On u njemu vidi nesto cim ga je onoliko forsirao

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Bice interesantno viditi da li ce Safet dovesti kojeg naseg igraca. Avdija bi trebao biti jedan od najozbiljnijih kandidata.adoo11 je napisao/la:Sta mislite hoce'l ga Sajo pozvati sebi.Ozbiljno pitam.
On u njemu vidi nesto cim ga je onoliko forsirao![]()
![]()
![]()
Nece druze, ne mogu se u klubu raditi malverzacije kao u BH repki.Nije svako glupi Bosanac da mu mozes svasta uvaliti.adoo11 je napisao/la:Sta mislite hoce'l ga Sajo pozvati sebi.Ozbiljno pitam.
On u njemu vidi nesto cim ga je onoliko forsirao![]()
![]()
![]()
Sta vele papaslumfovi, speed demonSenegal je napisao/la:No sikiriki za minut je u Engleskoj.
U boj u boj u boj za Avdiju..papaljubci
Takodjer, nikad cuo za njih, ali igraju u 1. Ligi. Mora da su se plasirali ove sezone.Chinaglia je napisao/la:čuo sam za dosta Sporova, al' za ovaj nikad, garant druga liga (daj bože)
Ove sezone ušli u prvu ligu.Sretno Avdija!!!Chinaglia je napisao/la:čuo sam za dosta Sporova, al' za ovaj nikad, garant druga liga (daj bože)
E sad ces cutiGoalgetter je napisao/la:Takodjer, nikad cuo za njih, ali igraju u 1. Ligi. Mora da su se plasirali ove sezone.Chinaglia je napisao/la:čuo sam za dosta Sporova, al' za ovaj nikad, garant druga liga (daj bože)