FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
veceras se pale reflektori i lagano optrcavanje 

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- kosewsko hill
- Kontakt:
hehehe..vjerovatnoSeyo_TM je napisao/la:veceras se pale reflektori i lagano optrcavanje

Željo - My first love!!!
Samo da cestitam na bodu iz Trebinja. Valjalo je uzeti bod ekipi bez 20 standardnih igraca. Golemo 

hvalaUPS je napisao/la:Samo da cestitam na bodu iz Trebinja. Valjalo je uzeti bod ekipi bez 20 standardnih igraca. Golemo
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
zaboravio si napisati: i kupljenu utakmicu ne mozete dobitiUPS je napisao/la:Samo da cestitam na bodu iz Trebinja. Valjalo je uzeti bod ekipi bez 20 standardnih igraca. Golemo

Evo gaaaaaaaaaaUPS je napisao/la:Samo da cestitam na bodu iz Trebinja. Valjalo je uzeti bod ekipi bez 20 standardnih igraca. Golemo

- kosewsko hill
- Kontakt:
Ma meni bi bio crnjak rad navijača koji su išli jer daleko je Trebinje , odmah do DubrovnikaUPS je napisao/la:Samo da cestitam na bodu iz Trebinja. Valjalo je uzeti bod ekipi bez 20 standardnih igraca. Golemo

p.s. ja kontam sve da ti navijaš za Želju (zbgo postova, najviše na našoj temi, zabrini se malo jarane

Željo - My first love!!!
pa taman onoliko koliko vi za cijelu polusezonu na strani, jelde, ili su ipak bila dva?
I ako cu sada dobiti kritiku za ovaj post, ali moram ovo reci. Primiti od Leotara koje potresa velika kriza tri gola, je nedopustivo za jednog prvaka. Umjesto da je dominacija odradjena u potpunosti do kraja, sada Pite imaju samo dva gola vise primljenih od nas. Isto tako danas su mogli postati prvi prvak nakon Sirokog i izjedanciti taj rekord koji je primio manje od 20 golova u jednoj sezoni. Napadu je najbolji u ovoj ligi, i ako vecina konkurenata ima kvalitetnija rjesenja na toj poziciji od nas. A bilo bih dobro da se veceras upale reflektori, jer ukoliko zelimo postati neko i nesta moramo pokusati oboriti neke rekorde ili ih bar izjednaciti. Chelsea je protiv Wigana mogao stati kod 3-0, ali su i dalje napadali pa su postali prva ekipa koja je u jednoj sezoni postigla preko 100 golova.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Cestitke na osvojenom bodu iz one vukojebine
Od srca cestitke i na tituli
I sto bolji plasman u Evropi 

A C A B !
Profil korisnika/ce - UPS
Najaktivniji/a na forumu:
Premijer liga BiH
(91 post(ov)a / 85.85% od postova korisnika/ce)
Najaktivniji/a u temi:
FK Željezničar
(38 post(ov)a / 35.85% od postova korisnika/ce)

Najaktivniji/a na forumu:
Premijer liga BiH
(91 post(ov)a / 85.85% od postova korisnika/ce)
Najaktivniji/a u temi:
FK Željezničar
(38 post(ov)a / 35.85% od postova korisnika/ce)

I evo nekoliko sati nakon sto ste oteli bod od poluekipe da se malo prisjetimo....nezapamcenihIsnar je napisao/la:Ma sta mogu poluekipe kao Leotar protiv strasnog Zelje, kako stvari stoje bodovno cemo otici na 9 bodova ispred Borca, sto je nezapamcena razlika...

P.S. i naravno sad slijedi ona rezervna prica o opustanju...

Zadnja izmjena: UPS, dana/u 26 maj 2010, 20:14, ukupno mijenjano 1 put.
amerosm je napisao/la:I ako cu sada dobiti kritiku za ovaj post, ali moram ovo reci. Primiti od Leotara koje potresa velika kriza tri gola, je nedopustivo za jednog prvaka. Umjesto da je dominacija odradjena u potpunosti do kraja, sada Pite imaju samo dva gola vise primljenih od nas. Isto tako danas su mogli postati prvi prvak nakon Sirokog i izjedanciti taj rekord koji je primio manje od 20 golova u jednoj sezoni. Napadu je najbolji u ovoj ligi, i ako vecina konkurenata ima kvalitetnija rjesenja na toj poziciji od nas. A bilo bih dobro da se veceras upale reflektori, jer ukoliko zelimo postati neko i nesta moramo pokusati oboriti neke rekorde ili ih bar izjednaciti. Chelsea je protiv Wigana mogao stati kod 3-0, ali su i dalje napadali pa su postali prva ekipa koja je u jednoj sezoni postigla preko 100 golova.
Prvo ne seri ti a onda ne serite ostali, pa jestel vi misli li da su oni otisli dole da ginu da uzmu tri boda, halo ba koji vam je, ljudi otisli igrati lopte malo, malo zezancije ovo ono, a i tamo oni koji su igrali su davali sve od sebe da se pokazu zato ne serite bezveze, sta mislis da damo Amaru otkaz jbg 3:3 je sad odigrao !!! stvarno ste zaista
Mes Que Un Club
hajmo sad svi za mnom - up-ra-va na-po-lje, up-ra-va na-po-lje, ama-re odla-zi, ama-re odla-zi! 

- kosewsko hill
- Kontakt:
1. nauči se kulturno izražavati pa onda nam svratiamertiger je napisao/la:amerosm je napisao/la:I ako cu sada dobiti kritiku za ovaj post, ali moram ovo reci. Primiti od Leotara koje potresa velika kriza tri gola, je nedopustivo za jednog prvaka. Umjesto da je dominacija odradjena u potpunosti do kraja, sada Pite imaju samo dva gola vise primljenih od nas. Isto tako danas su mogli postati prvi prvak nakon Sirokog i izjedanciti taj rekord koji je primio manje od 20 golova u jednoj sezoni. Napadu je najbolji u ovoj ligi, i ako vecina konkurenata ima kvalitetnija rjesenja na toj poziciji od nas. A bilo bih dobro da se veceras upale reflektori, jer ukoliko zelimo postati neko i nesta moramo pokusati oboriti neke rekorde ili ih bar izjednaciti. Chelsea je protiv Wigana mogao stati kod 3-0, ali su i dalje napadali pa su postali prva ekipa koja je u jednoj sezoni postigla preko 100 golova.
Prvo ne seri ti a onda ne serite ostali, pa jestel vi misli li da su oni otisli dole da ginu da uzmu tri boda, halo ba koji vam je, ljudi otisli igrati lopte malo, malo zezancije ovo ono, a i tamo oni koji su igrali su davali sve od sebe da se pokazu zato ne serite bezveze, sta mislis da damo Amaru otkaz jbg 3:3 je sad odigrao !!! stvarno ste zaista
2. to kako ti objašnjavaš kako su trebali odigrati, opisao si mene na terminu

Željo - My first love!!!
- bistrikboy
- Kontakt:
UPS ocekujemo detaljnu analizu posjecenosti sa danasnjih terena,ipak si tu ekspert...
ŠAMPIONI!!!ĆAO PICHKEEEEEEEEE!!!
ŠAMPIONI!!!ĆAO PICHKEEEEEEEEE!!!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- kosewsko hill
- Kontakt:
hahaha..ma nije ba niko kudio Amara i upravuChWilla je napisao/la:hajmo sad svi za mnom - up-ra-va na-po-lje, up-ra-va na-po-lje, ama-re odla-zi, ama-re odla-zi!

Željo - My first love!!!
šalim se, vala su mogli i dobiti tog leotara bez 20 igrača. al' ne sumnjam da će amar to sankcionisati
realno, za evropu nam trebaju ozbiljna pojačanja, mislim, znali smo to i do sad.

realno, za evropu nam trebaju ozbiljna pojačanja, mislim, znali smo to i do sad.
kako god odbrana nam je suplja ko supalj zub u zadnjih par utakmica
Koliko je bilo Manijaka dolje u Trebinju ?
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bvsic, Ferroviere1987, Lekqqq1921, ristagrad i 60 gostiju.