dokad ces se ti samo javljati kad treba pljuvati.. Pet likova se javi i cestita mu na borbi jedino ti moras kontrirati i pametovati nesto. Hejter i mrzitelj svega bosanskog.. FUjLenBias je napisao/la:da sam se kladio kojim slucajem na ovog naseg sto je vodio 2:0 i sad treba da izgubi tacno bi mu otiso dole sad u mostar ili gdje vec igraju da mi vrati ulog, nemoguce da je ovako smotan
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- skyisthelimit
Re: BH tenis
15.10 - 15.06 ...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Steta za poraz ali sta je tu je. Idemo Damire po nove pobjede. Za danas ti se nema sta prigovorit, dao si 200% od sebe ali vise nisi imao snage.
Da li ce Damir otkazati Mersin? Ima vremena da se odmori. Valjda nece sutra igrat
Da li ce Damir otkazati Mersin? Ima vremena da se odmori. Valjda nece sutra igrat

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Bravo Damire, stvarno ti svaka cast na ovoj borbenosti u ova 3 dana.
Pokazao si srce i da si bio odmorniji pojeo bi ovog Moldavca.
Pokazao si srce i da si bio odmorniji pojeo bi ovog Moldavca.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
vjerovatno ce mu dopustit organizatori da igra u srijedu,takva je praksa.Unofficialpage je napisao/la:Steta za poraz ali sta je tu je. Idemo Damire po nove pobjede. Za danas ti se nema sta prigovorit, dao si 200% od sebe ali vise nisi imao snage.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nadam se. To bi bilo idealno. Imao bi vremena da se odmori.NG1 je napisao/la:vjerovatno ce mu dopustit organizatori da igra u srijedu,takva je praksa.Unofficialpage je napisao/la:Steta za poraz ali sta je tu je. Idemo Damire po nove pobjede. Za danas ti se nema sta prigovorit, dao si 200% od sebe ali vise nisi imao snage.

Onoliko koliko sam razocaran, toliko mi je drago zbog Damira. Svi trebamo biti ponosni na njega jer tako se igra zua svoju domovinu.

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
yebote momak bukvalno sam igra protiv reprezentacije moldavije. Svaka mu čast!
naprijed rejal
- Titova-Juga
- Kontakt:
Da mi je samo znati ko je ona retardirana SELJANKURA u pravom smislu te rijeci sto joj nedostaje paznje kod kuce pa se prosipa svojim izjavama na tribinama. Puuu glupaco, zgadila si mi dan, smrzo se ko pic_ka i jos Damir izgubi nakon 2-0. Onaj hajvan njihov poceo sve ubacivati i igrao skor bez greske do kraja meca.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
o cemu ti?skyisthelimit je napisao/la:dokad ces se ti samo javljati kad treba pljuvati.. Pet likova se javi i cestita mu na borbi jedino ti moras kontrirati i pametovati nesto. Hejter i mrzitelj svega bosanskog.. FUjLenBias je napisao/la:da sam se kladio kojim slucajem na ovog naseg sto je vodio 2:0 i sad treba da izgubi tacno bi mu otiso dole sad u mostar ili gdje vec igraju da mi vrati ulog, nemoguce da je ovako smotan
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- legenda reala
- Kontakt:
Može li ovaj Damir kako ojačati ove udarce, ima on solidnu igru, ali nikakve snage u onim njegovim udarcima 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Dmir na infuziji.
Sram i stid neka bude Aldina! Aldin nije bio pvrijedjen vec nije htio da igra i jutros oko 5 sati je napustio reprezentaciju! Srami se Aldine! Ja te vise nikad ne bih zvao u reprezentaciju!
Sram i stid neka bude Aldina! Aldin nije bio pvrijedjen vec nije htio da igra i jutros oko 5 sati je napustio reprezentaciju! Srami se Aldine! Ja te vise nikad ne bih zvao u reprezentaciju!

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
I ne bio na infuziji, izgino je ova 3 dana.Unofficialpage je napisao/la:Dmir na infuziji.
A sacekaj malo sa Aldinom, Daver je rekao da je povreda u pitanju i treba dobro utvrditi o cemu se tu stvarno radi.
Mislim da je krajnje vrijeme da Daver dobije nogu i da Amer dodje za selektora.
Davere, vi ste najslabija karika - ZBOGOM!
- legenda reala
- Kontakt:
Ma ha Aldin ha Tomo isto je to, ovu reprezentaciju moraju predvoditi Mirza i Damir, ako hoćemo barem plasman u prvu grupu, sa ovim igračkim kvalitetom realnost je opstanak u drugoj grupi 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ovo za Aldina je napisao Damir Dzumhur. Ako on laze onda i ja lazem 

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Sad sam i ja to procito. Jbg Aldin je sad stigo Damira po poenima na ATP, vjerovatno je htio vecu ulogu u repki, ali i dalje mislim da nas vrli selektor ne moze to kombinirati.
Ako je vec Tomo morao otvoriti, Aldin je mogao igrati dubl i peti mec.
Ako je vec Tomo morao otvoriti, Aldin je mogao igrati dubl i peti mec.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne znam sto je ovo Aldin uradio. Iznenadilo me ovo za Aldina, ovako se odnsoiti prema zemlji nije fer.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Gledao sam ove meceve reprezentacije, posebno sam s uzivanjem gledao Damira. Damir moze postati odlican igrac, ali s onakvom servom i nedovoljno jakim udarcima on ne moze nista ozbiljnije napraviti u karijeri, sitan za svoje godine. Damir takodjer lose igra na mrezi, to se da primjetiti, gledao sam neke njegove meceve na chelengerima u Brazili, tu je Damir takodjer lose igrao na mrezi, dosta promasenih zicera na mrezi i nekako kad izadje na mrezu kao da nema ideju. Damir je dobar odbranbeni igrac, ono brz je, nema odustajanja. Dobar je s osnovne linije, vidi se da zna igrati, njegova tehnika suta je lijepa ali ti udarci nemaju jacije. Znam da ce vremenom on ojacati, dobiti na masi ali zaista je malo na njegovih 1.74 cm samo 66 kg...
- skyisthelimit
Unofficialpage je napisao/la:Damir na infuziji.
LenBias je napisao/la:
o cemu ti?
jel ti sad jasnije o cemu ja.. U tri dana odigrao je 15 sati dok su drugi hladili guzove a ti nasao da ga vrijedjas i pljujes. Srami se
15.10 - 15.06 ...
http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 8420_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
svaka cast momkuBegAx je napisao/la:http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 8420_n.jpg

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
zelim mu sve najbolje zelim da bude najbolji teniser na svijetu zaista je covjek pokazao kakos e bori za svoju drzavu i jaci je od onog moldavca ali nemoze covjek ipak je previse bilo...momak je u odbrani sjajan ima sjajan lob sut popravit izlaz na mrezi i popravit servu i bit ce medu 50 na svijetu a ima prostora za napredakBegAx je napisao/la:http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 8420_n.jpg
Samo Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.