FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

eminem22
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la eminem22 » 05 jul 2013, 16:00

Zasto Pantu ne dovedete, ipak je on vase "dijete" a mislim i njemu je blize nego u Gracanicu.Za ove lige sasvim dobar

Skojevski
Kontakt:

Post Postao/la Skojevski » 05 jul 2013, 16:27

Ma daj ba kakav Slomic... ccc

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 05 jul 2013, 16:36

Sulejman Krpic je za ovo smece od lige doktor nauka ;) a Slomic nek u sirokom luku zaobidje Tusanj!
Sloboda Tuzla

kerber
Kontakt:

Post Postao/la kerber » 05 jul 2013, 16:49

Kakvi slomiči imamomi naše djece natim pozicijama.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 05 jul 2013, 16:58

vidjeli smo našu djecu .. hvala, ali ne hvala :D što reče neko gore, Slomić je mnogima od nas pokidao živce, al' ne može biti lošiji od onih koji su igrali prošle sezone, a donio bi određeni "kvalitet" sigurno :D možda je smješno, tužno ili šta ja znam, al' to je činjenica .. nismo u situaciji da biramo i da se pravimo neki, svaki igrač koji može donijeti napredak ekipi je dobrodošao
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 05 jul 2013, 17:09

JTS je napisao/la:vidjeli smo našu djecu .. hvala, ali ne hvala :D što reče neko gore, Slomić je mnogima od nas pokidao živce, al' ne može biti lošiji od onih koji su igrali prošle sezone, a donio bi određeni "kvalitet" sigurno :D možda je smješno, tužno ili šta ja znam, al' to je činjenica .. nismo u situaciji da biramo i da se pravimo neki, svaki igrač koji može donijeti napredak ekipi je dobrodošao
Slažem se. U ovom trenutku nema biranja i neka Slomića tu makar do popuni roster. U svakom slučaju bolje on nego neki balavac koji će presjedit (al bukvalno) čitavu sezonu na klupi.
075

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 05 jul 2013, 17:12

Suština je da su naša djeca talentovana, ali ne toliko dobra da sami iznesu teret. Tako da nije za očekivati da se oslanjamo na njih. Ako je Krpić doveden, to je nesumnjivo dobar i isplativ potez. Slomić je dobrodošao, što vi kažete makar da popuni roster i bude konkurencija. Može on još pokazati svašta, ali nema udovoljavanja nekim megalomanskim uslovima.

- Ima nade. 8-) Radi se, i to je veoma bitno.

Nego, za kada je prolongiran sastanak sa načelnikom? :?

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 05 jul 2013, 17:15

ma ja mislim da bi Slomić mogao dobro igrati na desnom krilu, štaviše, siguran sam .. mi nemamo trkača u ekipi, nemamo desno krilo, a sad kad imamo kao dobrog napadača (Mujkić), neko mora i da mu nabacuje, majka mu stara :D

NON MOLLARE MAI

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 05 jul 2013, 17:18

sastanak sa faraonom nije bio....odlozeno zbog nekog sastanka,delegacije,k.u.r.c.a,palca....usta ga j.e.b.e.m raspala :lol: :lol: ..kad ce vec jednom nesto odlozit u korist SLOBODE...tacno cu gidu napravit kad g.o.v.n.o ode sa vlasti...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

kerber
Kontakt:

Post Postao/la kerber » 05 jul 2013, 17:27

ako je u lukavcu igro dobro što ga nama sada daju ima para ,a prošle sezone se smijao i govorili druga liga za Slobodu.A fala bogu ova naša djeca ostaviše u prvoj ligi. Sada uz ovu našu djecu i stvarna pojačanja idemo sigurno premijer ligu.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 05 jul 2013, 18:07

a ko su ta naša djeca? nema hljeba od naše djece .. mogu Mićo i Sale kao rezerve, ovo ostalo je talašika ;-) Nezić, Hasić, Musić, Pršeš, Riba, Velagić, itd, to nije za prvi sastav Slobode i gotovo, u najboljem slučaju klupa

Hadžić, Efendić, Mehanović, Omić, Mujkić, Smajlović, Mehidić, Slomić, nama takvi igrači trebaju :D

_________________Mujkić_______Smajlović______

____Mehidić_______Omić_____???___________Slomić______

______Efendić____???_________???_________Mehanović_____

_______________________Hadžić_____________

uz prava pojačanja, gdje su upitnici, to bi moglo biti to, al' samo moglo, ništa garantovano :D

NON MOLLARE MAI

haver
Kontakt:

Post Postao/la haver » 05 jul 2013, 18:39

" onclick="window.open(this.href);return false;
Nego ima li naznake da će bit kakvih novih majica,šalova u prodaji?

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 jul 2013, 19:17

JTS je napisao/la:a ko su ta naša djeca? nema hljeba od naše djece .. mogu Mićo i Sale kao rezerve, ovo ostalo je talašika ;-) Nezić, Hasić, Musić, Pršeš, Riba, Velagić, itd, to nije za prvi sastav Slobode i gotovo, u najboljem slučaju klupa

Hadžić, Efendić, Mehanović, Omić, Mujkić, Smajlović, Mehidić, Slomić, nama takvi igrači trebaju :D

uz prava pojačanja, gdje su upitnici, to bi moglo biti to, al' samo moglo, ništa garantovano :D
pa stani brate doslo nekakvih bruka igraca nisi ti jos ovo poslozio kako treb :)..eto ta dva napadaca nova, aima i ovaj sto ga spominju da ce doci,a ima nekakav i i Gradine ...treba ovdje Pantu dovest i ima Salihovic moze igrti tu stopera, ipak je momak igrao i u PL
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

solar
Kontakt:

Post Postao/la solar » 05 jul 2013, 19:24

JTS je napisao/la:a ko su ta naša djeca? nema hljeba od naše djece .. mogu Mićo i Sale kao rezerve, ovo ostalo je talašika ;-) Nezić, Hasić, Musić, Pršeš, Riba, Velagić, itd, to nije za prvi sastav Slobode i gotovo, u najboljem slučaju klupa

nemojte slomica vise molim vas, a smajlovic nikakav igrac, prvo sto je nespreman, drugo veze nema, neki dan sam gledao kad su igrali utakmicu, znaci katastrofaaaa, ne znam sta je radio na islandu il gdje je vec bio, mozda da je pecao ribe u najboljem slucaju :D

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 05 jul 2013, 19:32

haver je napisao/la:
Nego ima li naznake da će bit kakvih novih majica,šalova u prodaji?
bit ce novih stvari uskoro...ne preko grupe....nego vise vezano za Slobodu 8-)
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 05 jul 2013, 19:34

solar je napisao/la:

nemojte slomica vise molim vas, a smajlovic nikakav igrac, prvo sto je nespreman, drugo veze nema, neki dan sam gledao kad su igrali utakmicu, znaci katastrofaaaa, ne znam sta je radio na islandu il gdje je vec bio, mozda da je pecao ribe u najboljem slucaju :D
I ti na osnovu jedne trening utakmice skonto kakav je igrač? :D
075

haver
Kontakt:

Post Postao/la haver » 05 jul 2013, 19:47

Treba nam jedan dobar štoper,jer Salihović ne ulijeva povjerenje.Da je ostao Grado bila bi ovo dobra ekipa,ovako nas štoperske pozicije hebu.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 jul 2013, 20:06

pa ne znam da li se jos sta moze odradit, ali bi bilo fino dovesti Pantu i onog drugog stopera iz Gracanice o kome se pricalo jedno vrijeme..svako bi kod ns dosao kad bi se mi zainteresovali..posebno sad ova ekipa sa pojacanjima moze mnogooo
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 05 jul 2013, 20:11

SaltCityAttack je napisao/la:pa ne znam da li se jos sta moze odradit, ali bi bilo fino dovesti Pantu i onog drugog stopera iz Gracanice o kome se pricalo jedno vrijeme..svako bi kod ns dosao kad bi se mi zainteresovali..posebno sad ova ekipa sa pojacanjima moze mnogooo
Ma ne damo Pantu a ni onog drugog stopera, dali smo vam Mujku sta hocete vise :oops: sala mala
izgleda da samo Bratstvo i Sloboda najavljuju ulazak , a neko ce nam lagano
od autsajdera (kao Vitez ) uzet prvenstvo ili nece .. u svakom slucaju bice dosta dobrih derbija
Pozz Tuzli...

K0MT
Kontakt:

Post Postao/la K0MT » 05 jul 2013, 20:15

Eto vam Galina... ;)

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], klasik i 41 gost.