FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Narin
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Narin » 11 feb 2012, 21:53

Uh,mislim da ako real sutra pobijedi,da je pitanje titule zavrseno,ipak 10 bodova nije malo,a ovo je samo barca krivo za ono sto joj se desilo.
Al dobro,opet imate kup i ligu prvaka,tu se mozete ispraviti. :D

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 11 feb 2012, 21:55

Nije bio korner, a uspio sam nabrojati 9 igrača Osasune u njihovom kaznenom prostoru. :mrgreen:

Osasuna je pokazala drugim klubovima da se ipak može kontra Barcelone, a valjda je i Guardioli pokazala da se ipak mora ozbiljnije pristupiti svakoj utakmici. Mnogo ozbiljnije. Da se igra Barcelona vs Real, vjerujem da bi Blaugrana osvojila još 10 titula u nizu, al' u utakmicama sa timovima koji bi trebali biti topovska hrana, Barcelona pokazuje znakove slabosti. Umjesto da ih raskomadaju sa barem 3 gola razlike, to bude na jedvite jade (barem kada su gostovanja u pitanju).

Al', i dalje su tu još 2 trofeja u igri, što i nije toliko loše. Sljedeće sezone prepustiti Realu i ligu prvaka, a opet se zadovoljiti sa 2 trofeja (kup + liga). :mrgreen: Šalu na stranu, vjerujem da će Leverkuzen platiti cijenu ovog poraza. Uh.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 11 feb 2012, 21:55

Scof1eld je napisao/la:samo se ti smij :mrgreen: ali dok tog hipokrite nije bilo, ova liga je bila normalna, ali od kako je on poceo svima puniti glave s glupostima oko sudjenja, postala je mrtvo sranje :D

da da to je to, pusti se ti sudijskih odluka,pogresnih ima svugdje. ;)
zali za indisponiranim messijem i barcom u gostima i promasenim zicerima ;)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 11 feb 2012, 21:56

Večeras se Barca i zvanično oprostila od titule, odbrana kojoj amateri iz Osasune utrpaju tri komada se ne može nazvati ozbiljnom.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 11 feb 2012, 21:57

Bas kao sto sam ranije govorio, ispustit ce ova ekipa jos bodova na gostovanjima. Sada se trebaju skoncentrisati na Bayer, Liga je izgubljena odavno.
Don't hate what you don't understand.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 feb 2012, 21:58

Scof1eld je napisao/la:samo se ti smij :mrgreen: ali dok tog hipokrite nije bilo, ova liga je bila normalna, ali od kako je on poceo svima puniti glave s glupostima oko sudjenja, postala je mrtvo sranje :D
Yebo je hipokrita i ostale gdje god bio.Titulica se osvoji pa kako tako.
Sva sreca pa Ovrebo ne sudi u Primeri :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 11 feb 2012, 21:58

delldell je napisao/la:Naravno, dok ste dominirali, valjalo je.
nije da ste se i vi zalili :roll:

evo primjer veceras.. prvi ponisten gol alexisa, drugo gol osasune i na kraju drugi ponisten alexisa..

3 smijesne odluke, ali bitno je da se barci "pomaze" a to sto je nas petero s foruma gledalo tekmu, to je druga prica ;)

svaka cast guardioli, u jednom trenutku na sredini tello, cuenca, thiago i sergi roberto :roll:
ser del barça es el millor que hi ha !

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 11 feb 2012, 21:59

Sta reci ?
U 1 poluvremenu malo je reci katastrofa.Messi i drustvo u prvih 45 min imali samo 1 priliku.Pedro promasaj utakmice.U 2 poluvremenu tello objasnio pedru kako se treba odigrati :) .Sanchez danas najbolji na terenu,a neki ga jos smatraju promasajem.Liga su definitivno izgubili,okrenuti se sada LP i kupu to jos mozemo osvojtit,ali da se nesta promjeni u igri kada se igra u gostima.

Visca el barca slika
Visca el Barça ! Mes que un club !

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 11 feb 2012, 22:03

NEKA MI NIKAD NIKO ZA ONOG MAJMUNA NA GOLU NE KAZE DA ON PRVO PAMETI IMA A TEK ONDA DA ZNA DA BRANI. DEFITIVNI MAJMUN KOJI JE NOCAS ODLUCIO UTAKMICU I JOS KO ON NESTO SE BUNI. MAJMUNE MAJMUNSKI YEBALA TE TVOJA DODAVANJA PROTIVNICKIM IGRACIMA U NOGE....

P.S. nista mi necemo osvojiti dok je ovakvih idiota u timu.... levati nad levatima koji ni lopte neznaju da izbiju. :evil: kad je to velicina od golmana veliki Iker grijesio ko ovaj hajvan........
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 11 feb 2012, 22:05, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Petardaa
Kontakt:

Post Postao/la Petardaa » 11 feb 2012, 22:04

sad je sve gotovo :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
nažalost

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 11 feb 2012, 22:05

Ako Real Madrid bude imao 13 bodova prednosti nad Barcom ,prije El Clasica. Dozivicemo jos jedan EL PASILLO 8-) 8-)

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 11 feb 2012, 22:05

Scofa sramotiš se! Navikni se da sušne godine, jer vam one sad slede... Sami ste sebi krivi! ;)

Sova87
Kontakt:

Post Postao/la Sova87 » 11 feb 2012, 22:06

ahahhahahah sad im MU kriv sto sudije vise ne nasjedaju na plakanje na terenu

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 11 feb 2012, 22:06

bparena je napisao/la:NEKA MI NIKAD NIKO ZA ONOG MAJMUNA NA GOLU NE KAZE DA ON PRVO PAMETI IMA A TEK ONDA DA ZNA DA BRANI. DEFITIVNI MAJMUN KOJI JE NOCAS ODLUCIO UTAKMICU I JOS KO ON NESTO SE BUNI. MAJMUNE MAJMUNSKI YEBALA TE TVOJA DODAVANJA PROTIVNICKIM IGRACIMA U NOGE....

P.S. nista mi necemo osvojiti dok je ovakvih idiota u timu.... levati nad levatima koji ni lopte neznaju da izbiju. :evil:
Ma jel te stid ovo napisati ?
Cojvek koji nas je spasavao od pocetka sezone.
Mora i on nekad pogrijesiti :?

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 11 feb 2012, 22:07

bparena je napisao/la:NEKA MI NIKAD NIKO ZA ONOG MAJMUNA NA GOLU NE KAZE DA ON PRVO PAMETI IMA A TEK ONDA DA ZNA DA BRANI. DEFITIVNI MAJMUN KOJI JE NOCAS ODLUCIO UTAKMICU I JOS KO ON NESTO SE BUNI. MAJMUNE MAJMUNSKI YEBALA TE TVOJA DODAVANJA PROTIVNICKIM IGRACIMA U NOGE....

P.S. nista mi necemo osvojiti dok je ovakvih idiota u timu.... levati nad levatima koji ni lopte neznaju da izbiju. :evil:
Jel to opet uradio isto kao i protiv Reala.Koji im je **** vise ,nevorovatan pad.Malo je i motiv u pitanju,jednostavno su previse ozbiljno shvatili to da su neprikosnoveni.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 11 feb 2012, 22:08

Samo cu vam napisati : Najdrazi tim se voli i kad gubi i kad vodi.

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 11 feb 2012, 22:09

Narin je napisao/la:Samo cu vam napisati : Najdrazi tim se voli i kad gubi i kad vodi.
+1

Visca el barca
slika

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 11 feb 2012, 22:11

DesimaL je napisao/la:

Ma jel te stid ovo napisati ?
Cojvek koji nas je spasavao od pocetka sezone.
Mora i on nekad pogrijesiti :?

nije me stid i ostajem pri tome da je ovaj majmun sve srusio. taman smo vratili igru i da izjednacimo ovaj majmun nam svojom ontervencijom sve srusi. to je isto uradio i protiv reala i tad sam mislio da je greska a sad vidim da debil pojma nema. sve svoje intervencije nek okaci macku o rep i nek ide u 3pm s njima. dovoljnoo ce mi biti to sto mi se svaki put stomak prevrne kad majmuncina krene na loptu. .... :evil:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 11 feb 2012, 22:14

Pa bilo koji drugi golman da radi ono sto radi Valdes im'o bi 3 puta vise kikseva nego on. ;)
Don't hate what you don't understand.

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 11 feb 2012, 22:15

xaviesta je napisao/la:Pa bilo koji drugi golman da radi ono sto radi Valdes im'o bi 3 puta vise kikseva nego on. ;)
Ma pusti ga.I on je covjek mora nekad pogrijesiti.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.