Al dobro,opet imate kup i ligu prvaka,tu se mozete ispraviti.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Scof1eld je napisao/la:samo se ti smijali dok tog hipokrite nije bilo, ova liga je bila normalna, ali od kako je on poceo svima puniti glave s glupostima oko sudjenja, postala je mrtvo sranje
Yebo je hipokrita i ostale gdje god bio.Titulica se osvoji pa kako tako.Scof1eld je napisao/la:samo se ti smijali dok tog hipokrite nije bilo, ova liga je bila normalna, ali od kako je on poceo svima puniti glave s glupostima oko sudjenja, postala je mrtvo sranje
nije da ste se i vi zalilidelldell je napisao/la:Naravno, dok ste dominirali, valjalo je.
Ma jel te stid ovo napisati ?bparena je napisao/la:NEKA MI NIKAD NIKO ZA ONOG MAJMUNA NA GOLU NE KAZE DA ON PRVO PAMETI IMA A TEK ONDA DA ZNA DA BRANI. DEFITIVNI MAJMUN KOJI JE NOCAS ODLUCIO UTAKMICU I JOS KO ON NESTO SE BUNI. MAJMUNE MAJMUNSKI YEBALA TE TVOJA DODAVANJA PROTIVNICKIM IGRACIMA U NOGE....
P.S. nista mi necemo osvojiti dok je ovakvih idiota u timu.... levati nad levatima koji ni lopte neznaju da izbiju.
Jel to opet uradio isto kao i protiv Reala.Koji im je **** vise ,nevorovatan pad.Malo je i motiv u pitanju,jednostavno su previse ozbiljno shvatili to da su neprikosnoveni.bparena je napisao/la:NEKA MI NIKAD NIKO ZA ONOG MAJMUNA NA GOLU NE KAZE DA ON PRVO PAMETI IMA A TEK ONDA DA ZNA DA BRANI. DEFITIVNI MAJMUN KOJI JE NOCAS ODLUCIO UTAKMICU I JOS KO ON NESTO SE BUNI. MAJMUNE MAJMUNSKI YEBALA TE TVOJA DODAVANJA PROTIVNICKIM IGRACIMA U NOGE....
P.S. nista mi necemo osvojiti dok je ovakvih idiota u timu.... levati nad levatima koji ni lopte neznaju da izbiju.
+1Narin je napisao/la:Samo cu vam napisati : Najdrazi tim se voli i kad gubi i kad vodi.
DesimaL je napisao/la:Ma jel te stid ovo napisati ?bparena je napisao/la:NEKA MI NIKAD NIKO ZA ONOG MAJMUNA NA GOLU NE KAZE DA ON PRVO PAMETI IMA A TEK ONDA DA ZNA DA BRANI. DEFITIVNI MAJMUN KOJI JE NOCAS ODLUCIO UTAKMICU I JOS KO ON NESTO SE BUNI. MAJMUNE MAJMUNSKI YEBALA TE TVOJA DODAVANJA PROTIVNICKIM IGRACIMA U NOGE....
Cojvek koji nas je spasavao od pocetka sezone.
Mora i on nekad pogrijesiti
Ma pusti ga.I on je covjek mora nekad pogrijesiti.xaviesta je napisao/la:Pa bilo koji drugi golman da radi ono sto radi Valdes im'o bi 3 puta vise kikseva nego on.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.