FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

storm_raider
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la storm_raider » 23 maj 2015, 21:34

hilmo je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Komsije, iskrene cestitke na tituli. Proslavite je kako dolikuje jednom od 2 najveca kluba u ovoj zemlji. Treba biti realan, najvise ste je i zasluzili.

Svako dobro.
Kako te nije stid?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Molim? Zasto tacno bi me trebalo biti stid??
Sport je lijek za tijelo i duh.

solinas
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la solinas » 23 maj 2015, 21:36

cestitam na tituli drugovi..salu na stranu,boricemo se,ko lavovi,ali treba biti realan,pred 30 000 hordi,i tako nabrijanim sarajevom,nemozemo puno uraditi,jos nas ovaj danas posteno iskartonirao.nadam se lijepoj utakmici,i spektaklu na tribinama.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 23 maj 2015, 21:49

storm_raider je napisao/la:
hilmo je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Komsije, iskrene cestitke na tituli. Proslavite je kako dolikuje jednom od 2 najveca kluba u ovoj zemlji. Treba biti realan, najvise ste je i zasluzili.

Svako dobro.
Kako te nije stid?
Pratim tvoje postove zadnjih mjesec dana na vašoj općenitoj temi, na sve načine ponizavaš, vrijeđaš i svakakve pogrdne riječi govoriš navijačima FK Sarajevo.
Slažem se da ti momci nekad pretjeraju, ali to nije razlog da se ponižavaju i da se vrijeđaju, otjeraš ih argumentima kako je jedan to nedavno uradio.
A misliš li da @bojamora, @virtual, @samogrbavica (prije aldin i sl nickovi) koji ovdje danima trolaju rade isto što ovi rade na vašoj temi. Itekako rade.
Ja kao ozbiljan forumaš, a i tebe sam smatrao isto tako ozbiljnim, ih nikada ne vrijeđam, a znaš li zašto?
Jer izuzetno dobru komunikaciju imam sa @vojvodom, @minjore, i još par njih uz veliko uvažavanje @bokača. E pa zbog velikog poštovanja prema pomenutim ne priliči mi da njihove drugove s tribine vrijeđam. Jer žive za istu ljubav, kao što ja živim sa @amidža tanom za istu ljubav. Samo na različite načine.

Shvati ovo kako hoćeš, ali sam samo čekao da se javiš da ti odgovorim. :salut:

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 23 maj 2015, 22:23

lisander je napisao/la:Sramota da je Željezničar nabio komplekse da ih 12 titula ne može izliječiti
Haj ti lijeci kompleks zvani kako dobiti komsiju i nakon 9 odigranih medjusobnih susreta zaredom...

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 23 maj 2015, 22:25

hilmo je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:
hilmo je napisao/la: Kako te nije stid?
Pratim tvoje postove zadnjih mjesec dana na vašoj općenitoj temi, na sve načine ponizavaš, vrijeđaš i svakakve pogrdne riječi govoriš navijačima FK Sarajevo.
Slažem se da ti momci nekad pretjeraju, ali to nije razlog da se ponižavaju i da se vrijeđaju, otjeraš ih argumentima kako je jedan to nedavno uradio.
A misliš li da @bojamora, @virtual, @samogrbavica (prije aldin i sl nickovi) koji ovdje danima trolaju rade isto što ovi rade na vašoj temi. Itekako rade.
Ja kao ozbiljan forumaš, a i tebe sam smatrao isto tako ozbiljnim, ih nikada ne vrijeđam, a znaš li zašto?
Jer izuzetno dobru komunikaciju imam sa @vojvodom, @minjore, i još par njih uz veliko uvažavanje @bokača. E pa zbog velikog poštovanja prema pomenutim ne priliči mi da njihove drugove s tribine vrijeđam. Jer žive za istu ljubav, kao što ja živim sa @amidža tanom za istu ljubav. Samo na različite načine.

Shvati ovo kako hoćeš, ali sam samo čekao da se javiš da ti odgovorim. :salut:
I to je razlog zbog kojeg bih se trebao stiditi da vam iskreno cestitam titulu? Hilmo, tebe sam barem ozbiljnim smatrao. S kojim pravom uzimas shodno da me pitas da li me je stid, nakon sto sam vam cestitao titulu? Barem ti znas da je iskreno.

Sto se tice ostalog sto si naveo, ti ne znas kakve poruke su od tih balavaca dolazile na pm, kao sto ne znas da i ja imam izuzetno dobru komunikaciju sa par momaka iz bordo tabora na privatnim porukama.

Nemam stvarno namjeru da se pravdam, ali tesko da bih nekome nesto prebacio bez da prvo nije dosao na tu nasu temu i poceo sa provokacijama. Naravno, tvoja konstatacija da na sve nacine ponizavam, vrijedjam i svakakve pogrdne rijeci govorim navijacima FK Sarajevo je laz. Onih par balavaca sto dodju na nasu temu da bi provocirali ne mogu u tu grupu staviti nikako. Recimo, jesam li tebe uvrijedio nekada? Jesam li na ovoj temi ikada provocirao ili uvrijedio nekoga? Jesam li istog tog Aldina, sa hiljadu nickova sa teme Sarajeva "tjerao" i na vasu stranu stajao cesto kada bi provocirao? Neki ce se sjetiti kakve sam tekstove pisao uvijek prije derbija i da sam vam i prosle godine kup cestitao i uspjeh u Europi prvi. Ako si pratio moje postove, mogao si i to primjetiti. Meni namjera da nekoga uvrijedim nije bila, niti moze biti preko nekog foruma, ali par tih balavaca je slalo gnusne poruke, koje moj um ni ne moze da preradi. Da, hilmo, meni licno. Iz nekog meni neshvatljivog razloga.

Dok traje liga, zakuhava se, przi i kuha na sve strane, ali kada se prodje konacni cilj, treba stati i pruziti boljem ruku. Nismo u ratu. Ja sam dosao ovdje (koliko vidim jedini) od komsija da vam cestitam iskreno. Mnogi se nece sloziti, ali po meni ste tu titulu zasluzili.

Sada, hilmo ako cemo vec glumiti moralne vertikale, ja bih tebe upitao, da li je tebe stid, znajuci kakve provokacije se pocinju na obje teme zbog kojih sam najmanje JA kriv, mene pitati da li me je stid? Istina da odgovorim nekada, ali nikada ne dodjem na vasu temu i ne provociram. Da li te je stid, znajuci da nisi pocistio svoje dvoriste? Znajuci da ako sam se tebi ikada obratio, bilo je sa postovanjem i uvazavanjem? Sto si ti propustio da uradis.

Moj odgovor na tvoje pitanje je: NE. Cestitam na tituli jos jednom, mi smo Sarajevo i sarajevsku zezanciju nikada ne smijemo izgubiti. Samo se nadam da ce ove novije generacije znati nekako odrzati tradiciju. Nije ni do njih..., "bombardovani" su raznim nepotrebnim informacijama i novim "vrijednostima" koje u ono doba su bile samo cilj stida (kada ga vec spominjemo).

Ako si vec cekao da se javim, mogao si mi poslati privatnu poruku. Tesko da sam ja neko bitan i vazan da bih vam uzurpirao forumski prostor. Sto se tice tih sto provociraju na vasoj temi, ja za njih ne odgovaram, ali zasto nisi naveo i vase koji provociraju na nasoj temi? I jedni i drugi su dosli iz iste "vrece" i u istu "vrecu" se vracaju. Osudjujem i jedne i druge, ali nazalost ovaj forum im omogucava nesto sto van foruma nisu omoguceni da urade.
A tebe, kao navijaca kluba iz grada kojeg volim najvise na svijetu i dalje postujem. Inace, da ne postujem, tesko da bih ovakav post napisao. Zato hilmo, prst na celo i "shvati ovo kako hoces"
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 23 maj 2015, 22:36, ukupno mijenjano 2 puta.

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 23 maj 2015, 22:26

twisttm87 je napisao/la:Treba vam
jos godina i godina
da nas stignete sa titulama tako da jos uvijek niste kompatibilni :D
Mislis dvije? :kafa:

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 23 maj 2015, 22:45

Svako dobro.
Hvala Storme i ne napadajte ga koji vam je jedan od boljih forumaša da je Bog dao više takvih živio ti meni Storme :thumbup: :tokralju: Hilmo brate pa i njemu je dodijalo sječaš se koliko sam ja puta pucao po šavu a ko me razumijevao bio je storm likuša i još neki ali vidim pta se piše u zadnje vrijeme i odobravam što tako reaguju i ja pizdim kad vidim šta se piše zato manje pišem sjetite se šta sam rekao zbog kojekakvih nema pravih ljudi na temama mada ima dobrih forumaša ali fale brate ovi dobri i dobri komentari i treba da se vratimo u normalu.
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 23 maj 2015, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 23 maj 2015, 22:47

sekac je napisao/la:

Svako dobro.
Hvala Storme i ne napadajte ga koji vam je jedan od boljih forumaša da je Bog dao više takvih živio ti meni Storme :thumbup: :tokralju:
Svako dobro brate moj. Nastavicemo na privatnim. :)

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 23 maj 2015, 22:49

Za šta čestitaš :facepalm: Od kada je Leotar bio prvak nije bilo veče krađe i sramote. Ovo samo može kod nas. Svi vide da je kupljena titula posebno od strane sudija. Da nije tužno bilo bi smješno.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 23 maj 2015, 22:53

Storm je dokazani provokator i mrzitelj, ali mu hvala sto je dosao i cestitao. Pokazuje da ima dostojanstvo i kad gubi. Od Bojamora, Virtuala i slicnih pacenika, to necemo nikad dozivjeti.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 23 maj 2015, 22:55

sekac je napisao/la:

Svako dobro.
Hvala Storme i ne napadajte ga koji vam je jedan od boljih forumaša da je Bog dao više takvih živio ti meni Storme :thumbup: :tokralju: Hilmo brate pa i njemu je dodijalo sječaš se koliko sam ja puta pucao po šavu a ko me razumijevao bio je storm likuša i još neki ali vidim pta se piše u zadnje vrijeme i odobravam što tako reaguju i ja pizdim kad vidim šta se piše zato manje pišem sjetite se šta sam rekao zbog kojekakvih nema pravih ljudi na temama mada ima dobrih forumaša ali fale brate ovi dobri i dobri komentari i treba da se vratimo u normalu.
:thumbup: Dodijalo bas, ali nikad ne bih mogao doci ovdje i provocirati. Drago mi je uvijek kada tebe vidim.

@bojamora, tebi tvoje, meni moje.

Sada kada je ova utrka gotova, red je cestitati sretnijem i spretnijem. Danas oni, sutra mi.. ali kad vec nismo mi, neka su oni. Bolje nego neki drugi klub.
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 23 maj 2015, 22:58, ukupno mijenjano 1 put.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 23 maj 2015, 22:57

bojamora je napisao/la:Za šta čestitaš :facepalm: Od kada je Leotar bio prvak nije bilo veče krađe i sramote. Ovo samo može kod nas. Svi vide da je kupljena titula posebno od strane sudija. Da nije tužno bilo bi smješno.
Zbog takvih kao ti napada se jedan korektan momak bolje ne pisati ništa nego ovako kao ti tvoj izbor živio ti meni.A sad dominacija ima se može se narednih 10 godina kupujemo sve. Vidiš da možemo i mi srati ali jok ba mi idemo još Slobodu završiti i slavimo a ti misli kako hočeš ! Storm je ljudina iznerviran je kao što i ja znam biti i pukne normala ali sigurno jedan od najrealnijih forumaša Želje i općenito foruma svaka njemu čast nek je živ i zdrav i nek se raduje uspjesima svoga tima on to zaslužuje a koliko če ih biti to se ne pita ni on ni mi i iskreno volio bih više da se mi veselimo nego on ali nikad neču prestati poštivati lik kao što je Storm.
Sarajevo ljubavi moja!

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 23 maj 2015, 22:57

Evander je napisao/la:Storm je dokazani provokator i mrzitelj, ali mu hvala sto je dosao i cestitao. Pokazuje da ima dostojanstvo i kad gubi. Od Bojamora, Virtuala i slicnih pacenika, to necemo nikad dozivjeti.
Da ste je pošteno osvojili ja bih prvi čestitao a pošto je kod nas korupcija i lopvluk vrlina a ne sramota tako je i normalno da vi treba da ste prvaci.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 maj 2015, 22:58

hilmo je napisao/la:A misliš li da @bojamora, @virtual, @samogrbavica (prije aldin i sl nickovi) koji ovdje danima trolaju rade isto što ovi rade na vašoj temi. Itekako rade.
Nemaš ti pojma kakve su se privatne poruke dobijale od ove ekipice koja ordinira po našim temama.
Evander je napisao/la:Pokazuje da ima dostojanstvo i kad gubi. Od Bojamora, Virtuala i slicnih pacenika, to necemo nikad dozivjeti.
Ti to sigurno nećeš doživjeti, a oni pravi momci sigurno hoće, u inbox naravno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 23 maj 2015, 22:58

Za ove mitomane :

Razlika izmedzu vaseg kluba i naseg je 1 bod razlike, imali ste priliku da osvojite 6 bodova protiv nas a osvojili ste 1 bod zasto nas niste zaustavili, isto vazi i za ostale konkurente i njihove kuknjava navijace.

Kraj price :lol: :lol:
Ti si opet šampion !

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 23 maj 2015, 23:00

Virtu4l je napisao/la:
Nemaš ti pojma kakve su se privatne poruke dobijale od ove ekipice koja ordinira po našim temama.
Evander je napisao/la:Pokazuje da ima dostojanstvo i kad gubi. Od Bojamora, Virtuala i slicnih pacenika, to necemo nikad dozivjeti.
Da,.. i ovo. :thumbup:

Izvinjavam se na uzurpiranju vase teme, ja sam nebitan. Slavite ljudi, zasluzili ste.

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la Evander » 23 maj 2015, 23:01

Virtu4l je napisao/la:
hilmo je napisao/la:A misliš li da @bojamora, @virtual, @samogrbavica (prije aldin i sl nickovi) koji ovdje danima trolaju rade isto što ovi rade na vašoj temi. Itekako rade.
Zaboli me neka stvar sto mi neko kao ti nece cestitati :)

Ti ocito nemas damu to javno uraditi :D

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 23 maj 2015, 23:07

@ storm je regulara momak od komsija i od prije i hvala ti drug na iskrenim cestitkama :thumbup:
04.10.2009 !!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 23 maj 2015, 23:13

Jeste li možda ovakve poruke dobijali?
slika
E pa i ja sam, samo zato što sam ih pokušao odvratiti od takvog pisanja jer i mene to nervira. I njihov način provociranja na vašim temama nije ona prava sarajevska zezancija.
Ali sa njima treba znati. A vi znate jedino da vrijeđate, e pa ljudi vrijeđate one koji navijaju za klub za koji i ja navijam. Uzimao sam sebi za pravo da ih ja prvi kritikujem, pa sam dobivao ovakve poruke, pa je ispadalo da vam se zavlačim u š.... da bih na kraju dobijao konstatacije: "Paša vire ti noge".

Ja sa @virtualom nisam završio raspravu i ne vjerujem da ću je završiti jer priznaje samo svoju verziju i ne želi da sluša druge. OK to je njegovo pravo, ali meni se ne da s njim natezati.
Nemojte te dvoličnosti!

P.S. Tek čete da vidite kad se @sabinho vrati iz Banovića. :mrgreen:
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 23 maj 2015, 23:15, ukupno mijenjano 1 put.

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 23 maj 2015, 23:15

Nisam gledao utakmicu pošto sam naravno bio na Grbavici a kad god nije isti termin sa zanimanjem vas pratim. Može li mi iko postavit da vidim zbog čega je dosuđen penal u Vitezu koji je odlučio utakmicu.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, Quartararo, Tuce11 i 43 gosta.