Dobro je ako nisu u isto vrijemeNKMramor je napisao/la:Na drugoj godini farmacije (UNTZ) stavili studentima šest ispita za dan.![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Dobro je ako nisu u isto vrijemeNKMramor je napisao/la:Na drugoj godini farmacije (UNTZ) stavili studentima šest ispita za dan.![]()
Kod mene fino rasporede ispite ali se ne moze polozitiSlatinash_7 je napisao/la:Dobro je ako nisu u isto vrijemeNKMramor je napisao/la:Na drugoj godini farmacije (UNTZ) stavili studentima šest ispita za dan.![]()
ciganluk ba,taman se izboris za neki rok tamo vamo onda se profe dignu i onda ti sve uhakaju..ono,ako vec necete da imamo 100 rokova po godini nek ih i nemamo,al daj da su oni koje imamo posteni,fino rasporedjeni za spremit,ne uzimaj bodove na parcijalama itd itd a ne ovako,imas ovaj fola dodatni rok u septembru da se ne brines hoce li biti socijala i onda za dan imas sest ispita..kod mene se znalo desavati da su po tri ispita za dan u razlicito vrijeme,a cesto se desi da jedan prof da usmeni kad je na drugom predmetu pismeni i ni jedan od njih to nece pomjeriti pa ti biraj sta ces polagati..ciganluk pa eto ti,al dok je seljaka koji nece mrdnut guzicom i govorit dobro je to sve,polozit cu danas dva sljedeci rok dva i eto uslova nece se nista promjenit..trebaju svi studenti bojkotovat taj dan fakulteta i ispite pa **** sebi mater,doci ce do nekog to pa cemo rjesavat nekako
Kod mene na ovaj predmet izlaze neko dvoje i ne zove im se isto predmet, promijenio ime prije 3 godine, a oni izlaze i vukuSlatinash_7 je napisao/la:Ja sam u ovoj godini bio na desetak ispita koje niko nije polozio,bilo je tu grupa po 28 ljudi koji to pokusavaju poloziti,jos kad ti na to doda raspored od 2-3 ispita za dan,7 ispita u sedmici,popuca covjek u neka doba..najgore je sto ti moras sve uciti,jer nikad ne znas kad ce na kojem ispitu doci hajd reci laksi rok..profesori su njesra,glume neke finoce a zaceruju ovamo,strahota..radije nemoj upisivati toliko svijeta,povecaj skolarinu ili sta vec al daj nek to bude kako treba..ni 30 ljudi se nije prijavilo za energetiku na masinstvu npr,9 polozilo prijemni,pa ko ce to studirati,i onda se skontaju ovi,nema djece hajmo ih ostavit 20 na treceoj godini,nek diplomira ovamo 5 ljudi pa cemo fiktivno imati po 30+ ljudi koji izlaze na ispite a to u biti nije tako
Pa valjda smo dobili sad ova zadnja 2 roka umjesto socijalnog.Aerials je napisao/la:Socijalni ti je sad poslije ovog. Tamo nekad od sljedeće sedmice valjda, od ove godine on prelazi u redovne rokove koliko ja znam.
U Augustu i Septembru, za zimski i ljetni semestar rokovi. Gdje ti studiras jbtAerials je napisao/la:Jedan samo, jedan je bio i prijebarem na mom faksu.
Ono sto ti moras prikupit naravno da ne (nadam se da ne pitas za to) tipa: rodni list, drzavljanstvo, diploma i svjedocanstva. Medicinski sredis na studentskoj na kosevu blizu gradjevinskog faxa i onda dobijes upisnicu u studentskoj koju ispunis u hodniku i sve skupa predas.Soba je napisao/la:Potrebna dokumentacija za upis na unsa se dobije u studetskim sluzbama ili ?
Ma dobro te diplome, rodni etc sam predao na konkursu mislio sam na tu upisnicu, index ...FrancescoTotti je napisao/la:Ono sto ti moras prikupit naravno da ne (nadam se da ne pitas za to) tipa: rodni list, drzavljanstvo, diploma i svjedocanstva. Medicinski sredis na studentskoj na kosevu blizu gradjevinskog faxa i onda dobijes upisnicu u studentskoj koju ispunis u hodniku i sve skupa predas.Soba je napisao/la:Potrebna dokumentacija za upis na unsa se dobije u studetskim sluzbama ili ?
ChaosX je napisao/la:Sta bi od kolizije na UNTZ, MF tačnije
Nalagali su vam ovdje pravo.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:ChaosX je napisao/la:Sta bi od kolizije na UNTZ, MF tačnije120 za, 32 protiv.