FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
a sta je sa malim kojasevicem? ovima sa ss.ba je rekao da čeka pare pa da odluči hoce li se vracati. zna li iko? bilo bi dobro da ga imamo za narednu sezonu...
- Megamon
- Kontakt:
Danas se razgovara sa Kojasevicem.Identitet je napisao/la:a sta je sa malim kojasevicem? ovima sa ss.ba je rekao da čeka pare pa da odluči hoce li se vracati. zna li iko? bilo bi dobro da ga imamo za narednu sezonu...
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
-
- Kontakt:
Ko te tjera da repliciras,ako te birga za necije misljenjeMegamon je napisao/la: Boli me(nas) briga za tvoje misljenje.Sto se trudis da nam kvaris ovakvu idilu na forumu.

Ja Sarajevu u svakom slucaju zelim uspjeh,samo nisam zadovoljan izborom trenera i gotovo.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
Sarajevo iz Gradine dovodi Ibrahima Škahića
Sarajevo je već stupilo u kontakt sa ovim igračem koji bi se u narednim danima mogao pojaviti na pripremama Bordo tima
Sarajevo je već stupilo u kontakt sa ovim igračem koji bi se u narednim danima mogao pojaviti na pripremama Bordo tima
Jedan od mladih igrača koji bi uskoro mogao obući dres Bordo tim je i Ibrahim Škahić talentovani stoper Gradine iz Srebrenika. Momak koji je rođen krajem oktobra 1993. godine, a visok je 188 centimetara veliki je talenat i predstavlja budućnost bh. fudbala. Iako još nije napunio 18 godina, standardan je prvotimac srebreničkog prvoligaša, koji je prošlu sezonu okončao na devetom mjestu prvoligaške tabele.
Sarajevo je već stupilo u kontakt sa ovim igračem koji bi se, ukoliko dođe do dogovora dvije strane, već u narednim danima mogao pojaviti na pripremama Bordo tima.
[youtube][/youtube]
Ja se samo nadam,i uvijek sam bio zagovornik ovoga,da se non stop traze ova djeca po svakojakim mjestima u drzavi...pa svake godine dovesti po 3-4 ovakva mlada i pespektivna igraca koji obecavaju,ostavit ih u juniorima jednu godinu,kolko vec treba da jos vise stasaju i onda ih lagano prebacivati u prvi tim...nisi na gubitku nikakvom,samo mozes biti na dobitku ogromnom,i kazem nadam se da ce se non stop raditi na trazenju ovakvih igraca
Sarajevo je već stupilo u kontakt sa ovim igračem koji bi se, ukoliko dođe do dogovora dvije strane, već u narednim danima mogao pojaviti na pripremama Bordo tima.
[youtube][/youtube]
Ja se samo nadam,i uvijek sam bio zagovornik ovoga,da se non stop traze ova djeca po svakojakim mjestima u drzavi...pa svake godine dovesti po 3-4 ovakva mlada i pespektivna igraca koji obecavaju,ostavit ih u juniorima jednu godinu,kolko vec treba da jos vise stasaju i onda ih lagano prebacivati u prvi tim...nisi na gubitku nikakvom,samo mozes biti na dobitku ogromnom,i kazem nadam se da ce se non stop raditi na trazenju ovakvih igraca
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Megamon
- Kontakt:
A sjecam se i od ranije da smo prizeljkivali ovog malo na forumu.Neko je stavlj'o klipove,strasan momak 

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Nemam potrebu, a vala ni volje ništa da argumentiram nakon oplakivanja Mirze i ostale bagre u tvom postu.Pasodzigera je napisao/la:Ma odlicno argumentovano,svaka cast ccccccc,zadovoljavati se Plisekom,ma nisu nas dzaba proglasili glupim. Pored Muzurovica (covjeka koji je donosio Sarajevu titulu u bivsoj JUG) pored Husrefa,koji je legenda kluba i koji je donosio titule klubu,pored Janjosa,isto legende kluba koji je uspjesno vodio klub,dovesti Pliseka (za kojeg se moj radni kolega i bivsi reprezentativac Cehoslovacke Miro Tretina ,samo nasmije) .Nista ti ne shvatas jos,al imaces vremena,al tad ces najtisi biti ovdje,vjeruj mi.VanBasten je napisao/la:![]()
Ah, to je to.
Uredu, shvatam te.
Prijatno!
Znam da su ovo teška vremena za njih i sve one koji s njima ispijaju kafice.
Ma nek' budemo zadnji na tabeli, samo da ne gledamo viš eonog jada na klupi i familiju mu u klubu. Kontaš? Kontaš dabome.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
-
- Kontakt:
Dobar Ibrahim,bar po ovom videu,visok sto je jako bitno,uz to brz ,zna lopte,a jako je mlad. Treba vise obracati paznju na ove mladje igrace,a igraju u nekim manjim mjestima,gdje se cesto mogu naci veliki talenti,prije nego u vecim sredinama.
- Megamon
- Kontakt:
Jos kad se uzme u obzir da Plisek forsira mlade igrace i trku po terenu 

razumijem priču oko Varešanovića, ali Plišek, stvarno biografija mu je j.eb.iga
-
- Kontakt:
Ma necemo se sa tim bezveze svadjati,ti si mozda za bilo kakvu promjenu samo da bi otisao Mirza,a ja sam ako dovode trenra,da bude neko ko je bolji od Pliseka,a priznaces da ih imamo boljih.VanBasten je napisao/la: Nemam potrebu, a vala ni volje ništa da argumentiram nakon oplakivanja Mirze i ostale bagre u tvom postu.
Znam da su ovo teška vremena za njih i sve one koji s njima ispijaju kafice.
Ma nek' budemo zadnji na tabeli, samo da ne gledamo viš eonog jada na klupi i familiju mu u klubu. Kontaš? Kontaš dabome.
Sve je ovo OK sto se tice tog malca. Vjerujem da je dobar kako kazete i da je perspektiva.Megamon je napisao/la:A sjecam se i od ranije da smo prizeljkivali ovog malo na forumu.Neko je stavlj'o klipove,strasan momak
Ali ljudi ja sa njim ne bih SMIO poceti tekmu protiv sveda. Njemu je iskustvo jedan veliki MINUS. Mogu zamisliti njegovu tremu kada bi cuo da igra u prvih 11 u svedskoj....pa noge bi mu se odsjekle. Iz takve nervoze-treme radjaju se kardinalne greske , to nam svima mora biti jasno...kao i to da nama treba iskusan stoper koji ce ciniti zid (u tandemu sa Torlakom) pred nasim golom. Opet kazem trenutno rjesenje za stoperski par je Milosevic-Torlak...
Ovaj momak je dobar za nase lige , da sazrije i istese se pod palicom Pliseka (ocigledno ceh zna raditi sa malcima) ali ni pod razno mi nije kalibar za euro tekmi
Moj FCS-FCS bas koda radis u muriji,nemoj da si bukvalac i da mislis ako se dovede djete 93 godiste,da se na njega racuna da iducu 1-2 godine u smislu da ce biti prvi stoper,i da ce se u skorije vrijeme osloniti na njega
Momak ce se dovesti(ako se dovede) zato jel je talentovan uz to mlad i da se za par godina on kao takav bude mozda i prvi stoper tima,pa se nekad i pikne dobra lova za njega...neznam kako kontas,da ce se dovesti djete i odma u prvi tim da skace...bzvz razmisljas o tome i zamaras se time
Momak ce se dovesti(ako se dovede) zato jel je talentovan uz to mlad i da se za par godina on kao takav bude mozda i prvi stoper tima,pa se nekad i pikne dobra lova za njega...neznam kako kontas,da ce se dovesti djete i odma u prvi tim da skace...bzvz razmisljas o tome i zamaras se time
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 25 jun 2011, 14:43, ukupno mijenjano 2 puta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
FCS-FCS je napisao/la:Sve je ovo OK sto se tice tog malca. Vjerujem da je dobar kako kazete i da je perspektiva.Megamon je napisao/la:A sjecam se i od ranije da smo prizeljkivali ovog malo na forumu.Neko je stavlj'o klipove,strasan momak
Ali ljudi ja sa njim ne bih SMIO poceti tekmu protiv sveda. Njemu je iskustvo jedan veliki MINUS. Mogu zamisliti njegovu tremu kada bi cuo da igra u prvih 11 u svedskoj....pa noge bi mu se odsjekle. Iz takve nervoze-treme radjaju se kardinalne greske , to nam svima mora biti jasno...kao i to da nama treba iskusan stoper koji ce ciniti zid (u tandemu sa Torlakom) pred nasim golom. Opet kazem trenutno rjesenje za stoperski par je Milosevic-Torlak...
Ovaj momak je dobar za nase lige , da sazrije i istese se pod palicom Pliseka (ocigledno ceh zna raditi sa malcima) ali ni pod razno mi nije kalibar za euro tekmi

Pa ovo uopste nije "pojacanje" za Europu i Ligu, vec je on "investicija za buducnost"!
ma momak je doveden u Sarajevo samo da mu to bude odskočna daska za Iran, predviđam u januaru već da seli u Iran, pošto mu znam menadžera i njegov razvijen odnos sa IrancimaFCS-FCS je napisao/la:Sve je ovo OK sto se tice tog malca. Vjerujem da je dobar kako kazete i da je perspektiva.Megamon je napisao/la:A sjecam se i od ranije da smo prizeljkivali ovog malo na forumu.Neko je stavlj'o klipove,strasan momak
- Megamon
- Kontakt:
miky_hz je napisao/la:Moj FCS-FCS bas koda radis u muriji,nemoj da si bukvalac i da mislis ako se dovede djete 93 godiste,da se na njega racuna da iducu 1-2 godine u smisli da ce biti prvi stoper,i da ce se u skorije vrijeme osloniti na njega

Vec imamo stoperski par Torlak-Dupovac
kakva osovina

- FK Sarajevo
- Kontakt:
Imamo mi dva stopera Torlaka i Dupovca,nama treba rezerva za njih.To mogu biti svestrani Lede i ovaj Skahic iz Gradine.BegAx je napisao/la:FCS-FCS je napisao/la:Sve je ovo OK sto se tice tog malca. Vjerujem da je dobar kako kazete i da je perspektiva.Megamon je napisao/la:A sjecam se i od ranije da smo prizeljkivali ovog malo na forumu.Neko je stavlj'o klipove,strasan momak
Ovaj momak je dobar za nase lige , da sazrije i istese se pod palicom Pliseka (ocigledno ceh zna raditi sa malcima) ali ni pod razno mi nije kalibar za euro tekmi![]()
Pa ovo uopste nije "pojacanje" za Europu i Ligu, vec je on "investicija za buducnost"!
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
-
- Kontakt:
Sta se desava sa Alenom Skorom,jel jos u Meksiku?
Definitivno bi bio pojacanje za Euroligu.
he he he ..ne radim u muriji moj miky...nedo Bogmiky_hz je napisao/la:Moj FCS-FCS bas koda radis u muriji,nemoj da si bukvalac i da mislis ako se dovede djete 93 godiste,da se na njega racuna da iducu 1-2 godine u smisli da ce biti prvi stoper,i da ce se u skorije vrijeme osloniti na njega
ali ako malo razmislis nije tesko skontati da se ovo dijete dovodi da popuni rupu u stoperskom paru..Gutic odlazi 99% jer mu nece da isplate dugovanja..znaci ostali smo samo na Torlaku i dijete bi silom prilika bilo prinudjeno da igra odmah (naravno ako potpise za nas klub)
Kazes da se na njega racuna u naredne godinu-dvije...a sta do tada moj miky...sta ???
Moze Dupovac igrati kvalitetno jer je to do sada pokazao ali i kod njega je europsko neiskustvo jedan kvalitetan MINUS
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Rekao je da se nema namjeru vracati u Mexico iako ima jos godinu ugovora sa svojim klubom.Ako bi raskinuo ugovor mislim da ne bi bilo problema oko povratkaPasodzigera je napisao/la:Sta se desava sa Alenom Skorom,jel jos u Meksiku?

Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 6 gostiju.