Nista nam ne odgovara sem pobjede,jer nikako ne mozemo 'ugajguliti' kos razliku koja bi isla nama u korist...Rios je napisao/la:Eh sad..Ako nedo Bog sutra izgubimo,sta treba dan nam se poklopi da idemo dalje sa 2 pobjede..Predpostavljam poraz Latvije sa nekom vecom razlikom jel..? Ili..? Zna li neko?
EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Zapravo i zna, sjećam se da je komentirao jedan ili dva meča Serie A još prije 5-6 godina na OBN-u kada je mijenjao Adisa Hadžića, a novinar njegovog kalibra sigurno može sve komentirati.dziza_23 je napisao/la:Edina postavit nek i fudbalsku repku komentarise, ne mora znat nista o fudbalu
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 08 sep 2013, 16:38, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Hajmo sada raja u kalkulaciju : sta nam odgovara, sta ne ? moramol litvaniju dobit ? 

@ Kevin
Na OBN-u su sa Avdićem radili Hadžić i Vilić, ako se ne varam.
Na OBN-u su sa Avdićem radili Hadžić i Vilić, ako se ne varam.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
dziza_23 je napisao/la:Nihad Djedovic: "Nisam zadovoljan kako sam odigrao, imao sam previse izgubljenih lopti" (20p, 7 sk, 6 as)
MA BRAVO MAJSTORE, BRAVO MIRZA, BRAVO SVIMA![]()
![]()
![]()

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Sa dvije pobjede ne možemo nikako dalje , a ni sa 3 nismo sigurni ako Makedonija ne pobjedi Latviju . Srećom ta tekma se igra prije naše pa će Makedonci igrati maksimalno jer oni se nadaju svojoj pobjedi i našem porazuRios je napisao/la:Eh sad..Ako nedo Bog sutra izgubimo,sta treba dan nam se poklopi da idemo dalje sa 2 pobjede..Predpostavljam poraz Latvije sa nekom vecom razlikom jel..? Ili..? Zna li neko?
ZELJEZNICAR 1921!
Ova me tekma podsjeti na onu gostujucu u Gruziji kada je bila slicna situacija sa suđenjem i na kraju smo uzeli,i tad sam zaplak´o i danas sam
.

- masteRofPoker
- Kontakt:
Ako budemo zatvarali krug sa Latvijom i Makedonijom ne mozemo proci, ako budemo sa Latvijom i Crnom Gorom ne mozemo proci, tako da samo ostane da je pobjeda u igri. Mi dobili CG 6 razlike, Makedoniju 8 a izgubili od Latvije 11, tako da minus kos razlika.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Da, sjecam se da je Romu komentarisao jednom na OBN, bila dosadna utakmica 0-0. I sjecam se da je mjesec dana poslije toga pricao da se smorio komentarisuci tu utakmicu jer je on navikao na ova uzbudjenja u kosarciPogba je napisao/la:Zapravo i zna, sjećam se da je komentirao jedan ili dva meča Serie A još prije 5-6 godina na OBN-u kada je mijenjao Adisa Hadžića, a novinar njegovog kalibra sigurno može sve komentirati.dziza_23 je napisao/la:Edina postavit nek i fudbalsku repku komentarise, ne mora znat nista o fudbalu

FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
- legenda reala
- Kontakt:
Hajde ima na Mojoj TV utakmica, sad nek je neko snimi i postavi na youtoube, ovo se mora postaviti
i nek uradi screnshot kad Edin i Kemo raširenih ruku slave
ono je historijski kadar kad razdragani Kemo skače

i nek uradi screnshot kad Edin i Kemo raširenih ruku slave

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
crvenocrni je napisao/la:Legenda ziva!DukeOfWellington je napisao/la:Ovog Avdića da nema trebalo bi ga apsolutno izmislit'.
genijalac,živa enciklopedija košarke

Zadnja izmjena: MilaKunis, dana/u 08 sep 2013, 16:42, ukupno mijenjano 1 put.
Šest. Jednom je doduše reko 'čisti' koraci al to je toBigBang je napisao/la: I de nek neko ako je u mogucnosti prebroji koliko je puta rekao "koraci macleba"![]()

Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nama sutra treba pobjeda. Ako idemo logikom da ce Srbija i Litvanija proci onda treba navijati za Srbe jer Latvija ima dvije pobjede. I biti ce tu pobjeda Srbijebazeni je napisao/la:za koga da navijamo sad u ovim drugim mečevi,Litva-Crna Gora i Srbija-Latvija![]()

A u drugoj utakmici Litva-Crna Gora kontam, Crna Gora ce izgubit od Srbije uvjeren sam, a Litva ima vec dvije pobjede. Ma tu nam je svejedno vjeruj ko god da dobije jer mi moramo dobiti Litvaniju dal ona danas pobjedila ili ne.
Vazno nam je da Latvija ne dodje do trece pobjede i da Srbija i Litvanija odu na 3. Pa onda ce Makedonija do dobije Latviju i mi bi pobjedom protiv Litvanije prosli dalje kao treci
U koliko sati je sutra utakmica ?
nije da moramo nego hocemoVolvic je napisao/la:Hajmo sada raja u kalkulaciju : sta nam odgovara, sta ne ? moramol litvaniju dobit ?

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
muXmania je napisao/la:Hocemo da Avdic ptenosi I u utorak.
Nisam neki ljubitelj kose, al je ovo probudilo velike ekocije
Bravo momci!
sutra,ne u utorak,obavezno da edin prenosi
17 45PIKE je napisao/la:U koliko sati je sutra utakmica ?

FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Trenutno korisnika/ca: Matterhorn22 i 16 gostiju.