Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Reprezentativci (fudbal)
Ma na sljedece okupljanje Susic treba zovnut i tarika kao specijalnog gosta, pa da drzi predavanja o patriotizmu i cinjenicama. Begovic, Medunjanin i ovaj Ediz moraju slusat, a drugi kako hoce. Bilo bi pozeljno i da Salihamidzic dodje ako je ikako moguce. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
U Turskoj ima dosta ljudi koji su prije 100-200 godina otisli iz Bosne dok smo jos bili jedna drzava... I vecina tih ljudi drzi do svog porijekla ( gledo sam emisiju na TVu bas o tim ljudima, govore "bosanski", znaju odakle su im djedovi itd itd ) al imaju turska prezimena... Pa eto taj Ediz je vjerovatno jedan potomak od tih bosnjaka...
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
-
- Kontakt:
Pri povlacenju Turaka iz Bosne i pri dolasku Austrougara u Bosnu a i posle veliki broj Bosnjaka je odselio za Tursku i vecina njih u Bursu i tu okolinu tako da u tom dijelu Turske zivi veliki broj Bosnjaka a i ovAj Ediz je rodzen u Bursi i on je potomak tih Bosnjaka.Pogledajte samo teTurke iz tog djela Turske i odma se moze primjetiti da nisu crni ko ostali Turci,Bosnje su to 

Nikad čuo, ali po ovim informacijama sa transfermarketa, vidi se da nije neki anonimus u turskim fudbalskim okvirima. Ako ima želju igrati za nas, ne vidim razloga zašto ne bi oprobali tog Bahtijarevića (tako ćemo ga zvati ako bude igro), posebno što se radi o odbrambenom igraču, zna se da smo tu tanki.
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson
pored burse, najvise su naseljeni u izmiru.bh fanatik je napisao/la:Pri povlacenju Turaka iz Bosne i pri dolasku Austrougara u Bosnu a i posle veliki broj Bosnjaka je odselio za Tursku i vecina njih u Bursu i tu okolinu tako da u tom dijelu Turske zivi veliki broj Bosnjaka a i ovAj Ediz je rodzen u Bursi i on je potomak tih Bosnjaka.Pogledajte samo teTurke iz tog djela Turske i odma se moze primjetiti da nisu crni ko ostali Turci,Bosnje su to
u pravu si, bosnje su pretezno plavi ili svjetlije puti. pa vise srba ima da lice na turke nego nas bosanaca.
kad bi se jos znalo zbog cega je to tako....

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Pa srbi su 90% turci. Onako genetski...armando je napisao/la:pored burse, najvise su naseljeni u izmiru.bh fanatik je napisao/la:Pri povlacenju Turaka iz Bosne i pri dolasku Austrougara u Bosnu a i posle veliki broj Bosnjaka je odselio za Tursku i vecina njih u Bursu i tu okolinu tako da u tom dijelu Turske zivi veliki broj Bosnjaka a i ovAj Ediz je rodzen u Bursi i on je potomak tih Bosnjaka.Pogledajte samo teTurke iz tog djela Turske i odma se moze primjetiti da nisu crni ko ostali Turci,Bosnje su to
u pravu si, bosnje su pretezno plavi ili svjetlije puti. pa vise srba ima da lice na turke nego nas bosanaca.
kad bi se jos znalo zbog cega je to tako....

-
- Kontakt:
pa da u njihovim venama tece turska krv , a nas zovu turcima jer im je vokri sto je tako.Uvjek su sve preokretali u svojim pricama pa i to su preokrenuli, zna se da su srbi veci turci od bosanaca , na kraju krajeva najboje to pokazuje nbas izgled kad gledas srbina i turcina nidje skoro razlike nema.A sad da dalje ne pricamo koliko i kako srbi vole , kopiraju i presnimavaju tursku muziku i turski melos, ma vidi se krv nije voda.
Procitaj sta ljudi nakon ovoga tvog upisa pisu pa ces skontati kakvu si glupost izvalio.RiNo je napisao/la:Ediz Bahtiyaroğlu bosanac k'o sto je Eduardo Da Silva Hrvat...
Dvorac u polju il´naziv zanata, vise se voli grad od sindikata
Mjesto gdje zivis, mjesto rodjenja - vise se voli od zaposlenja
Sta pisu?Megaloman je napisao/la:Procitaj sta ljudi nakon ovoga tvog upisa pisu pa ces skontati kakvu si glupost izvalio.RiNo je napisao/la:Ediz Bahtiyaroğlu bosanac k'o sto je Eduardo Da Silva Hrvat...
Niko nije ni napisao kakve veze ima sa Bosnom...mozda je ono, mozda je ovo... nema tu cinjenica sto bi drug Tarik rekao.
100% sportski i krajnje opušten potpis
Bravo za post!!!demir44 je napisao/la:A de mi navedite jedan razlog zbog kojeg daj turcin bosnjackih korijena nebi dobio priliku igrati za BiH,ako vec ima volju...Kad su se isprobavali raznorazni Jolici,Jakirevici samo da bi se preko repke prodali,pa dajte da probamo i tog momka,koji prema informacijama slovi za jednog od boljih stopera u turskoj...Shvatite da nista ne gubimo ako ga provjerimo,samo mozemo biti na dobitku,a shvatite i to da mi nismo ni Brazil,ni Spanija(iako nam je Ćiro to pokusao utufiti u glavu)pa da se mozemo tako ponasati"ovaj nam treba,ovaj ne treba"...A ako taj turcin ne zadovolji kriterije nase struke i nas samih,pa dragi Bahtijaroglu moj,nazad u Turkey...Razmislite malo,i nemojte samo opet o patriotizmu

I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Pitanje je hoće li mu Špirić dati pasoš...demir44 je napisao/la:A de mi navedite jedan razlog zbog kojeg daj turcin bosnjackih korijena nebi dobio priliku igrati za BiH,ako vec ima volju...Kad su se isprobavali raznorazni Jolici,Jakirevici samo da bi se preko repke prodali,pa dajte da probamo i tog momka,koji prema informacijama slovi za jednog od boljih stopera u turskoj...Shvatite da nista ne gubimo ako ga provjerimo,samo mozemo biti na dobitku,a shvatite i to da mi nismo ni Brazil,ni Spanija(iako nam je Ćiro to pokusao utufiti u glavu)pa da se mozemo tako ponasati"ovaj nam treba,ovaj ne treba"...A ako taj turcin ne zadovolji kriterije nase struke i nas samih,pa dragi Bahtijaroglu moj,nazad u Turkey...Razmislite malo,i nemojte samo opet o patriotizmu
A kad dobije pasoš, onda je naš državljanin i može igrat za nas. Kad Švedska može pokupit Ibrahimovića koji najmanje boravi u toj zemlji, a korijene vuče sa nama dobro poznatih prostora, onda i mi možemo uzet tog Turkoglua ako valja nečemu...
Svi ste znali pričati kako smo deficitarni u zadnjoj liniji, a sad kad je pape našo štopera koji je navodno dobar igrač , to za neke nije ok...
Uz to ja se nadam da će pozvati i Anesa Haurdića, takav nam igrač treba...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
nekim ljudima ocito moras 100x ponovit da u fudbalu ti treba sportsko drzavljanstvo, a ne gradjansko da bi igro za tu repku.kakav spiric kakav crni pasosAYAN je napisao/la:Pitanje je hoće li mu Špirić dati pasoš...demir44 je napisao/la:A de mi navedite jedan razlog zbog kojeg daj turcin bosnjackih korijena nebi dobio priliku igrati za BiH,ako vec ima volju...Kad su se isprobavali raznorazni Jolici,Jakirevici samo da bi se preko repke prodali,pa dajte da probamo i tog momka,koji prema informacijama slovi za jednog od boljih stopera u turskoj...Shvatite da nista ne gubimo ako ga provjerimo,samo mozemo biti na dobitku,a shvatite i to da mi nismo ni Brazil,ni Spanija(iako nam je Ćiro to pokusao utufiti u glavu)pa da se mozemo tako ponasati"ovaj nam treba,ovaj ne treba"...A ako taj turcin ne zadovolji kriterije nase struke i nas samih,pa dragi Bahtijaroglu moj,nazad u Turkey...Razmislite malo,i nemojte samo opet o patriotizmu
A kad dobije pasoš, onda je naš državljanin i može igrat za nas. Kad Švedska može pokupit Ibrahimovića koji najmanje boravi u toj zemlji, a korijene vuče sa nama dobro poznatih prostora, onda i mi možemo uzet tog Turkoglua ako valja nečemu...
Svi ste znali pričati kako smo deficitarni u zadnjoj liniji, a sad kad je pape našo štopera koji je navodno dobar igrač , to za neke nije ok...
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
Bayern & Željo & Hajduk
lika treba pozvat, vidit kakav je, ako je dobar ostavit ga , ako nije zahvalit mu se i zdravo.nema tu puno filozofije.od mravca gori ne moze bit.
Bayern & Željo & Hajduk
Bayern & Željo & Hajduk
Treba ti naravno i drzavljanstvo te drzave. Pa sjeti se drame oko Pjanica. A Begovic je na srecu vec imao nas pasos, samo mu bio istekao, pa trebo novi izvadit.HuX je napisao/la:nekim ljudima ocito moras 100x ponovit da u fudbalu ti treba sportsko drzavljanstvo, a ne gradjansko da bi igro za tu repku.kakav spiric kakav crni pasosAYAN je napisao/la:Pitanje je hoće li mu Špirić dati pasoš...demir44 je napisao/la:A de mi navedite jedan razlog zbog kojeg daj turcin bosnjackih korijena nebi dobio priliku igrati za BiH,ako vec ima volju...Kad su se isprobavali raznorazni Jolici,Jakirevici samo da bi se preko repke prodali,pa dajte da probamo i tog momka,koji prema informacijama slovi za jednog od boljih stopera u turskoj...Shvatite da nista ne gubimo ako ga provjerimo,samo mozemo biti na dobitku,a shvatite i to da mi nismo ni Brazil,ni Spanija(iako nam je Ćiro to pokusao utufiti u glavu)pa da se mozemo tako ponasati"ovaj nam treba,ovaj ne treba"...A ako taj turcin ne zadovolji kriterije nase struke i nas samih,pa dragi Bahtijaroglu moj,nazad u Turkey...Razmislite malo,i nemojte samo opet o patriotizmu
nekim ljudima ocito moras 100x ponovit da u fudbalu ti treba sportsko drzavljanstvo, a ne gradjansko da bi igro za tu repku.kakav spiric kakav crni pasos[/quote]Treba ti naravno i drzavljanstvo te drzave. Pa sjeti se drame oko Pjanica. A Begovic je na srecu vec imao nas pasos, samo mu bio istekao, pa trebo novi izvadit.[/quote]
mislim da ne treba, al ...
i medo nije imo nase kolko ja znam, nego je samo ganjo sportsko anse, al helem
mislim da ne treba, al ...
i medo nije imo nase kolko ja znam, nego je samo ganjo sportsko anse, al helem
Bayern & Željo & Hajduk
Bayern & Željo & Hajduk
koji ste vi ljudi mentoli.. svasta ovdje procitati.. cuj ne treba ti gradjansko drzavljanstvo da bi igrao za repku nego smao sportsko... pa vi ste ludi.... drzavljanstvo neke drzave je preduvjet za dobijanje sportskog...
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC
malo se raspitaj kolko to nasih igraca nema nase gradjansko drzavljanstvo pa opet igra za nas.tipa salihovic, misimovic ... koji imaju njemacka, a BiH nema potpisan sporazum o dvojno drzavljanstvu sa njemackom,. malo se informises pa onda lupajadnan_hz je napisao/la:koji ste vi ljudi mentoli.. svasta ovdje procitati.. cuj ne treba ti gradjansko drzavljanstvo da bi igrao za repku nego smao sportsko... pa vi ste ludi.... drzavljanstvo neke drzave je preduvjet za dobijanje sportskog...

Bayern & Željo & Hajduk
Bayern & Željo & Hajduk
Pa i sam Pape je rekao da momak vuce korijene iz BiH. Sta treba, tebi da predoce konkretne dokaze da ima nase porijeklo?RiNo je napisao/la:Sta pisu?
Niko nije ni napisao kakve veze ima sa Bosnom...mozda je ono, mozda je ovo... nema tu cinjenica sto bi drug Tarik rekao.
Dvorac u polju il´naziv zanata, vise se voli grad od sindikata
alo moras imati nase drzavljanstvo da bi igrao bolan... po tvom shvatanju sad i ja iako nemam brazilsko drzavljanstvo ganjati sportsko... pa npr. cvitanich nije mogao igrati za hrvatsku jer nije mogao dobiti njihovo drzavljanstvo.. jer mu dedo nije iz hrvatske porijeklom.... pa luxemburg nema dvojno drzavljanstvo pa pjanic ima i nas i njihov pasos... pjanicu nisu htjeli dati odmah d aigra dok nije sredio papire da dobije nas pasos... ne lupaj ti bolan... ja sma dobro upucen...HuX je napisao/la:malo se raspitaj kolko to nasih igraca nema nase gradjansko drzavljanstvo pa opet igra za nas.tipa salihovic, misimovic ... koji imaju njemacka, a BiH nema potpisan sporazum o dvojno drzavljanstvu sa njemackom,. malo se informises pa onda lupajadnan_hz je napisao/la:koji ste vi ljudi mentoli.. svasta ovdje procitati.. cuj ne treba ti gradjansko drzavljanstvo da bi igrao za repku nego smao sportsko... pa vi ste ludi.... drzavljanstvo neke drzave je preduvjet za dobijanje sportskog...
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC
taman nek pozovu ovog bahtiyaroglua protiv arabije u martu (ako budemo igrali s njima) pa nek ga ispobaju ako bude valjo ponovo ga zvati pa nek na klupi sjedi, sta fali, a ako bude slabo igrao zahvalit mu se i cao
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava