Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

bagra
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la bagra » 24 feb 2015, 10:36

Znaci Zukanovic, Vrancic i Djuric, ostaju Tinki-Vinki, Hadzic oni su pretplaceni u repki
Limvo Likce

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 24 feb 2015, 10:42

Lifetime subscription. ;)

Jedva čekam Džeku u Espanyolu. Mogu misliti kako će se nabrijati na utakmice protiv Barce, a tek na referendume o nezavisnosti Katalonije. Visca Catalunya! :opaopa:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaci

Post Postao/la Goalgetter » 24 feb 2015, 11:06

BaDa12 je napisao/la:Lifetime subscription. ;)

Jedva čekam Džeku u Espanyolu. Mogu misliti kako će se nabrijati na utakmice protiv Barce, a tek na referendume o nezavisnosti Katalonije. Visca Catalunya! :opaopa:
Legitimni nasljednik velikog Raula Tamuda. :bow:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

bulbasor
Kontakt:

Post Postao/la bulbasor » 24 feb 2015, 11:54

BaDa12 je napisao/la:Lifetime subscription. ;)

Espanyol je prospanski orijentisan klub, nisu oni za odcjepljenje. :kafa:
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!

BKwizard
Kontakt:

Post Postao/la BKwizard » 24 feb 2015, 12:07

Potencijalni reprezentativac BiH iz belgijskog Genta Danijel Miličević, koji je podvučen u bilježnici selektora našeg državnog tima Mehmeda Baždarevića, u nedjelju je odigrao odličnu utakmicu protiv prvoplasiranog Club Bruggea (2:1).

Kako navode belgijski mediji - pored odlične igre, bh. veznjak je u 23. minuti asistirao za prvi gol (1:0) koji je postigao Simon…

Inače, Miličević je ove sezone odigrao ukupno 21 prvenstvenu utakmicu (od 27) ili 1363 minute - 16 puta je bio starter, a pet puta ušao u igru, te postigao šest golova.

Spomenimo i to da Miličević, koji je rođen u švajcarskoj Bellinzoni, može igrati na sve tri pozicije u veznom redu prema naprijed – desno, u sredini i lijevo, a njegova trenutna tržišna vrijednost je 1.500.000 funti (http://www.transfermarkt.co.uk" onclick="window.open(this.href);return false;).
NK Bratstvo Bosanska Krupa
Nottingham Forest FC

"Gudison Park jе njihova tvrđava, njihov dom. Nе trеba im vеći, jеr imaju ono što su nеki olako ispustili – osеćaj pripadnosti nеčеmu što trajе 122 godine. Trajaćе i daljе."

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 24 feb 2015, 13:00

BKwizard je napisao/la:
Potencijalni reprezentativac BiH iz belgijskog Genta Danijel Miličević, koji je podvučen u bilježnici selektora našeg državnog tima Mehmeda Baždarevića, u nedjelju je odigrao odličnu utakmicu protiv prvoplasiranog Club Bruggea (2:1).

Kako navode belgijski mediji - pored odlične igre, bh. veznjak je u 23. minuti asistirao za prvi gol (1:0) koji je postigao Simon…

Inače, Miličević je ove sezone odigrao ukupno 21 prvenstvenu utakmicu (od 27) ili 1363 minute - 16 puta je bio starter, a pet puta ušao u igru, te postigao šest golova.

Spomenimo i to da Miličević, koji je rođen u švajcarskoj Bellinzoni, može igrati na sve tri pozicije u veznom redu prema naprijed – desno, u sredini i lijevo, a njegova trenutna tržišna vrijednost je 1.500.000 funti (http://www.transfermarkt.co.uk" onclick="window.open(this.href);return false;).
Nisam nikada znao da on ima veze sa nama. A sjećam se još dok je Zukanović igrao u Genta pa kada bih ono gledaj da li igra u prvoj postavi uvijek sam ga primjećivao, momak vazda prvu postavu igrao... Ali vidim "Švicarac" je a i kontam ako ima neke veze sa Balkanom, onda je to Hrvatska...
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 24 feb 2015, 13:22

FaraonTM je napisao/la:
BKwizard je napisao/la:

Nisam nikada znao da on ima veze sa nama. A sjećam se još dok je Zukanović igrao u Genta pa kada bih ono gledaj da li igra u prvoj postavi uvijek sam ga primjećivao, momak vazda prvu postavu igrao... Ali vidim "Švicarac" je a i kontam ako ima neke veze sa Balkanom, onda je to Hrvatska...
Momak je Srbin iz Bosne. Dobro bi nam došao. Igra dobro ove sezone.
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 24 feb 2015, 13:27

dubrovnik je napisao/la: Gdje si ti Pauleta ne vidim te ovdje vise cesto. Kao da vise i ne posjecivas forum pa smo ostali uskraceni za postove dobrog forumasa. I vidis rezultate toga ja npr.ne znam kako je Gordan zavrsio u Rumunjskoj. Pa covjece napisi kad koju da napravis update potencijalnih reprezentativaca. Znam da tu uvijek bude i pokoje novo ime. Pozzz
Pozdrav lave. Ma tu sam stalno, čitam sve, ali rijetko pišem. Nemoj da ja pišem update potencijalnih :D . Kada sam ja pisao o Đuriću, Vrančiću, Salatiću, odmah se lijepe etikete :D
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 24 feb 2015, 13:31

bulbasor je napisao/la: Gojko Cimirot,Samir Radovac, Josip Kvesic (nazalost povreda ga je unazadila), Sevko Okic, Riad Bajic, Ivan Crnov, Nemanja Bilbija, Anel Hebibovic, Tomislav Tomic, Goran Zakaric...su otprilike najbolji igraci lige i sigurno da zasluzuju vise paznje, kako selektora tako i medija. Makar trojica-cetvorica zasluzuju poziv, pa nek presjede sve na klupi.
Ukoliko želimo imati ozbiljnu reprezentaciju, onda se likovi poput Okića, Kvesića, Bilbije, Tomića i sličnih ne bi smjeli pojavljivati. Cimirot i Radovac su ok, Zakarić, Crnov i Bajić su solidni, ali pored toliko momaka koji igraju vani u puno jačoj konkurenciji, nemaju mjesta.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 24 feb 2015, 14:11

Pauleta je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la: Gdje si ti Pauleta ne vidim te ovdje vise cesto. Kao da vise i ne posjecivas forum pa smo ostali uskraceni za postove dobrog forumasa. I vidis rezultate toga ja npr.ne znam kako je Gordan zavrsio u Rumunjskoj. Pa covjece napisi kad koju da napravis update potencijalnih reprezentativaca. Znam da tu uvijek bude i pokoje novo ime. Pozzz
Pozdrav lave. Ma tu sam stalno, čitam sve, ali rijetko pišem. Nemoj da ja pišem update potencijalnih :D . Kada sam ja pisao o Đuriću, Vrančiću, Salatiću, odmah se lijepe etikete :D
I mene su prije SP neki slali da idem odakle sam i dosao. Ali nema veze na kraju se sve otvori i pokaze pa i ti sto tjeraju neke od nas zasute. Neka tebe nama i napravi brate update nekad ako nista da nekima malo podignes tlak. Takvi bolje i ne zasluzuju. I pripazi nam na Bunozu ne ide mi u glavu da onakav momak nije vec napravio korak vise. Pozz.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 25 feb 2015, 14:08

Ovaj Daniel Milicevic je bas dobar igrac. Moze igrati krila a boga mi i sredinu terena. I to onog napadacki orijentiranog srednjaka. Mi trenutno nemamo neku zamjenu za Hajrovica a ovaj mladic je bas dobar igrac. Cini mi se da ga je i Mesa gledao a on se dugo vec nudi i sam. Ima pasos BIH. Samo jedna mana nije vise bas mladic ali za zamjenu bi bio dobar makar do kraja ovih kvalifikacija. Trkacki prejak igrac, tehnicki dobar i centarsut odlican.

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 25 feb 2015, 15:00

dubrovnik je napisao/la:Ovaj Daniel Milicevic je bas dobar igrac. Moze igrati krila a boga mi i sredinu terena. I to onog napadacki orijentiranog srednjaka. Mi trenutno nemamo neku zamjenu za Hajrovica a ovaj mladic je bas dobar igrac. Cini mi se da ga je i Mesa gledao a on se dugo vec nudi i sam. Ima pasos BIH. Samo jedna mana nije vise bas mladic ali za zamjenu bi bio dobar makar do kraja ovih kvalifikacija. Trkacki prejak igrac, tehnicki dobar i centarsut odlican.
Odlican veznjak, prosle godine treci asistent lige, ove je opet u vrhu jos zabija
Limvo Likce

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 25 feb 2015, 20:29

sportsport ureko Salatica :D

pokazno da zna lopte 20 minuta poslije crveni karton

ma bjezi ba frajer ima 30 godina a onaj drugi Milicevic iz Genta 29, kasno su se sjetili da su Bosanci

ja bi stavio Zahirovica radje pa i Cimirota.....

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 25 feb 2015, 21:40

biti ce koristi od salatica ;)
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 25 feb 2015, 21:46

Milicevic ima ja mislim 7 golova i 5 asistencija ove godine. Ili tako nesto. Covjek ko metak brz, igrac za vise pozicija. Moze mjenjati i Hajrovica i Medunjanina. Ima dosta godina i nije rjesenje za dugo vrijeme ali momak bi nam sada dobro dosao. Pogledajte zadnju utakmicu Genta ko nije gledao. Ubio je prvoplasiranu ekipu Belgijskog prvenstva i bio ponajbolji igrac Genta. Kakav Zahirovic igra covjek po 10ak minuta u cvajti a Cimirot moze biti 22 igrac i trenutno mu je to domet ako smo realni. Salatic solidna zamjena za Besica makar po meni.

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 26 feb 2015, 11:09

dubrovnik je napisao/la:Milicevic ima ja mislim 7 golova i 5 asistencija ove godine. Ili tako nesto. Covjek ko metak brz, igrac za vise pozicija. Moze mjenjati i Hajrovica i Medunjanina. Ima dosta godina i nije rjesenje za dugo vrijeme ali momak bi nam sada dobro dosao. Pogledajte zadnju utakmicu Genta ko nije gledao. Ubio je prvoplasiranu ekipu Belgijskog prvenstva i bio ponajbolji igrac Genta. Kakav Zahirovic igra covjek po 10ak minuta u cvajti a Cimirot moze biti 22 igrac i trenutno mu je to domet ako smo realni. Salatic solidna zamjena za Besica makar po meni.
i salatic i milicevic jesu sasvim solidni igraci, ali problem je sto moraju mijenjati sportsko drzavljanstvo, a vidis koliko to nazalost traje, jbt ti to ako se to sredi tek za godinu

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 26 feb 2015, 11:57

giannini je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Milicevic ima ja mislim 7 golova i 5 asistencija ove godine. Ili tako nesto. Covjek ko metak brz, igrac za vise pozicija. Moze mjenjati i Hajrovica i Medunjanina. Ima dosta godina i nije rjesenje za dugo vrijeme ali momak bi nam sada dobro dosao. Pogledajte zadnju utakmicu Genta ko nije gledao. Ubio je prvoplasiranu ekipu Belgijskog prvenstva i bio ponajbolji igrac Genta. Kakav Zahirovic igra covjek po 10ak minuta u cvajti a Cimirot moze biti 22 igrac i trenutno mu je to domet ako smo realni. Salatic solidna zamjena za Besica makar po meni.
i salatic i milicevic jesu sasvim solidni igraci, ali problem je sto moraju mijenjati sportsko drzavljanstvo, a vidis koliko to nazalost traje, jbt ti to ako se to sredi tek za godinu
Traje veoma kratko, kad drugi savezi nemaju nista protiv !!!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 26 feb 2015, 12:11

Husika je napisao/la:
giannini je napisao/la:
Traje veoma kratko, kad drugi savezi nemaju nista protiv !!!
doduse ima jedna dobra stvar, oba imaju drzavljanstvo bih, ne moraju kao vrancic traziti upis u drzavljanstvo, tako mozda zbog toga bude malo krace

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 26 feb 2015, 12:23

Mogu pomoci sigurno
Limvo Likce

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.