Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Jutroo....

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
tek ust'o a vakat se spremat za skolu

"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
-
- Kontakt:
Evo citam u jednom stranom znanstvenom casopisu da su prosle sedmice u onoj najvecoj piramidi u Egiptu nasli stari bosanski pasos iz istorijskog perioda, valjda nekom ispo iz dzepa dok su pravili piramidu....
- neutralan__
- Kontakt:
A ja se vratio,vakat spavati.kivi je napisao/la:tek ust'o a vakat se spremat za skolu![]()
![]()

FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Za Facebookovce : Nova prevara prijeti svim korisnicima Facebooka, a samo od jučer je na nju "palo" 600 hiljada ljudi.
Ukoliko vam se na Facebooku otvori chat prozorčić u kome vam prijatelj piše kako je obradio vašu sliku u Photoshopu, nemojte slijediti link. Naime, otvorit će vam se aplikacija koja traži vaše Facebook informacije; ime, prezime, fotografije i podatke o drugim prijateljima, prenosi Dnevnik.hr.
Sljedeći korak je sajt u kojem vam se prikažu slike ljudi sa tijelima životinja, a dok ih posmatrate u nevjerici, svježe instalisana aplikacija "širi zarazu" na sve vaše prijatelje. Kolika je zapravo raširenost spama govori i podatak da je 88 hiljada ljudi u sat vremena posjetilo sajt sa životinjama, a ukupno je zaraženo oko 600 hiljada profila
Ukoliko vam se na Facebooku otvori chat prozorčić u kome vam prijatelj piše kako je obradio vašu sliku u Photoshopu, nemojte slijediti link. Naime, otvorit će vam se aplikacija koja traži vaše Facebook informacije; ime, prezime, fotografije i podatke o drugim prijateljima, prenosi Dnevnik.hr.
Sljedeći korak je sajt u kojem vam se prikažu slike ljudi sa tijelima životinja, a dok ih posmatrate u nevjerici, svježe instalisana aplikacija "širi zarazu" na sve vaše prijatelje. Kolika je zapravo raširenost spama govori i podatak da je 88 hiljada ljudi u sat vremena posjetilo sajt sa životinjama, a ukupno je zaraženo oko 600 hiljada profila

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
FenomenDonnie Darko je napisao/la:a maksimalan broj bodova 1999LBJ MVP je napisao/la:2000 rekord

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- legenda reala
- Kontakt:
ghdje ste ljudhi ????'jestel živhi

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Jok u grobi imam netlegenda reala je napisao/la:ghdje ste ljudhi ????'jestel živhi![]()
![]()
![]()

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- legenda reala
- Kontakt:
u tebe taj grob onda neki napredanLBJ MVP je napisao/la:Jok u grobi imam netlegenda reala je napisao/la:ghdje ste ljudhi ????'jestel živhi![]()
![]()
![]()
![]()

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Grob 1.7 nova verzija ima i klimulegenda reala je napisao/la:u tebe taj grob onda neki napredanLBJ MVP je napisao/la:Jok u grobi imam netlegenda reala je napisao/la:ghdje ste ljudhi ????'jestel živhi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ne moze se covjek pouzdati u tebe legenda...
AKo hoces sada soba "Bale room" sifra Bale
AKo hoces sada soba "Bale room" sifra Bale
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ljudi, kako najmjestiti da mi se pprogrami itd. instaliraju na D particiju jer mi je C puna ?
Pa kad snimaš svaki program možeš odredit gdje ćeš ga snimit, nije moguće da to dosad nisi vidio...nime_tm87 je napisao/la:Ljudi, kako najmjestiti da mi se pprogrami itd. instaliraju na D particiju jer mi je C puna ?
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Ljudi, da li znate vazi li i dalje ona telekomova posaljes dvije marke na onaj broj i pricas 100 minuta plus 100 besplatnih poruka...Vidio sam sinoc reklamu na tv, ali sve mislim kod nas kasni pa i to
..Prije toga je bila prica da samo vazi u martu

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Važi 100%. Samo, sad je to prošireno na 150 minuta i 150 poruka, al' nisam siguran.neno#4 je napisao/la:Ljudi, da li znate vazi li i dalje ona telekomova posaljes dvije marke na onaj broj i pricas 100 minuta plus 100 besplatnih poruka...Vidio sam sinoc reklamu na tv, ali sve mislim kod nas kasni pa i to![]()
![]()

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Zahvaljujem puno!!!!Monolog je napisao/la:Važi 100%. Samo, sad je to prošireno na 150 minuta i 150 poruka, al' nisam siguran.neno#4 je napisao/la:Ljudi, da li znate vazi li i dalje ona telekomova posaljes dvije marke na onaj broj i pricas 100 minuta plus 100 besplatnih poruka...Vidio sam sinoc reklamu na tv, ali sve mislim kod nas kasni pa i to![]()
![]()
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- spielführer_21
- Kontakt:
Mislim da to moraš ispucati za 24 sata. U rijetkim situacijama se to isplati..neno#4 je napisao/la:Ljudi, da li znate vazi li i dalje ona telekomova posaljes dvije marke na onaj broj i pricas 100 minuta plus 100 besplatnih poruka...Vidio sam sinoc reklamu na tv, ali sve mislim kod nas kasni pa i to![]()
![]()
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@Čaruga, izgleda nisi upoznat sa @Neninim noćnim vrućim razgovorima sa djevojkama.
Ma, isplati se, posebno ukoliko često telefoniraš. Meni je ovako puno isplativije sa ženom se čuti (trenutno smo odvojeni stotinama kilometara, pa...). 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- spielführer_21
- Kontakt:
Ja nađem ženu svake prestupne godine, zato kažem "u rijetkim situacijama"Monolog je napisao/la:@Čaruga, izgleda nisi upoznat sa @Neninim noćnim vrućim razgovorima sa djevojkama.Ma, isplati se, posebno ukoliko često telefoniraš. Meni je ovako puno isplativije sa ženom se čuti (trenutno smo odvojeni stotinama kilometara, pa...).

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
spielführer_21 je napisao/la:Ja nađem ženu svake prestupne godine, zato kažem "u rijetkim situacijama

Znači sljedeće godine ćeš opeljušiti Bh Telekom.

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 7 gostiju.