to je pojačanje za Njemačku ... sad od štopera ostaju Hummels,Boateng,Badstuber,Howedes i Ginter i onaj kloc Mustafiphily je napisao/la:evo citam Per Mertesacker se oprostio od repke......
Reprezentacija Njemačke - Elf
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Reprezentacija Njemačke - Elf
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Nije to sto navijam za Arsenal,jer ne gotivim bas puno Peru,previse je spor i nije po mom ukusu,ali gdje ces reci da je to pojacanje za Njemacku,idi odma i samoubij seBesic je napisao/la:to je pojačanje za Njemačku ... sad od štopera ostaju Hummels,Boateng,Badstuber,Howedes i Ginter i onaj kloc Mustafiphily je napisao/la:evo citam Per Mertesacker se oprostio od repke......

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
jedan od mojih omiljenih igrača i napadača... atleta, skocan, dovoljno brz... mislim da je možda i najpotcjenjeniji napadač zadnjih 20 godina... jako mi je žao što nikad nije postigao sa klubovima ono što je sa repkom...effe_sa je napisao/la:Klose završio reprezentativnu karijeru. S osvojenom titulom svjetskog prvaka mu se ostvario dječiji san, kako je sam izjavio i time završava svoju karijeru u njemačkoj reprezentaciji. Svoju odluku Loewu je saopštio prošle sedmice.
Klose je odigrao 137 utakmica za Njemačku i postigao 71 gol. Više nastupa od njega ima jedino Matthaus.
Veliki respekt za Miru i svaka čast. Posebno mi je drago što je on uspio s Njemačkom još osvojit tu veliku titulu i krunisat veliku karijeru. A na klubskom nivou mu želim i dalje sve najbolje...![]()
http://www.****.de/de/fussball/fussba ... 34603.html" onclick="window.open(this.href);return false;
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Tor: Manuel Neuer (Bayern München), Roman Weidenfeller (Borussia Dortmund), Ron-Robert Zieler (Hannover 96)
Abwehr: Jerome Boateng (Bayern München), Erik Durm (Borussia Dortmund), Matthias Ginter (Borussia Dortmund), Kevin Großkreutz (Borussia Dortmund), Benedikt Höwedes (Schalke 04), Mats Hummels (Borussia Dortmund), Antonio Rüdiger (VfB Stuttgart)
Mittelfeld/Angriff: Julian Draxler (Schalke 04), Mario Gomez (AC Florenz), Mario Götze (Bayern München), Christoph Kramer (Borussia Mönchengladbach), Toni Kroos (Real Madrid), Sami Khedira (Real Madrid), Thomas Müller (Bayern München), Mesut Özil (Arsenal London), Lukas Podolski (Arsenal London), Marco Reus (Borussia Dortmund), Andre Schürrle (FC Chelsea)
Eto prilike za Rudiger-a, uskoro očekujem i poziv Badstuber-u.
Abwehr: Jerome Boateng (Bayern München), Erik Durm (Borussia Dortmund), Matthias Ginter (Borussia Dortmund), Kevin Großkreutz (Borussia Dortmund), Benedikt Höwedes (Schalke 04), Mats Hummels (Borussia Dortmund), Antonio Rüdiger (VfB Stuttgart)
Mittelfeld/Angriff: Julian Draxler (Schalke 04), Mario Gomez (AC Florenz), Mario Götze (Bayern München), Christoph Kramer (Borussia Mönchengladbach), Toni Kroos (Real Madrid), Sami Khedira (Real Madrid), Thomas Müller (Bayern München), Mesut Özil (Arsenal London), Lukas Podolski (Arsenal London), Marco Reus (Borussia Dortmund), Andre Schürrle (FC Chelsea)
Sve je dobro, samo je vala moglo bez Rudigera....Nešto u njemu vide, a meni je više antitalenat i daleko od talenta.Neutral je napisao/la:Tor: Manuel Neuer (Bayern München), Roman Weidenfeller (Borussia Dortmund), Ron-Robert Zieler (Hannover 96)
Lijepo što je Gomo opet na spisku...

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Omerbavarac
- Kontakt:

40 hiljada dusa na treningu.

Fakat nezapamceno interesovanje za jedan trening no to i ne cudi s obzirom koliko je ova selekcija donijela radosti svojoj naciji.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Goalgetter
- Kontakt:
Rüdiger na spisku.
Po meni, on nije kalibar za repke.

Jesi to i ti Svabo?Goalgetter je napisao/la:Rüdiger na spisku.Po meni, on nije kalibar za repke.

Idi navijaj za Austriju izdajnice!
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Goalgetter
- Kontakt:
Rodjen u Njemackoj, 13 godina zivio u BiH, i trenutno u Austriji, pa eto gdje me svrstas, ja znam svoje.Greivis je napisao/la:Jesi to i ti Svabo?Goalgetter je napisao/la:Rüdiger na spisku.Po meni, on nije kalibar za repke.
![]()
Idi navijaj za Austriju izdajnice!

Sto se tice Elfa, simpatizer nista vise, sta galamis.

Schweinsteiger imenovan za kapitena Elf-a.
Zamjena je Nojer. Sutra ce on biti kapiten protiv Argentine.orionFCB je napisao/la:Schweinsteiger imenovan za kapitena Elf-a.
Flik vise nije u strucnom stabu reprezentacije, umjesto njega je postavljen Snajder koji je prije radio u Stutgartu.

Cestitke Generalu

Sasvim ocekivana odluka kada je novi kapiten u pitanju...
Schweinsteiger je na SP-u pokazao da je pravi lider na terenu i nadam se da ce za dvije godine i on imati priliku podici jos jedan trofej.
Sto se tice novog pomocnog trenera vecina je ocekivala da ce to biti Marcus Sorg, no i Schneider je dobro rijesenje.
Schweinsteiger je na SP-u pokazao da je pravi lider na terenu i nadam se da ce za dvije godine i on imati priliku podici jos jedan trofej.
Sto se tice novog pomocnog trenera vecina je ocekivala da ce to biti Marcus Sorg, no i Schneider je dobro rijesenje.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ispravna odluka general je zaslužio kapitensku traku.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- samo_lijevo
- Kontakt:
rambo16 je napisao/la:Što Ezel nije novi kapiten?

dobar fol.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Čestitke Generalu, 

Pravi lider i najveći lider u Elf-u, zato i ispravna i logična odluka. A naravno da ga uspješno mogu Neuer i Khedira mijenjat, jer imaju liderske kvalitete isto..... 

Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Oprosteno ti je onda.Goalgetter je napisao/la: Rodjen u Njemackoj, 13 godina zivio u BiH, i trenutno u Austriji, pa eto gdje me svrstas, ja znam svoje.
Sto se tice Elfa, simpatizer nista vise, sta galamis.

Samo mi reci ko od ovih Svaba prenosi svjetsko u kosarci?

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Goalgetter
- Kontakt:
**** prenosi.Greivis je napisao/la:Oprosteno ti je onda.Goalgetter je napisao/la: Rodjen u Njemackoj, 13 godina zivio u BiH, i trenutno u Austriji, pa eto gdje me svrstas, ja znam svoje.
Sto se tice Elfa, simpatizer nista vise, sta galamis.![]()
Samo mi reci ko od ovih Svaba prenosi svjetsko u kosarci?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.