Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Jeste kompezacija,posto nas strasni Olimpic dere godinama 

Ja tebe volim,volim te fakat!!!
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
pojma nemas sta sam napisao nauci citati pa ces znati o cemu govorimGazi je napisao/la:Jeste kompezacija,posto nas strasni Olimpic dere godinama
Izmjeni post jos koji put pa da bude onako kako si zelio 

Ja tebe volim,volim te fakat!!!
- red devil88
- Kontakt:
Ovaj Brkovic je smece od igraca gledao sam ga u Junirima protiv Sarajeva !
Glory Glory Man United !!! 

Gazi je napisao/la:Izmjeni post jos koji put pa da bude onako kako si zelio

Jel bolan a sta mislis kakav je igrac NIJAZ GRACIC ---JEL MU VISE LEZI MESTO SPICA ILI POLUSPICA-----vidim da pratis nogometred devil88 je napisao/la:Ovaj Brkovic je smece od igraca gledao sam ga u Junirima protiv Sarajeva !
po ovom dosada prikazanom izgleda da je on bek(an)pabizo je napisao/la:Jel bolan a sta mislis kakav je igrac NIJAZ GRACIC ---JEL MU VISE LEZI MESTO SPICA ILI POLUSPICA-----vidim da pratis nogometred devil88 je napisao/la:Ovaj Brkovic je smece od igraca gledao sam ga u Junirima protiv Sarajeva !
Nemas ti pojma pasa i nemoj vise pisati o nogometasima OLIMPICAhordas'87 je napisao/la:po ovom dosada prikazanom izgleda da je on bek(an)pabizo je napisao/la:Jel bolan a sta mislis kakav je igrac NIJAZ GRACIC ---JEL MU VISE LEZI MESTO SPICA ILI POLUSPICA-----vidim da pratis nogometred devil88 je napisao/la:Ovaj Brkovic je smece od igraca gledao sam ga u Junirima protiv Sarajeva !
da mali nije za ovoga nivoa fudbala i ptice na grani znaju tako da je momak upravu ali nikada se nezna mozda tek postane igrac
Postat ce klinac a ne igrac,malog je babo ubacio cisto da bude negdje,i da se vodi ko neki igrac,cisto malom da se ugodi,da ne uvene ko pupoljak,a babo ce za jarana uraditi ovamo ako sta prigusti i pogurati ako zatreba...nemoj da budemo djeca,i pricamo o satro nekom projektu i onda mi dovedes Brkovica i predstavljas ga ko mladog i perspektivnog igraca 

Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 15 jun 2011, 22:44, ukupno mijenjano 2 puta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- KB-TM87
- Kontakt:
Isti qurac ko i Đip 

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- eliminator
- Kontakt:
realno đip je za ovog brkovica maradonaKB-TM87 je napisao/la:Isti qurac ko i Đip
- red devil88
- Kontakt:
I Džip i Brković su malo je reci smjesni igraci jedan je samo brz ne zna gola dati ko god je ga je gledao prije par dana protiv nakih crnaca na kosevu ce se samnom sloziti a Brkovic je tako los igrac da se to ne moze ni opisati !
Glory Glory Man United !!! 

Mah ne radi se ovdje o transferu malog Brkovica, nego velikog. Gracic je malo derle napuhao kao igracinu samo da dobije babu koji je mocan u savezu. 

Cuva Bog Zelju svog!
ili recimo popoviceliminator je napisao/la:realno đip je za ovog brkovica maradonaKB-TM87 je napisao/la:Isti qurac ko i Đip
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Dva NIJAZA mogu vrlo lepe stvari napraviti ,,,,,,,,,,,mirzza je napisao/la:Mah ne radi se ovdje o transferu malog Brkovica, nego velikog. Gracic je malo derle napuhao kao igracinu samo da dobije babu koji je mocan u savezu.
Zavrsiti u zatvoru nprpabizo je napisao/la:Dva NIJAZA mogu vrlo lepe stvari napraviti ,,,,,,,,,,,mirzza je napisao/la:Mah ne radi se ovdje o transferu malog Brkovica, nego velikog. Gracic je malo derle napuhao kao igracinu samo da dobije babu koji je mocan u savezu.

Cuva Bog Zelju svog!
pabizo,herbion..sta je sa stranicom kluba..jel u fazi izrada nove il sta je u pitanju
i dali ima nekih novih informacija iz kluba oko aktivnosti u vezi nekih pojacanja il radova na stadionu otoka
i dali ima nekih novih informacija iz kluba oko aktivnosti u vezi nekih pojacanja il radova na stadionu otoka
-PAJA Fan Club!!
Stadion se gradi tender za travu i stolice raspisani,najvjerovatnije da ce se i svjetsko ili evropsko prvenstvo u zenskom fudbalu igrati na Otoci,11.08.2011.g.Znaci i da ce Olimpic igrati svoje tekme na istom.
Zvanicna stranica je u izradi jer nije zadovoljan Gracic sa istom.
Otvoren je kanal fk olimpic sarajevo na you tube,prvi u regionu.
Na pojacanjima se radi kao i na prodaji,sigurno da se nece stati na Vladavicu.
Olimpic sigurno ce da ide na titulu u narednoj sezoni.
Olimpic ce nositi sportsku opremu JAKO iz Njemacke.
Ako može odgovor. Koliko igrača je Olimpik prodao do sada ?herbion je napisao/la:Stadion se gradi tender za travu i stolice raspisani,najvjerovatnije da ce se i svjetsko ili evropsko prvenstvo u zenskom fudbalu igrati na Otoci,11.08.2011.g.Znaci i da ce Olimpic igrati svoje tekme na istom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.