RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Kako neznam Piku slavnog, jel to onaj sto je zavrsio dva fakulteta? 

-
- Kontakt:
Na kojim pozicijama igraju Jankovic i Blagojevic? Koliko sam uspio shvatiti Jankovic je defanzivni vezni, a Blagojevic iza spiceva? Ili su obojica defanzivni vezni? Inace svidja mi se ova ideja da Zlaja igra beka, a Hebibovic krilo.
Jeste završio dva,i to najteža.... prvi u k u r c ... , a drugi u p i . . i mater..ojKadet91 je napisao/la:Kako neznam Piku slavnog, jel to onaj sto je zavrsio dva fakulteta?
- Titova-Juga
- Kontakt:
mahabih je napisao/la:Jeste završio dva,i to najteža.... prvi u k u r c ... , a drugi u p i . . i mater..ojKadet91 je napisao/la:Kako neznam Piku slavnog, jel to onaj sto je zavrsio dva fakulteta?

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
http://sportsport.ba/bh_fudbal/rodjeni- ... bar/123823" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sportsport.ba/bh_fudbal/ekspedic ... bar/123853" onclick="window.open(this.href);return false;
otputovali, jao nove opreme niđe veze
jakne kao iz Hitne pomoći 
http://sportsport.ba/bh_fudbal/ekspedic ... bar/123853" onclick="window.open(this.href);return false;
otputovali, jao nove opreme niđe veze

Zadnja izmjena: puza, dana/u 02 feb 2014, 17:22, ukupno mijenjano 1 put.
J.eb'o majku slika, isto nadrealisti.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Utakmica protiv Novog Pazara će biti pravi test.
RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
HAAD se probija na trziste boga mi 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
RIP Aleksa Santic 1868-1924. Mostarska kultura i mostarske pjesme nikad ne umiru dok je nas mostaraca i Velezovih utakmica da ih pjevamo. Forza Velez
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Rođeni de mi nesto vise recite onako iskreno o Dženanu Durakoviću, došao je u Bihać, pa me zanima može li nam taj igrač biti od koristi u borbi za Premier ligu
Molio bih samo za vaše realno viđenje kad je u pitanju ovaj igrac

Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Ne znam u kakvoj je trenutno formi ali znam da je bio brz i borben,dobar za krila.P.S.evo ti pogledaj ovaj dokumentarni film(dobar film) gdje je on i njegov otac u gro planu ,ono kad je on bio na pocetkuNeRi_K je napisao/la:Rođeni de mi nesto vise recite onako iskreno o Dženanu Durakoviću, došao je u Bihać, pa me zanima može li nam taj igrač biti od koristi u borbi za Premier liguMolio bih samo za vaše realno viđenje kad je u pitanju ovaj igrac

http://www.idfa.nl/industry/tags/projec ... CD15740D41" onclick="window.open(this.href);return false;
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Dzenan je dobar igrac. Jel Tigar jos glavni gore u/na selu?NeRi_K je napisao/la:Rođeni de mi nesto vise recite onako iskreno o Dženanu Durakoviću, došao je u Bihać, pa me zanima može li nam taj igrač biti od koristi u borbi za Premier liguMolio bih samo za vaše realno viđenje kad je u pitanju ovaj igrac
Nije Tigar glavni, ali je još uvijek jedan od članova UO, novi predsjednik kluba je Emir Mujadžić, došao na čelo kluba na početku sezone.Kadet91 je napisao/la:Dzenan je dobar igrac. Jel Tigar jos glavni gore u/na selu?NeRi_K je napisao/la:Rođeni de mi nesto vise recite onako iskreno o Dženanu Durakoviću, došao je u Bihać, pa me zanima može li nam taj igrač biti od koristi u borbi za Premier liguMolio bih samo za vaše realno viđenje kad je u pitanju ovaj igrac
Hvala vam za informacije o Dženanu, nadam se da ćemo sa njim uspjeti ostati na prvom mjestu i vec iduće sezone igrati utakmice protiv vas

Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Hahaha, dobro kažeš.puza je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/rodjeni- ... bar/123823
otputovali, jao nove opreme niđe vezejakne kao iz Hitne pomoći
Braco izgleda da nema nista od novog napadaca... 
Zna li iko sta?

Zna li iko sta?
Tema je očišćena. Nikoga ne zanima je li nekome otac narkoman, ili ne. Prestanite sa tom pričom.
ako ste gledali današnji ispraćaj igrača za Crnu Goru, na ispraćaju je bio i Tana.
ali zato bus izgleda cool

Jao Zlaje i Feje, oplak'o sam.zizu1991 je napisao/la:J.eb'o majku slika, isto nadrealisti.

A pazi nam šminkera u ekipi, k'o da ih je Brad Pitt pravio.

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Zna li iko raspored utakmica na pripremama i kad se igraju?? Jedva cekam NP to ce bit dobra provjera. Papito sleti li Geofrey Kakadu 

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.