FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ode nam Grado u Zvijezdu !
Zar nije bilo price,ako ne pronadje inostrani angazman,da ce se vratit u Slobodu?
Zar nije bilo price,ako ne pronadje inostrani angazman,da ce se vratit u Slobodu?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Jel bitno uopste, sretno mu.
http:// kameleon. ba/site/sportsko-navijanje-sulejman-suljo-doric-o-navijanju/
Pobjeda je bolja od orgazma!
Pa pronašao je INOSTRANI, očigledno.harry_90 je napisao/la:Zar nije bilo price,ako ne pronadje inostrani angazman,da ce se vratit u Slobodu?
jel taj grado toliko dobar
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- SaltCityAttack
- Kontakt:
jarane nije puno igraca iz nase lige dobilo priliku da igraju za repku, a grado je debitovao protiv Srbije u Sarajevu kad smo igrali kvalifikacijsku utakmicu..dobro sad nije na onoj razini sigurno, ali je sigurno kvalitet za PLastra1922 je napisao/la:jel taj grado toliko dobar
Nama je trazio kako sam cuo 10.000 Eura i 1000km mjesecno i plus premije..ako ste mu vi ovo platili onda ne znam..ovo je bio njegov uslov, a mi mozemo za te pare 2 igraca placati ebiga
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
SaltCityAttack je napisao/la:jarane nije puno igraca iz nase lige dobilo priliku da igraju za repku, a grado je debitovao protiv Srbije u Sarajevu kad smo igrali kvalifikacijsku utakmicu..dobro sad nije na onoj razini sigurno, ali je sigurno kvalitet za PLastra1922 je napisao/la:jel taj grado toliko dobar
Nama je trazio kako sam cuo 10.000 Eura i 1000km mjesecno i plus premije..ako ste mu vi ovo platili onda ne znam..ovo je bio njegov uslov, a mi mozemo za te pare 2 igraca placati ebiga
toliko ne placaju prvoligasi

- SaltCityAttack
- Kontakt:
ebiga tako se pric da je ovo trazio,jer vjerovatno ovi sadasnji igraci misle da se ima, jer cim zelio dovoditi neka pojacanja ....mi moramo dovest pjacanja ako zelimo nazad u PL..drugacije nebi sa ovom ekipom uspjeli doci..mi smo ovako sa ovih nekoliko igraca koje smo uzeli oslabili neke od ekipa, a ujedno i sebe pojacali..mozda to nisu igraci koji nas mogu nosat u PL, ali mislim da smo za 50% jaci nego prosle godine ..da je tu ostao Grado i Gojko sigurno bi bili prvi bez problema ..eto sad je Panti otvoren put da igra kod nas i da je pametan dosao bi
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
ma nema pojma da ce kod nas imati ovolika primanja.uredu je 1000 km + premije ali taj ugovor od 20 000 km sigurno nece dobiti
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
[youtube][/youtube]astra1922 je napisao/la:jel taj grado toliko dobar
sutra je petak 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
-
- Kontakt:
dali se moze organizovati jedan buss fukara,prvo kolo da dodju u gradacac,kada igramo protiv plavaca,da nam malo date podrske.....dali postoji kakava mogucnost da se to organizuje
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Vi spremite roštilj,mi tuzlansko pivocrvenobijeli je napisao/la:dali se moze organizovati jedan buss fukara,prvo kolo da dodju u gradacac,kada igramo protiv plavaca,da nam malo date podrske.....dali postoji kakava mogucnost da se to organizuje

-
- Interni moderator
- Kontakt:
za bus neznam al ja cu pjeske doci ako treba samo da ispljujem ljigavcecrvenobijeli je napisao/la:dali se moze organizovati jedan buss fukara,prvo kolo da dodju u gradacac,kada igramo protiv plavaca,da nam malo date podrske.....dali postoji kakava mogucnost da se to organizuje

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ima li neko da napiše nekoliko riječi o ovom Džemi Hasanoviću?
-
- Interni moderator
- Kontakt:
da ti spakujem u 2 rijeci...odron,teski..Casp3r je napisao/la:Ima li neko da napiše nekoliko riječi o ovom Džemi Hasanoviću?
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- TzBulevar87
- Kontakt:
Jedino dobro što sam primjetio kod tog momka ove sezone je centaršutCasp3r je napisao/la:Ima li neko da napiše nekoliko riječi o ovom Džemi Hasanoviću?

Mislim da si i upoznat za "sukob" sa navijačima.. uglavnom degen pravi!
075
Pitam jer je danas se pojavio na Jošiku, a čuo sam za taj "incident".
Kad sam već ovdje da pitam; je l' ovaj Tinjić hinjo neki kao prethodna garnitura u upravi gore, ili uopšte nema svog stava nego prilagođava se vjetru, samo za Crnogorca je ispričao jedno 5 različitih priča, pitam zbog izjave u novom Sportu.

Kad sam već ovdje da pitam; je l' ovaj Tinjić hinjo neki kao prethodna garnitura u upravi gore, ili uopšte nema svog stava nego prilagođava se vjetru, samo za Crnogorca je ispričao jedno 5 različitih priča, pitam zbog izjave u novom Sportu.

Prica se novi igrac http://www.transfermarkt.de/de/sulejman ... 09047.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Nemam pojma ko je
Nemam pojma ko je

- SaltCityAttack
- Kontakt:
"jako" ovaj hahahSkojevski je napisao/la:Prica se novi igrac http://www.transfermarkt.de/de/sulejman ... 09047.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Nemam pojma ko je
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.