FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Zasto Pantu ne dovedete, ipak je on vase "dijete" a mislim i njemu je blize nego u Gracanicu.Za ove lige sasvim dobar
Ma daj ba kakav Slomic... ccc
Sulejman Krpic je za ovo smece od lige doktor nauka
a Slomic nek u sirokom luku zaobidje Tusanj!

Sloboda Tuzla
Kakvi slomiči imamomi naše djece natim pozicijama.
vidjeli smo našu djecu .. hvala, ali ne hvala
što reče neko gore, Slomić je mnogima od nas pokidao živce, al' ne može biti lošiji od onih koji su igrali prošle sezone, a donio bi određeni "kvalitet" sigurno
možda je smješno, tužno ili šta ja znam, al' to je činjenica .. nismo u situaciji da biramo i da se pravimo neki, svaki igrač koji može donijeti napredak ekipi je dobrodošao

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- TzBulevar87
- Kontakt:
Slažem se. U ovom trenutku nema biranja i neka Slomića tu makar do popuni roster. U svakom slučaju bolje on nego neki balavac koji će presjedit (al bukvalno) čitavu sezonu na klupi.JTS je napisao/la:vidjeli smo našu djecu .. hvala, ali ne hvalašto reče neko gore, Slomić je mnogima od nas pokidao živce, al' ne može biti lošiji od onih koji su igrali prošle sezone, a donio bi određeni "kvalitet" sigurno
možda je smješno, tužno ili šta ja znam, al' to je činjenica .. nismo u situaciji da biramo i da se pravimo neki, svaki igrač koji može donijeti napredak ekipi je dobrodošao
075
Suština je da su naša djeca talentovana, ali ne toliko dobra da sami iznesu teret. Tako da nije za očekivati da se oslanjamo na njih. Ako je Krpić doveden, to je nesumnjivo dobar i isplativ potez. Slomić je dobrodošao, što vi kažete makar da popuni roster i bude konkurencija. Može on još pokazati svašta, ali nema udovoljavanja nekim megalomanskim uslovima.
- Ima nade.
Radi se, i to je veoma bitno.
Nego, za kada je prolongiran sastanak sa načelnikom?
- Ima nade.

Nego, za kada je prolongiran sastanak sa načelnikom?

ma ja mislim da bi Slomić mogao dobro igrati na desnom krilu, štaviše, siguran sam .. mi nemamo trkača u ekipi, nemamo desno krilo, a sad kad imamo kao dobrog napadača (Mujkić), neko mora i da mu nabacuje, majka mu stara 

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
-
- Interni moderator
- Kontakt:
sastanak sa faraonom nije bio....odlozeno zbog nekog sastanka,delegacije,k.u.r.c.a,palca....usta ga j.e.b.e.m raspala
..kad ce vec jednom nesto odlozit u korist SLOBODE...tacno cu gidu napravit kad g.o.v.n.o ode sa vlasti...

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
ako je u lukavcu igro dobro što ga nama sada daju ima para ,a prošle sezone se smijao i govorili druga liga za Slobodu.A fala bogu ova naša djeca ostaviše u prvoj ligi. Sada uz ovu našu djecu i stvarna pojačanja idemo sigurno premijer ligu.
a ko su ta naša djeca? nema hljeba od naše djece .. mogu Mićo i Sale kao rezerve, ovo ostalo je talašika
Nezić, Hasić, Musić, Pršeš, Riba, Velagić, itd, to nije za prvi sastav Slobode i gotovo, u najboljem slučaju klupa
Hadžić, Efendić, Mehanović, Omić, Mujkić, Smajlović, Mehidić, Slomić, nama takvi igrači trebaju
_________________Mujkić_______Smajlović______
____Mehidić_______Omić_____???___________Slomić______
______Efendić____???_________???_________Mehanović_____
_______________________Hadžić_____________
uz prava pojačanja, gdje su upitnici, to bi moglo biti to, al' samo moglo, ništa garantovano

Hadžić, Efendić, Mehanović, Omić, Mujkić, Smajlović, Mehidić, Slomić, nama takvi igrači trebaju

uz prava pojačanja, gdje su upitnici, to bi moglo biti to, al' samo moglo, ništa garantovano

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
" onclick="window.open(this.href);return false;
Nego ima li naznake da će bit kakvih novih majica,šalova u prodaji?
- SaltCityAttack
- Kontakt:
pa stani brate doslo nekakvih bruka igraca nisi ti jos ovo poslozio kako trebJTS je napisao/la:a ko su ta naša djeca? nema hljeba od naše djece .. mogu Mićo i Sale kao rezerve, ovo ostalo je talašikaNezić, Hasić, Musić, Pršeš, Riba, Velagić, itd, to nije za prvi sastav Slobode i gotovo, u najboljem slučaju klupa

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
nemojte slomica vise molim vas, a smajlovic nikakav igrac, prvo sto je nespreman, drugo veze nema, neki dan sam gledao kad su igrali utakmicu, znaci katastrofaaaa, ne znam sta je radio na islandu il gdje je vec bio, mozda da je pecao ribe u najboljem slucajuJTS je napisao/la:a ko su ta naša djeca? nema hljeba od naše djece .. mogu Mićo i Sale kao rezerve, ovo ostalo je talašikaNezić, Hasić, Musić, Pršeš, Riba, Velagić, itd, to nije za prvi sastav Slobode i gotovo, u najboljem slučaju klupa

-
- Interni moderator
- Kontakt:
bit ce novih stvari uskoro...ne preko grupe....nego vise vezano za Sloboduhaver je napisao/la:

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- TzBulevar87
- Kontakt:
I ti na osnovu jedne trening utakmice skonto kakav je igrač?solar je napisao/la:nemojte slomica vise molim vas, a smajlovic nikakav igrac, prvo sto je nespreman, drugo veze nema, neki dan sam gledao kad su igrali utakmicu, znaci katastrofaaaa, ne znam sta je radio na islandu il gdje je vec bio, mozda da je pecao ribe u najboljem slucajuJTS je napisao/la:a ko su ta naša djeca? nema hljeba od naše djece .. mogu Mićo i Sale kao rezerve, ovo ostalo je talašikaNezić, Hasić, Musić, Pršeš, Riba, Velagić, itd, to nije za prvi sastav Slobode i gotovo, u najboljem slučaju klupa

075
Treba nam jedan dobar štoper,jer Salihović ne ulijeva povjerenje.Da je ostao Grado bila bi ovo dobra ekipa,ovako nas štoperske pozicije hebu.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
pa ne znam da li se jos sta moze odradit, ali bi bilo fino dovesti Pantu i onog drugog stopera iz Gracanice o kome se pricalo jedno vrijeme..svako bi kod ns dosao kad bi se mi zainteresovali..posebno sad ova ekipa sa pojacanjima moze mnogooo
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ma ne damo Pantu a ni onog drugog stopera, dali smo vam Mujku sta hocete viseSaltCityAttack je napisao/la:pa ne znam da li se jos sta moze odradit, ali bi bilo fino dovesti Pantu i onog drugog stopera iz Gracanice o kome se pricalo jedno vrijeme..svako bi kod ns dosao kad bi se mi zainteresovali..posebno sad ova ekipa sa pojacanjima moze mnogooo

izgleda da samo Bratstvo i Sloboda najavljuju ulazak , a neko ce nam lagano
od autsajdera (kao Vitez ) uzet prvenstvo ili nece .. u svakom slucaju bice dosta dobrih derbija
Pozz Tuzli...
Eto vam Galina...