od noge do noge.Pa u nekim utakmica valdes je imao vise pasova od svakog protivnickog igraca.Pa pogledaj kup utakmice i pinto uvjek odigrava najblizem igraca,bez obzira kolko to moze biti opasno.JuveSissoko je napisao/la:LLoris, Hart, HandanovićPetardaa je napisao/la:bparena druže lezi pa sutra kad ustaneš pročitaj šta pišeš![]()
pa normalizovat ce se situacija...liga je izgubljena,,,jbg...zao nam je svima...ja jedino zamjeram pepu na previse rotacija u timu...razumijem ja i umor i sve to...ali ovako lezerno uci u utakmicu ili samo kad se sjetim eksperimenata u prvoj utakmici protiv valencije...ma bjezi ba....bparena je napisao/la:@barbarez
Isto - ama bas isto je uradio kao i protiv reala i to u momentu kad smo smanjili na 2:1 i imali igru i sve. onda se majmuncina sjeti i srusi sve snove. poslije se jos nesto buni.
@xaviesta
on ono sto radi nocas nas je kostalo u najgorem momentuovoliko ljutnje na te budale u odbrani je iz prevelike ljubavi prema Barceloni, pa se nadam da ih nece vise braniti u svlacionici vec da ce im neko dobro ma.me yebat. I sam sam sutio i mislio sam da su greske. Ma kakve greske i neka filozofija. Nesposobni d aizbiju loptu ne treba nam neka taktika u odbrani koja nas dovede do ovakvih budalescina i primljenih golova. Napad nam je zlatan kakvi su ovi debili nazad i to treba vise javno reci kao sto smo nekad i hvalili. Kako ce napad nesto uraditi kad stalno tek sto pocne svaka tekma a debili vec gol primili. Taman daju gol a onda ih majmun pocasti svojim glupostima i primljenim golom.
Nadam se da ce ih neko dobro naribat za sve to.![]()
![]()
Dosta je vise "gresaka". I mi postojimo i zbog nas ne smiju se tako ponasat. Zaboli me kita za majmuna........
@.Skoro
Zato sto je bio normalan a ne ufurani budalas koji ne konta da svojim ludostima moze uraditi ovo sto je uradio nocas....
Ma poludio sam pravo. Gledam tekmu i vidim taman smo krenuli i imali igru i onda nam se desi odbrana petoligasa.Petardaa je napisao/la:bparena druže lezi pa sutra kad ustaneš pročitaj šta pišeš![]()
Sto ti je gospodin covjek...Al' nema potrebedon_burza je napisao/la:Soni posalji mi na pp broj da ti posaljem dopunu sutra
jbg izgubio sam i mora da se ispostuje
kako god, bolji su od Valdesa da ga jbesxaviesta je napisao/la:Ovi bi svaku utakmicu imali po jednu asistenciju suparnickim igracima.JuveSissoko je napisao/la: LLoris, Hart, Handanović
Slazem sebparena je napisao/la:Sustinski tek sad sam skontoo da je nazalost malo raje gledalo ovu tekmu.Skontali bi sve o cemu govorim. Nismo zasluzili ovakvu odbranu i "golmana". Ovo se treba pod hitno mjenjati sve.......
treba samo onog malo u glavu udarit'bparena je napisao/la:Sustinski tek sad sam skontoo da je nazalost malo raje gledalo ovu tekmu.Skontali bi sve o cemu govorim. Nismo zasluzili ovakvu odbranu i "golmana". Ovo se treba pod hitno mjenjati sve.......
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.