RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Nego, konačno je i ostala raja počela kontati šta se ( ne ) radi.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Extra fin period da se spremi igrac do 1 martaKadet91 je napisao/la:Prelazni rok zavrsava 14 februara

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
imate intervju s Fejom u dnevnom listu.
kako kaže Majke je odavno bio najavio odlazak, jer nije bio siguran u veliku minutažu, kao i Jusufbašić....
traži se pravi špic,i ne želi se dovoditi neprovjeren igrač, nego onaj koji će odmah zaigrati u prvih 11.
kako kaže Majke je odavno bio najavio odlazak, jer nije bio siguran u veliku minutažu, kao i Jusufbašić....
traži se pravi špic,i ne želi se dovoditi neprovjeren igrač, nego onaj koji će odmah zaigrati u prvih 11.
-
- Kontakt:
AlemC85 je napisao/la:imate intervju s Fejom u dnevnom listu.
Da, ali takav tip igraca ce nas radi "porodicnih problema" napustiti.

RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !
Zar je Samokovlija biJo takav tip igrača ? 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Pravo mi je krivo sto ne mogu danas na tu prijateljsku radi posla da vidim Jankovica i Blagojevica
samokovlija je kao sto napisa dizeldorf dijete razvedenih roditelja i to je razlog sto nije potpisao i sto se vratio u bosnu 

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Velež-Igman 5:0, strjelci Hebibovi, Okić, Maletić, Blagojević i neznam ko je peti 

puza je napisao/la:Velež-Igman 5:0, strjelci Hebibovi, Okić, Maletić, Blagojević i neznam ko je peti

Ili mu mala našla drugog čim je on zapalio za MostarNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Pravo mi je krivo sto ne mogu danas na tu prijateljsku radi posla da vidim Jankovica i Blagojevicasamokovlija je kao sto napisa dizeldorf dijete razvedenih roditelja i to je razlog sto nije potpisao i sto se vratio u bosnu

EDIT: Velež - Igman 6:1 ( Blagojević (2), Okić, Maletić, Hebibović i Rašević - Kudra
)
ovaj Blagojević bi mogao biti puni pogodak

ovaj Blagojević bi mogao biti puni pogodak
je li bio iko na utakmici,ima li kakav izvjestaj,dje je ona mala,sad ce ona sa izvjestajem
Velež: Oštraković (Bobić), Kazazić, Škaljić (Mahinić), Zolj, Letić (Pejić), Kodro (Isić), Janković (Zvonić), Blagojević (Čamo), Hebibović (D. Ćemalović), Okić (M. Ćemalović), Maletić (Rašević). Trener: Nedim Jusufbegović
FORZA VELEZ

Velež: Oštraković (Bobić), Kazazić, Škaljić (Mahinić), Zolj, Letić (Pejić), Kodro (Isić), Janković (Zvonić), Blagojević (Čamo), Hebibović (D. Ćemalović), Okić (M. Ćemalović), Maletić (Rašević). Trener: Nedim Jusufbegović

FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Rezultat na poluvremenu 5:0, kraj 6:1.
Ovaj novi koji je danas igrao dvicu (Blagojević ?) je neupitno pojačanje za nas, momak danas najbolje odigrao i pri izlasku dobio aplauz od prisutne raje.Tehnički je dobro potkovan, zna podvaliti loptu dobro, malo se bojao ući u 1-2 duela ali mislim da će i to doći na svoje.Uglavnom po danas prikazanom pravo pojačanje.Ovaj drugi (Janković) onako, prosječan po meni, možda pokaže nešto više u idućim utakmicama.Trebao bi nam jedan ekstra centarfor i to bi bilo to po meni.
P.S.Žali Bože svake marke koja je data za Darka Maletića.Bolje da su ih bacili sa mosta u Neretvu!
Ovaj novi koji je danas igrao dvicu (Blagojević ?) je neupitno pojačanje za nas, momak danas najbolje odigrao i pri izlasku dobio aplauz od prisutne raje.Tehnički je dobro potkovan, zna podvaliti loptu dobro, malo se bojao ući u 1-2 duela ali mislim da će i to doći na svoje.Uglavnom po danas prikazanom pravo pojačanje.Ovaj drugi (Janković) onako, prosječan po meni, možda pokaže nešto više u idućim utakmicama.Trebao bi nam jedan ekstra centarfor i to bi bilo to po meni.
P.S.Žali Bože svake marke koja je data za Darka Maletića.Bolje da su ih bacili sa mosta u Neretvu!
-
- Kontakt:
Maletić je dobar, ali mi govrimo da je pun promasaj zato jer covjek igra na krilu, e to je problem, jednostavno ne znam zasto ga ne stavi na beka gdje i treba da bude, a anija na njegovu prirodnu poziciju (sredinu), a sto se tice Jankovica, vidjecemo mislim da je dobar al danas je kisa padala i teren je bio katastrofa tako da se nije moglo igrat ni sa 50% snage. Jos će jedno pojacanje doci (napadac). Rekao je Feja da je u potrazi i trebalo bi i to bit rijesnoanel81m je napisao/la:Rezultat na poluvremenu 5:0, kraj 6:1.
FORZA VELEŽ
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Maletić je klasični bočni igrač i ovo bi mu u najmanju ruku trebala biti isto prirodna pozicija kao i na beku gdje je u repki igrao, dok je u klubovima uvijek igrao više prema naprijed.Kažem ovo jer je vjerovatno najplaćeniji naš igrač a ne pokazuje ni blizu toga, ništa manje nebi pokazao Hajdarević na njegovom mjestu.Po meni bačene pare, kao što sam i naveo.RodjeniiBrato je napisao/la:Maletić je dobar, ali mi govrimo da je pun promasaj zato jer covjek igra na krilu, e to je problem, jednostavno ne znam zasto ga ne stavi na beka gdje i treba da bude, a anija na njegovu prirodnu poziciju (sredinu), a sto se tice Jankovica, vidjecemo mislim da je dobar al danas je kisa padala i teren je bio katastrofa tako da se nije moglo igrat ni sa 50% snage. Jos će jedno pojacanje doci (napadac). Rekao je Feja da je u potrazi i trebalo bi i to bit rijesnoanel81m je napisao/la:Rezultat na poluvremenu 5:0, kraj 6:1.
FORZA VELEŽ
BLAGOJEVIĆ POTPISAO ZA „ROĐENE“
Jovan Blagojević (26) potpisao je ugovor sa Veležom. Dojučerašnji vezista Sinđelića iz Beograda, člana Prve lige Srbije, zadovoljio je stručni štab i na obostrano zadovoljstvo potpisana je saradnja do juna 2015. godine. Ovaj rođeni Beograđanin ponikao je u Čukaričkom iz Beograda. Nastupao je za Srem, a u redove Veleža dolazi iz Sinđelića, također još jednog kluba iz Beograda.
- Drago mi je da sam potpisao za Velež. Mislim da je suvišno govoriti o kakvom klubu se radi i njegovoj tradiciji, to je poznata stvar daleko izvan BiH. Ljudi u klubu su me od prvog dana lijepo primili i zaista se ugodno osjećam u Veležovom dresu. Želim da svojom igrom doprinesem da u predstojećoj polusezoni ostvarimo ciljeve koje smo postavili, istakao je Blagojević.
fkvelez.ba
Jovan Blagojević (26) potpisao je ugovor sa Veležom. Dojučerašnji vezista Sinđelića iz Beograda, člana Prve lige Srbije, zadovoljio je stručni štab i na obostrano zadovoljstvo potpisana je saradnja do juna 2015. godine. Ovaj rođeni Beograđanin ponikao je u Čukaričkom iz Beograda. Nastupao je za Srem, a u redove Veleža dolazi iz Sinđelića, također još jednog kluba iz Beograda.
- Drago mi je da sam potpisao za Velež. Mislim da je suvišno govoriti o kakvom klubu se radi i njegovoj tradiciji, to je poznata stvar daleko izvan BiH. Ljudi u klubu su me od prvog dana lijepo primili i zaista se ugodno osjećam u Veležovom dresu. Želim da svojom igrom doprinesem da u predstojećoj polusezoni ostvarimo ciljeve koje smo postavili, istakao je Blagojević.
fkvelez.ba
Odigao je dobro danas i nek su ga odma potpisali.On bi mogao biti taj igrač zadnjeg pasa koji nam je falio.Još samo centarfora dobra dovest!AlemC85 je napisao/la:BLAGOJEVIĆ POTPISAO ZA „ROĐENE“
fkvelez.ba
Šest lopti u mreži gostiju
Velež u Bijelom Polju deklasirao Igman iz Konjica
Fudbaleri Veleža u drugoj pripremnoj utakmici na zimskim pripremama sa deklasirali su danas u Bijelom Polju Igman iz Konjica rezultatom 6:1.
Strijelci za Velež bili su novajlija Blagojević dva puta (20., i 29. minut), Okić u 28., Maletić u 33., Hebibović u 42. i Rašević u 47. minutu. Počasni pogodak za goste postigao je Nedim Kudra.
Trener Veleža Nedim Jusufbegović koristio je danas usluge dvadesetorice igrača, a jedini koji su igrali po 90 minuta bili su Amir Zolj i Zlatko Kazazić.
U prvom dijelu vidjeli smo nadahnutu igru Veležovih prvotimaca, koji su pored pet pogodaka mogli još nekoliko puta zatresti mrežu gostiju. U nastavku susreta Igman je stigao do zasluženog pogotka.
Zbog lakših povreda meč su u timu propustili Merzić, Hajdarović i Ramović, dok je trener Jusufbegović priliku pružio i juniorima Isiću, Čami i Dini Ćemaloviću.
Velež – Igman 6:1 (5:0)
Potoci. Stadion FK Bjelopoljac. Gledalaca 100. Vrijeme kišovito, teren težak za igru. Glavni sudija: Anel Puce (Mostar). Strijelci : 1:0 Blagojević (20), 2:0 Okić (28), 3:0 Blagojević (29), 4:0 Maletić (33), 5:0 Hebibović (42), 6:0 Rašević (47), 6:1 Kudra (67).
Velež: Oštraković (od 46. Bobić), Kazazić, Škaljić (od 46. Mahinić), Zolj, Letić (od 46. Pejić), Kodro (od 46. Isić), Janković (od 46. Zvonić), Blagojević (od 60 Čamo), Hebibović (od 46. D. Ćemalović), Okić (od 46. M.Ćemalović), Maletić (od 46. Rašević) Trener: Nedim Jusufbegović.
Igman: Mulać, Đapo, Kadrić, Čukle, Alić, Hubana, Habibija, Kudra, Đajić, Sultanić, Bajrić. Još su igrali: Nezirović, Džumhur, Pehlić, Bećirović, Pirija, Idrizović, Hero Trener: Adis Obad.
ss.ba
Velež u Bijelom Polju deklasirao Igman iz Konjica
Fudbaleri Veleža u drugoj pripremnoj utakmici na zimskim pripremama sa deklasirali su danas u Bijelom Polju Igman iz Konjica rezultatom 6:1.
Strijelci za Velež bili su novajlija Blagojević dva puta (20., i 29. minut), Okić u 28., Maletić u 33., Hebibović u 42. i Rašević u 47. minutu. Počasni pogodak za goste postigao je Nedim Kudra.
Trener Veleža Nedim Jusufbegović koristio je danas usluge dvadesetorice igrača, a jedini koji su igrali po 90 minuta bili su Amir Zolj i Zlatko Kazazić.
U prvom dijelu vidjeli smo nadahnutu igru Veležovih prvotimaca, koji su pored pet pogodaka mogli još nekoliko puta zatresti mrežu gostiju. U nastavku susreta Igman je stigao do zasluženog pogotka.
Zbog lakših povreda meč su u timu propustili Merzić, Hajdarović i Ramović, dok je trener Jusufbegović priliku pružio i juniorima Isiću, Čami i Dini Ćemaloviću.
Velež – Igman 6:1 (5:0)
Potoci. Stadion FK Bjelopoljac. Gledalaca 100. Vrijeme kišovito, teren težak za igru. Glavni sudija: Anel Puce (Mostar). Strijelci : 1:0 Blagojević (20), 2:0 Okić (28), 3:0 Blagojević (29), 4:0 Maletić (33), 5:0 Hebibović (42), 6:0 Rašević (47), 6:1 Kudra (67).
Velež: Oštraković (od 46. Bobić), Kazazić, Škaljić (od 46. Mahinić), Zolj, Letić (od 46. Pejić), Kodro (od 46. Isić), Janković (od 46. Zvonić), Blagojević (od 60 Čamo), Hebibović (od 46. D. Ćemalović), Okić (od 46. M.Ćemalović), Maletić (od 46. Rašević) Trener: Nedim Jusufbegović.
Igman: Mulać, Đapo, Kadrić, Čukle, Alić, Hubana, Habibija, Kudra, Đajić, Sultanić, Bajrić. Još su igrali: Nezirović, Džumhur, Pehlić, Bećirović, Pirija, Idrizović, Hero Trener: Adis Obad.
ss.ba
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
rodjak je napisao/la:je li bio iko na utakmici,ima li kakav izvjestaj,dje je ona mala,sad ce ona sa izvjestajem![]()
Velež: Oštraković (Bobić), Kazazić, Škaljić (Mahinić), Zolj, Letić (Pejić), Kodro (Isić), Janković (Zvonić), Blagojević (Čamo), Hebibović (D. Ćemalović), Okić (M. Ćemalović), Maletić (Rašević). Trener: Nedim Jusufbegović![]()
FORZA VELEZ

D. Cemalovic

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
-
- Kontakt:
Dje nestade onaj Meksikanac, porodicni problemi 

RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !
Bio sam na današnjoj utakmici, pristup igri bio odlican, Blagojević ima 'šlifa', ostali u svom standardnom elementu,Jankovic malo plašljivo igrao, prvo poluvrijeme 5-0,ani 3 asistencije i gol, igrao desno krilo,i pokazao da se puno bolje snalazi u ofanzivnim zadacima, i da mu je pozicija desnog bočnog neprirodna pozicija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.