FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Sandokan87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Za sta mu je Zeba danas sluzio na terenu. Izvede Zakarica a klocina Zeba koji nije vise f od fudbalera i dalje igra.
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
Gdje je onaj sto se neki dan svadjao sa mnom kad sam rekao da smo prvi igrom slucaja, jos kaze sta vam sad ne odgovara - prvi smoZeljo92 je napisao/la:
Vidim, kazem Adzem je kriv za ovu "izgubljenu" utakmicu, sramota...MA SRAMOTA ja tacno ne mogu da vjerujem gdje mi gubimo bodove stvarno ne mogu.Virtu4l je napisao/la:Mora mu Elsner igrati jer ga je on doveo, da mu neko ne bi rekao sto si ga dovodio ako ce ti sjediti na klupi.Zeljo92 je napisao/la:Allahu igramo protiv Viteza 1:1, RANI SE ADZEME KAO OPOMENA ZA **** EKSPERIMENTISANJE **** GA ELSNER DA GA ****
Nasa posla.

Selam lobotomcima i njihovim poslodavcima. Marš iz Želje uhljupi bez obraza.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa jel moguće šta su uradili od kluba,****.g Viteza ti ne možeš pobjediti,pošto obraza nemaju logično je da sami neće napustiti,tako da nagledati ćemo se mi ove patnje još. I još jednom ko dovede Elsnera dabogda imao pa nemao. AMIN
Senade Misimovicu, vrijeme je 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Adzeme nemas ti sta popravljati na pauzi. Vrati se u OP.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Sandokan87
- Kontakt:
Odlazi keru, prepusti Odovicu posao koji ti ne znas raditi. Sjeba mi sve, raspolozenje, vikend... Mater **** seljacku nisam bezveze najavio neki dan da ne pricamo i ne dizemo se dok ne prodje vitez da se ne ohladimo bezveze.
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
Ovaj kiks je iskljucivo adzemov,nadam se da ce otici aBd.Pa ne moze me niko ubijediti da nismo igracki jaci od ovakvog viteza
Nista smjena trenera nece novo donijeti, valjda smo naucili do sad, riba smrdi od glave
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Jaci smo mi od Viteza, ali je Adzem ujebao sve.
Nemojte Adžema vrijeđati. Kritika da, zaslužio je, ali birajte riječi.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
I on je nas uvrijedio danas zajedno sa svojim pulenima i odlukama. I to nas je dobro uvrijedio.
- Sandokan87
- Kontakt:
Svaki kikis je njegovih ruku djelo. Svaki upamti. Protiv njega sam od provog kola i goska na grbavici kad se napuhao ko zaba. Slobodu su svi dobili mi im nismo uputili udarac u okvir gola, vitez jedva 5 bodova imao danas ljudi i osteceni protiv nas jer ono jedan na jedan nije bio offside. Konstantno nesto izmislja, jede govan. Sve mu **** nesposobno.SF6 je napisao/la:Ovaj kiks je iskljucivo adzemov,nadam se da ce otici aBd.Pa ne moze me niko ubijediti da nismo igracki jaci od ovakvog viteza
Pa je to razlog da mu yebeš sve.?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nek o.djebu oni koji psuju Adzemu, nije Adzem kriv za ovo sve, riba smrdi od glave.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Naravno da je do Adzema,ali ne u tolikom obimu jer nama izgleda samo treneri nevaljaju,a to sto imamo katastrofalan roster igraca i promasene transfere? Nije Adzem doveo ove nesposobnjakovice. Prvenstveno krovoca idr na upravu sa svojim prijasnjim potezima i transferima sa nazovimo igracima a mogu slobodno reci propalim. Uprava vise nema moju podrsku,cak ih vise ni jug nemoze oprati. Poz do bolji dana.
Pošto obraz Meša PROJEKTANTU?
Pošto obraz Meša PROJEKTANTU?
- Sandokan87
- Kontakt:
Za 15-16 kola koliko si snja nisi im mogap usaditi dvije osnovne stvari da igraju od noge do noge i napadaju a ne da nabijaju. Pricas o napadackom fudbalu mi u svakom kolu spasavmo zivu glavu. Ovaj bodovni saldo je iskljucivo jer su konkurenti ko i mi u par deka. Osim bi se poigrao s ovom ligom i ovom ekipom Zelje. Da ne kazem da bi oni juniori danas razmontirali ovog viteza.
- MocMahale444
Jeste ali opet treba biti posten pa reci/napisati.LjoZee je napisao/la:I on je nas uvrijedio danas zajedno sa svojim pulenima i odlukama.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Za ovo danas je kriv Adzem i kraj. Nije on jedini krivac za ovu sezonu naravno, ali za ovo danas jeste.
Strašno majke mi, isto kao da je neki uličar a ne čovjek koji je stvorio pola igrača kojima se danas ponosimo. Kriv jeste za ovo danas, ali psovati mu? To može samo glupi Bošnjak.Zeljo92 je napisao/la:Nek o.djebu oni koji psuju Adzemu, nije Adzem kriv za ovo sve, riba smrdi od glave.
Najbolje je preskočiti temu par dana.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Naš vezni red treba biti Hajdarević - Šabanadžović - Ramović.Kraj priče!
Zebe, Elsneri, Blagojevići i ostale pisde materne otjerati.
Također otjerati debila Kajkuta.
Zebe, Elsneri, Blagojevići i ostale pisde materne otjerati.
Također otjerati debila Kajkuta.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Trenutno korisnika/ca: Lekqqq1921, Orvel i 29 gostiju.