U Sarajevu je i ceka papire iz Meksika.Rek'o je da se tamo ne vraca,ako dobije papire da je slobodan znas gdje ce sletitiPasodzigera je napisao/la:Sta se desava sa Alenom Skorom,jel jos u Meksiku?
Definitivno bi bio pojacanje za Euroligu.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
U Sarajevu je i ceka papire iz Meksika.Rek'o je da se tamo ne vraca,ako dobije papire da je slobodan znas gdje ce sletitiPasodzigera je napisao/la:Sta se desava sa Alenom Skorom,jel jos u Meksiku?
Skoro ti je trenutno u Sarajevu, i ne misli se vracati u Meksiko. Papire bi TREBAO dobiti sljedece sedmice.Pasodzigera je napisao/la:Sta se desava sa Alenom Skorom,jel jos u Meksiku?
On je u Sarajevo odavno,tamo moze otici samo da uzme papirePasodzigera je napisao/la:Sta se desava sa Alenom Skorom,jel jos u Meksiku?
De pogledaj sve europske klubove,dovode djecu sa 15 godina u omladinski pogonom da bi tek za 5-6 godina imali igraca za prvi tim.Ovaj momak ima vec 18 godina,ima pravo jos godinu dana nastupa za juniore.Po ovom sta sam vidio na videu je odlican stoper,jako talentovan i dobro bi nam dosao.FCS-FCS je napisao/la:Lede ne moze igrati stopersku poziciju.!!!
U vise navrata tokom prvenstva zalizanko ga guro na stopera i NIDZE VEZE
A po vama mi pojacavamo juniorski sastav a ne prvi tim...
Jel bas vrijeme za takve poteze.??? Shvatam da je djabni igrac ali ipak prioritet mora biti prvih 11
Ne za bilo kakvu, za trenera koji nema nikakve veze s bivšim mahalskim establišmentom, novo lice. Između Ibrakovića, Sredojevića i ostalih koji su se pominjali mislim da je najbolji izbor. Školovan je trener i to niko ne može osporiti, profesionalac od glave do pete, zna s mladim igračima što je i pokazao gdje god je radio. Afirmirao je na desetine mladih igrača...Nama inače fali moderan i profesionalan pristup treningu, utakmici, fubalu uopće, naši treneri još operiraju na matricama iz 70, 80-ih godina.Pasodzigera je napisao/la:Ma necemo se sa tim bezveze svadjati,ti si mozda za bilo kakvu promjenu samo da bi otisao Mirza,a ja sam ako dovode trenra,da bude neko ko je bolji od Pliseka,a priznaces da ih imamo boljih.VanBasten je napisao/la: Nemam potrebu, a vala ni volje ništa da argumentiram nakon oplakivanja Mirze i ostale bagre u tvom postu.
Znam da su ovo teška vremena za njih i sve one koji s njima ispijaju kafice.
Ma nek' budemo zadnji na tabeli, samo da ne gledamo viš eonog jada na klupi i familiju mu u klubu. Kontaš? Kontaš dabome.
kao prvo kako mozes porediti evropske ekipe i nas koji necemo dugovanja isplatimo a ne nesto viseFK Sarajevo je napisao/la:De pogledaj sve europske klubove,dovode djecu sa 15 godina u omladinski pogonom da bi tek za 5-6 godina imali igraca za prvi tim.Ovaj momak ima vec 18 godina,ima pravo jos godinu dana nastupa za juniore.Po ovom sta sam vidio na videu je odlican stoper,jako talentovan i dobro bi nam dosao.FCS-FCS je napisao/la:Lede ne moze igrati stopersku poziciju.!!!
U vise navrata tokom prvenstva zalizanko ga guro na stopera i NIDZE VEZE
A po vama mi pojacavamo juniorski sastav a ne prvi tim...
Jel bas vrijeme za takve poteze.??? Shvatam da je djabni igrac ali ipak prioritet mora biti prvih 11
ako je ovo meni upuceno..nema uvrede sekundemiky_hz je napisao/la:Mahalsko ti je razmisljanje moram ti reci,bas u smislu sto su ovi rekli i pisali jucer,da ekipu treba voditi trener koji je iz kluba,tako ti sa tim pisanjem isto govoris..to je nivo mahale,i nivo sa kojeg sto prije trebamo bjezati,jos nisu izasli iz 16 vijeka i tako razmisljaju,tvoje razmisljanje mi ide na isto,bez uvrede
I da zavrsimo vise s tom pricom,opusteno
da mu nije redzepagic zavrsio travnik i trebinje, ne bi mi dalje od marin dvora, idi nekom drugom bacaj ublehe...Pasodzigera je napisao/la:Niko ovdje ne ulijece kako kazes, ja kad sam poceo pratiti Sarajevo,vjerovatno se nisi ni rodio bio. Lugusic/Cardaklija ,Vukicevic,Bozovic, Vazda, Barnjak itd. generacija koju sam ja poceo pratiti ,ja ne ulijecem ovdje,nego mi muka kad vidim na sta smo spali za trenera. Kazes ni Capello nebi nista mogao,ako nema ekipe?sarajlija89 je napisao/la:Nemojte se loziti na ove pojedince koji ulete sa nekim svojim pricama, ima svega, ko zna ko su![]()
Sacuvat ekipu na okupu, to je bit svega u ovoj prici, sto se tice rezultatske strane. Inace, nece to bas biti kako mi zelimo, jer dzaba i Capello kad nemas ekipe.
Pa zasto se tjerao Varesanovic,ako je uspio,od ekipe od koje nema nista ,odveszi ih u euroligu. Ja se necu zadovoljiti sa Plisekom,kad znam da imamo dosta boljih trenera,a Plisek je samo zamazivanje ociju.A najmanje bi uzeo trenera onog koji je od komsija nogiran.
Osim Dejana Kojića danas se bordo timu pridružio još jedan igrač Kozare. Radi se o 27-godišnjem Miodragu Gigoviću, koji igra na poziciji stopera. Što se tiče Damira Koješavića, Crnogorac će danas obaviti razgovor sa Irfanom Redžepagićem nakon kojeg će biti jasno hoće li i naredne sezone nositi bordo dres. Očekuje se da se razgovora i sa Arsenijevićem i Šćepanovićem.
Upisi fax, skoluj se, nemoj biti zatucan, nauci da citas sta drugi pisi, nemoj biti bukvalan, pa sad opet lijepo procitaj moj post i nadji mi gdje sam rekao da nekoga treba vratiti u klub. Sve je to u pet deka istoadnan_hzsa je napisao/la:haj se izbrisi sa foruma bgt. ne moze nama boga dragi ugoditi. uvijek neke teorije zavjere. taman se pocleo nesto dobro raditi u klubu odmah to ne valja. eto najbolje je baljka vratiti i mirzu u klub. vidim da brkas mnoge stvari kao npr UO broji 100 clanova skupsitne. jedno je UO a drugo je skupstina.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 34 gosta.