FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Virtu4l
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Virtu4l » 30 okt 2017, 21:30

Quinlan je napisao/la:ma ja meni je pred nosom a ne vidim, ali zato ti vidis vjerovatno jer si prisluskivace postavio po grbavici pa cujes sve sta se prica?
pa sta je drugo nego reci da je spret sretnih okolnosti sto je zeljo prvi, da te stid i sram bude da se takvi navijacima nazivaju, znaci svjesno degradiras klub za koji "navijas" fuj
i da opet ajmo malo spinovati, preskociti cemo cijela gore dva posta gdje su neke stavri koje ti ne odgovaraju, pa cemo dalje okrenuti pricu itd..

i da nemam izvjestaj niti cu ga imati, ne znam sto bi u moje ruke dosao izvjestaj taj ;) skupstina je tu da se njima on iznese ;)
Ne nego ću reći da igramo atomski fudbal :rol: ja sam svoju ljubav prema klubu pokazao, odeš tamo na istok u ograđeni dio i uvjeriš se :wave:

E pa vidiš, ja imam sve izvještaje i kažem da su potrošili para kao nikad niko u istoriji Fudbalskog Kluba Željezničar, a dobili smo godinu bez Evrope i drugo mjesto. Skupštinu zaboli kita za tim izvještajima, oni dižu ruke po naređenju onoga ko ih je postavio, a otjerao one koji su mislili svojom glavom.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 30 okt 2017, 21:32

Ma jes Vam vatra manageru što ga poflautaste na Dadi :urnebes: :urnebes: :urnebes: branite ga ko da je Hazard. Samo ukratko. Nema Vam povratka u Želju. Nema malverzacija sa igračima. Zaboravite. Kad bi samo znali šta se u Želji sprema, roknuli bi se. Vaše laži i spinovi su neprevaziđeni, ali pročitani ste ko Avaz. Možete plakati koliko hoćete, ali sve prolazi pored Vas. Veliki Željovci hahaha. Neću dalje radi dušmana, ali brzo će se lažni crnogorac ukinuti a i ovaj nik koji je nekada koristio momak koji je provjereni Željovac, a danas ga naravno ne koristi će pasti u zaborav. Kao i onaj Hrasno i nakav kako se zvao Aldin, Tik Tak i slični.
Lobotomija se vidim krupnim koracima vraća na ovaj forum da Vas zakuca, jednom za sva vremena...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 okt 2017, 21:34

Pazi ovoga što se hrabri ko spartanac :lol: čovjek baš ne zna kad je zakucan :rol:

Što nam ovaj izvještaj ne prokomentarišeš, još da vidiš ostatak, ovo što je izbrisano :kafa:
Voli te tvoje Sarajevo.

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 30 okt 2017, 21:35

Jel vama ok da potrosimo milion vise nego sezonu prije i milion i po vise nego dvije sezone prije a 2016 evrope nismo vidjeli dok ove godine titulu zijanili?

Ocigledno vama je milion ko 10KM u dzepu sto vam mama dadne da potrosite za uzinu i kafu mada je i cener puno...hbt tesko zaradjenih 1 milion KM pa neki klubovi nemaju toliki godisnji budzet a mi se razasipamo milionima i na kraju nista.
Zadnja izmjena: Zeljo92, dana/u 30 okt 2017, 21:37, ukupno mijenjano 1 put.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 okt 2017, 21:36

Zeljo92 je napisao/la:Jel vama ok da potrosimo milion vise nego sezonu prije i milion i po vise nego dvije sezone prije a 2016 evrope nismo vidjeli dok ove godine titulu zijanili?
To je samo mali dio protraćenog novca, kao što sam nedavno napisao... deset miliona, mislim da su samo pitari potrošili toliko ali bar su uzeli titulu ;)
Voli te tvoje Sarajevo.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 30 okt 2017, 21:39

Rijad Bajić posjetio naše juniore u Zagrebu. Maksuz došao iz Udina!!!Bravo Rijade majstore. To je Željina duša!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 okt 2017, 21:41

Čudi me da mu Zubanović neprijatelj kluba nije zabranio :lolno:
Voli te tvoje Sarajevo.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 30 okt 2017, 21:42

Virtu4l je napisao/la:Pazi ovoga što se hrabri ko spartanac :lol: čovjek baš ne zna kad je zakucan :rol:

Što nam ovaj izvještaj ne prokomentarišeš, još da vidiš ostatak, ovo što je izbrisano :kafa:
Lažete sami sebe, ali hajde neka, živite u nadi, a djeca Vam se smiju moj Reufe!!! Kakav crni izvještaj, ko još osim Vas samih vjeruje u te cifre koje lupate. Vi baš mislite budala neko. E moji managerčići...

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 30 okt 2017, 21:43

:lol:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 okt 2017, 21:43

Ono kad im začepiš labrnju pa ne znaju šta bi rekli :rol: :rol:
Voli te tvoje Sarajevo.

Quinlan
Kontakt:

Post Postao/la Quinlan » 30 okt 2017, 21:45

Virtu4l je napisao/la:
Quinlan je napisao/la:ma ja meni je pred nosom a ne vidim, ali zato ti vidis vjerovatno jer si prisluskivace postavio po grbavici pa cujes sve sta se prica?
pa sta je drugo nego reci da je spret sretnih okolnosti sto je zeljo prvi, da te stid i sram bude da se takvi navijacima nazivaju, znaci svjesno degradiras klub za koji "navijas" fuj
i da opet ajmo malo spinovati, preskociti cemo cijela gore dva posta gdje su neke stavri koje ti ne odgovaraju, pa cemo dalje okrenuti pricu itd..

i da nemam izvjestaj niti cu ga imati, ne znam sto bi u moje ruke dosao izvjestaj taj ;) skupstina je tu da se njima on iznese ;)
Ne nego ću reći da igramo atomski fudbal :rol: ja sam svoju ljubav prema klubu pokazao, odeš tamo na istok u ograđeni dio i uvjeriš se :wave:

E pa vidiš, ja imam sve izvještaje i kažem da su potrošili para kao nikad niko u istoriji Fudbalskog Kluba Željezničar, a dobili smo godinu bez Evrope i drugo mjesto. Skupštinu zaboli kita za tim izvještajima, oni dižu ruke po naređenju onoga ko ih je postavio, a otjerao one koji su mislili svojom glavom.
pa ne igras ni lose kako ti hoces da predstavis, igramo sasvim solidno, nije splet sretnih okolnosti prvo mjesto, nego je to uspjeh ade i trenutnih igraca ili lagano ces i njihov trud popisati jer tebi odgovara da to bude sretno :thumbup:

pa kazem ja ti si novi no1 insajder na temi, jbg sta ces jos znas koliko se kad u historiji trosili, a do dolaska gredica nije pocelo sa javnim iznosenjem tih podataka, ali jbg tako je ne cudi me da sve znas jer ocigledno o tome pricaju pa cujes dok preslusavas snimke ;)

i da sad ni skupstina ne valja :rol: :rol:

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 30 okt 2017, 21:46

Vidjećemo, vrijeme će pokazati.....nek je nama Željo u vrhu, a yebo ostalo. Mi i naše mišljenje ovdje smo najmanje bitni...

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 30 okt 2017, 21:48

Zeljo92 je napisao/la:Jel vama ok da potrosimo milion vise nego sezonu prije i milion i po vise nego dvije sezone prije a 2016 evrope nismo vidjeli dok ove godine titulu zijanili?

Ocigledno vama je milion ko 10KM u dzepu sto vam mama dadne da potrosite za uzinu i kafu mada je i cener puno...hbt tesko zaradjenih 1 milion KM pa neki klubovi nemaju toliki godisnji budzet a mi se razasipamo milionima i na kraju nista.
Šta je milion, sitnica. Jedan Amir. Baja. Krov na istoku. Sedam i po Memija kojeg levati prodase u drugu Dansku a bio na radaru Dinama, Anderlehta. Dvije akcije navijača.
Ili, mogao se dug vratiti.

Jupi evo para, pali youtube sunce ti. Booom.

Slažem se Monci, yebo nas ja sam to x puta rekao. Ali netreba biti ni slijepi klimac. Hvala im za stadion, ovo ostalo :thumbdown:
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 30 okt 2017, 21:48

obojica puno pisu a nista konkretno ono ko da su u osnovnoj skoli pa pucaju suplju a nidje veze s vezom, meni je posebno interesantno sto lobotomija suti na ovo sve, nemoguce je da su slijepi ostali na onaj neandertalcov post gdje se vidi koliko para smo na igrace potrosili :rol:

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 30 okt 2017, 21:51

Čuj ovog padobranca, a molio me za info na pp. Još se imenom i prezimenom predstavljao, a lafo on sad ovdje naka faca...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 okt 2017, 21:53

Quinlan je napisao/la:pa ne igras ni lose kako ti hoces da predstavis, igramo sasvim solidno, nije splet sretnih okolnosti prvo mjesto, nego je to uspjeh ade i trenutnih igraca ili lagano ces i njihov trud popisati jer tebi odgovara da to bude sretno :thumbup:

pa kazem ja ti si novi no1 insajder na temi, jbg sta ces jos znas koliko se kad u historiji trosili, a do dolaska gredica nije pocelo sa javnim iznosenjem tih podataka, ali jbg tako je ne cudi me da sve znas jer ocigledno o tome pricaju pa cujes dok preslusavas snimke ;)

i da sad ni skupstina ne valja :rol: :rol:
Adin trud ni u snu ne bih popišao kako ti kažeš, Ado je Željo, a Misimović nije, da ti bude jasnije. Ado je došao da pokuša ugasiti požar, da promoviše ovo malo kvalitetnih juniora što nam je ostalo jer dobre igrače više ne možemo priuštiti obzirom da su protraćili sve pare zarađene u posljednje tri godine a dobili smo drvenu kitu.

Normalno da Skupština ne valja kad im ovakvi izvještaji prolaze ispred nosa a niko od njih da se zapita je li to normalno. Naravno, u Skupštini su poltroni Senada Misimovića i logično je da se neće previše zamarati stvarima koje im šef servira. Digni ruku i šuti, samo nek ne puca.
Voli te tvoje Sarajevo.

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 30 okt 2017, 21:55

gazi nejac :lol:
Zadnja izmjena: Zeljo92, dana/u 30 okt 2017, 21:55, ukupno mijenjano 1 put.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 30 okt 2017, 21:55

Ponos
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 30 okt 2017, 21:56

Kakva skupstina, čast izuzetcima. Dođe Dejo i kaze doveo Zrinjski toliko igraca u četiri godine, toliko Sloboda a toliko mi. Zaradili smo na raskidima toliko.

Aplauz.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 30 okt 2017, 21:57

Amar je u skupštini. Ima tu još ljudi koje ne zanima Misimović, zašto oni šute?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Pact1921, Paromlinac i 39 gostiju.