RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

vm22
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la vm22 » 01 feb 2014, 16:40

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
rodjak je napisao/la:je li bio iko na utakmici,ima li kakav izvjestaj,dje je ona mala,sad ce ona sa izvjestajem 8-)

Velež: Oštraković (Bobić), Kazazić, Škaljić (Mahinić), Zolj, Letić (Pejić), Kodro (Isić), Janković (Zvonić), Blagojević (Čamo), Hebibović (D. Ćemalović), Okić (M. Ćemalović), Maletić (Rašević). Trener: Nedim Jusufbegović :shock:

FORZA VELEZ
:o :o :o

D. Cemalovic :lol: :lol: :lol: e samo nam je to jos trebalo. Daaaaaaaj
Nismo se ni prvog riješili eto drugog :lol:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 01 feb 2014, 16:48

onaj Meksikanac nije zadovoljio, zato ga i nema.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 01 feb 2014, 16:51

vm22 je napisao/la:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
rodjak je napisao/la:je li bio iko na utakmici,ima li kakav izvjestaj,dje je ona mala,sad ce ona sa izvjestajem 8-)

Velež: Oštraković (Bobić), Kazazić, Škaljić (Mahinić), Zolj, Letić (Pejić), Kodro (Isić), Janković (Zvonić), Blagojević (Čamo), Hebibović (D. Ćemalović), Okić (M. Ćemalović), Maletić (Rašević). Trener: Nedim Jusufbegović :shock:

FORZA VELEZ

D. Cemalovic :lol: :lol: :lol: e samo nam je to jos trebalo. Daaaaaaaj
Nismo se ni prvog riješili eto drugog :lol:
Necemo ih se ni rjesit brate :lol: fuj oca mi
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 01 feb 2014, 17:01

FORZA VELEZ[/quote]

D. Cemalovic :lol: :lol: :lol: e samo nam je to jos trebalo. Daaaaaaaj[/quote]
Nismo se ni prvog riješili eto drugog :lol:[/quote]Necemo ih se ni rjesit brate :lol: fuj oca mi[/quote]

tu je nepresusni izvor talenata :lol:
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

saffet
Kontakt:

Post Postao/la saffet » 01 feb 2014, 17:05

" onclick="window.open(this.href);return false;

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 01 feb 2014, 17:18

Sto Blagojevic prvi go zamahnu onog :lol: a drugi unutrasnjim u trku sa 16 :o mescini dobar
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

Kadet91
Kontakt:

Post Postao/la Kadet91 » 01 feb 2014, 17:38

Ko je sada D.Cemalovic? :) Prave ih ko boce koka-kole u fabrici, samo se stancaju... :D

Hoce li dolaziti onaj Injac?

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 01 feb 2014, 18:54

Ovo se oni malo istresli na Igmanu da nam zamazu oci oko ove frke sa igracima. Vidim evo i novi Cemalovic je tu, izgleda da smo postali prihvatiliste za "talente" mostarskih porodica :)

FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 01 feb 2014, 21:29

Do sad kad god smo u pripremama igrali lose u ligi smo dobri bili, evo ove pripreme 2 tekme 2 pobjede..hmm :?

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 01 feb 2014, 21:35

pravnik1981 je napisao/la:Do sad kad god smo u pripremama igrali lose u ligi smo dobri bili, evo ove pripreme 2 tekme 2 pobjede..hmm :?
Pratim Velez preko 40 godina. Tacno 100%
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

RedOne
Kontakt:

Post Postao/la RedOne » 02 feb 2014, 00:01

FORZA VELEZ
Da me sad ovako javno nisi prozvao, ne bih se javila :D . Nisam bas zagrijana za javljanje na ovaj forum, niti mi se ovdje postavljaju neki izvjestaji... Ali evo, ovaj put ukratko za raju sa rodjeni.com stranice (i sve ostale iskrene navijace sa ovog foruma) moje kratko vidjenje danasnje utakmice:

Ako bih povukla paralelu izmedju utakmice protiv Sirokog i ove danas mogla bih primijetiti da je ova kudikamo bila losija iako je broj golova bio mnogo veci. Posto je cijela utakmica opet imala za cilj takticko uigravanje ekipe, nije to ni bilo tako grozno- neki igraci nisu bili na svojim mjestima, neki su odigrali losije od ocekivanog... Osim toga, kisa koja pada duze vrijeme nije bila saveznik nijedne ekipe. Igru kao takvu i ne treba komentarisati bas iz gore navedenih razloga...

Postava koja je istrcala u 1. dijelu je kako sam rezultat kaze, iznijela osnovni dio utakmice i bila je malo izmijenjena verzija ekipe koja je odigrala 2. poluvrijeme protiv Sirokog- dakle zasad nesto sto bi bio 1. tim. Odbranu sa Ostrakovicem i stoperima Skaljicem i Zoljem nema velike potrebe komentarisati- Igman nije ekipa koja moze dati ispravnu procjenu tog dijela ekipe. Letic je igrao malo "pod rucnom", sto je razumljivo-stedio se povreda, a njegov kvalitet je vec dokazan. Na desnom beku iznenadjenje- Zlaja. Jako ugodno iznenadjenje moram priznati. U sumanutoj potrazi za kvalitetnim veznjacima i centarforom totalno smo zaboravili da u slucaju Anijeve povrede ili kartona nemamo kvalitetnu zamjenu na poziciji desnog beka (Kodro i Merzic su po meni spori za te pozicije i vise su za malo staticnije zadatke). Ovaj put je Feja pokusao sa Zlajom i meni je to izgledalo jako dobro. Posto je Zlaja igrao cijelu utakmicu, vise puta je prosao po cijeloj desnoj strani i pokazao da je ako nista prodoran. Mozda ga malo fizicki pripremiti za bekovsku trku i eto ga... imamo igraca koji moze igrati na 2 pozicije. Od osovine Kodro- Blagojevic- Jankovic, Mujo je bio najlosiji iako ni Janka ovaj put nije bio na nivou igre protiv Sirokog. Blagojevic je danas od relativno samozatajnog (ali korisnog) veznog igraca u prosloj utakmici postao "mastermind" u ekipi sa dobrim pregledom igre i tehnikom. Ipak, mislim da ce do pocetka prvenstva kao i Jankovic biti podlozan oscilacijama, pa ga necu previse hvaliti... Maletica su ovaj put prebacili na lijevo krilo, a njegov ucinak bas kao i po desnom- neprimjetan. Sevko je u prosloj utakmici bio puno bolji i mislim da mu bolje lezi pozicija lijevog krila nego centarfora. Hebibovic na desnom krilu je mnogo prirodniji nego na beku, ali me nije nesto odusevio.

U drugom poluvremenu su igrali igraci koji ce vjerovatno biti u 2.planu osim mozda Rasevica koji bi sa Ramovicem i Jankovicem mogao biti konkurentan na poziciji ofanzivnog veznog/poluspica, a mogao bi se koristiti i na poziciji desnog krila. Merzic i Hajdarevic takodje zatvaraju taj uzi krug kandidata za prvi tim iako danas nisu igrali... I to je manje-vise to. U slucaju da se ne pronadje neka zamjena za Budu, nagrabusili smo, jer nemamo pravog centarfora. Ali to svakako svi znamo...

Pozdrav svima i hvala na pohvalama prosli put ;)

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 02 feb 2014, 00:01

Nisam bio na utakmici ali mi pohvališe Blagojevića pravo. Ne zbog golova, već zbog svega. Valjda bude nešto od njega.Janković ko biva tu i tamo ali ovaj je kao pogodak. Na stranu što znamo što je tu, Dino fin bek može biti. Mnogo spremniji od Mirze, mnogo više elana i dobar šut i ubačaj ima.
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

SalePD
Kontakt:

Post Postao/la SalePD » 02 feb 2014, 00:06

pravnik1981 je napisao/la:Do sad kad god smo u pripremama igrali lose u ligi smo dobri bili, evo ove pripreme 2 tekme 2 pobjede..hmm :?
Znači sad ćemo biti i više nego dobri. :D
RŠD Velež

Marijan Beneš

Stop nacional-šovinizmu!

Eagles_OldSchool
Kontakt:

Post Postao/la Eagles_OldSchool » 02 feb 2014, 00:18

Ovo treba sve rastherati majke mi tjeraju ljude da nikako negledamo Velez ... SRAMOTA
Anti Nakarada

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 02 feb 2014, 01:10

SalePD je napisao/la:
Znači sad ćemo biti i više nego dobri. :D
Uvijek postoji ona i optimistična strana. :lol: Bog te čuo. :)
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

Kadet91
Kontakt:

Post Postao/la Kadet91 » 02 feb 2014, 05:36

RedOne je napisao/la:

FORZA VELEZ
Da me sad ovako javno nisi prozvao, ne bih se javila :D . Nisam bas zagrijana za javljanje na ovaj forum, niti mi se ovdje postavljaju neki izvjestaji... Ali evo, ovaj put ukratko za raju sa rodjeni.com stranice (i sve ostale iskrene navijace sa ovog foruma) moje kratko vidjenje danasnje utakmice:

Ako bih povukla paralelu izmedju utakmice protiv Sirokog i ove danas mogla bih primijetiti da je ova kudikamo bila losija iako je broj golova bio mnogo veci. Posto je cijela utakmica opet imala za cilj takticko uigravanje ekipe, nije to ni bilo tako grozno- neki igraci nisu bili na svojim mjestima, neki su odigrali losije od ocekivanog... Osim toga, kisa koja pada duze vrijeme nije bila saveznik nijedne ekipe. Igru kao takvu i ne treba komentarisati bas iz gore navedenih razloga...

Postava koja je istrcala u 1. dijelu je kako sam rezultat kaze, iznijela osnovni dio utakmice i bila je malo izmijenjena verzija ekipe koja je odigrala 2. poluvrijeme protiv Sirokog- dakle zasad nesto sto bi bio 1. tim. Odbranu sa Ostrakovicem i stoperima Skaljicem i Zoljem nema velike potrebe komentarisati- Igman nije ekipa koja moze dati ispravnu procjenu tog dijela ekipe. Letic je igrao malo "pod rucnom", sto je razumljivo-stedio se povreda, a njegov kvalitet je vec dokazan. Na desnom beku iznenadjenje- Zlaja. Jako ugodno iznenadjenje moram priznati. U sumanutoj potrazi za kvalitetnim veznjacima i centarforom totalno smo zaboravili da u slucaju Anijeve povrede ili kartona nemamo kvalitetnu zamjenu na poziciji desnog beka (Kodro i Merzic su po meni spori za te pozicije i vise su za malo staticnije zadatke). Ovaj put je Feja pokusao sa Zlajom i meni je to izgledalo jako dobro. Posto je Zlaja igrao cijelu utakmicu, vise puta je prosao po cijeloj desnoj strani i pokazao da je ako nista prodoran. Mozda ga malo fizicki pripremiti za bekovsku trku i eto ga... imamo igraca koji moze igrati na 2 pozicije. Od osovine Kodro- Blagojevic- Jankovic, Mujo je bio najlosiji iako ni Janka ovaj put nije bio na nivou igre protiv Sirokog. Blagojevic je danas od relativno samozatajnog (ali korisnog) veznog igraca u prosloj utakmici postao "mastermind" u ekipi sa dobrim pregledom igre i tehnikom. Ipak, mislim da ce do pocetka prvenstva kao i Jankovic biti podlozan oscilacijama, pa ga necu previse hvaliti... Maletica su ovaj put prebacili na lijevo krilo, a njegov ucinak bas kao i po desnom- neprimjetan. Sevko je u prosloj utakmici bio puno bolji i mislim da mu bolje lezi pozicija lijevog krila nego centarfora. Hebibovic na desnom krilu je mnogo prirodniji nego na beku, ali me nije nesto odusevio.

U drugom poluvremenu su igrali igraci koji ce vjerovatno biti u 2.planu osim mozda Rasevica koji bi sa Ramovicem i Jankovicem mogao biti konkurentan na poziciji ofanzivnog veznog/poluspica, a mogao bi se koristiti i na poziciji desnog krila. Merzic i Hajdarevic takodje zatvaraju taj uzi krug kandidata za prvi tim iako danas nisu igrali... I to je manje-vise to. U slucaju da se ne pronadje neka zamjena za Budu, nagrabusili smo, jer nemamo pravog centarfora. Ali to svakako svi znamo...

Pozdrav svima i hvala na pohvalama prosli put ;)
Hvala puno na detaljnom opisu. Kako su Cemalovici igrali i znas li ko je D.Cemalovic? :)

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 02 feb 2014, 06:08

Treba bola ovu djavolicu postavit kad Feja ode :D @kadet ma brato to ti je novi Kulje i on ce akobogda u buducnosti nositi igru Rodjenih sa svojim prvim rodjakom Bajevicem ali ce djavolica sve to razyebat kad dodje :)
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 02 feb 2014, 06:12

kadet labo kako ne znas ko je Dino C.. :roll: Babo mu je Samir Cemalovic(ne znam jesi li negdje cuo za njega :) )

P.S Djavolica je haos,svaka cast na izvjestaju(sta ce mo kad je Denta zakazo sa Rodjeni,com, morat ces pisati na ovom forumu nema ti druge : :evil: ;) ).

FORZA VELEZ
Zadnja izmjena: rodjak, dana/u 02 feb 2014, 06:17, ukupno mijenjano 1 put.
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Kadet91
Kontakt:

Post Postao/la Kadet91 » 02 feb 2014, 06:14

Nisam u Mostaru braco moja al Velez mi je uvijek u srcu

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 02 feb 2014, 06:17

Kadet91 je napisao/la:Nisam u Mostaru braco moja al Velez mi je uvijek u srcu
Smece brate moj ;)
Zadnja izmjena: NeretvanskaPastrmka, dana/u 02 feb 2014, 06:26, ukupno mijenjano 1 put.
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.